Groot Gezin
Het gezin van Hanny en Gerrit Jan
ELFAC
Rubriek:   
Ons gezin bestaat uit:
  1. Hanny, 38 jaar. Beroep moeder en huisvrouw. Daarnaast partime begeleidster van zelfstandig wonende geestelijk gehandicapten en invalkracht op de peuterspeelzaal in het dorp. Hobby's: zingen, gitaar spelen, dieren, kinderkleren, uitgaan en winkelen.

  2. Gerrit Jan. Beroep hoofd technische dienst bij een bedrijf in de vers vlees industrie. Hobby's: knutselen, verbouwingen in en aan het huis, huisdieren, vakantie/kamperen en het werk.

  3. Jeroen, geboren 10-11-1993. Druk en opstandig karakter, gevoelig voor veranderingen en spontaan in de omgang. Zit op gym, scouting in fitness. Hobby's zijn rijden met de skelter, knutselen en fietsen.

  4. Marleen, geboren 28-02-1995. Iets rustiger van aard, meer berekenend. Zit op de gym en op handbal. Hobby's zijn knutselen, kleuren, lezen en verkleden. Gaat graag samen met Jeroen het dorp in.

  5. Suzan, geboren 16-08-1997. Wat verlegen, kijkt eerst de kat uit de boom. Doet graag alles wat niet mag en kan zich uitstekend alleen vermaken. Zit op de gym en doet veel knutselwerkjes en met de poppen spelen.

  6. Casper, geboren 24-07-1999. Is makkelijk in de omgang, weet veel mensen om zijn vingers te winden. Krijgt veel hulp en aandacht van zijn broer en zussen. Hij zit sinds kort op voetbal.

  7. De huisdieren: 4 honden, Joris (Golden Retriever), Tommy (kruising), Snoepie (Malthezer), Max (Berner Senner pup), 5 katten Pinky, Kitah (Noorse Boskat), Boeda en Bibi (Main Coon), Rosa (Brits Langhaar), 1 konijn, 2 geiten, 5 goudvissen, 4 zebravinken, 1 tortelduif en ca. 30 kippen.
We wonen ruim 12 jaar in de Achterhoek in een klein dorpje bij Doetinchem. We wonen in een ruim huis (voormalig boerderijtje) in het dorp. We hebben voldoende ruimte in en om het huis. We hebben veel energie gestoken om het huis tot een thuis te maken met voor ieder een eigen plekje. Binnenkort komt er nog een uitbouw aan de keuken, een soort serre. We hebben 6 slaapkamers in huis. We gaan regelmatig kamperen met onze caravan en volgend jaar hebben we een voorseizoenplek op een camping genomen. In de winter gaan we de laatste jaren skiën in Oostenrijk.


www.kaatman.nl

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.