Groot Gezin
Informatie meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Borstvoeding

Ook aan een meerling kun je borstvoeding geven. Er zijn meerdere plaatsen op het internet die hier informatie over geven, bijvoorbeeld de: Vereniging Borstvoeding Natuurlijk. Ze geven een aantal ervaringsverhalen. Om een beeld te krijgen, verwijzen ze naar een fotogalerij. Maar je kunt ook kijken op de site meerling.nl waar uitgebreide instructies te vinden zijn.

Een overzicht van de diverse manieren om een tweeling borstvoeding te geven met behulp van overzichtelijke plaatjes kun je vinden op de engelstalige site breastfeeding.com, waar je trouwens ook algemene informatie over borstvoeding kunt vinden, bijvoorbeeld in het onderdeel Positioning and Nursing Holds.

Maar ook veel informatie kun je vinden op een andere engelstalige site: Breastfeeding and Attachment Parenting Twins.

6.1. Themanummer BN 2001: borstvoeding aan meer dan één

Misschien is het leuk om op jullie pagina met informatie over meerlingen te vermelden, dat rond kerst 2001 het themanummer borstvoeding aan meer dan één van BN , het blad van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk komt. Vol met ervaringen van moeders die van 1 week tot meer dan 20 maanden borstvoeding gaven.

Heleen

6.2. Mailinglijst borstvoedende tweelingmoeders

Als aanvulling op de info die er al staat bij dit onderwerp, er is ook een mailinglijst (owner is VBN contactpersoon) voor moeders die hun tweeling borstvoeding (willen gaan) geven:

Bv2ling

Groetjes, Astrid

Borstvoeding

  1. Themanummer BN 2001: borstvoeding aan meer dan één
  2. Mailinglijst borstvoedende tweelingmoeders
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.