Groot Gezin
Het gezin van Lisanne en Mark
ELFAC
Rubriek:   
En ja hoor, ook ons zesde kindje is nu geboren, tot onze grote verrassing toch nog twee weekjes te vroeg. En het is een.... MEISJE ! Wat was Emmy (en de rest eigenlijk ook wel) blij ! Haar naam is Merel en ze is geboren op 1 mei 1999. Ze weegt 3200 gram en is 50 cm lang en erg gezond ! Moeder, vader, broertjes en zusje zijn erg blij met haar !!

Vele groetjes,
Lisanne, Mark, Koen, Sander, Nick, Emmy, Erik en Merel !


Mijn naam is Mark, 32 jaar oud. Ik zit in het basisonderwijs, momenteel heb ik met veel plezier een groep 8 klas. In mijn spaarzame vrije tijd coach ik het voetbalteam van onze tweede zoon en doe ik graag dingen met het hele gezin, zoals fietsen, zwemmen, wandelen en skaten (al is dat voor de kleinsten eigenlijk nog een beetje moeilijk)

Mijn lieve vrouw heet Lisanne en ze is 31 jaar oud. Lisanne is part-time verpleegkundige maar is boven alles moeder voor onze vijf (bijna zes) kinderen. Momenteel is ze op zwangerschapsverlof van haar werk. Lisanne doet, net als ik, graag leuke dingen met de kinderen en ze zit bovendien op een amateurtoneelgroep, wat we allemaal erg leuk vinden !

Onze oudste zoon heet Koen en hij is elf (bijna twaalf) jaar oud. Koen zit in groep 8 van de basisschool (een andere dan waar ik les geef) en doet het erg goed. Volgend jaar gaat hij naar brugklas havo/atheneum. Buiten school speelt Koen graag buiten en hij zit op voetbal en scouting. Koen is een heel rustige jongen, die leuk met zijn broertjes en zusje overweg kan.

Onze tweede zoon heet Sander en hij is pas negen geworden. Sander zit met veel plezier in groep 5, kan het allemaal goed volgen. Buiten school heeft hij maar één passie, voetballen. Het liefst staat hij de hele dag met zijn vrienden op het veld of kijkt hij naar een wedstrijd op tv. Sander heeft het vaak zo druk met voetbal, dat hij amper omkijkt naar zijn broertjes en zusje. Hij is een echte wildebras, maar wel een lieve.

Na Sander komt onze drieling, ook wel "the big surprise" genoemd. Omdat meerlingen helemaal niet in de familie voorkomen, waren we erg verrast toen bleek dat we een drieling zouden krijgen. De drieling is pas vier jaar oud geworden en gaat nu dus naar de basisschool, alledrie in een andere klas. Onze drieling bestaat uit:

Nummer zes en waarschijnlijk de hekkensluiter van ons gezin is nog niet geboren! Hij/zij zal geboren worden half mei en we wachten zijn/haar komst met spanning af ! Emmy hoopt ontzettend op een meisje, ons maakt het niet zoveel uit. We zullen het wel zien !!

Vele groeten,

Lisanne, Mark, Koen, Sander, Nick, Emmy, Erik en ......

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.