Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Bent u of kent u een ouderpaar die de wens heeft een kleinkind te hebben, maar door omstandigheden dit niet heeft? Wij willen graag een ouderpaar betrekken bij ons leven en ons zoontje van 1,5 jaar.

Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag zouden zien bij ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse tonen in ons zoontje (en in ons), hulp aanbieden en die het leuk vinden om tijd met ons zoontje door te brengen of op hem te passen. Accepteren dat voor ons en voor ons zoontje geen warme banden met (groot)ouders is gegeven, is een mogelijkheid. Mooier vinden wij het als wij en het ouderpaar elkaar kunnen aanvullen in wat wij verlangen. Wij geloven dat het kan en hopen op een mooie reactie.

Wat zou het leuk zijn als vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat... ondanks dat je geen bloedbanden van elkaar bent.

Spreekt dit bericht jullie aan? Dan komen wij graag in contact! Onze interesse gaat uit naar een ouderpaar en niet naar alleenstaanden en het liefst in nabije omgeving van Amersfoort, zodat afstand geen belemmering vormt.


6.2. Opa en oma gezocht in Gelderland

Bent u of kent u een ouderpaar (alleenstaande opa en oma zijn ook welkom) die liefde warmte en geborgenheid in het leven van mijn twee zoontjes (7 en 4) zou willen brengen? Door omstandigheden en grote afstanden zijn de echte opa en oma niet in de gelegenheid om deze rol te vervullen. Jammer genoeg heeft mijn oudste zoon daar heel veel verdriet over!

Wilt u uw tijd, aandacht en ervaring met ons delen? Neem gerust contact, we komen graag bij u langs en nodigen we u graag uit in ons leven.


6.3. Oma en/of opa gezocht in nieuwegein

Voor ons dochtertje van bijna 4 ben ik op zoek naar een oma eventueel met opa die het leuk vinden af en toe wat met haar te doen maar ook af en toe bij kunnen springen als we bijvoorbeeld ziek zijn. We missen familie in de buurt.


6.4. Lieve Opa en/of oma gezocht omgevind zuid limburg

Wij zijn opzoek naar een lieve opa en/of oma. Onze zoontjes van 2jaar en 7jaar missen de laatste 2jaar veel in hun leven, onze ouders zijn niet meer in hun beeld en ook familie is er niet. Onze oudste zoon zit zelf nu in een fase tot hij telkens vraagt naar opa en oma. Ook voor de kleine van 2jaar is dit erg verschrikkelijk tot er geen contact meer is, welke opa en/of oma wilt deze 2 lieverds de liefde geven wat ze nodig hebben? Ook wij als ouders staan er om te springen om een steun opa/oma te hebben, help ons aub.

Groetjes

6.5. Familie gezocht voor mijn zoontje

Wij zijn voor mijn 8maanden oude zoontje op zoek naar mensen die van hem houden. Helaas hebben we weinig mensen om ons heen voor hem waar hij echt welkom is en gunnen hem liefde en lieve mensen. Wilt u zijn opa en oma of oom en tante worden? Wij wonen in omgeving Gouda.


6.6. Oma aangeboden omgeving Flevoland

Graag zou ik een lieve oma willen zijn voor jouw/jullie kinderen. Zelf heb ik geen kinderen, dus ook geen kleinkinderen. Het zou fijn zijn om samen een leuke band op te bouwen en zodoende elkaars leven te verrijken.

vr. gr.

6.7. Opa en Oma gezocht in Leeuwarden

Hoi, wij hebben geen familie in de buurt en zijn op zoek naar een lieve surrgaat opa en oma. Mijn kinderen zijn 3 en 5 jaar, een jongen en een meisje. Wil je kennis maken? Bel me! 06 16 262 985.

Groetjes,

6.8. Familie gezocht

Wij zijn een vrolijke gezin, en we hebben 1 kindje, en we hopen wel op deze manier iemand te treffen die een soort tante/oom of een oma en opa, en misschien kunnen we wel iets voor elkaar betekenen. We houden wel van eerlijkheid, en we houden van gezelligheid, en we vinden het heel belangrijk dat het klikt, veder maakt ons echt de afstand niks uit, en dat het veder ook van twee kanten komt.

We hopen echt op leuke en lieve reactie.


6.9. Ouderen gezocht om te tuinieren met kinderen in Utrecht

In Utrecht start binnenkort een tuin waar kinderen samen met ouderen zullen kunnen tuinieren. Dit is een initiatief van EnactusUCU. Kennis van tuinieren of verwante vaardigheden zijn niet benodigd; er is ook begeleiding aanwezig. Dus lijkt het u leuk om hier als een soort Opa of Oma bij betrokken te zijn, stuur dan een email naar groenevingers.enactusucu@gmail.com. Hopelijk tot binnenkort!


6.10. Oma aangeboden omgeving Amstelveen

Graag zou ik een lieve oma willen zijn voor jullie jonge kind(eren). Bij elkaar op bezoek, leuke dingen doen.

Lieve groet,

6.11. Wij zoeken een leuke opa en/of oma!

Ik en mijn dochter van 6 jaar hebben geen naaste familie. We zijn op zoek naar een leuke en lieve opa en/of oma! Wij zijn woonachtig in Haastrecht, omgeving Gouda. Ik gun mijn dochter het plezier van een opa en een oma. En soms zou een beetje ouderlijk advies ook erg fijn zijn. Gezellig naar de kinderboerderij, spelletjes doen, nog harder applaus tijdens schoolvoorstellingen, samen boekjes lezen. Iets wat ze helaas moet missen in haar leven en ik zo graag opgevuld zou zien!

Hebben jullie ruimte in jullie hart voor een geweldig kleinkind? Stuur dan snel een berichtje!


6.12. Bonus Opa en Oma

Wij zijn grootouders van 2 schatten van kleinkinderen (5 ,3, jaar oud). Wegens omstandigheden en de lange afstand, zien we onze kleinzoons te weinig. We zijn jong van geest en hebben veel te bieden aan kindjes die geen grootouders hebben. Onze voorkeur gaat uit naar kinderen tot 10 jaar.

Bij interesse kunt u ons mailen.

Hartelijke groet,


6.13. Grootouders gezocht

Hallo

Ik ben een jonge moeder met een schat van vier jaar oud. Wie kan lekker gevoel geven aan mijn kind als grootouders?

Lief van

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Opa en oma gezocht
 2. Opa en oma gezocht in Gelderland
 3. Oma en/of opa gezocht in nieuwegein
 4. Lieve Opa en/of oma gezocht omgevind zuid limburg
 5. Familie gezocht voor mijn zoontje
 6. Oma aangeboden omgeving Flevoland
 7. Opa en Oma gezocht in Leeuwarden
 8. Familie gezocht
 9. Ouderen gezocht om te tuinieren met kinderen in Utrecht
 10. Oma aangeboden omgeving Amstelveen
 11. Wij zoeken een leuke opa en/of oma!
 12. Bonus Opa en Oma
 13. Grootouders gezocht

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.