Groot Gezin
Ervaringen meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

42. Aandacht

Heeft iemand misschien een tip voor mij. Wij hebben een tweeling geadopteerd. Ze zijn totaal verschillend en dat maakt het erg moeilijk. Een is snel in alles en doet alles goed. Zij zit in groep 3. De ander is slomer, praat slechter, kromme zinnen en zit in groep 2. Elke dag komt ze trots thuis dat ze iemand heeft geslagen of gestompt.

De eerste keer ben ik boos geworden maar naarmate de week vorderde kwam ik erachter dat het helemaal niet waar was wat ze zei. Op school heb ik navraag gedaan en de juf ontkende dat ze iets deed. Ik weet niet wat ik ermee aan moet. Straffen, niet straffen, knuffelen, praten. Niets helpt ze blijft doorgaan.

Heeft iemand ervaring hierin? Graag een antwoord.

Duub

Reactie voor op de website?

42.1. Geadopteerde tweeling

Hoi Duub,

Wij hebben sinds 8 maanden een tweeling geadopteerd uit China. Onze dochters zijn bijna anderhalf jaar oud. Ik heb geen idee hoe oud jullie meiden zijn, en de verdere info die je geeft is wat summier om er diepgaand op in te gaan. Het zou goed kunnen zijn dat de negatieve vorm van aandacht vragen te maken heeft met hechting...

Ik wil er graag met je over mailen! (mail me maar prive)

groetjes,

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Aandacht

  1. Geadopteerde tweeling
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.