Groot Gezin
Samengestelde gezinnen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

13. Help!

Wij weten het niet meer! Ik heb drie kinderen, heb een relatie gekregen met mijn vriend, vader van ook drie kinderen. We hebben het heel erg fijn samen en met de kinderen gaat het ook erg leuk en gezellig. Wat zouden we graag willen gaan samenwonen, maar praktisch is het onmogelijk, aangezien ik een eigen woning bezit, maar deze niet groot genoeg is voor nog drie kinderen erbij. Het huis van mijn vriend staat te koop en ook dit huis is niet groot genoeg. Door problemen van zijn vorige situatie, gaat hij niets overhouden van zijn huis mocht het verkocht worden en kan er door ons beiden geen hypotheek worden opgenomen. Financieel zou het ons erg veel schelen als we samen zouden kunnen gaan wonen, dat komt er ook nog eens bij.

Al met al, willen we zo graag opnieuw gaan beginnen met ons leventje, zijn heel gelukkig met elkaar maar staan we met de rug tegen de muur. Heeft iemand tips voor ons? Help!

Bianca

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.