Groot Gezin
Informatie meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

5. Speciaalzaken


5.1. Verhuur en verkoop van babyartikelen en geboorteborden

Voor de verhuur van geboorte-borden voor in de tuin en babyartikelen kun je eens kijken bij Baby Boardrent.

5.2. Kleding

Ik heb nog een adres voor je wat betreft meerling kleding. Je kunt er heel goedkoop 2e handskleding kopen (ik geloof wel dat alles verkocht wordt per 2 omdat het een speciaal 2e hands zaakje is voor allen maar tweeling spullen). Het is erg klein maar ze hebben er veel en zijn ontzettend goedkoop. Ze hebben geen wagens en zo staan maar er hangen wel advertenties bij hun in de winkel en ook daarvoor geldt: alleen maar tweeling attributen.

Het adres; Knuf en Knolletje Berkenweg 25, souterain Baarn Tel: 035-5423122

Ze zijn alleen geopend op zaterdagmorgen van 10.30 uur tot 13.00 uur. Echt de moeite waard dit kleine winkeltje!! Raad voor mensen die er van plan heen zijn te gaan: neem een stratenboek mee, want het zit nogal in een straat die je zonder dat stratenboek waarschijnlijk niet snel zult vinden zeker niet als je niet bekend bent in Baarn.

Groetjes Jacqueline.

5.3. Van alles, nieuw en tweedehands

Er is een speciaalzaak voor tweelingen waar je terecht kunt voor allerlei praktische en leuke dingen die met tweelingen te maken hebben: kinderwagens, buggies, fietskarren, joggers, maxi taxi's voor 2, tweelingwiegjes, tweelingslingers, ballonnen, t-shirts ,grote boxen en nog veeeeel meer. En, wat vooral handig is: er staan daar zowel nieuwe als ook tweedehands spullen.

Er wordt alleen op afspraak gewerkt (groot gezin)

TWINkeltje
Driebruggen
Postcode: 3465
tel 0348 501760

5.4. Geschikte kinderwagens

Ehouse heeft meerdere kinderwagens in haar assortiment. Zo ook een tweeling kinderwagen en drieling kinderwagen. Deze kinderwagens zijn niet alleen geschikt voor tweelingen en drielingen maar ook voor diverse kinderen in diverse leeftijd-combinaties. Alle kinderwagens worden geheel compleet geleverd met autostoel, reiswieg en wandelwagen-inzet, luiertas en voetenzak. In vele hippe kleuren-combinaties te bestellen.

Speciaalzaken

  1. Verhuur en verkoop van babyartikelen en geboorteborden
  2. Kleding
  3. Van alles, nieuw en tweedehands
  4. Geschikte kinderwagens
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.