Groot Gezin
Het gezin van Jacqueline en Mario
ELFAC
Rubriek:   
Het gezin van Jacqueline en Mario

Jacqueline, 35 jaar, komt zelf uit een samengesteld gezin. Werkt parttime als Customer-care controller bij een autobedrijf ter controle van de kwaliteit. Dit doe ik ongeveer 15 uur per week. De rest van de tijd ben ik samen met mijn man bezig met het management van ons samengestelde gezin (Alle kinderen wonen bij ons).

Mario, 38 jaar, full-time werkzaam bij een Volkswagen-Audi dealer als bedrijfswagenmonteur. Sleutelen aan auto’s en klussen in en om het huis zijn zijn hobby’s. Verder verzamelt hij oud papier voor een scoutinggroep in onze woonplaats. Dit doet hij samen met onze oudste zoon Sylvester. Hij vervoert ons gezin (en papier, fietsen en alles wat hij nodig heeft om te klussen) in een (uiteraard) Volkswagen Transporter. Dit is een aannemersuitvoering, zodat we er allemaal makkelijk in passen.

Chantal, 16 jaar, dochter van Jacqueline, zit in haar examenjaar en is van plan volgend jaar te beginnen met een studie onderwijsassistente, doet het goed op school, hoewel ze ook heel graag gezellig met vriendinnen of haar vriend op pad gaat om te winkelen. Ze heeft een uitgesproken hekel aan racisme en aan Aardappel Anders.

Sylvester, 15 jaar, zoon van Mario, zit op een Tobiasschool (dat is een antroposofische LOM-school) vanwege zijn dyslexie. Is goed in bomen klimmen, atletiek, houtbewerking, koken en knutselen. Scouting vindt hij het einde. Hij is patrouilleleider bij zijn scoutinggroep. Hij helpt graag iedereen, en is vooral dol op Opa’s en Oma’s.

Willem, 13 jaar , zoon van Jacqueline, gaat naar 3 vmbo (hij wil kok worden) en houdt van (schuine) moppen. Hij zit ook op scouting en houdt van lekker en exotisch eten. Is gek op en geïnteresseerd in computers en alle mogelijke spelletjes die je daarmee kunt doen. Hij verzamelt zeepaardjes en postzegels.

Jareth, 12 jaar, zoon van Mario, gaat naar brugklas vmbo, heeft wat moeite met sociale vaardigheden (hij weet zich vaak geen houding te geven en heeft moeite zich op een goede manier uit te drukken, krijgt daar extra begeleiding voor). Gelukkig kan hij goed meekomen op school. Jareth wil graag electrotechniek gaan doen. Hij houdt van alle dingen die met snelheid te maken hebben, dus vliegtuigen, snelle auto’s en motoren. Hij gaat ook naar scouting. In zijn vrije tijd voetbalt en fietst hij graag (dat laatste natuurlijk zo hard mogelijk).

Natasja, 10 jaar, dochter van Jacqueline, zit in groep 7 en houdt van tekenfilms. Ook doet ze graag gezelschapsspelletjes zoals kwartetten. Ze speelt graag buiten met vriendinnetjes en ze is dol op Oma (de moeder van Jacqueline). Natasja zit ook op scouting. Verder helpt ze graag in de keuken, vooral bij het bakken van cake en koekjes.

Ciga (spreek uit: tsjieka), was de hond van de familie. Helaas is ze op 12-jarige leeftijd overleden. Verder woont er bij ons nog een konijn genaamd Gizmo. Zij is dol op fruit.

Meer nieuws over ons en onze familie is te vinden op onze homepage.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.