Groot Gezin
Lees- en kijkhoek
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

31. Bioscoop


31.1. Hondenhotel nu in bisocoop

De leuke gezinsfilm: Hondenhotel draait nu in de bioscoop!

31.2. Première animatiefilm Monsters vs Aliens

Op woensdag 1 april gaat de nieuwe DreamWorks Animation film MONSTERS VS ALIENS in première.

Wanneer Susan Murphy op haar trouwdag bedolven wordt onder klodders ruimtebrij van een meteoor, groeit ze op mysterieuze wijze tot een lengte van maar liefst 15 meter en 2 centimeter. Het leger komt onmiddellijk in actie tegen dit nieuwe monster. Susan wordt gevangengezet op geheim militair terrein. Daar wordt ze omgedoopt tot Gigantica en bij een ongeregeld zootje monsters gezet: de briljante met een insectenhoofd uitgeruste - Dokter Kakkerlak, de macho half aap, half vis De Missing Link, de puddingachtige, onverwoestbare B.O.B. en de 107 meter grote larf luisterend naar de naam Insectosaurus. Ze worden echter vrijgelaten als een mysterieuze buitenaardse robot op aarde landt en het land aanvalt. Generaal O.P. Stooker haalt De President over om als laatste redmiddel het bonte gezelschap monsters in te zetten. Zij nemen het op tegen de Aliens om de wereld van de ondergang te redden.

MONSTERS VS ALIENS gaat 1 april in de originele en Nederlands gesproken versie in roulatie.

Voor meer informatie: www.film1.nl/monstersvsaliens.

31.3. Coraline

De film CORALINE EN DE GEHEIME DEUR gaat woensdag 13 mei 2009 in de originele en Nederlands gesproken versie in roulatie. Ook in 3D! Zie de aankondiging.

In dit spannende avontuur ontdekt het jonge meisje Coraline dat er een wereld schuilgaat achter een geheime deur, waarin alles op het eerste gezicht veel mooier lijkt dan haar eigen saaie leventje.

Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Neil Gaiman.

Ben naar Coraline geweest

Ik ben naar de première van Coraline en de geheime deur geweest. Het was in het filmmuseum in het Vondelpark in Amsterdam. In het Vondelpark waren we aan het zoeken, maar omdat we niet wisten of de ingang van het filmmuseum in het Vondelpark was of in de straat eromheen zijn we bij het viaduct weer het park uitgegaan. Toen we er waren, hebben we de kaartjes gekregen en wat eten en drinken. Het filmmuseum is erg oud (de stoelen kraakten), maar wel mooi. Ik vond het een leuke film en sommige stukjes waren ook best wel spannend. Vervolgens gingen we weer terug en toen beseften we dat we waren omgelopen. Het was jammer dat het regende. In de garage kwamen we Jan Oudman met zijn dochters tegen. Hij had in de andere zaal gezeten. Daarna zijn we weer naar huis gegaan.

groetjes Emily

Bioscoop

  1. Hondenhotel nu in bisocoop
  2. Première animatiefilm Monsters vs Aliens
  3. Coraline
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.