Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Gezocht lieve groot ouders of tante

Ik zoek van mijn dochter van 11 een lieve oma of tante Ik ben een alleenstaande ouder. Mijn dochter heeft verder geen oma opa tante door breuk in familie contact Toch denk ik dat ze het heel leuk vind een band met iemand tekrijgen die haar wat extra aandacht en liefde kan bieden

Wie heeft er hier intresse in om haar dat beetje extra's tebieden in omgeving oss noord brabant.


6.2. Opa en oma gezocht

Wij zouden graag een band opbouwen met een ouderpaar die graag opa en oma willen zijn van ons zoontje van net 1 jaar. Hij is nog jong, dus dit maakt het mogelijk om hem van kleins af aan te zien opgroeien en in je hart te sluiten.

Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag zouden zien voor ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse tonen, hulp aanbieden en die het leuk vinden om tijd met ons zoontje door te brengen of op te passen.

Wij zouden graag een fijne band willen opbouwen en het leuk vinden als een soort vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat...ondanks dat wij geen bloedbanden zijn.

Zijn jullie door omstandigheden geen (groot)ouders en zouden jullie graag dit anders zien? Dan komen wij graag in contact! Wij wonen in de buurt van Amersfoort.


6.3. Wij zijn op zoek naar leuke kleinkinderen

Wij zijn een echtpaar van 54 en 56 jaar en zouden graag opa en oma willen zijn het liefst in de buurt van Schagen.


6.4. Oma en opa aangeboden

Wij zijn een leuk gezellig echtpaar van 55 en 56 jaar en we zouden het leuk vinden om in kontakt te komen met een gezin die een opa en oma zoeken voor hun kinderen. Het liefst in de omgeving van Schagen.


6.5. Oma aanbod

Hoi,

Mijn naam is Marga en wil graag een oma worden. Het is wonderlijk om te genieten van jonge kinderen en ze op te zien groeien tot volwaardige volwassene met veel vallen en opstaan. Ik ben alle dagen thuis en het lijkt mij weer heerlijk om iets te ondernemen met een kleintje en dan ook nog een band mee op te bouwen. En misschien ook wel om de ouders een beetje te ontlasten. Dit graag in Breda.

Met vriendelijke groet.

6.6. Lieve opa en oma aangeboden

Wij zijn een lief en jeugdig echtpaar van 47 en 57 jaar en werken beide in de zorg. We hebben een lieve hond (Labrador) en drie katten. Door omstandigheden waar we veel verdriet van hebben is er geen contact met eigen kinderen en kleinkinderen. Liefde, warmte en betrokkenheid is wat we te bieden hebben en zou ons leven weer wat meer kleur en inhoud geven. Wij zijn gelovig en wonen in Joure (Friesland). We hopen van harte om op deze manier ons leven te kunnen verrijken met lieve kleinkinderen waar wij wel een opa en oma voor mogen zijn. Wij kijken uit naar reacties!


6.7. Lieve opa en/of oma omgeving Utrecht gezocht!

Wij zijn een gezin met drie kinderen uit Utrecht. Twee meiden van 8 en 7 en een jongen van 5. Mijn ouders zijn beiden overleden , die van mijn man wonen in Dokkum en zien we niet zo vaak. We zijn op zoek naar een lieve opa en/of oma die betrokken wil(len) zijn in het dagelijks leven van onze kinderen en dat van ons en uiteraard andersom. Liefst omgeving Utrecht-stad of nabij. Heeft u interesse, reageer en wie weet !

Groet,

6.8. Opa en Oma gezocht voor mijn 2 kids van 18 en 21

Mijn 2 kids hebben allebei hun beperkingen waaronder adhd en autisme. Helaas willen mijn eigen ouders niets meer met ons te maken hebben ook door de beperkingen van mijn kinderen. In hun ogen is zodra je wat mankeert hoor je er bij ons niet meer bij. Nu missen zij vreselijk een opa en oma waar ze gewoon af en toe lekker mee kunnen teuten. Ook ik mis mijn ouders maar daar zal ik mij bij neer moeten leggen. Wij wonen in de omgeving van Den Oever in Noord Holland en zijn dan ook op zoek een opa en oma in de buurt.


6.9. Lieve oma en opa gezocht

Ik ben een alleenstaande mama, en mis het gevoel van een lieve betrokken opa en of oma om samen leuke dingen mee te doen. Vader van mijn dochter is helaas ook niet in beeld. Hoop op een leuke match en dat mijn meisje kan genieten van de liefde en warmte van een oma en of opa. Wij wonen in Amsterdam. Maar in de buurt is ook erg leuk.


6.10. Kleinkind(eren) gezocht

Graag zou ik een liefdevolle oma willen zijn van een (of meerdere) kleinkind(eren). Ik heb een kleinkind, maar het contact loopt moeizaam ven mijn dochter. Ik ben 63 jaar en heel actief; wil ook nog wel in de snelle attracties.
Omgeving Betuwe.

Graag tot ziens,

6.11. Gezocht: leuke opa en oma voor mijn 3 meiden omgeving Flevoland

Ik ben voor onze 3 dochters op zoek naar een leuke opa en oma. Door omstandigheden hebben zij weinig tot geen contact met hun eigen opa en oma. En nu ze ouder worden gaan ze merken dat andere kindjes wel veel contact hebben met oma's en opa's. Die komen kijken bij afzwemmen of langs de kant staan bij de avondvierdaagse. Dat hebben zij niet en zijn daar af en toe heel verdrietig over. Dit doet ons echt pijn in het hart. Daarom zouden wij graag een leuke pleegopa en -oma willen voor onze 3 meiden in de omgeving Flevoland. Wij wonen zelf in Lelystad.


6.12. Opa en oma gezocht Tilburg

Lieve allemaal,

Voor onze zoon van 5 en dochter van bijna 3 zijn wij op zoek naar een lieve opa en oma die wij af en toe kunnen bezoeken, waar we leuke dingen mee kunnen doen en af en toe willen oppassen. Kortom alle dingen die een opa en oma met hun kleinkinderen doen.


6.13. Oppas opa/oma gezocht

Hallo!

Wij zijn een gezellig groot gezin met 4 kinderen in de leeftijd van 11 mnd tot 7 jaar (nu) en zoeken een oppas opa/oma die het leuk vindt met enige regelmaat bij ons thuis op te passen en soms ook te overnachten. Mijn man en ik zijn beiden piloot en daardoor is ons werk onregelmatig. We werken part-time dus het grootste gedeelte vangen we zelf op, maar een aantal dagen per maand overlappen onze roosters elkaar. Liefst in bezit van rijbewijs en omgeving Haarlem en uiteraard tegen een nader te bepalen vergoeding!

Wij hopen op leuke reacties!

Groetjes

6.14. Opa en oma gezocht

Helaas hebben mijn kinderen geen opa en oma in hun leven. Wij zoeken een lieve oma en/of opa waar ze een leuke, gezellig, warme band mee kunnen opbouwen. We merken gewoon dat ze dat soms best missen als er wel een opa of oma van een vriendje komt kijken op school, bij sport enz. Of gewoon gezellig wat leuks doen. Wij wonen zelf in West-Friesland, maar afstand is voor ons geen probleem. Ze zijn 3,11 en 13 jaar.


6.15. Leuke, Lieve, Betrouwbare Oma en/of Opa gezocht in Amsterdam

Wij zoeken mensen die net als wij liefdevol en empatisch met onze nu peuter willen samenzijn. Om hem te begeleiden in het leven, het leuk en gezellig te maken samen met ons, om een warme en onvergetelijke basis voor hem in het leven te verzorgen. De Natuur in, dieren kijken en kopjes thee drinken, spelen in zandbak, fietstochtjes, verhaaltjes voorlezen zijn enkele dingen die hij leuk vind om te doen. We hebben ook een andere opa en oma van pappa's kant maar deze wonen verder van ons vandaan. Van mamma's kant kunnen we helaas niet rekenen op gezelligheid van grootouders en dat is erg jammer. Maar wie weet zijn er andere leuke mensen die ons willen bijstaan in de zorg voor een bijzonder leuk ventje!

Oh ja en we zijn bezig met geweldloze communicatie dus wel belangrijk daar iets mee te hebben!


6.16. Grootouders gezocht

Beste, we zoeken voor onze zoon van twaalf en zoon van drie lieve grootouders. Het is by ons de liefde wat telt. Mijn ouders zen Helaas overleden en met me schoonmoeder geen contact. Erg voor kids geen grootouders zen we Zijn Belgisch gezin uit Limburg. afstand niet erg. Hopelijk krygen we reactie.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Gezocht lieve groot ouders of tante
 2. Opa en oma gezocht
 3. Wij zijn op zoek naar leuke kleinkinderen
 4. Oma en opa aangeboden
 5. Oma aanbod
 6. Lieve opa en oma aangeboden
 7. Lieve opa en/of oma omgeving Utrecht gezocht!
 8. Opa en Oma gezocht voor mijn 2 kids van 18 en 21
 9. Lieve oma en opa gezocht
 10. Kleinkind(eren) gezocht
 11. Gezocht: leuke opa en oma voor mijn 3 meiden omgeving Flevoland
 12. Opa en oma gezocht Tilburg
 13. Oppas opa/oma gezocht
 14. Opa en oma gezocht
 15. Leuke, Lieve, Betrouwbare Oma en/of Opa gezocht in Amsterdam
 16. Grootouders gezocht

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.