Groot Gezin
De kinderhoek
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

8. Televisie

Ook Sesamstraat heeft een eigen site

Wil je meer informatie over het jeugdjournaal, dan is een bezoek aan hun site zeker de moeite waard.

8.1. KIDZMIXFLIX - leer iets over dinosaurussen

Hallo!

Wij zijn een muziekproductie maatschappij en we hebben door de jaren heen enorm veel liedjes geschreven en geproduceerd, o.a. voor de Smurfen, Beertje Paddington, Dribbel de Hond, Bruintje Beer, de Trollen, Dinosaurussen, etc. etc. De afgelopen twee jaar zijn we tekenfilms gaan produceren bij onze liedjes.

Het eerste resultaat is DINOMIX, De wereld van de dinosaurussen, 12 hele leuke popliedjes en 12 fantastische cartoons met tussen de liedjes door een semi-educatieve en geanimeerde uitleg over de dinosaurus in het volgende liedje. De tweede productie die net af is, heet ANIMAL MIX, part 1, A JUNGLE PARTY. 13 net zulke leuke popliedjes/cartoons!

Sinds deze week, hebben we ons eigen YouTube kanaal gestart, KIDZMIXFLIX. Op dit moment staan daar de DINOMIX trailer en de eerste twee DINOMIX liedjes op. Elke twee weken uploaden wij het volgende liedje! De videos zijn in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans! De link naar KIDZMIXFLIX is: https://www.youtube.com/channel/UCOibz8_iVyxgcxi45ikvTew

Wij hopen dat jullie met veel plezier naar de videos zullen kijken en uiteraard hopen we dat jullie de link willen doorsturen naar alle moeders en vaders (opas en omas), vrienden, familieleden en kennissen en last but not least, dat jullie je willen abonneren op ons YouTube kanaal. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden!!

Ik wens jullie allemaal veel kijk- en luisterplezier.

Met vriendelijke groeten,
SUNROOF Music
Frans Erkelens

Televisie

  1. KIDZMIXFLIX - leer iets over dinosaurussen
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.