Groot Gezin
Het gezin van Irma en Gerard
ELFAC
Rubriek:   

Wij zijn Gerard en Irma en hebben zes heerlijke kids: Jeffrey 31-12-90, Mitchell 7-1-93, Jamy 15-1-95, Lisa 6-10-96, Milou 23-2-98, en Swen 13-7-2000.

Jeffrey de oudste is 3 weken geleden voor het laatst op controle geweest voor zijn jeugdreuma. Gelukkig hoefde hij niet meer terug, want nu na 3 jaar is hij er dus overheen gegroeid... HOERA!!! Wegens dat er n.l.d is geconstateerd bij hem, zit hij op een andere school: "De Windroos". Hij is er best op zijn plaats daar en erg rustig geworden erdoor. Een heerlijk jongen die al in de puberfase komt ..... hihihi.

Mitchell is een rustig kind die je in de gaten moet houden. Hij is verlegen en bang om te valen. Nu hij groep 4 een keer overdoet zie je hem groeien en wordt hij veel opener en zekerder.Heeft als hobby Judo 2x in de week en doet het zo leuk! Hij krijgt er al meer zelfvertrouwen door. Gelukkig,... Verder een behulpzame jongen.

Jamy is een bijdehande tante. Wel heel vrolijk en met iedereen vriendin. Doet het best wel redelijk op school. Speelt graag buiten en met de poppen. Heeft als hobby turnen en zwemmen. Is ook stapeldol op broertje Swen.

Lisa is een heel vrij meisje en kan met iedereen een praatje aanknopen en regelt erg graag haar eigen zaakjes.. hihihihi en dat veroorzaakt vaak komische momenten op het schoolplein. Ook zij kan leuk met klasgenootjes omgaan en wil graag met ze spelen bij ons of ergens anders. Lisa en Jamy zitten samen op zwemles en eerst was het niets en nu is het het einde en heeft ze volgende week al een diploma volgens haar. Ze is de eerlijkheid zelve en bied excuus aan als ze fout is geweest en verwacht het dus ook andersom.....

Milou is de boef van de meiden, maar ja die doet ook alles wat er word gevraagd. Gaat erg graag naar de peuterzaal en is er erg op haar gemak sinds de laatste tijd. Heeft haar draai moeten vinden maar het komt wel goed. Ze wil erg graag naar de basisschool toe maar weet dat ze moet wachten tot ze 4 jaar is. Kortom een heerlijke spring-in-het-veld.....

En dan de hekkensluiter.....Ons binkie Swen. Wat een ondernemend lekker mannetje is dat. Hij is 17 dagen te laat geboren en had een gigantische moeilijke start. Maar dat is dubbel en dwars goed gekomen. Het is een bijdehand mannetje van 16 maanden en opent de deuren al op zoek naar kattekwaad. Swen is een supermakkelijk kind en past zich geweldig goed aan ,maar ja moet ook wel als nummer zes in de rij en drie kleine moeders boven je.....

Nou dit is dus ons gezin.Waar we net als iedereen erg trots op zijn. Willen jullie nog meer over ons te weten komen dan zijn jullie van harte welkom op de homepage van Swen. Ook is er sinds kort wat te lezen en te zien van zijn oudste broers die ook een pagina gaan maken. UIteraard moet alles nog uitgewerkt worden verder maar jullie kunnen wel gaan kijken. En als het niet te brutaal is is het zeker leuk als jullie een berichtje achter willen laten in het gastenboek. De kids vinden het heel erg leuk om te lezen wat een ander ervan vindt. Het gastenboek vinden jullie op onze index-pagina.

Groetjes aan iedereen en veel geluk in 2002 !!!!

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.