Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Familie/oma en opa gezocht

Wij zijn een gezellige gezin met 1 kindje en zijn mensen die altijd voor een andere klaar staat, en we doen graag leuke dingen met het gezin en houden van gezelligheid.En koken en bakken doen we graag.We gaan graag op vakantie. Alleen we merken met de verjaardag dat er dan een stilte valt en ook als je ergens naar toe gaat en je ziet dan oma/opa dan hoop je dat het op deze manier echt een keer mag lukken.

Wie stuurt een lieve reactie en zitten we binnen kort gezellig bij elkaar op de koffie.


6.2. Bonus/adoptie-oma

Hallo,

Wij zijn een gezin van 5 mensen. Moeder 42 jaar oud, vader 43 jaar oud en kinderen, 2 jongens (9 en 6 jaar) en meisje van 3 jaar. Wij missen een oma of opa in onze gezin. De oma's van de kinderen wonen in het buitenland en wij zien ons 1-2 keer per jaar, helaas is het niet genoeg voor het opbouwen van een diepere relatie (((. Ach ja, wij wonen in Utrecht, Hoge Weide.

Misschien wilt u voor ons bonus/Adoptie oma zijn?

Met vriendelijke groeten,

6.3. Lieve gezellige mensen gezocht om fijne momenten mee te delen.

Hallo,

Wij zijn een gezin uit Gelderland met twee kinderen, 7.5 jaar en 6 jaar. Helaas missen wij familie om ons heen. Wie kent dit gevoel? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Stuur gerust een mail voor meer informatie, dan vertellen we graag meer.

Groetjes van ons.

6.4. Gezocht een lieve oma

Hallo lieve mensen,

Wij zijn intussen een gescheiden stel geworden, waardoor ik (moeder) en onze kleine meid van 5 nu, toch wat zoekende zijn naar nieuwe lieve mensen om ons heen. Onze ouders zijn te oud en wonen te ver weg om werkelijk er veel te zijn, en met ons meisje erop uit te gaan of op te passen.

Heb je zin om een plek in te nemen in ons gezinnetje, welkom ! We kunnen dan samen zien welke rol een passende is. Heb je vragen, aarzel niet om te schrijven. We willen heel graag meer gezelligheid !


6.5. Familie of opa oma gezocht

Wij zijn een leuk gezellig gezin wonend in flevoland met twee kinderen, 1 van 9 en 1 van 6. We houden van gezelligheid, lekker uit eten, kletsen. Kinderen missen ook een opa en oma en gezellige familie om ons heen om gezellig af te spreken, leuke dingen samen doen. Lijkt het je leuk, reageer dan. Wie weet kunnen we gezellig eens afspreken. Groetjes

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Familie/oma en opa gezocht
  2. Bonus/adoptie-oma
  3. Lieve gezellige mensen gezocht om fijne momenten mee te delen.
  4. Gezocht een lieve oma
  5. Familie of opa oma gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.