Groot Gezin
Het gezin van Erik en Hilda
ELFAC
Rubriek:   
Ons gezin betsaat uit 7 personen.
  1. Erik (30), docent fysiek/mentale geweldstechnieken bij justitie. Is van origine sportinstructeur en geeft ook les bij de turnvereniging. Rijdt graag motor, houdt van gitaarspelen en muziek luisteren. Is een echt gezelligheidsmens.

  2. Hilda (36), horecamedewerkster. Had voorheen een hele fijne baan in het management maar is hier van de ene op de andere dag mee gestopt en ruilde haar werkweken van 50 uur of meer in voor een "simpele" horecabaan. Dit betekent 4 dagen per week werken, vrij is vrij, en geen kopzorgen en stress meer. Bevalt uitstekend en zeer gezellig. Houdt van gitaarspelen en is free lance grimeuse.
Onze kinderen:
  1. Welina (bijna 16), 3 Havo werkt in de weekeinden en in het zomerseizoen in de horeca en fanatiek hockeyspeelster. Gezellige meid die altijd voor een geintje in is, en thuis zeer behulpzaam. Wil graag in het onderwijs werken.

  2. Cyane (13), brugklas Mavo/Havo en zeer verdienstelijk judoka, wil straks naar het CIOS. Staat voor de dingen die ze zegt, een meid met een zeer sterk karakter. Heeft het nu in de puberteit erg moeilijk.

  3. Conné (10), groep 5 van de basisschool en enige jongen in de rij. Houdt van dieren, heeft een eigen aquarium en een konijn. Is een kind wat in de natuur thuis hoort, gek op stenen, beestjes, plantjes en ga zo maar door. Is lid van de scouting en wil nu bij de mountainbike vereniging. Is dol op zijn kleine zusjes, en een echt knuffeldier.

  4. Lenyra (3), gaat naar de peuterspeelzaal en speelt graag met andere kindjes maar ook alleen. Heeft een grenzeloze fantasie, een sterke eigen wil en is voor haar leeftijd zeer pienter. Vindt het leuk om met haar grote zussen te gaan stadten (ijsjes eten en kadootjes krijgen) en met hun make up spullen te experimenteren. Houdt veel van muziek, bij voorkeur TMF.

  5. Yamilé (1), onze lieve kleine benjamin. Is altijd vrolijk, en eet en drinkt dat het een lieve lust is. Is dol op onze Golden Retriever (Boy) en op alle andere gezinsleden. Huilt nooit, maar heeft daar de kans ook niet voor, er is altijd wel iemand die met haar speelt. Kortom een kind dat alle reden heeft om vrolijk en gelukkig te zijn.
Dit is dus ons gezin, een (meestal) vrolijke klub van jongens en van meiden. Zeer druk, we maken lange dagen maar genieten hier volop van. Allemaal hebben wij de zelfde interresses en genieten daar gezamenlijk van. Lange kampeervakanties in allemaal kleine pubtentjes, lange berwandelingen, 's avonds een kampvuurtje met een wijntje (ook de kinderen). Motorrijden, muziek beluisteren, muziek maken, buiten zijn en "gekke dingen doen". Wij zijn zeer HAPPY en hopen dat nog lang te blijven.

Erik, Hilda, Welina, Cyane, Conné, Lenyra en Yamilé.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.