Groot Gezin
Vervoer meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

2. Tweelingkinderwagen met extra zitje

Ik heb een zoontje van 1 jaar en een pasgeboren tweeling. Wij zoeken hiervoor een gepaste kinderwagen waar ze alle drie in kunnen te liggen. Wie heeft ervaring met dit vervoersprobleem?

Michel

Reactie voor op de website?

2.1. De treintje-kar

Toen onze tweeling net geboren was, was onze oudste 16 maanden. Wij hadden van iemand zo'n kinderwagen waar er twee achter elkaar kunnen zitten gekregen (we noemden dat altijd de "treintje-kar"). Esther zat voorop en de tweeling kon samen in het stoeltje achter liggen.

Toen ze te groot werden om naast elkaar te liggen, was Esther inmiddels groot en mobiel genoeg om te lopen naast de (gewone tweeling-) buggy - en klein genoeg om meteen te leren dat ze te allen tijde de buggy vast moest houden. Voor kilometerslange wandelingen misschien minder geschikt, maar voor het normale loopwerk een prima oplossing.

Groeten, Barbara,
mama van Esther (9/96), Miriam en Suzanna (2/98)

Reactie voor op de website?

2.2. n.a.v. "Zo vervoeren wij ze (Jolanda)"

Voor Jolanda,

Op de foto is een beetje moeilijk te zien of jullie een kinderwagen achter-elkaar hebben of naast-elkaar. Was dit een speciaal merk/type speciaal voor "dit soort" situaties? Als ik het goed zie, ligt de tweeling samen in 1 compartiment en jullie oudste zat apart in het andere deel? Ik ben benieuwd naar je reactie!

Daniëla

Reactie voor op de website?

2.3. Quinny

Hallo,

Het is een gewone Quinny wandelwagen, eigelijk geschikt voor 1 ouder kindje en 1 baby. De achterste plaats, het babyzitje, hebben wij met een uitschuifbare plank ondersteund en daardoor kon de tweeling lekker gezellig in. En Bas kon gewoon voorop zitten.

De wagen heeft grote wielen en is kwa opklappen erg gemakkelijk. Hij is heerlijk smal, dus kan ik overal gewoon in. Hij is erg licht, en heeft een boodschappenmand.

Koop niet te snel iets hoor, bekijk alles rustig, zoek een handelbare wagen, en wees cractief!

Jolanda

Reactie voor op de website?

2.4. 2 + 1 - en nu de wandelwagen nog....

Hallo,

Wij hebben een tweeling van nu anderhalf en de derde is alweer op komst. Heerlijk! Tegen de tijd dat de derde geboren zal worden is onze tweeling nog net geen twee en zullen ze ook nog steeds in de wandelwagen zitten. Wij zijn op zoek naar tips over hoe een jonge tweeling en een baby te vervoeren in een wandelwagen.

Groetjes, Suzanne

Reactie voor op de website?

2.5. Koppelstuk

Hallo,

Heeft u voor mij misschien ook de informatie voor de koppelstukken waar deze te koop zijn?

MVG

Reactie voor op de website?

2.6. Het aan elkaar koppelen van mc laren buggy's

Van mc laren bestaat er een systeem om twee buggy´s mee aan elkaar te koppelen. Dit systeem is te koop bij Prenatal, eventueel kun je het daar bestellen.

Reactie voor op de website?

2.7. Het aan elkaar koppelen van buggy's

Ik heb bij Burgerhout in Sliedrecht een koppelstuk gekocht voor de buggy's. Dat is gewoon een baby speciaalzaak, volgens mij zitten ze ook in Rotterdam.

Groetjes, Daniëlle (Romy en Joëlle 24-02-99)

Reactie voor op de website?

2.8. Ook wij

Ik ben nog zwanger van een tweeling en heb net een dochter van 5 maanden. De tweeling verwachten we in augustus. Ook wij zijn op zoek naar een oplossing voor ons toekomstig vervoers probleem. En dan niet alleen voor de kinderwagen maar ook voor de auto. Wie heeft er goede suggesties. Graag zouden wij die horen.

Al vast bedankt. Nicky

Reactie voor op de website?

2.9. Diep respect

Allemachtig Nicky,

Dat doe je snel. Dit heb ik nog nooit gehoord. Van 0 naar drie in anderhalf jaar. OK!

Afijn, ik wil enkel reageren op je vervoerswens. Wat betreft de kinderwagen zul je moeten kijken of je de bestaande wagen kunt 'upgraden' naar een tweelingwagen. Ik weet dat een teutonia dat kan maar dan moet je die net hebben. Indien dit niet het geval is, ben ik bang (maar hoor ook anderen daarover uit) dat je er niet aan ontkomt om een tweelingwagen te verwerven.

Wat de auto betreft zie ik geen probleem. Elke auto heeft toch de mogelijkheid om 3 kinderen achterin te plaatsen? Hooguit moet je in sommige auto's een derde gordel (laten) plaatsen. Maar mocht je een advies willen dan adviseer ik je een jaguar. die is absoluut niet ingericht op het vervoer van drie personen op de achterbank maar het is wel een enorm gave auto. Verder zit het erg goed en als ie 10 jaar oud is kost het amper wat. In aanschaf tenminste..

succes, Bart

Reactie voor op de website?

2.10. Reacties van de meerlinglijst

Vanuit de meerlinglijst komen de volgende antwoorden:
 
Als je gebruik wilt maken van twee reiswiegen op de duomt-buggy dan kun je de eerste 5/6 maanden gebruik maken van een stoeltje bedoelt voor op een eenling-wagen die je dan op een plank bevestig en met 'sjorbanden' aan de wagen vastmaakt. Wij hebben de eerste periode zo opgelost en toen de meerling eenmaal in de wagenzakken van de duomt-buggy zat met een fietsstoeltje op een t-stuk van 'twee-en-meer'.
 
Ik heb een Duo Urban Jungle en naar mijn mening is dat met afstand de fijnste wagen. Ik heb het eerste jaar een Hartan gehad maar daar kon ik niet mee overweg toen de kinderen zwaarder werden. Nou heb ik wel polsklachten en bekkeninstabiliteit, dat maakt het hebben van een goede wagen wel belangrijk. De Urban Jungle loopt nu (met 23 kilo kind er in) zelfs nog net zo makkelijk als de Bugaboo met een kind. Hij stuurt heel makkelijk, is heel stabiel (ook met maar een kind er in) en als het nodig is zet je de zwenkwielen zo vast. Hij is alleen wel heel duur en groot. Als je met het openbaar vervoer moet is dat een nadeel.
 
Als je een prettige wagen voor niet al te veel geld zoekt, kan ik je de tweelingbuggy van MacLaren aanraden. De zitjes kunnen nagenoeg helemaal plat, dus met een voetenzak is een "echte" kinderwagen met nestjes overbodig. Wij zijn er op die manier goed uitgekomen. In het begin (eerste maanden) hebben we ze samen in een gewone eenlingkinderwagen gelegd. De buggy is lekker licht, stuurt makkelijk en kan door alle deuropeningen (en bijna alle kassa's). Hij is vrij eenvoudig op te vouwen, zodat het openbaar vervoer ook geen probleem hoeft te zijn.
José:
Ik heb het vervoersprobleem met de buggy destijds zo opgelost: 1 van de tweeling in een draagdoek gedragen en dan mijn oudste (die 23 maanden was toen de tweeling geboren werd) naast de ander van de tweeling in de tweelingbuggy. In de auto lukt het net met 3 stoeltjes, mar dan kan er ook niets meer bij hoor! Pfff.
Ineke:
Oplossing voor het kinderwagen probleem: wij hebben een drielingwagen!!!! Drie kinderen achter elkaar. Reuze handig en helemaal niet zwaar. Mijn drielingwagen met drie kinderen was lichter dan de mountainwagen van mijn vriendin met één kind! .
Lia:
Wij hebben een meerling en een kindje erboven waar ruim anderhalf jaar tussen zit dus ook nog een derde zitplek nodig op de duomountain terrain. Wij maken gebruik van zo'n fietstoeltje op een t-stuk inderdaad en je kunt mij mailen voor een foto. Deze is te koop bij www.twee-en-meer.nl van Berny Raaymakers. Voor meer info kun je haar bellen of mij prive mailen op .

Het bevalt ons erg goed en wij krijgen heel veel reacties als we met ons drietal op straat wandelen. Het punt is dat je de eerste 5 maanden daar geen gebruik van kunt maken als je van plan bent een reiswieg te gaan gebruiken, want dan komt die reiswieg teveel op de plaats waar dat fietstoeltje moet komen. Nu is het zo dat ik zojuis in een meerlingen magazine gelezen heb van een constructie die mensen hadden bedacht waardoor je de eerste maanden geen reiswieg nodig hebt. Dit artikel kan ik voor je kopieeren en je toesturen als je mij je adres laat weten. Als je nl van die mogelijkheid gebruik maakt dan kun je van begin af aan deze constructie vermoedelijk wel gebruiken.

Eventueel kan ik je het mail-adres geven van de vrouw die deze brief ingezonden heeft aan het MM en deze constructie dus had bedacht, maar dan wil ik haar eerst tevoren even om toestemming vragen om het netjes te houden. Zij kan je meen ik ook een foto mailen van hoe dat er dan uit ziet. Op deze manier kan dan de baby liggen, een van je meerling zitten in de duobuggy en de ander op het fietsstoeltje. Onze dochter vindt het geweldig! Voor op de bok dus het wordt vast nog knokken wie er voorop mag!

Berny verkoopt ook een zgn 'sit-up-zadeltje' wat een fietszadel is wat achter de duobuggy kan maar ik weet niet of dat net zo prettig werkt als het fietsstoeltje waar wij heel enthousiast over zijn. Ik hoor het wel als je meer wilt weten.

Annie:
Zeer vergelijkbaar met onze situatie. Bij ons zit er 2 jaar en 6 weken tussen. Nou ging ik niet zo vaak op pad met 3 kinderen. In het begin, toen Vera nog klein was lag ze in de kinderwagen en liet ik Franca en Eline lopen, maar dat was niet verder dan 2 straten om naar de glijbaan te gaan. Toen ze allemaal wat ouder waren ging Vera met 1 van de tweeling in de mountainterrain en liep 1 van de tweeling. Op de terugweg wisselden Franca en Eline dan plaatsen. En zo doe ik het nog vaak trouwens. Schiet meer op dan 2 kinderen laten lopen :-).

Een drielingwagen had onze oppas toen Franca en Eline nog klein waren, ze had zelf een kindje dat iets ouder was. Van bebeconfort, face a face. Een wagen met vrij grote wielen, had iets van zo'n ouderwetse wagen met vering met riempjes. Drie zitjea achter elkaar. Ze kijken alledrie in dezelfde richting. Volgens haar liep dat als een trein.

Reactie voor op de website?

2.11. Inglesina combiwagen

Wij hebben zelf 4 kinderen. De laatste 2 dicht op elkaar. Wij hebben 9 maanden geleden een meerling Inglesina combiwagen gekocht. Deze is te gebruiken van 1 tot 4 kinderen. Tevens een tip voor de auto: wij maken gebruik van een Ford Galaxy (MPV 5 tot 7 zitplaatsen).

Joan

Reactie voor op de website?

2.12. Oplossing voor vervoer van meerdere kinderen

Ideaal voor meerlingen en gezinnen met kinderen tussen de 0 en 8 jaar is de Rambler. Dit is een moderne bolderwagen waarin 4 a 5 kinderen gemakkelijke vervoerd kunnen worden. Veel functioneler dan een kinderwagen dus! De Rambler kan worden ingeklapt zodat hij in iedere auto past en past door iedere deur. Bij de Rambler zijn diverse assecoires leverbaar, zoals een kinderzitje voor baby's vanaf 7 maanden. Voor meer informatie kun je kijken op www.rambler.nl.

Marieke

Reactie voor op de website?

2.13. Tweeling plus peuter

Ik ben 31 weken zwanger van een tweeling. De wandelwagen was inderdaad mijn eerste "probleem". Nu hebben we dat als volgt opgelost. We hebben een Spider Twin wagen van Happy Baby gekocht. Een stevige gewoon ogende wagen maar dan voor twee. Dus geen mountain terrain ofzoiets. Deze laatste soort wagens zijn n.l. niet geschikt om onze Marit van bijna twee mee te vervoeren. Ze kan er niet op, en ze kan er niet aan (dmv buggieboard). Op de nieuwe wagen hebben we nu een zitje voor haar op één van de bakken en als ze het vol kan houden past er ook een buggieboard voor op een bepaald moment. Kijk maar op de site van Happy Baby, dan zie je hoe de wagen eruit ziet.

Succes! Mirjam

Reactie voor op de website?

2.14. Je kunt wel een kind extra met de DMT vervoeren

Mirjam,

Wij hebben een duo mountain Terrain en toen onze tweeling was geboren was de oudste 21 maanden. Wij hebben het eerst als volgt opgelost. Over de tweekinderwagenbakken hebben wij een plank, met daarop vastgemonteerd een bobike fietsstoeltje, gemonteerd. De oudste zat daarop en de tweeling in de bakken.

Toen de wagen werd omgebouwd naar buggy, hebben wij een aangepast happybaby meerijzitje (een soort stang met daaraan een zwenkwiel en een fietszadeltje). Aangepast is dat nu verlengd met een fietsstoeltje eraan vast. Dat bevestig ik met bobike fietstoeltje klemmen aan de kar en wij trekken veel bekijks. Loopt super licht. De oudste zit daarmooi in en kijkt over de wagen heen. Hij houdt de ene helft van de duwstang vast en ik de andere.

Als je handig bent kun je ook zelf veel maken. Veel succes.

Lyda

Reactie voor op de website?

2.15. Koppelstukken

Kun je ook voor 3buggys koppelstukken krijgen of is dat misschien te zwaar? Ik heb een 2ling van 21 maanden en 1 kindje van 10 maanden en ik wil graag met z'n drieën tegelijk wandelen. Ik heb al geïnformeerd naar een 3lingbuggy, maar die zijn 106cm breed en kan dus geen winkel in. Onhandig dus.

groetjes Corina

Reactie voor op de website?

2.16. Combiwagen Inglesina

Wij hebben gekozen voor de combiwagen van Inglesina met drie 'bakjes'. Twee met een kapje en slaapzak voor onze tweeling en eentje voor onze oudste (toen bij geboorte tweeling 18 maanden). Die van onze oudste (Carlijn) is makkelijk om te bouwen tot wandelbakje voor een baby door een extra slaapzakje en kap te kopen. (beiden los verkrijgbaar ook kan er nog een vierde bakje bij op). Wij hebben een geheel donkerblauwe wagen met een heel klein wit streepje en de binnenkant van de slaapzakken is wit (+de strikken) Erg mooi en erg praktisch. We zijn erg blij geweest met deze wagen.

Toen onze oudste prima zelf rond ging fietsen en wandelen hebben we de verbredingsset eraf gehaald en zaten alleen Marleen en Meike nog in de wandelwagen.

Ursela

Reactie voor op de website?

2.17. Tip voor 3lingwagen

(Reactie op Ook wij)

Hallo Nicky

Ik weet dat er 3lingwagens zijn ik heb er ooit 1 in Hoek van Holland gezien. Het was zo'n 3-wiel model. Ik heb zelf een 2ling van 2 1/2 en nog een knulletje van 1 1/2 en heb het gedaan met een gracoduo wagen en de baby toen nog in een draagzak of babybag en daarna in 2 wagens. Volgens bij kan je bij Babyrent zelfs zo'n wagen huren want ze zijn best prijzig.

Ik hoop je hiermee een beetje geholpen te hebben en veel succes met de kleintjes.

groetjes Monique

Reactie voor op de website?

2.18. Kinderzitje voor op de reiswieg

Monique,

Je hebt het over een kinderzitje voor op de reisweig. Ik heb gehoord dat je die niet in Nederland, maar wel in België en Duitsland kunt krijgen. Hoe zijn jullie eraan gekomen? En is het wel praktisch?

In oktober verwachten wij ons tweede kindje, de eerste is dan 13 maanden en kan waarschijnlijk nog niet goed genoeg lopen en staan voor een kiddyboard!

Alvast bedankt voor je reaktie, groeten, Chantal

Reactie voor op de website?

2.19. Happybaby

Hoi,

Ik heb je verhaal gelezen, maar ik heb nu zelf een tweeling van 13 maanden en ik moet je vertellen dat ze nu al niet meer in de happybaby passen. Maar goed, ik heb er ook wel een die 13 kilo weegt en een van 10 kilo. Hetgene dat mij tegen viel is dat de wagen geen zwenkwielen heeft. In het begin nog niet zo veel last, maar naarmate ze zwaarder werden, moest ik zowat met mijn hele lichaam op de wagen steunen om hem vervolgens de bocht te laten maken.

Dus zaten de mijne al met 8 maanden in een tweelingbuggy. Ook de wiegjes zijn kleiner en al met 4 maanden uitgegroeid. Misschien gaat het wel bij jullie. Maar ik zal het toch even doorgeven.

groetjes Yvonne

Reactie voor op de website?

2.20. DMT of DUJ

Hallo allemaal,

Wij hebben op dit moment een Happy Baby twin wagen (2 reiswiegen naast elkaar) voor onze tweeling van bijna 6 maanden. Het besturen van de wagen begint mij zwaar te vallen (hij heeft geen zwenkwielen en zoals iemand al eerder aangaf, je moet je hele gewicht gebruiken om de bocht te nemen), daarnaast past hij wel door deuren maar dan ook net! Daarom denken we na over de aankoop van een Duo Mountain Terrain wagen of Duo Urban Jungle. Wie heeft hier goede of slechte ervaringen mee of andere suggesties? Alvast bedankt voor de reacties

Sheila

Reactie voor op de website?

2.21. Koppelstuk

Deze worden niet meer gemaakt en zijn moeilijk om aan te komen.

Tim

Reactie voor op de website?

2.22. Buggy/DMT/DUJ

Ik herken mij in de 'zware' rij-eigenschappen van de Happy Baby Spider Twin. Onze tweeling van 15 maanden vervoeren wij hierin. M.n. het ontbreken van zwenkwielen vind ik b.n.i. toch jammer.

Groet, Marjon

Reactie voor op de website?

2.23. Urban Jungle

Wij zijn helemaal lyrisch over de Urban Jungle, hij is makkelijk stuurbaar, makkelijk in te klappen, alleen vergeleken met een eenlingwagen wel erg groot. De prijs is ie absoluut waard. Wel een kleine tip, zelf hebben we hier helaas niet gebruik van kunnen maken omdat we hem al bij een andere winkel besteld hadden. Maar bij Tangara, groothandel in Udenhout, kun je hem goedkoper bestellen, het scheelde vergeleken met anderen toch zo'n kleine 150 euro. Wij hebben hem bij van Asten in Tilburg gekocht en hebben daar met veel moeite 50 euro er afkunnen praten. Wel de tas wat goedkoper gekregen.

De reiswiegjes gebruiken we nog steeds, en mijn vrouw gebruikt het af en toe als rollator, vanwege bekkeninstabiliteit en ze wil toch achter de kinderwagenlopen, als ze een goede dag heeft.

Jeroen

Reactie voor op de website?

2.24. Informatie over combiwagen gevraagd

Ik lees dat Joan een combiwagen heeft voor 1 tot 4(!) kinderen. Hoe zit zo een wandelwagen in elkaar en waar zijn die te koop?

Ann

Reactie voor op de website?

2.25. Tweelingaanhangfiets

Sanne vroeg naar en adres voor een tweelingaanhangfiets, ik heb haar al persoonlijk gemaild maar zal hetgeen ik weet daarover hier ook nog even neerzetten, dan hebben misschien meer mensen er wat aan.

Ik ben in onderhandeling met moederfiets; daar adverteren ze met zo'n aanhangfiets waar twee kinderen op kunnen, alleen wordt deze niet meer gemaakt.

Om nu een lang verhaal kort te maken ze zijn daar wel bezig om bij een andere leverancier deze aanhangfiets wel te krijgen. Maar hij moet uit Engeland komen dus het vervoer is wat lastig en daar hangt het nu nog van af.

Mocht je nog meer informatie willen mail me dan maar.

Reactie voor op de website?

2.26. Reactie duo urban jungle

Wij hebben voor onze tweeling (nu ook 6 maanden) een duo urban jungle aangeschaft en ik ben de koning te rijk.

Hij past niet in mijn auto, dus kon ik voor een prikkie een "kleine mc laren" overnemen van een kennis. Als ik hier een poosje mee gelopen heb, ben ik weer heel erg blij dat ik de jongens weer in mijn urban jungle duo kan vervoeren.

Ik vind het echt een aanrader.

Nog een tip: wij hebben die van ons gekocht als showroommodel. Dat scheelde een heel stuk en je merkt er niets van. Ook niet na 6 maanden gebruik.

Succes met je tweeling en ik hoop dat je een goede keus zal maken.

Bernadette.

Reactie voor op de website?

2.27. Duo Urban Jungle

Ik heb ook een Duo Urban Jungle voor onze tweeling van 9 maanden. Ik heb ontzettend veel plezier van de wagen. Toen ik nog zwanger was hebben we getwijfeld tussen de mountain terrain en de Urban Jungle. De Urban was een heel stukje duurder, maar het geld dubbel en dwars waard.

Lianne

Reactie voor op de website?

2.28. DMT / DUJ

Wij zijn ook aan het kijken naar een van deze wagens. Als je wat meer weet zou je mij het dan door willen mailen. Ben erg benieuwd naar reacties van anderen over deze wagens.

Alvast bedankt,

groetjes Annuska

Reactie voor op de website?

2.29. Kinderwagen voor 3 kinderen

Wij zijn de trotse ouders van ook 3 kinderen in 1 jaar tijd. Mijn zoontje was bijna 1 jaar toen zijn 2 zusjes werden geboren en inderdaad onze grootste zorg was het vervoeren van onze hele familie! Wij hebben de Duo Urban Jungle kinderwagen... een ideale wagen erg makkelijk wendbaar en past door kassa's en deuren! We hebben op de voorzijde van deze kinderwagen zelf een fietsstoeltje gemonteerd en daar zit mijn zoontje dan in. Hij vindt het helemaal geweldig, hij lijkt wel een koning en de 2 meiden liggen heerlijk in hun reiswiegje. Ook als de reiswiegjes vervangen worden dan kan onze zoon gewoon nog voorop blijven zitten.

Je hebt wel erg veel bekijks als je gaat wandelen en iedereen wil het van dichtbij bekijken, dus even snel boodschappen doen is er niet meer bij... Maar ja met 3 kinderen doe je niet meer even snel.

Ik vind het een geweldige oplossing en ik voel me zo trots las een pauw als ik met mijn kroost ga wandelen! Mocht je een foto willen zien hoe onze wagen er "gevuld" uit ziet laat het dan gewoon even weten.

Reactie voor op de website?

2.30. Wandelwagen voor drie kinderen

Wij hebben een dochter van 1.5 jaar en wij verwachten onze tweeling in december, wij zijn op zoek naar een wagen waar ook onze oudste mee vervoerd kan worden. Ook willen we wel winkels in kunnen en dat de wagen in de auto past. Dus zien wij graag een foto van jullie wagen. Alvast bedankt

Reactie voor op de website?

2.31. 3 kids

Ik heb een zoon van 1 en 4,5 mnd en pas een tweeling van 4,5 mnd. Ik heb gekozen voor een tweelingkinderwagen de urban jungle en zelf een fietszitje voorop gemonteerd. Erg handig. Als je wilt, kan ik je een foto sturen hoe dit zit. De oudste zit dus. Succes.

Maurice

Reactie voor op de website?

2.32. Kinderwagen voor 3 kids

Ik ben benieuwd naar de foto, want ik ben eveneens gastouder en dan heb je in de tweelingwagen wel eens plaats te weinig. Ik was inmiddels aan het zoeken naar een drieling wagen, maar meestal zijn deze te duur. Misschien is de oplossing van haar, ook de oplossing voor mij. Ik ben benieuwd.

Dijdrieka

Reactie voor op de website?

2.33. Teutonia verlengen

Ik las in het stukje van Bart dat een Teutonia kinderwagen ook omgebouwd kan worden naar een duowagen. Zou je me daat iets meer over kunnen vertellen?

Reactie voor op de website?

2.34. Gaarne foto

Gaarne zou ik een foto willen van redelijk dichtbij hoe je een kinderzitje op een urbanjungle maakt. Kan iemand die mij toemailen? Ik heb een drieling en wil graag met de urban jungle en zo'n zitje gaan wandelen met alle drie de kids.

Reactie voor op de website?

2.35. Zwenkwiel happy baby

Er is wel degelijk ene zwenkwiel te koop voor de happy baby. Ik heb hem namelijk ook gekocht bij twinkeltje en die is me makkelijk en dan is er geen probleem meer wat betreft het zwaar moeten duwen van de kinderwagen. Ik heb het wiel er nu een half jaar opzitten en ik moet zeggen een heerlijkheid en je loopt voor je lol met je happy baby wagen want hij rijdt net zoals een buggy

groetjes vanessa

Reactie voor op de website?

2.36. Twee en meer zitsteuntje

Het twee en meer zitsteuntje is bedacht door Frank en Berny Raaijmakers en is bedoeld om op een UBJ of een MT jogger een derde kind te vervoeren en is eenvoudig te monteren. Sinds kort heeft Twee en meer een online winkel waar u onze nieuwe en ons gebruikte artikelen kunt zien en bestellen. Ook kunt u bij ons in overleg spullen aanbieden. Kijkt u maar eens op onze website www.twee-en-meer.nl. Onder joggers - one tree hill - urban jungle - accessoires. het twee en meer zitje is envoudig te monteren op een UBJ of een MT jogger

Reactie voor op de website?

2.37. Drielingwagen / koppelstuk

Hallo,

Wij hebben voor onze drieling een drielingwagen van Inglesina gehad. Drie bakken op een onderstel goed wendbaar en kon net de supermarkt in. Ook te gebruiken als tweelingwagen. Je kunt tegenover elkaar zetten of naar elkaar kijkend. Te gebruiken van 0-ca 2,5 jaar. Heb de mijne helaas net verkocht. Maar, kijk even op marktplaats onder drieling, staat regelmatig iets op en anders in het meerlingenblas NVOM of op hun site, staan regelmatig tweedehands wagen voor een redelijk bedrag te koop.

Wij hadden een extra onderstel zodat we ook samen met 1 en 2 kinderen konden lopen maar ook alleen met 1 kind. Naar mijn mening is een tweelingwagen en een kind in een draagzak maar een tijdelijke oplossing. Kind wordt gauw zwaar.

We hebben nu een losse wagen en twee buggy's met koppelstuk, gekocht 1 jaar geleden bij de babystunter voor ca 13 euro.

Succes met je beslissing! Jolanda

Reactie voor op de website?

2.38. Tangara

Tangara alles voor uw baby en peuter,
Geert Brekelmans
Transportweg 1
Udenhout
Tel: 013-5282380 of 06-53155858
Openingstijden:
- Vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur
- Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De urban-jungel duo met kortingen van 10% tot 15%. Ook op uw babykamer kortingen van 10% tot 15%. Uw komplete babyuitzet maar dan stukken voordeliger. Tangara klein in prijs maar groot in service.

Tangara als goed ook goedkoop mag zijn.

Reactie voor op de website?

2.39. Met de draagdoek

Hoi,

Je kleinste kun je makkelijk wandelend in een draagdoek meenemen. Is lekker knus!

Karin

Reactie voor op de website?

2.40. Foto van drie kindjes in wandelwagen

Hoi, Ik heb een tweeling van 5 weken vandaag en nog een peuter van 1,5 jaar en zoek naar een betaalbare oplossing voor het wandelen. Mag ik een foto van jullie construktie en evt. nog tips over hoe het fietsstoeltje te monteren.

Alvast bedankt,

Reactie voor op de website?

2.41. Foto

Hi Erna,

Je berichtje was fijn om te lezen want dat is mijn grootste "zorg". Ik ben nu in verwachting van een tweeling en heb al een dochter van nu 20 maanden. Hoe ga ik dat straks doen? Maar er zijn dus oplossingen! Kan je mij een foto sturen dan kan ik het van je kopieren.

Bedankt!

Groetjes,

Reactie voor op de website?

2.42. Kiddy board bij Urban Jungle Duo

Hallo, Ik krijg binnenkort een tweeling en heb een peuter van bijna 2. Nu ben ik op zoek naar een kiddy board dat past op een Urban Jungle Duo. Bij de standaard kiddyboards staan ze tussen de duwstang en dat gaat niet bij een duwstang verhoger tesamen met de zonnekap.

Reactie voor op de website?

2.43. Kinderzitje gemonteerd op urban jungle

Ik ben geïnteresseerd in een foto. Ik ben zwanger van een tweeling en als ik bevallen ben, is mijn zoontje 1 jr en 9 mnd. Lijkt mij een handige oplossing.

met vriendelijke groet,

Reactie voor op de website?

2.44. Foto

Hallo,

Ik zou graag een foto ontvangen van een Urban Jungle Duo wagen, met extra stoeltje erop gemonteerd. Ik ben in verwachting van een tweeling, en mijn oudste is 1,5 als ze worden geboren. Dus, ik zal ze alledrie in 1 wagen moeten kunnen vervoeren.

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes,

Reactie voor op de website?

2.45. Drie kinderen in 1 jaar.

Beste Erna,

Fijn om te weten dat sommige mensen het zelfde meemaken. Als onze tweeling geboren wordt is onze zoon 13 maanden. Graag zou ik dan ook een foto willen ontvangen van jouw oplossing. Dit klonk erg goed. Als bedankt voor je moeite.

Vriendelijke groeten,

Reactie voor op de website?

2.46. Ervaring met drie kinderen in 1 wagen

We hebben 5 kinderen, een zoon van 11, dochter van 6, zoon van net 3 en tweeling van inmiddels 7 maanden. De oudste twee hebben al redelijk wat verplichtingen met school (brengen en halen), zwemles en voetbal. Tesamen met het feit dat we 1.5 km van het dorp vandaan woonde, realiseerde ik me dat ik een wagen wilde hebben waar in principe 2 kinderen, maar als het moest er ook 3 in konden.

Een 3-ling wagen vond ik niets. Te breed en als onze zoon loopt, loop je voor niets met een lege zitting. Na wat gezoek kwamen we uit op de duo urban jungle met zitsteun + ligsteun van twee en meer. Ik denk dat de zitsteun (=fietsstoeltje voorop) voor jullie voldoende is omdat jullie kindje met 1 jar daar nog prima inpast. Dan moeten jullie wel de babies los (dus niet in een bak) willen vervoeren. Ala jullie bakken willen, wordt het ook de zit+ligsteun.

Wij kampten met het probleem dat onze zoon te groot en te zwaar voor de zitsteun was. Dus kozen we voor de zitsteun in combinatie met de ligsteun. De babies gingen in losse bakken in de buggy. Als onze 3 jarige zoon erbij wilde, dan plaatsen we binnen enkele seconden 1 bak op de steun en wandelden zo verder.

Reactie voor op de website?

2.47. Ziet de tweeling nog wat?

1 reactie op frank raaijmakers. Wij verwachten in nov ons 3de kindje, onze tweeling is dan 16 mnd. Ik heb nog geen idee hoe ik het vervoer ga regelen! Nou zag ik inderdaad dat je een stang kon bestellen voor op de Urban jungle. Ik vraag me alleen af of de tweeling elkaar nog ziet? Zit het wiegje niet in de weg?

Nidia

Reactie voor op de website?

2.48. Suggestie vervoer tweeling + 1 ouder kindje

Hallo,

wij zijn in de meerlingenwinkel in Nuenen geweest en daar liet net een stel een soort "kinder-fiets-stoeltje" op de tweelingwagen van een Urban Jungle zetten. Zag er erg goed uit. Zo kun je dus toch met 3 kinderen op pad. Je kunt ze in ieder geval altijd even bellen.
Succces.

Groetjes, Helen

Reactie voor op de website?

2.49. Turtle bus voor 4 tot 6 kids!

Deze zeer wendbare wandelwagen past door de meeste deurposten en liften, is makkelijk te besturen en vooral veilig en veel lol voor de kids. Er zit een echt deurtje in voor het in- en uitstappen en de kar is overal rond afgewerkt zodat kinderen zich niet kunnen bezeren.

Neem een kijkje op www.fietswagenwinkel.nl en zoek naar de Turtle kiddy bus.

Reactie voor op de website?

2.50. Gaarne ook een foto

Hoi ik ben zwanger van een tweeling en heb al een dochtertje van 1,5 jaar. Ik zou graag ook de foto willen zien van de urban jungle met het zelf gemonteerde fietszitje. Ik zou inderdaad graag willen wandelen winkelen in mijn eentje met alle drie de kids alvast bedankt groetjes melanie

Reactie voor op de website?

2.51. Graag een foto

Ik wil graag een foto van het zitje voorop de urban jungle. Deze is bedoeld voor een kind van 2 jaar zodat we tenminste met alle drie de kinderen makkelijk weg kunnen.

Reactie voor op de website?

2.52. Wil ook graag een foto!

Graag zou ik ook een foto ontvangen van een zitje voorop de urban jungle (tweelingenwagen). Ook zou ik graag willen weten of het makkelijk te demonteren is wel zo makkelijk als je met de auto weg wil. Alvast bedankt voor de moeite!

Monique

Reactie voor op de website?

2.53. Urban jungle

Ik wil even reageren op de oproep over tips van de urban jungle. Wij hebben een urban jungle voor onze tweeling (13 mnd). Ik vind het een geweldige kinderwagen! Ik kan overal goed door, kan goed in de winkels boodschappen doen en hij rijdt ook erg licht. Ik heb toendertijd ook in de winkel de mountain terrain geprobeerd en die vond ik niet fijn omdat de wielen vast zitten. Daar moet je dus weer kracht uitoefenen om de wagen door de bochten te sturen.

Nu nummer 3 op komst is kopen wij een fietsstoeltje om voor op de kinderwagen te monteren (twee en meer in Nuenen). Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat.

Ik hoop dat je voldoende hebt aan mijn reactie. Zo niet dan stuur je maar een mailtje.

Groeten, Monique

Reactie voor op de website?

2.54. Urban jungle

Ik heb een tweeling van 1,5 jaar en een zoontje van 3 maanden. Ik heb de urban jungle voor de tweeling. Maar met z'n drieen er op uit is nu erg lastig. Ik las dat je een fietsstoeltje voorop de urban jungle kunt bevestigen. Heeft iemand daar ervaring mee en er een foto van?

Groetjes Petra

Reactie voor op de website?

2.55. 3 kinderen op een UBJ of een MT

Een handige en praktische oplossing voor het vervoer van drie kinderen op een wagen is het zogenaamde twee-en-meer zitje. Het zitje is eenvoudig te monteren en bied alle voordelen van een "gewone" duo urban jungle of mountain terrain en is dus wenbaar, niet te breed, niet te lang en niet zwaar te duwen. Bovendien vinden kinderen het erg leuk om "voor" te mogen zitten. Ook bestaat de mogelijkheid een extra reiswieg te monteren voor het vervoer van drie baby's. Voor meer info en foto's kunt u terecht op www.twee-en-meer.nl onder de knop diverse meerlingartikelen - handig

Groeten Berny

Reactie voor op de website?

2.56. Wel online

Ik was bij mijn vorige zwangerschap al op zoek naar z'n koppelstuk. Ze bleken niet meer te worden verkocht in Nederland, volgens de prenatal. Ze staan wel voor ongeveer 11 dollar op online winkels. Ik heb er echter nog geen een gevonden die buiten de vs bezorgt. Misschien iets om collectief te doen?

Of kent iemand iemand in de vs, die het op kan sturen? Zal nog even kijken of ze in de GB te koop zijn das iets dichter bij. In Duitsland nog niet ondenkt.

Groeten Mariska

Reactie voor op de website?

2.57. 4 kids in de UJ

Ik heb een zoontje van inmiddels 3 en een drieling van een jaar. Ik heb veel plezier van m'n drielingwagen van UJ en mijn vader heeft voorop de wagen een zitje gemaakt zodat ik met 4 kids kan wandelen. Het zitje is heel simpel. In het gootje voorop de wagen, waar de voetjes van de drieling in staan als ze groter zijn, heeft

M'n vader heeft twee driehoekige klosjes met een plankje erop gemaakt. Dit zitje haal je er zo uit en is toch heel stevig.

Annet

Reactie voor op de website?

2.58. 2+2

Wij hebben een tweeling, en nog een tweeling op komst (allebij J+M)

Ik heb nu een duowagen van de babywalz (zonder zwenkwiel). Als de kleintjes geboren worden zijnde 'groten' 14 maanden. Ik zit op een heel strak budget en heb dus geen geld om een andere kinderwagen te kopen, (zelfs niet tweedehands)

Kan een peutertje van 14 maanden al op een meerijplankje? (1 peuter op het meerijplankje, 1 peuter zitten, 1 baby liggen en 1 baby in de draagzak)? En als de baby te zwaar wordt voor de draagzak, kunnen er dan 2 meerijplankjes achter een duowagen (naast elkaar)?

Rory

Reactie voor op de website?

2.59. Ook 3 in een jaar

Onze drie dochters zijn ook dicht na elkaar geboren. Tussen de eerste en de tweede zat net geen jaar en tussen de tweede en de derde zo'n 5 minuten, dus ook wij zaten met een vervoersprobleem. Wij hebben gekozen voor een DMT met aanhangend fietszitje EN een drielingwagen en beide gebruiken we veel. Het is niet handig, het rijdt niet erg prettig, voordat iedereen zit/ligt heb je effe stress, maar daarna kun je naar buiten! Verder ook een lelijke, groene Ford Mondeo gekocht, want nee niet in elke auto passen drie kinderen (lees kinderzitjes/maxi cosi's) op de achterbank.

Jochum

Reactie voor op de website?

2.60. Kinderzitje op de Koelstra kar

Bestaat er een kinderzitje voor een Koelstra kar (tweeling kar)? Onze zoon van 17 maanden kan nog niet op een kiddyboard (?) staan omdat hij daarvoor iets te klein is. Via via hoorde wij dat er mensen zijn die een soort kinderzitje maken op de kar zodat het 3e kindje mee kan. Heeft iemand hier ervaring mee? Voor ons is het een probleem.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan

Reactie voor op de website?

2.61. Tweeling wagen+

Wij hebben een drieling welke we vervoeren in een tweeling wagen. Op de voetensteun hebben we een stang geplaatst en in die stang een stuur van een fiets. Hier hangt vervolgens een fiets stoeltje aan. Ideaal. Je kunt het stuur in hoogtes verstellen en de kinderen vinden het erg leuk.

Maria

Reactie voor op de website?

2.62. Tweeling wagen

Kijk op marktplaats, ik heb voor onze dochter een maxi-taxi gekocht met alles er op en er aan voor 75.00 Euro. Als ze er uit gegroeid zijn, zet je hem weer op marktplaars.

H de Jong

Reactie voor op de website?

2.63. Vervoer peuter en tweeling

Hallo, ik krijg binnenkort een tweeling en heb al een peuter van net 2 jaar oud. Ik heb een ubj wagen met een grote tweelingreiswieg erop. Wie heeft er tips en suggesties om mijn peuter ook mee te kunnen nemen? Graag reacties met foto. We zijn op zich er handig en kunnen eventueel iets namaken. (De stang van de twee-en-meer-site werkt alleen als de kinderen in de buggy zitten, dus dat is op dit moment geen oplossing)

Alvast bedankt voor de reacties! Groetjes

Reactie voor op de website?

2.64. Kinderzitje gemonteerd op de urban jungle duo

Hallo!

Als a.s. tweelingpapa ben ik erg benieuwd naar foto´s van degelijke en gemakkelijk te monteren oplossingen (twee linkerhanden) voor het creeren van een zitje op de tweelingwagen Urban Jungle Duo, model 2003 (met de wiegjes "van je af"). Liefst het zitje met de kijkrichting vooruit. Onze dochter is al bijna 2 en daarom zijn wij vooral geinteresseerd in oplossingen die kunnen worden toegepast icm de wiegjes (want tegen de tijd dat de tweeling kan zitten, kan/wil onze oudste toch niet meer in dat zitje).

Bedankt voor kiekjes!!!

Reactie voor op de website?

2.65. Met drie kleine kinderen wandelen

Mijn oplossing is een gewone fietskar achter de kinderwagen te plaatsen, de oudste twee kunnen dan samen in de fietskar (vinden ze vast geweldig). Je bent dan wel iets breder dan de fietskar doordat je er ook nog naast moet kunnen lopen, maar ik vond dit altijd een geweldige oplossing. Alleen niet zo geschikt voor een drukke binnenstad.

Veel succes. Jan

Reactie voor op de website?

2.66. 3 kleine kinderen

Hallo,

Ik ben moeder van 3 kinderen; een tweeling van 2 jaar en een oudere dochter van 5 jaar, zij kan niet lopen. Probleem? Nee hoor, wel prijzig.

We hebben een nieuwe 3 ling wagen gekocht, zodat ik als ik alleen thuis ben gewoon de deur uit kan heerlijk wandelen en bij huilbuien is er genoeg afleiding. Doordat dit nieuwe model(nu 2 jaar oud) voor zwenkwielen heeft kom ik ook bij de gewone winkels naar binnen(overdwars),een moeder wil ook wat, het idee om binnen te moetn blijven maakte dat ik het geld er wel voor over had. De tweeling kon erin vanaf de eerste maanden doordat elk zitje apart te verstellen is en we er verkleinertjes in hadden en slaapzakjes allemaal van one tree hill. De oudste zat in het midden zodat zij vaak de meeste aandacht kreeg van passerende mensen.Is niet niets ineens moeten delen met 2 kindjes erbij.

De wagen is inmiddels te koop, compleet, netjes en erg wendbaar, 1.05 mtr breed.Nieuwprijs was 1800euro. Onze oudste dochter heeft nu een rolstoel bel voor info 06-46380585, of kijk op marktplaats onder drielingwagen (januari 2007 geplaatst).

Veel genieten van de kindjes, het is even druk, maar wordt steeds makkelijker is mijn ervaring, en zo byzonder.

Reactie voor op de website?

2.67. Zit in dezelfde situatie!

Hoi Suzanne! Zit in dezelfde situatie als jij! Ben dan ook zeer benieuwd naar de tips die jij ontvangt. Zou jij mij hierover misschien willen informeren?

Alvast bedankt! Groetjes Brenda

Reactie voor op de website?

2.68. Zit in dezelfde situatie!

Hoi Suzanne! Zit in dezelfde situatie als jij! Ben dan ook zeer benieuwd naar de tips die jij ontvangt. Zou jij mij hierover misschien willen informeren?

Alvast bedankt! Groetjes Brenda

Reactie voor op de website?

2.69. Wandelen met een tweeling + een peuter

Wij hebben een tweeling van 1 en een peuter van 3 en een X-Adventure Twinco tweeling wagen. De peuter kan bovenop de kinderwagen zitten met zijn gezicht naar jou toe en zijn benen tussen de duwstang en de kinderwagen. Als hij moe wordt kan hij ook bovenop de kinderwagen liggen. Bij ons kon dit tot de tweeling 14 maanden was, toen waren ze te lang en raakt de peuter de tweeling. Nu ga ik wandelen met de bovengenoemde tweelingwagen in mijn linkerhand en een losse (eenling)buggy voor de peuter achter mij aan in de rechterhand. Is heel goed te doen tot circa een uur wandelen, daarna wordt het wel een beetje zwaar (maar je hoeft dan in ieder geval niet meer naar de sportschool). Als de peuter wil wandelen dan kun je de buggy inklappen en op de kinderwagen leggen.

Wellicht ook een oplossing voor u.

Veel plezier en met vriendelijke groet,

Jan Hissink

Reactie voor op de website?

2.70. Foto's en tips graag

Ook ik heb straks een probleem voor het vervoeren van 3 jonge kinderen. Mijn dochter is straks 22 maanden als de tweeling geboren wordt en het zal vaak voorkomen dat ik alleen op pad moet met de Urban Jungle. Graag ontvang ik van jullie tips ivm vervoeren van mijn oudste. Vooral het begin een probleem ivm grote bak waar de tweeling in komt te liggen en daardoor niet de fietsstoel constructie gemaakt kan worden. Hoewel ik deze ook wel heel duur vind incl. stoel.

gr Angelique

Reactie voor op de website?

2.71. Vervoer van 3 kinderen

Hallo,

Ik denk dat je zo plankje met wieletje moet aanschaffen en die kun je bevestigen aan de urban jungle,onderaan bij de rem. Ik vind ze ideaal. Bij de meeste fiets winkel kun je kopen.

Succes, Timi

Reactie voor op de website?

2.72. Teutonia is super voor twee

Ik heb voor mijn tweeling gekozen voor de degelijke Teutonia. Twee bakjes, zwenkwielen. Voordeel van deze wagen is dat hij ook als wandelwagen volledig neerklapbaar is. Tegenwoordig zijn de bakjes vrij klein en liggen de kinderen al snel in de wandelwagen (terwijl ze dan eigenlijk nog helemaal vlak moeten liggen). De Teutonia was - na een kort marktonderzoek - volgens mij de enige wagen die helemaal vlak kan liggen. Verder super degelijk. Voor de eerste had ik ook al een Teutonia. In Duitsland zijn deze overigens veel goedkoper dan in Nederland.

Marion

Reactie voor op de website?

2.73. Inglesina maxi taxi

Waar kan je de tweeling taxi inglesina kopen? Heb overal gezocht maar kan het niet vinden. En kan je hier de maxi cosi cabrio op bevestigen. Heb zelf nu een urbun jungle tweeling wagen. Bevalt goed, maar voor even een snelle boodschap is het toch wel makkelijk om ook een maxi taxi tweeling wagen te hebben.

Vervloet

Reactie voor op de website?

2.74. Vervoersprobleem voor drie kids

Hallo, ook wij zijn op zoek naar goede ideeen en tips om onze kids te vervoeren. Onze zoon is nu 5 maanden en over zo'n 5 maanden krijgen we er een tweeling bij. De oudste kan dus nog niet lopen en moet bij de tweeling zitten, wil ik alleen weg kunnen. Best een probleem vind ik en het valt mij op dat er weinig triple wandelwagens te vinden zijn. Wie heeft er tips of ideeen?! Alvast bedankt.

Marleen

Reactie voor op de website?

2.75. Aanhangend fietszitje - waar te koop?

Hallo,

Ik heb hier nu bij meerder mensen gelezen, dat ze een aanhangend fietszitje aan de kinderwagen hebben. Ik heb alle hier genoemde links gevolgd, maar kan nergens vinden, waar zoiets verkocht wordt. Wie helpt mij aan een adres (liefst een online winkel)?

alvast bedankt.

groetjes, Mimi

Reactie voor op de website?

2.76. Al aan een opzetstoeltje gedacht?

Toen onze tweeling geboren werd was de oudste anderhalf en kon nog niet lopen. Op onze Urban Jungle reiswiegjes hebben wij de eerste maanden een opzetstoeltje geplaatst, die rust op de randen van de wiegjes. Daarna hebben we de wandelwagen omgebouwd naar de zitstand en zo'n fietstoeltje geplaatst. Ook nog zo'n plankje erachter. Allemaal goed te doen hoor!

Succes allemaal!
Groetjes Stephanie

Reactie voor op de website?

2.77. Kid-sit voor op urban jungle duorider

Is iemand hier al bekend mee? Ik zit er over te denken om deze aan te schaffen. Ik vraag me wel af waar je kind zich dan aan vast kan houden als hij zit. De kid-sit kan je vinden op www.kleinedreumes.nl. Graag hoor ik jullie reacties.

Groetjes, Jolanda

Reactie voor op de website?

2.78. Drielingwagen inglesina

Ik heb tweedehands een drielingwagen van Inglesina gekocht (drieling op komst), een iets ouder model, blauw met een wit streepje. Nu missen er twee zonnekappen. Heeft iemand die toevallig nog liggen, of een adres waar ik ze kan kopen. Verder zit er op dit model geen zwenkwielen voor. Weet iemand of je deze er wel op kan bevestigen?

Groet

Reactie voor op de website?

2.79. Oplossing 3 personen op een kar

Hallo,

Toen onze tweeling 1,5 jaar was werd ons zoontje geboren, en waren wij op zoek naar een oplossing. Wij hadden al een urban jungle, daar hebben we een heel eenvoudig zitje voorop voor gemaakt. Zonder schroeven oid te monteren, en klein en praktisch om mee tenemen. Inmiddels zijn onze meiden bijna 4 en wordt het zitje voorop nog steeds gebruikt.

Mocht je interesse hebben in foto's dan hoor ik het graag.

Groeten Ellen

Reactie voor op de website?

2.80. Sterkte

Nou Nicky laat ik eerst maar eens beginnen met je sterkte te wensen. 3 in 1 1/2 jaar is wel erg snel. Onze oudste was 22 maand toen de tweeling geboren werd en dat is al stevig. Wij hebben lang gezocht naar een goede kinderwagen en kwamen uit op de Urban Jungle. Hiervan is eventueel zelfs een 3ling wagen te koop. Die wordt dan wel erg breed. Wat wel mooi van de Urban Jungle is is de mogelijkheid er een extra beugel bij te kopen waar een (fiets) kinderzitje op past.

Qua auto is er (in tegenstelling tot Bart's bewering) niet zo heel erg veel keuze. Er zijn maar weinig auto's met én de breedte én 3 driepuntgordels op de achterbank. Wij hebben gekozen voor een Ford Galaxy (de Seat Alhambra en VW Sharan zijn hetzelfde. Naast deze modellen zou je ook kunnen kijken naar een Renault Espace of een Fiat Ullyse (zelfde model heet bij Peugeot 807, Lancia en Fiat)

groet, Jos

Reactie voor op de website?

2.81. oplossing 3 personen op een kar?

2.79 oplossing 3 personen op een kar

Beste Ellen,

Ik ben erg benieuwd hoe jullie een extra zitje hebben gemonteerd op de Urban Jungle Duo. Zou je mij een foto toe willen sturen? Bij voorbaat dank!

Maaike

Reactie voor op de website?

2.82. 3 kids in een wagen

Hoi,
Ik ben oppasmoeder en heb de urban jungle duo met opzetstang. Dit is perfect. Het is een stang die je aan de voetenplank vast zet zodat er een zitje aangehangen kan worden. Het is te koop via de tweelingwinkel twee en meer.De baby's moeten dan wel in de buggyzit liggen, maar dat is geen probleem, die wagenbakjes die je er op kunt zetten kun je hooguit 2 maanden gebruiken anders is het veel te benauwd voor de baby,s. de buggyzit is veel ruimer en de ruggetjes zijn mooi recht.

Sonja

Reactie voor op de website?

2.83. Welk plankje past op de urban jungle?

Ik dacht dat er geen plankje voor de urban jungle is, omdat je de stang niet kan verhogen. Wil graag weten wat wel past. Ik zat zelf te denken aan een kees k2 duowagen naast elkaar, maar ik twijfel tussen deze 2. Wie heeft er ervaring met de kees k2?

Brendy

Reactie voor op de website?

2.84. Urban jungle

Lopen de banden niet snel leeg van deze wagen?. Ik heb een enkele queeny, maar die is al een aantal keren lek geggaan. De kees k2 is de helft goedkoper en heeft grote harde banden.

Brendy

Reactie voor op de website?

2.85. Leeglopen Urban Jungle

Hoi,

Ik heb 2 jaar dagelijks achter de UJ gelopen, en slechts 1x lekke band gehad achteraan. Dan gaat hij ook echt wel niet meer vooruit, je kan dan wel in noodgeval met enige handigheid een voorwiel achteraan plaatsen en zo terug thuis geraken.

Ik heb achteraan nieuwe buitenbandjes gezet (standaard bij de fietsenmaker) en nooit meer last gehad, en ik schuwde het ruwere terrein echt niet (boswegen, kasseien, zand, sneeuw...) de enige manier om de kindjes soms stil te krijgen :-) Je moet er wel op letten dat de bandjes steeds hard opgepompt blijven, zo 1x om de maand eventjes bijpompen.

Voor de rest moet ik zeggen dat dit de meest fantastische buggy was die er toen was, vlot wendbaar, niet makkelijk omkantelbaar want 4 wielen, net smal genoeg om door een standaarddeur te geraken, zonder hulpstukken konden de kindjes toch makkelijk helemaal plat, simpel opplooibaar en uitermate robuust.

Succes ! Ivo

Reactie voor op de website?

2.86. We kennen het probleem

Hoi,

Wij hadden hetzelfde probleem, onze zoon was 17 maanden toen onze tweeling geboren werd. Wij hebben een stevige happy baby spider gekocht. En hier hebben we zelf een super stevige gebogen buis op laten maken waar we de blok van een bobike fietsstoeltje hebben gezet, onze zoon zit hier veilig en prinsheerlijk boven op, de kinderen in de wagen ondervinden hier geen hinder van. Ontzettend leuke reacties op gehad.

Nu zijn we alweer een hele tijd verder, evt. is alles ter overname!

Reactie voor op de website?

2.87. Vervoersprobleem

Hallo,

Mij staat het zelfde probleem te wachten. Ik heb een dochter, die tegen de tijd dat de tweeling komt 16 maanden is, en ben dus zeer hard op zoek naar een drielingwagen met twee bakken en een buggysit.

Wie kan mij helpen?

Hartelijke groetjes Fiona

Reactie voor op de website?

2.88. Vervoer tweeling+baby

Bij 'Twee en meer' in Nuenen (zie www.twee-en-meer.nl/) verkopen ze een systeem met een fietszitje dat op een tweelingwagen bevestigd kan worden. Op deze manier heb je 3 zitplaatsen voor jonge kinderen. Maar dit is pas een oplossing als je baby een beetje kan zitten.

Wij hebben zelf een tweeling van 2,5 jaar en verwachten in augustus nog 1 kindje. Wij zijn van plan een reiswiegje te kopen voor de tweelingwagen en een kiddyboard. Op deze manier hebben we 1 zitplaats, 1 staanplaats en 1 ligplaats. Misschien dat het in de praktijk niet werkt, maar we gaan het wel proberen. Succes ermee!

Isabelle

Reactie voor op de website?

2.89. Creatieve oplossingen

Hoi

Hier een greep uit onze oplossingen (1 (Niels)+2 (Rick en Lars) met 15 mnd verschil):

En vaak gewoon met 2 personen gaan, ook handig om even een oogje in het zeil te houden bij het voeden etc onderweg!

Groetjes en succes, Astrid

Onze ervaringen en veel van de (al dan niet creatieve) tweelingbaby/peuter oplossingen staan op onze weblog www.ons2dekindje.web-log.nl.

Reactie voor op de website?

2.90. 2 + 1 op de fiets

Onze tweeling is op dit moment 1,5 jaar. Toen zij net konden zitten hebben wij Gazelle Cabby aangeschaft. Een fantastische bakfiets waar wij afgelopen zomer heel veel fietstochten mee hebben gemaakt en die ook heel praktisch is voor vervoer naar en van de creche of bijv. naar de supermarkt. Ultralicht en supermakkelijk in gebruik. Mijn auto heb ik niet meer nodig. Naast twee kindjes passen er nog makkelijk twee volle shoppers in.

Wij hebben er een afdekzeil en een regententje bij gekocht. Ideaal voor guur en regenachtig weer. Wij verwachten ons derde kindje in juli en de jongens zijn dan 2 jaar en 2 maanden. De maxicosi voor de baby kunnen we er straks ook makkelijk op klikken. Je kunt nl. steuntjes aanschaffen, waardoor je met gemak 3 kindjes kunt vervoeren. Voor de boodschappen ga ik dan maar op zoek naar fietstassen, denk ik.

Kortom, de Gazelle Cabby is een echte aanrader!

Astrid

Reactie voor op de website?

2.91. Urban jungle

Hallo,

Ik heb ook erg goede ervaringen met een urban jungle duo en een zitsteun van twee en meer. Ik heb op advies van andere tweelingmoeders de tweeling vanaf de geboorte gewoon in de urban jungle duo wagen gelegd in een slaapzak met de rugzijde van de wagen helemaal platgelegd. De tweelingreiswiegjes van de urban jungle duo zijn erg klein en daar ben je zo uitgegroeid (ik had een erg lange tweeling). Onze oudste dochter (1 jaar en 9 maanden leeftijdsverschil met de tweeling) heeft 1 1/2 jaar prima voorop in de zitsteun gezeten.

Toen ze te zwaar werd ging zij in de wagen en een van de tweeling in de zitsteun. Ik heb kilometers afgelegd en nooit problemen gehad.

Sabine

Reactie voor op de website?

2.92. Gezocht

Wij zoeken nog een meerlingwagen voor ons kinderdagverblijf. Wie heeft er een 3 of meerlingwagen of ander vervoermiddel tegen een redelijk bedrag te koop? Wij hopen op een leuke reactie.

Groeten, van De Nissehoff te Venray.

Reactie voor op de website?

2.93. Kinderwagen voor 3

Een kinderwagen van Phil en Teds is ideaal. Officieel bedoeld voor 2 kinderen. Onze oudste (2) zit voorop. Dit is geen officiele zitplaats. Maar het voetensteuntje van de voorste zitting. De baby ligt er nu een beetje onder, maar als zij straks ook kan zitten kan ik hem ombouwen tot 2 zitplekken.

Google maar eens naar phil en teds. De beste wagen voor kinderen van verschillende leeftijden

Reactie voor op de website?

2.94. foto,s van de stang

Hoi hoi

Ook wij verwachten bijna een tweeling en hebben nog een zoontje van bijna 1 jaar,en zijn dus opzoek naar een oplossing voor de ubj.We vinden de stang redelijk duur en vroegen ons af of je die ook zelf kan maken? groetjes sarina

Reactie voor op de website?

2.95. Tweeling + 1 -1/2 jarige wandelwagen

Reactie op Teutonia verlengen

Hallo,

In oktober verwachten wij onze tweeling, onze dochter is dan anderhalf jaar jong. Graag zou ik van iemand wat tips ontvangen, over een wandelwagen waarmee we straks alle 3 de kids kunnen vervoeren.

Ik las ook dat de teutonia verlengd kan worden. Wij hebben op het moment een teutonis eenpersoons wandelwagen, wie weet hoe en waar ik die eventueel kan verlengen.

Mail me als jullie een goed tip hebben, misschien tips uit eigen ervaring, zou het ook leuk vinden een foto erbij te ontvangen?

Alvast bedankt,

Groet, Sandra

Reactie voor op de website?

2.96. Met vier op de fiets

Reactie op 2 + 1 op de fiets

Wij hebben een bakfiets waarin onze twee oudste kinderen (2,5 en bijna 4) op het achterbankje zitten en waar de tweeling achterop in de maxicosidrager en voorin in een babynestje ligt. Fietst helemaal niet zwaar, al zou je dat wel denken. Echt heerlijk om met alle kinderen op één fiets te kunnen!

Wij hebben overigens ook de urban jungle met fietszitje, al vrij snel is onze middelste gewoon op het voorste stuk gaan zitten, vaak zelfs samen met grote zus. Die wagen is echt onverslijtbaar volgens mij, wij zijn als het derde gezin met deze wagen!

Renske

Reactie voor op de website?

2.97. Kinderzitje

Reactie op 3 kids

Hallo,

Zou iemand mij misschien een foto van een kinderzitje kunnen mailen die je aan een kinderwagen kan bevestigen?? Wij hebben momenteel een treinkinderwagen voor 2 kinderen, en onze 3e is op komst en wij zoeken naar een optie om de derde ook via de kinderwagen mee te vervoeren. Alvast bedankt!

Reactie voor op de website?

2.98. Urban Jungle Duo met fietszitje

Hallo,

ik begrijp dat een heel aantal mensen blij zijn met de Urban Jungle Duo en daarop een extra fietszitje gemonteerd voor het oudere kindje. Maar kijkt dat oudere kindje dan vooruit of achteruit? En hoe zit 't nou precies erop gemonteerd? Foto's zijn meer dan welkom!!

Ook hier een tweeling op komst en zoontje zal dan 1,5 jaar zijn!

Alvast heel erg bedankt!
Groeten, Thelma

Reactie voor op de website?

2.99. Vervoer tweeling en baby

Reactie op Tweelingkinderwagen met extra zitje

Hoi,

Ik ben net bevallen van een tweeling 23/3/2012 en mijn zoontje is nu 13 maand 6/2/2011. Ik heb een easy reader duo, met een reiswieg en een kinderzitting. De tweeling kan samen in een bak en mijn zoontje in de zitting. De wagen is erg wendbaar en goed mee te rijden in de winkels. Voor als de tweeling straks te groot is gaan ze ieder in een eigen reiswieg en heb ik voor mijn zoon van 1 een zitje die ik op een bak kan klemmen. Lijkt op een fietsstoeltje op een plank. Te koop op marktplaats. Zo kan ieder lekker mee. Wat ik ook kan doen is een van de tweeling liggen en een in de draagzak op de buik, mijn zoontje in zijn zitting. Gaan we lange dagjes weg heb ik nog een wagen voor alleen mijn zoontje. Kan de tweeling lekker liggen.

Voor in de auto heb ik 1 easy base voorin en 1 achterin, de tweeling kan in de maxi cosi. Erg handig, erop zetten en klikt vast. Niks geen gedoe met de riemen. Mijn zoon van 1 zit aan het raam in een kinderstoel en mijn zoon van 5 in het midden. Het past, maar mijn man moet lopen haha. Het is wat knutselen maar met een beetje creativiteit kom je een heel eind. En een handige man natuurlijk, want die moet het maken!

Succes

Henrieke

Reactie voor op de website?

2.100. Urban Jungle + fietsstoeltje

Reactie op 3 kids

Ook ik wil graag tips/foto's over het bevestigen van een fietsstoeltje op de Urban Jungle. Als oppasoma van (binnenkort) 3 kleintjes onder de 2 jaar zoek ik een oplossing zodat ik met ze naar buiten kan. De Urban Jungle is er in 2 uitvoeringen: Duo (tot 50 kg) en Duet (smaller, maar tot 36 kg). Kan het fietsstoeltje ook op de Duet of geeft het extra gewicht van het derde kind problemen? Ik moet de wagen nog aanschaffen, dus hoop op bruikbare tips!

Marjoleine

Reactie voor op de website?

2.101. Tweelingkinderwagen met extra zitje

Reactie op Gaarne foto

Graag zou ervaringen willen hebben met mensen die een extra zitting hebben gecreeerd op een duowagen (heb zelf de urban jungle) en hoe hebben jullie dit gedaan, ik zie op internet mensen met een fietstoeltje gemonteerd op de wagen, maar hoe doe je dit?

Graag jullie reactie
Marian

Reactie voor op de website?

2.102. Reactie op Sarah urban jungle triple

oi Sarah,

Ik heb een drieling van inmiddels 3 jaar. Wij hebben een urban jungle triple. Hij is zwaar om te tillen en breed maar loopt geweldig. Door de luchtbanden loopt de wagen erg makkelijk, maar omdat hij 1.10 breed is kun je niet veel winkels in. Door de zwenkwielen stuurt hij prima.

Karin

Reactie voor op de website?

2.103. Reactie op Karin urban jungle triple

Hoi Karin,

Bedankt voor je reactie! En chapeau, een drieling, dat moet helemaal druk geweest zijn dat eerste jaar!! Zitten je kindjes van 3 er nog steeds in? Of denk je stilaan aan verkopen? :-)

Groetjes, Sarah

Reactie voor op de website?

2.104. Sarah

Hoi Sarah,

Ons drietal is inmiddels ruim drie jaar en zit er eigenlijk al een maand of 4 niet meer in. Als je hem wilt overnemen, of een keer wilt kijken vind ik het prima.

Mail me anders even,

Karin

Reactie voor op de website?

2.105. Trippy

Hallo,

Ik heb de ideale oplossing voor jullie probleem, de Trippy van Babyactive. Het is een wandelwagen die je kunt gebruiken voor 1 kind, voor 2 kinderen, voor 3 kinderen maar ook voor een drieling! Echt Ideaal! Alles erop en eraan, reiswiegjes, wandelwageninzetten en autostoeltjes. Deze kun je alle drie naar hartelust combineren. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan moet je een kijkje nemen op de site van ehouse.nl. Er staan ook duo-kinderwagens op die hetzelfde principe hanteren, dus dat je ze kunt ombouwen naar een wagen voor 1 kindje.

Groetjes Barbara

Reactie voor op de website?

2.106. Ervaring trippy

Hallo Barbara en anderen,

heb je zelf ervaring met de trippy kinderwagen? Ik ben zwanger van een tweeling en onze middelste wordt in oktober 1, Wij zijn dus ook op zoek naar een oplossing om ze alle 3 mee te vervoeren. De kinderwagens met 3 naast elkaar lijkt ons geen oplossing omdat we dan te breed zijn om winkels en openbaar vervoer in te komen..

Heb wel interesse in een Trippy, heb er nog geen een in het echt gezien, alleen van foto´s, maar als je de twee wiegjes, autozitjes of wandelwageninzet voorop monteerd dan lijkt het me zo wankel, of valt dat erg mee? Ben benieuwd naar jullie reacties en evt andere oplossingen!

Groetjes Debbie

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Tweelingkinderwagen met extra zitje

 1. De treintje-kar
 2. n.a.v. "Zo vervoeren wij ze (Jolanda)"
 3. Quinny
 4. 2 + 1 - en nu de wandelwagen nog....
 5. Koppelstuk
 6. Het aan elkaar koppelen van mc laren buggy\'s
 7. Het aan elkaar koppelen van buggy\'s
 8. Ook wij
 9. Diep respect
 10. Reacties van de meerlinglijst
 11. Inglesina combiwagen
 12. Oplossing voor vervoer van meerdere kinderen
 13. Tweeling plus peuter
 14. Je kunt wel een kind extra met de DMT vervoeren
 15. Koppelstukken
 16. Combiwagen Inglesina
 17. Tip voor 3lingwagen
 18. Kinderzitje voor op de reiswieg
 19. Happybaby
 20. DMT of DUJ
 21. Koppelstuk
 22. Buggy/DMT/DUJ
 23. Urban Jungle
 24. Informatie over combiwagen gevraagd
 25. Tweelingaanhangfiets
 26. Reactie duo urban jungle
 27. Duo Urban Jungle
 28. DMT / DUJ
 29. Kinderwagen voor 3 kinderen
 30. Wandelwagen voor drie kinderen
 31. 3 kids
 32. Kinderwagen voor 3 kids
 33. Teutonia verlengen
 34. Gaarne foto
 35. Zwenkwiel happy baby
 36. Twee en meer zitsteuntje
 37. Drielingwagen / koppelstuk
 38. Tangara
 39. Met de draagdoek
 40. Foto van drie kindjes in wandelwagen
 41. Foto
 42. Kiddy board bij Urban Jungle Duo
 43. Kinderzitje gemonteerd op urban jungle
 44. Foto
 45. Drie kinderen in 1 jaar.
 46. Ervaring met drie kinderen in 1 wagen
 47. Ziet de tweeling nog wat?
 48. Suggestie vervoer tweeling + 1 ouder kindje
 49. Turtle bus voor 4 tot 6 kids!
 50. Gaarne ook een foto
 51. Graag een foto
 52. Wil ook graag een foto!
 53. Urban jungle
 54. Urban jungle
 55. 3 kinderen op een UBJ of een MT
 56. Wel online
 57. 4 kids in de UJ
 58. 2+2
 59. Ook 3 in een jaar
 60. Kinderzitje op de Koelstra kar
 61. Tweeling wagen+
 62. Tweeling wagen
 63. Vervoer peuter en tweeling
 64. Kinderzitje gemonteerd op de urban jungle duo
 65. Met drie kleine kinderen wandelen
 66. 3 kleine kinderen
 67. Zit in dezelfde situatie!
 68. Zit in dezelfde situatie!
 69. Wandelen met een tweeling + een peuter
 70. Foto\'s en tips graag
 71. Vervoer van 3 kinderen
 72. Teutonia is super voor twee
 73. Inglesina maxi taxi
 74. Vervoersprobleem voor drie kids
 75. Aanhangend fietszitje - waar te koop?
 76. Al aan een opzetstoeltje gedacht?
 77. Kid-sit voor op urban jungle duorider
 78. Drielingwagen inglesina
 79. Oplossing 3 personen op een kar
 80. Sterkte
 81. oplossing 3 personen op een kar?
 82. 3 kids in een wagen
 83. Welk plankje past op de urban jungle?
 84. Urban jungle
 85. Leeglopen Urban Jungle
 86. We kennen het probleem
 87. Vervoersprobleem
 88. Vervoer tweeling+baby
 89. Creatieve oplossingen
 90. 2 + 1 op de fiets
 91. Urban jungle
 92. Gezocht
 93. Kinderwagen voor 3
 94. foto,s van de stang
 95. Tweeling + 1 -1/2 jarige wandelwagen
 96. Met vier op de fiets
 97. Kinderzitje
 98. Urban Jungle Duo met fietszitje
 99. Vervoer tweeling en baby
 100. Urban Jungle + fietsstoeltje
 101. Tweelingkinderwagen met extra zitje
 102. Reactie op Sarah urban jungle triple
 103. Reactie op Karin urban jungle triple
 104. Sarah
 105. Trippy
 106. Ervaring trippy

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.