Groot Gezin
Ervaringen meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

1. Tips gevraagd zindelijk worden tweeling

Wie kan ons tips verstrekken over het zindelijk worden van een tweeling. Ze zijn inmiddels al 4 en gaan dus naar groep 1. Dat geeft op den duur problemen onderling in de groep omdat zij wel al zindelijk zijn. Di staat volgens mij ook in verband met dat de tweeling in een eigen wereldje leven. Maar hoe dit te doorbreken, voor hun eigen bestwil (jongen en meisje)?

Gert-Jan

Reactie voor op de website?

1.1. Herkenning

Hoe vervelend ik het ook voor jullie vind, ik ben blij dat ik nu eindelijk eens herkenning vind. Want onze jongenstweeling is ruim vier en ook nog niet zindelijk. Ook wij lopen tegen een muur van onmacht aan omdat het medisch gezien nog geen echt probleem is. Mochten jullie bruikbare tips ontvangen dan zou ik deze ook graag van jullie krijgen als dat mogelijk is.

Onze jongens zitten ook al op school en in aparte klassen. Ze staan stevig op zichzelf en zijn goed betrokken bij hun omgeving maar toch komt de prikkel nog niet. Kortom jullie staan niet alleen (helaas).

sterkte, Heidi.

Reactie voor op de website?

1.2. Underwunder

Kijk echt gewoon even op UnderWunder.nl. Super broekjes om zindelijk te maken. Zijn trouwens ook bij Prenatal verkrijgbaar.

Wanda

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Tips gevraagd zindelijk worden tweeling

  1. Herkenning
  2. Underwunder
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.