Groot Gezin
Ervaringen meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

10. Mijn tweelingzwangerschap

Ik heb al een tijd willen schrijven over mijn ervaringen om andere mensen te steunen. Wij hebben veel gehad aan sommige ervaringen van anderen. Wij waren al de trotste ouders van een dochter, toen 10 jaar oud. Maar door voor ons nog onbekende omstandigheiden lukte het ons niet een tweede kindje te krijgen. Ten eerste hebben wij een emotionele ervaring met IVF gehad (ook narigheid), maar na verschillende pogingen en veel miskramen, is het ons gelukt! Met mijn leeftijd, zwanger van een tweeling zelfs, na een uitputtende start met bijzondere misselijkheid, opname in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen, enz.

Later de vreselijke klachten van een meegroeiende (naast mijn twee schatjes) vleesboom (mioom), ik had dus drie eenheden in mijn buik maar die ene vond ik echt een "alien". Ik ben in totaal vier keer opgenomen geweest in het ziekenhuis plus één keer extra na de bevalling voor de verwijdering van de vleesboom, die ruim 800 grm woog...

Mijn zusters hebben helemaal uit México moeten komen om ons te helpen, en we hebben hier ook veel steun van onze vrienden en familie gehad. Ik woon hier 15 jaar en toen zei ik tegen mijn man: "nu heb ik het echte hart van de Nederlanders gezien."

Onze baby's zijn geboren met 39 weken zwangerschap via een keizersnede, een jongen en een meisje. Wij zijn dolgelukkig, ze zijn één jaar geworden in augustus.

Laura

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.