Groot Gezin
Diversen meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

8. Geboortekaartjes voor tweelingen

Graag zou ik adressen ontvangen van drukkerijen en/of uitgevers die specifieke geboortekaarjes voor tweelingen hebben. Misschien dat iemand weet of er geboortekaarjes van Anne Geddes bestaan. Wij zijn al bij verschillende drukkerijen geweest, maar als er meer dan twee kaartjes voor tweelingen in de boeken staan, dan is het veel.

Graag een reactie.

Pieter

Reactie voor op de website?

8.1. Sites voor geboortekaartjes

Kijk voor geboortekaartjes en -gedichten op:
 • De Meerlingen Site

 • Zie ook de verzamelpagina van Anne Geddes.

  Reactie voor op de website?

  8.2. Geboortekaartjes tweelingen

  Pieter,

  Bij HALPA in Leiden (haarlemmerstraat) hebben ze een apart boek gemaakt met alleen maar tweeling (of meerling) kaartjes erin zodat je niet alle "gewone" boeken hoeft door te spitten. Mijn idee is dat ze een redelijke keus hebben.

  Jaap

  Reactie voor op de website?

  8.3. Geboortekaartjes

  Weet iemand of er op het internet ook een site is voor geboorte kaartjes en/of om deze zelf samen te stellen.

  Graag enkele handige tips aangaande het onderwerp tweelingen

  Onze tweeling wordt verwacht midden augustus 1999

  Groetjes fam. Ruiter.

  Reactie voor op de website?

  8.4. Idee

  Je kan altijd een foto inscannen, tekst erbij en klaar. Simpel en leuk!

  J.

  Reactie voor op de website?

  8.5. Zelf maken

  Wij zijn met een zelf gemaakte geboortekaart voor onze tweeling naar een drukkerij gegaan. Het bleek dat het zelf maken en laten drukken van een geboortekaart goedkoper is dan kant en klare kaartjes. Komt er nog bij dat de keus in kaartjes voor tweelingen beperkt is.

  Michaela

  Reactie voor op de website?

  8.6. Tweeling geboortekaartjes Anne Geddes

  Beste Pieter,

  ik las jouw berichtje dat je op zoek bent naar een drukkerij die in het bezit is van gebooortekaartjes voor tweelingen. Je kunt hiervoor terecht bij Druk-Store Leusden, Hamersveldseweg 2 in Leusden. Telefoonnummer: 033-4945474. Je kunt ook een tweelingkaartje laten ontwerpen. Bovendien zijn zij ook in het bezit van een geboortekaartenboek van Anne Geddes.

  Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt.

  Debbie

  Reactie voor op de website?

  8.7. Eigen ontwerpen

  Ik heb voor onze tweeling bij een kleine drukkerij geboortekaartjes laten ontwerpen. Gedeeltelijk eigen idee en gedeeltelijk idee vd. drukker. Ze zijn heeeeeel erg leuk geworden. Deze drukker ken ik via mijn werk.

  Hij heeft geen standaard kaartjes in boeken, maar maakt eigen ontwerpen. Wil je meer weten, dan hoor ik het wel.

  Reactie voor op de website?

  8.8. Ontwerp met tweelingfoto's

  Wij vonden een mooie kaart bij drukkerij Snel in Almere-stad van Anna Geddens.

  Wat je ook zou kunnen doen is een oproep plaatsen voor tweelingfoto's. Foto's zijn makkelijk af te drukken. Informeer bij jouw drukkerij hoe duur ect.

  Voor onze kaartjes betaalden wij ruim 240,- met tekst in het Engels (links van de kaart) en Nederlands (rechts van de kaart).

  Beth

  Reactie voor op de website?

  8.9. Gezocht: drukkerij voor tweeling geboortekaartje

  We zijn al een tijdje op zoek naar een bijzonder kaartje wat wij kunnen versturen als de tweeling eenmaal geboren is. Tot nu toe horen wij van alle drukkerijen alleen maar dat er een-ling boeken zijn, met af en toe een tweeling kaart ertussen. Heeft iemand hier ervaring mee of een oplossing voor? Wij willen gewoon een leuk TWEELING kaartje en niet een aangepast eenling kaartje.

  Erik en Christa

  Reactie voor op de website?

  8.10. Een grafisch talent?

  In je omgeving rondkijken, daar zitten vast wel ergens mensen met grafisch talent en/of goede en originele ideeën. Een vage vriendin van ons heeft de kaartjes ontworpen, met al die moderne spullen van tegenwoordig is dat een fluitje van een cent, en de copyshop zorgt voor de vermenigvuldiging (dat was tenminste het plan, maar die was net aan het verbouwen, dus heeft een drukker het op diskette aangeleverde materiaal prima de luxe afgedrukt, met ook nog enveloppen erbij, wat wil je nog meer).

  Enno

  Reactie voor op de website?

  8.11. Meerlingen kaartjes

  Hallo,

  ik ben Karel-Willem Jaarsveld en wil even aanmelden, dat wij kaartjes ontwerpen voor alle gevallen die de standaard 'geboorte-kaartjes-boeken' niet bieden. Voor meerlingen dus, voor donkere kindjes en verzint u maar,,,

  Voorbeelden zijn te vinden op: www.freestyle4all.nl. Ik hoop dat ik hiermee geholpen heb.

  Karel-Willem

  Reactie voor op de website?

  8.12. Grafisch ontwerpsters en tweeling

  Wij zijn een tweelingen en studeerden beiden Grafische Vormgeving. Wat voor het ontwerpen van geboortekaartjes voor tweelingen een enorm pluspunt is. Als wij u kunnen helpen met ideeën of ontwerpen, stuur gerust een mailtje naar ons.

  Reactie voor op de website?

  8.13. Zelfde probleem

  Mochten jullie tips hebben ontvangen willen jullie dat a.u.b. ook aan ons doorgeven wij zitten zelf ook met dat probleem.

  Bedankt.

  Reactie voor op de website?

  8.14. Meerlingkaartjes

  Op de site www.pdgerritsma.com zijn enkele meerlingkaartjes te zien. Dit zijn slechts wat voorbeelden: een geboortekaartje wordt voor elke meerling speciaal ontworpen. Ook je eigen idee kan worden uitgewerkt.

  Heleen

  Reactie voor op de website?

  8.15. Meerlingkaartjes!

  Htjes, maar als je goed zoekt vind je ze wel! Jazeker dat er anne geddens kaartjes bestaan, moet je in de Intercard boeken kijken. Mocht je verder nog meer ideeën of vragen hebben, mag je me altijd mailen. Ik ben een grote geboortekaartjesverzamelaarster en spaar vooral meerlingen. Ik kan je dus ook veel laten zien. Zoekt u nog een speciaal gedichtje?Ik beschik er over honderden. Mocht je een kaartje gevonden hebben, zou je mij er dan ook een willen geven. Je zou mij hier ontzettend blij mee maken. Bedankt en hopelijk tot gauw.

  Reactie voor op de website?

  8.16. Uniek

  Een eigen ontwerp is zeker niet altijd goedkoper dan een bestaande kaart. Dat hangt af van je ontwerp, kleuren etc, maar ik heb ook net een ontwerp gemaakt (met o.a.digitale foto's) en een grafischa ontwerpster heeft de nodige aanpassigen enzo gedaan, dus ja, dat moet je er dan wel even bijrekenen. Natuurlijk heb ik nu een unieke kaart voor onze tweeling die eind oktober verwacht wordt.

  Ann

  Reactie voor op de website?

  8.17. Ideetje voor een orgineel geboortekaartje

  TIPJE: Bij www.poobies.com kun je helemaal naar eigen smaak en op orginele wijze je eigen kaartje samenstellen. Echt hartstikke leuk.

  sucses Chantal.

  Reactie voor op de website?

  8.18. Leuke geboortekaartjes

  Ik reageer op de oproep waar er originele tweelingkaartjes te vinden zijn. Leuke geboortekaartjes voor tweelingen: www.leukegeboortekaartjes.nl!

  Huige

  Reactie voor op de website?

  8.19. Geboortekaartjes

  Studio Stroom heeft nu ook speciale geboortekaartjes voor tweelingen en/of drielingen. Handig online te bestellen.

  Reactie voor op de website?

  8.20. Alles kan en in elke prijsklasse

  Hoi wij zijn een jong bedrijf die gespecialiseerd zijn in geboortekaartjes, wij ontwerpen de kaartjes voor u en geven tips om het zo goedkoop mogelijk te houden want het is allemaal al duur genoeg en een apart kaartje hoeft niet duur te zijn. Kijk eens voor een idee op onze website www.drukidee.nl, alle kaartjes die daar op staan kunnen aangepast worden en op elk formaat afgedrukt worden. Heb je vragen laat het even weten via de mail.

  veel succes allemaal

  Reactie voor op de website?

  8.21. Heb een vraagje

  Weet er iemand hoe dat je geboortekaarjes kan maken en met welk programa dat je dat moet doen?

  Stuur gerust door op , merci!

  Reactie voor op de website?

  8.22. Drukkerij voor het maken van geboortekaartjes

  Hallo Erick en Christa,

  Allereerst van harte met jullie zwangerschap. Ook wij zochten een mooi tweelingkaartje, maar helaas. Wij hebben toen zelf een idee ingebracht en dat laten maken. met een foto van ons pasgeboren tweeling (Edwin & Richard) in bruintinten in een ovaaltje met een passende text eronder (vrienden vanaf het eerste uur) het is echt schitterend geworden en hebben heel veel positieve reacties gehad, de mensen konden dan ook gelijk de tweeling bewonderen.

  Als je wilt kan ik jullie wel een kaartje opsturen.

  Groetjes

  Reactie voor op de website?

  8.23. Gespecialiseerde winkel

  Geachte heer, mevrouw,

  Wij, De Houtworm hebben een winkel gespecialiseerd in: geboortekaartjes, bedankjes, verhuur, ooievaars, slingers, speelgoed, baby-artikelen, geboortetegels. Wij hebben een heel assortiment slingers, ballonennen e.d speciaal voor meerlingen!

  Met vriendelijke groet,

  Reactie voor op de website?

  8.24. Meerlingen geboortekaarten

  Kijk eens op: www.micasadesign.nl. Op onze site zijn we pas begonnen met meerlingen geboortekaarten. Ben zelf pas vader geworden van een tweeling, 2 jongens, David en Sander, en heb gemerkt dat de twee- en meerlingen worden gediscrimineerd! Op de site staat nog niet veel, maar zijn ook maar net begonnen hiermee. Voor informatie: mail ons of bel: 06-20053008

  Reactie voor op de website?

  8.25. Oudhollands drukwerk traditioneel geboortekaartje

  Heeft iemand een idee welke drukkerij in staat is om een traditioneel geboortekaartje (met strikje op oud hollands drukwerk) voor een tweeling maakt?

  Groetjes en bvd Liane& Marco

  Reactie voor op de website?

  8.26. Oudhollands drukwerk

  Drukkerij de lithograaf in Zeist kan dit zeker leveren, heb hier alle geboortekaartjes laten maken en dit zit in hun assortiment.

  Jacqueline

  Reactie voor op de website?

  8.27. Geboortekaartjes

  Goedenavond,

  Ik las uw oproepje en dacht wellicht kan ik u helpen. Ik heb geen site waar je zelf geboortekaartjes kan ontwerpen maar ik kan ze wel voor u (samen met u) ontwerpen. U vertelt mij uw wensen en ik werk het voor u uit. Het eerste ontwerpje is altijd gratis en wanneer u akkoord gaat bereken ik 30 euro ontwerpkosten en daarnaast 1,25 per kaart en envelop. Ook kan de foto van uw pasgeboren kindje op de kaart komen. Tevens kan de envelop bedrukt worden en kan ik voor verzending zorgen.

  Wanneer u interesse of vragen heeft hoor ik graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Reactie voor op de website?

  8.28. Hippe en kleurrijke geboortekaartjes

  JilleJille ontwerpt uw kleurrijke, hippe en lieve geboorte-, adoptie- en tweelingkaartjes. Elk kaartje wordt speciaal voor u gedrukt en is dus altijd uniek! Kleur, vorm tekst en typografie zijn aan te passen naar uw wensen! Bezoekt u de JilleJille website om de collectie te bekijken.

  Reactie voor op de website?

  8.29. Geboortekaartjes, meerlingkaartjes en aankomstkaartjes

  Kijk eens op www.saakje.nl voor een nieuwe eigentijdse en kleurrijke collectie kaartjes. Veel plezier!

  Reactie voor op de website?

  8.30. Elkaartje

  Ik weet niet of deze site al genoemd is, maar op zoek naar een kaartje voor ons kindje zag ik dat ze hier ook leuke meerlingkaartjes hebben.

  www.elkaartje.nl

  Diana

  Reactie voor op de website?

  8.31. Geboortekaartjes meerlingen

  Beste mensen,

  Naar aanleiding van de beperkte keus in meerlingkaarten wil ik graag reageren.

  Ik ben zelf moeder van een tweeling en ook ik zat met het dilemma dat er zo weinig keus is in geboorte kaartjes voor een meerling. Nu heb ik toen de tijd zelf de kaartjes ontworpen en allemaal stuk voor stuk zelf gemaakt. Nu 2 1/2 jaar later heb ik Twins Life opgezet. Op www.twinslife.nl is een ruime keus aan geboortekaartjes voor meerlingen te vinden. Misschien wel een leuke tip om voor alle aanstaande meerlingouders eens op te gaan kijken.

  Met vriendelijke groet, Pauline Goes

  Reactie voor op de website?

  8.32. Leuke meerlingkaarten

  Hallo,

  Wij hebben voor onze tweeling de geboortekaartjes besteld bij Kaartmix. Wij hadden wat onderzoek gedaan en kwamen bij deze uitgeverij. Alles aanpasbaar, geen meerkosten. Zeer goedkope aanbieder met zeer veel mogelijkheden. Een echte aanrader!

  Yolande

  Reactie voor op de website?

  8.33. 4CARDS - voor unieke kaarten

  Ben je op zoek naar een bijzonder geboortekaartje? Kijk dan eens op www.4cards.nl. Ook een aparte sectie voor meerlingen. De stijl is: stoer, kleurrijk, hip, cool, stoer, retro, apart, bijzonder en heeeel speciaal. Je kunt ook een of meerdere foto's van je kindje of gezin toevoegen. We werken zonder meerkosten jouw idee uit.

  Naast een eigen collectie werken we ook samen met partners als www.jojanneke.nl, www.aaibaar.nl, www.bulbby.nl, www.anomis-kids.nl en www.neerleamrein.nl. Samen met deze kunstenaars worden unieke collecties ontworpen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen knuffel laten verwerken in je schilderij.

  Vraag nu een gratis proefmodel aan via de site!

  Reactie voor op de website?

  8.34. Gribbeltje - orginele en kleurrijke geboortekaartjes

  Op www.gribbeltje.com vindt u een standaardcollectie met orginele en kleurrijke kaartjes. Er zijn ook een aantal tweelingkaartjes te vinden. Maar Gribbeltje kan ook een geboortekaartje op maat ontwerpen. Ideaal als u een meerling verwacht. U hoeft dus niet ver te zoeken naar een uniek kaartje wat aan uw wensen voldoet.

  Groeten, Danielle

  Reactie voor op de website?

  8.35. Schattekus, originele meerling geboortekaartjes met foto

  www.schattekus.nl, originele meerling geboortekaarten met foto, stuk voor stuk een 'fotolijstje' op papier! Een persoonlijke manier om iedereen alvast te kunnen verrassen met een foto van uw pasgeboren schatjes. Succes verzekerd! Trouwens, alle ontwerpen uit de Schattekus Collectie kunnen wij u aanbieden in een meerling versie! Veel plezier bij het rondkijken!

  Reactie voor op de website?

  8.36. Kaartjes en Co

  Onze geboortekaartjes zijn opgebouwd rond een uniek concept. Alle geboortekaartjes zijn in 3D, hebben een spel- of doeconcept of zijn een productje op zich. Steeds volgens jouw baby's naam en eigen tekst te personaliseren. We kunnen ze steeds aanpassen voor meerlingen of adoptie.

  groetjes

  Reactie voor op de website?

  8.37. Meerlingenkaartjes

  Wij hebben boeken van bijna alle uitgeverijen in bezit. Daar zitten diverse meerlingen kaartjes bij. (Ook AnneGeddes) Kun je direct in het echt zien. De drukkerij zit in Bussum. Zie: www.drukmey.nl

  Reactie voor op de website?

  8.38. Trendy Geboortekaartjes - Nieuwe collectie

  Trendy Geboortekaartjes - Nieuwe collectie moderne design geboortekaartjes & tweelingkaartjes.

  Op www.trendygeboortekaartjes.nl staan ruim 170 aparte & moderne geboortekaartjes. Vrolijke, kleurrijke kaarten voor eigentijdse ouders en stoere, hippe baby's. Ook voor bijzondere tweeling geboortekaartjes is dit dé site!

  Zoals: moderne kunst geboortekaartjes, strakke, retro & design geboortekaarten of schilderachtige geboortekaartjes met lieve harten, prinsje, prinsesje of grappige dieren zoals een blije kikker, bijtje, vlinder, koe, schaap, etc. Leuk met bijpassend geboorteschilderij!

  Reactie voor op de website?

  8.39. Geboortekaartjes voor een meerling

  Bij Kaartenkunst vind je bijzonder originele geboortekaartjes! Ook voor een meerling dus, kom een kijkje nemen!

  groeten

  Reactie voor op de website?

  8.40. Tweelingkaartjes

  Bij www.koningkaart.nl hebben ze een hele uitgebreide serie met tweelingkaartjes. En ook met een grote broer of zus erbij. Erg leuk!

  Groeten, Loeki

  Reactie voor op de website?

  8.41. Maak ze zelf

  Zijn er nu echt geen mensen die zelf een geboorte kaartje kunnen onwerpen?. Ik vind het zo a-creatief een kaartje voor een tweeling uitzoeken uit een boek. Wij hebben er zelf een ontworpen. Eigenlijk heel simpel maar echt heel geinig. We hebben heel veel baby sokjes opgehangen op een waslijn en daar een foto van gemaakt. Ook de tekst hebben we zelf verzonnen. Wij vonden dit persoonlijk veel persoonlijker dan al die tweeling kaarten. Ook wij hebben die boeken doorgenomen maar niet iets bijzonders gevonden. Wat is er nu leuker dan zelf een kaart te ontwerpen. Dit geldt natuurlijk ook voor één kindje.

  Jessica

  Reactie voor op de website?

  8.42. Dit is niet meer

  Helaas ik heb naar aanleiding van dit bericht contact gezocht maar ze hebben geen speciaal tweelingenboek meer.

  Ze hebben nog wel wat kaartjes te bezichtigen op de site en in boeken vol eenling kaarten.

  Erg jammer

  Thessa

  Reactie voor op de website?

  8.43. Tweelingkaartjes

  Als vormgever en moeder 3 kinderen waaronder een tweeling van 2 jaar heb ik een geboortekaartjes websites die zich uitsluitend op meerlingen richten: www.tweelinggeboortekaartjes.nl

  Vriendelijke groeten,

  Reactie voor op de website?

  8.44. Zelf kaartjes ontwerpen

  Bij www.kolibriecardsengifts.nl

  Reactie voor op de website?

  8.45. Alle soorten tweeling kaarten op maat gemaakt

  Tweeling kaarten zoals jullie ze hebben willen via de mail ontwerp ik ze en stuur ze jullie toe. Tot jullie tevreden zijn! Enveloppen en proef stuur ik op en wacht op de blijde gebeurtenis om de gewichten enz. er op te zetten! Diezelfde dag gaan ze op de post en ontvangen jullie ze 1 dag later om ze zelf op te sturen. Makkelijker kan het niet. Zie www.trijnieskaartencrea.nl

  Reactie voor op de website?

  8.46. Originele geboortekaarjes

  Bij Jouwbabykaartje.nl kun je online originele geboortekaartjes bestellen. De (tweeling-)kaartjes zijn vrolijk, lief, stoer, romantisch of hip met een knipoog naar vroeger.

  Bovendien is ieder kaartje helemaal naar wens aan te passen.

  Reactie voor op de website?

  8.47. tweelingenkaarten

  Op onze site vinden jullie een uitgebreide collectie hedendaagse tweelingkaarten! Kleuren, lettertype e.d. kunnen worden aangepast.Neem eens een kijkje, misschien kunnen wij je van dienst zijn.
  JilleJille

  Reactie voor op de website?

  8.48. laat eens een bellypaint maken voor 't geboortekaartje

  Goedendag,
  Ik maak bellypaints,dit zijn schilderingen op een zwangere buik ,gemaakt met professionele schmink op water basis.

  Kijk eens op mijn website www.colors.come2me.nl

  Van de één van de foto's kan je het geboortekaartje maken,vrijwel elke afbeelding is wel mogelijk....

  Wie weet...tot ziens!

  Reactie voor op de website?

  8.49. Meerling geboortekaarten

  Reactie op Gezocht: drukkerij voor tweeling geboortekaartje

  Wij verkopen en leveren meerlingkaarten in vele soorten bij onze leveranciers zijn er ongeveer 70 soorten, kant en klaar. Heb je een eigen ontwerp of wil je een leuke eigen kaart laten maken dat kan natuurlijk altijd, dan is de keuze eindeloos.

  De kant en klare kaarten zijn qua prijs allemaal gelijk, wij als Staal Prepress onderscheiden ons door geen zetkosten (tekstueel) te berekenen, de drukprijzen behoren tot de goedkoopste van ons land. Via www.staalprepress.nluw voordeel.

  Interesse? neem gerust contact met ons op, en sta versteld van onze service en samenwerking, met vriendelijk groet André

  Reactie voor op de website?

  8.50. Tweelingenkaartje?

  Reactie op Geboortekaartjes

  Op www.booem.nl de site van Booem Geboortekaartjes, kun je misschien wat naar je smaak vinden.

  Reactie voor op de website?

  8.51. Leuke en originele geboortekaartjes

  Bij Leintjes.nl zijn er bijzondere en unieke geboortekaartjes te vinden! Leintjes, kaartjes voor ouderen,groten en kleintjes!

  Groetjes,

  Reactie voor op de website?

  8.52. Ideetje voor een origineel geboortekaartje

  De site voor de originele leuke geboortekaartjes die je zelf kan maken is nu veranderd naar www.poobies.nl. Echt hele leuke site waar je allerlei kaartjes zelf kan maken!

  Reactie voor op de website?

  8.53. Voorbeeld geboortekaartjes

  Hier kun je veel inspiratie opdoen over voorbeelden van geboortekaartjes. Kijk op: www.geboortekaartje-maken.nl/category/voorbeeld-geboortekaartjes.

  Reactie voor op de website?

  8.54. Tweelinggeboortekaartjes

  Reactie op Geboortekaartjes voor tweelingen

  Koningkaart.nl heeft een hele grote collectie met Tweelinggeboortekaartje. Aparte kaartjes voor 2 jongens, 2 meisjes of een jongen en meisje. En ook maatwerk mogelijk.

  U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

  Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

  Uw naam:
  Uw e-mail adres:
  Titel van uw bijdrage:

  Uw reactie:

  Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

 • Geboortekaartjes voor tweelingen

  1. Sites voor geboortekaartjes
  2. Geboortekaartjes tweelingen
  3. Geboortekaartjes
  4. Idee
  5. Zelf maken
  6. Tweeling geboortekaartjes Anne Geddes
  7. Eigen ontwerpen
  8. Ontwerp met tweelingfoto\'s
  9. Gezocht: drukkerij voor tweeling geboortekaartje
  10. Een grafisch talent?
  11. Meerlingen kaartjes
  12. Grafisch ontwerpsters en tweeling
  13. Zelfde probleem
  14. Meerlingkaartjes
  15. Meerlingkaartjes!
  16. Uniek
  17. Ideetje voor een orgineel geboortekaartje
  18. Leuke geboortekaartjes
  19. Geboortekaartjes
  20. Alles kan en in elke prijsklasse
  21. Heb een vraagje
  22. Drukkerij voor het maken van geboortekaartjes
  23. Gespecialiseerde winkel
  24. Meerlingen geboortekaarten
  25. Oudhollands drukwerk traditioneel geboortekaartje
  26. Oudhollands drukwerk
  27. Geboortekaartjes
  28. Hippe en kleurrijke geboortekaartjes
  29. Geboortekaartjes, meerlingkaartjes en aankomstkaartjes
  30. Elkaartje
  31. Geboortekaartjes meerlingen
  32. Leuke meerlingkaarten
  33. 4CARDS - voor unieke kaarten
  34. Gribbeltje - orginele en kleurrijke geboortekaartjes
  35. Schattekus, originele meerling geboortekaartjes met foto
  36. Kaartjes en Co
  37. Meerlingenkaartjes
  38. Trendy Geboortekaartjes - Nieuwe collectie
  39. Geboortekaartjes voor een meerling
  40. Tweelingkaartjes
  41. Maak ze zelf
  42. Dit is niet meer
  43. Tweelingkaartjes
  44. Zelf kaartjes ontwerpen
  45. Alle soorten tweeling kaarten op maat gemaakt
  46. Originele geboortekaarjes
  47. tweelingenkaarten
  48. laat eens een bellypaint maken voor \'t geboortekaartje
  49. Meerling geboortekaarten
  50. Tweelingenkaartje?
  51. Leuke en originele geboortekaartjes
  52. Ideetje voor een origineel geboortekaartje
  53. Voorbeeld geboortekaartjes
  54. Tweelinggeboortekaartjes

  Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
  Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.