Groot Gezin
Het gezin van Kirsten en Fattah
ELFAC
Rubriek:   
Ons gezin bestaat uit Fattah, mijn man en vader van 5 kinderen waarvan er 4 ook van mij zijn. Hij is geboren in Marrakech, Marokko en is jaren geleden naar Nederland gekomen voor zijn studie aan de TU Delft (civiele techniek). Hij is 4 jaar geleden afgestudeerd en werkt bij een woningbouwvereniging in Den Haag.

Ik, Kirsten, ben geboren in Delft en ben na wat studie-omzwervingen (Parijs en Brussel o.a.) weer naar Delft teruggekeerd. Sinds 1987 werk ik aan de TU Delft, aanvankelijk full-time en nu 3,5 dag per week. Fattah en ik zijn beiden eind-dertigers.

De kinderen:

  1. Yassine, 12 jaar; zoon van Fattah. Hij woont met zijn moeder in Duitsland en is de laatste 6 jaar niet meer in Nederland geweest tot groot verdriet van Fattah en mezelf.

  2. Jamal, onze oudste zoon van 7 jaar, geboren op 29-02-92 (vind ik een prachtige datum maar hij niet). Kan een moeilijke jongen zijn maar ook weer zo vreselijk lief. Heeft veel aandacht nodig, is erg goed op school. Zijn hobbies zijn: lezen, rekenen, voetballen, fietsen en atletiek. Jamal is slank, gemiddeld van lengte en heeft donkerbruin krul-haar.

  3. Khalid, bijna 5 jaar oud en gaat na de vakantie naar groep 2. Een enorm sociale jongen die veel vrienden en vriendinnen heeft. Hij vindt het leuk om zich te verkleden, te schminken, te fietsen en om gezellig bij je te zitten praten. Helaas heeft hij last van astma en is daardoor nogal eens benauwd en moe. Khalid heeft hele grote donkerbruine ogen en bruin stevig krullerig haar. Door z'n lengte en lenigheid is hij trouwens net een aap.

  4. Redouane, bijna 4 jaar oud. Gaat na de vakantie naar groep 1. Vindt hij geweldig! Hij is een relatief klein mannetje, met donkerbruin stijl haar, dat precies weet wat hij wil. Hij doet het liefst alles zelf, heeft je hulp niet nodig. Is vrolijk en heeft geen problemen. Hij speelt graag buiten: fietsen, knikkeren, voetballen. Bij het fietsen raakt hij nogal eens expres uit de koers en is dan een tijdje "zoek"; gelukkig komt hij altijd weer naar huis.

  5. Mourad, afgelopen 8 mei 1 jaar oud geworden. Een heel vrolijk mannetje met mooie bruine lach-ogen en bruin haar. Is makkelijk, hoeft niet zo veel te eten; is wel gek op yoghurt. Hij heeft tot eind mei borstvoeding gekregen en van de ene op de andere dag had hij er geen zin meer in. Een probleemloos jongetje.
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.