Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Hallo opa's en oma's,

Wat leuk dat dit bestaat!!
Wij hebben twee jongens een van 4 en een van 3 maanden.
Wij hebben allebei onze vader verloren en oma woont erg ver weg. Ik mis ontzettend een opa en oma die een keer leuke dingen doen, fietsen, zwemmen, gewoon leuke dingen die je kunt doen met de kleinkinderen!

Ik hoop echt dat we iemand vinden! We wonen in Drenthe (omgeving Rolde)

Groetjes

6.2. Gezellige, warme oma gezocht liefst in combinatie met een stoere opa

Voor onze tweeling, meisjes van net 11, zoeken we een lieve oma. Helaas zijn 3 van de 4 grootouders overleden en is er met de 4e zelden contact. Onze dochters zouden genieten van alleen al een bezoekje waarbij er uiteraard gezellig iets gebakken wordt (koekjes of appeltaart), zouden het leuk vinden als oma eens op school komt kijken of mee gaat naar de stad of naar de bioscoop. Gezellig zou het zijn als oma eens blijft eten! En dan 's avonds mee gaat naar het strand (om de hoek) om lekker uit te waaien. Is bij deze lieve oma een stoere opa? Dan is die minstens net zo welkom! Wij zijn een gezellig gezin met ook nog honden en een kat, het zou fijn zijn als u een dierenvriend bent. Wie heeft ruimte in haar hart voor twee lieve, spontane meisjes die zo dolgraag een eigen oma zouden hebben om van te houden?! Neemt u snel contact op? Dan bakken we een heerlijke taart voor als u komt (of wij naar u). Lieve groet van een hoopvolle moeder


6.3. Oma gezocht

Een moeder van 4 is op zoek naar een lieve en gezellige oma voor haar jongste meisje! Dit kleintje heeft door omstandigheden geen oma's zoals het eigenlijk hoort te zijn. Ik ben 24/7 alleenstaande moeder. Met heel veel liefde, maar toch... ik kan alleen maar een goede moeder zijn! We missen samen de gezelligheid en liefde. De steun en geborgenheid. En dat is best verdrietig! Omdat ik dat mn kleine meisje zo erg gun!!

Wij wonen in Den Helder, en in het bezit van een auto. Vervoer is eventueel geen probleem. Liefst Noord holland, of omgeving Hilversum, waar we ook nog wel eens zijn.

Wij hopen op veel lieve reacties!
Groetjes!

6.4. Opa en oma gezocht

ik ben op zoek naar een lieve en betrouwbare opa en oma voor mijn dochtertje van 8 om leuke dingen mee te doen we wonen in drachten

groetjes

6.5. Schattig 8jarige meisje zoekt een lieve oma (gemeente Opmeer)

De vader van mijn 8 jarige dochter is 4 jaar terug plots overleden op Aruba. Met mijn zoon en dochter ben ik verhuisd naar Nederland om mijzelf om te scholen. Mijn dochter van 8 mist haar Oma op Aruba enorm en wil graag hier in Nederland een lieve "nep" Oma om 1x in de week te kunnen bezoeken. Ze houdt veel van knutselen, bordspelletjes en is graag ook buiten om een wandeling te maken.

Ik hoop dat het haar lukt om een lieve nep Nederlandse Oma te vinden. En een Opa is natuurlijk ook gezellig.


6.6. Lieve oma gezocht (of oma EN opa) Omgeving Dalfsen (Overijssel)

Hallo,

Mijn man en ik hebben een zoontje van 9 maanden maar helaas heeft ons zoontje geen oma en opa in de buurt om een (goede) band mee op te bouwen. Daarnaast is ons contact met de familie erg minimaal. Wij zouden het erg fijn vinden als onze zoon (en wij) een oudere vrouw of ouder echtpaar zouden treffen die een oma en opa rol voor hem kan vervullen. Misschien mist u zelf wel het hebben van kleinkinderen? Wij wonen in Dalfsen, provincie Overijssel. Het zou leuk zijn als u niet al te ver uit de buurt woont, maar is geen must.

Ik hoop langs deze weg een leuke oma of grootouders te vinden.

Groeten,

6.7. Kleinkinderen gezocht

Wij willen graag opa en oma worden. Graag in het noorden van het land.


6.8. Op zoek naar een liefdevolle moderne oma en opa

Sept 2014 Omg gouda. Een geweldige opa/oma gezocht, voor mijn autistisch zoon van 11 jr. Hij is dol op spelletjes, creatieve dingen en doet graag dingen samen. Omdat de oma's en opa die leven het veelste druk met hun zelf hebben hoop ik iemand die wil investeren in een waardevolle opa/oma relatie. Zoon lief is heel intelligent en kan ook veel dingen goed benoemen maar helaas is het uitvoerende deel minder ontwikkeld. Zoon lief is een jongen die vaart bij betrouwbare afspraken, heldere informatie maar bovenal in zijn waarden laten. Hij kan wat slecht dingen knutselen maar doet het wel erg graag (vaak half omdat hij niet weet hoe hij het aan moet pakken). Hij is al erg groot en lijkt heel zeker maar heeft bovenal een liefdevolle en gezonde basis nodig op alle vlakken.

Is de opa/oma handig met taal en kan hij foefjes leren dan vindt hij dat zeker geweldig. Ik hoop op een serieuze reactie want ieder kind heeft recht op een onbezorgd leven met een toffe opa en oma


6.9. Voor wie mag ik een oma zijn?

Zoekt u een oma voor uw kind(eren), omgeving Flevoland? Dan wil ik deze oma graag zijn! Ik heb een leuke "adoptie" kleindochter, maar zij is helaas met haar pappa en mamma naar het buitenland vertrokken, zodat we geen leuke dingen meer kunnen doen! Deze nog werkende oma is 63 jaar en zou graag deel uitmaken van een leuke familie!

Hopelijk krijg ik snel een reactie. vriendelijke groet,


6.10. Wij willen graag Oma en Opa zijn

Het lijkt ons fantastisch om Oma en Opa voor kinderen te zijn, die deze niet meer hebben. Graag in de buurt van Langedijk Heerhugowaard of in de directe omgeving daarvan. Wij horen graag van joe/jullie


6.11. Oma/opa a'dam gezocht

Dag lieve mensen,

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige kindjes van 4 en 2 jaar. En helaas missen wij ook een oma en opa figuur in ons bestaan. Wij wonen in amsterdam en zouden graag in contact komen met iemand in de omgeving. We hebben zelf geen auto.

Ik hoor graag van u.


6.12. Van wie mag ik een lieve oma worden?

Het zou geweldig zijn als ik voor een of meerdere kinderen in de buurt van Sneek een lieve oma zou mogen zijn. Het is voor mij een heel serieuze aangelegenheid.

Hartelijke groet,

6.13. Kleinkind gezocht(omg Heemskerk)

Ik zoek een kleinkind of kleinkinderen. Ik heb geen kinderen en mijn ouders missen dat. Opa is een knutsel opa met veel ervaring met alle buurtkinderen. Een beetje timmeren zagen liefst aan bootjes....zo van 5-12 jaar. Oma zou graag een kleindochter hebben om eens naar de kinderboerderij te gaan of te wandelen in het bos... Maar ook om bijvoorbeeld een popje voor te haken of kleine kadootjes op de rommel markt te kopen of te tekenen. Niet twee kinderen te gelijk en misschien eens 1 keer in de week of veertien dagen. Opa en oma zijn beide 78 een middagje zou super zijn, maar een dag is in den beginne misschien iets te veel.... Nov.2014


6.14. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen

Sinds een flink aantal jaren bieden we de mogelijkheid van vraag en aanbod voor grootouders. Op deze manier hebben velen een grootouder of een kleinkind gevonden. Het contact tussen beide partijen kan erg prettig zijn en wordt dan gezien als een fijne aanvulling.

Maar het contact verloopt niet altijd goed. In dergelijke gevallen hebben beide partijen heel andere verwachtingen, en komen ze er samen niet uit. Dat is erg jammer, want geen van beide partijen wordt hier blij van.

We willen daarom een paar tips geven aan ieder die op deze manier contact.

 1. Maak duidelijk bij de eerste gesprekken wat je verwachtingen zijn. Wees daar heel duidelijk in.
 2. Ben vooral duidelijk in wat je te bieden hebt.
 3. En geef ook goed aan waar je grenzen liggen.
 4. Merk je dat het niet goed gaat, grijp dan tijdig in zodat het niet uit de hand loopt!
Het is helemaal niet onverstandig afspraken via email te maken, zodat je even goed kunt nadenken voordat je het bericht opstuurt, en later nog kunt nalezen wat de ander eigenlijk precies schreef.

6.15. Wil graag een kindje verrassen

Wil graag een kindje verrassen met alles iets liefs en klein. Wil ze iets bijbrengen van alles wat er gebeurd in de wereld. Er zijn heel veel kindjes die wij onze liefde en begrip en steun kunnen geven. Wij willen alles doen om deze kinderen toch een leuk leven te geven. En zeker alles te leren.Wij wonen in Reeuwijk, Zuidholland en hoop dat wij iemand kunnen verblijden met onze liefde en steun.


6.16. Lieve oma en voetbalopa gezocht

Ik ben op zoek naar een lieve oma die kan genieten van knuffels en bezoekjes en een opa die het leuk vind om te 'voetballen' en jongetjes dingen te doen. Ik heb 4 kinderen 2 pubers en 2 kleintjes. en ze missen echt een lieve opa en oma, waar ze hun rapport kunnen laten zien en lekker een kopje thee kunnen drinken. Het liefst omgeving Purmerend


6.17. Lieve Oma gezocht in Gouda

Voor mijn dochtertje van 6 zoek ik een lieve Oma. Natuurlijk mag een Opa er ook bij, omgeving Gouda. Helaas heb ik geen familie, dus ook geen ouders. Ik ben er zelf nu wel een beetje aan gewend maar voor mijn dochtertje vind ik het erg jammer. We wonen vlakbij de kinderboerderij en hoe leuk zou het zijn als we een mooie band kunnen opbouwen met elkaar. Zowel voor mij, Opa en Oma en mijn dochtertje. Het is een zachtaardig meisje wat veel van spelletjes houd en knutselen. Wie reageert?


6.18. Lieve opa & oma aangeboden

Ik schrijf dit berichtje namens mijn ouders, die dol zijn op kinderen! Ze wonen in Den Bosch (Maaspoort) en zijn 58 en 61 jaar. Ze hebben een klein hondje (teckel) waar ze dol op zijn. Ze zijn actief, gezond en ondernemend. Helaas hebben ze ook erg actieve/ondernemende kinderen; ik woon met mijn man in Australie en mijn zus woont in Frankrijk. Ze komen regelmatig op bezoek maar ik merk dat ze het missen om geen kleinkinderen in de buurt te hebben. Mijn moeder is basisschool leerkracht en zijn beiden erg enthousiast en betrokken met kinderen. Ik wil dit niet als goedkope oppas aanbieden maar hoop dat ze echt een relatie kunnen opbouwen met een gezin en activiteiten met de kinder kunnen ondernemen.


6.19. Zijn er grootouders in de buurt van Antwerpen?

Gezin met 3 meisjes (4j, 6j, 8j) wonend in Antwerpen. We zijn op zoek naar mensen die mee willen zorgen voor onze kinderen. Want jammer genoeg kunnen we niet terugvallen op familie.

Ik ben leerkracht, mijn man is dierenarts, we zijn reeds meer dan 20 jaar een stel. Niet rokers. Gelukkig hebben we gezonde, rustige kinderen, die het meer dan goed doen op school. Klinkt een beetje saai... Maar we zijn ook graag prettig gestoord. We verlangen ernaar te kunnen delen en uitwisselen met mensen die een persoonlijke invulling maken van een 'familiale' band met ons gezin. Waarbij het vooral de bedoeling is dat beide kanten een meerwaarde ervaren. Misschien voel je je aangesproken? Misschien ken je mensen in de buurt van Antwerpen?We verlangen ernaar een langdurige relatie op te bouwen (in goede en kwade dagen).

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Opa en oma gezocht
 2. Gezellige, warme oma gezocht liefst in combinatie met een stoere opa
 3. Oma gezocht
 4. Opa en oma gezocht
 5. Schattig 8jarige meisje zoekt een lieve oma (gemeente Opmeer)
 6. Lieve oma gezocht (of oma EN opa) Omgeving Dalfsen (Overijssel)
 7. Kleinkinderen gezocht
 8. Op zoek naar een liefdevolle moderne oma en opa
 9. Voor wie mag ik een oma zijn?
 10. Wij willen graag Oma en Opa zijn
 11. Oma/opa a\'dam gezocht
 12. Van wie mag ik een lieve oma worden?
 13. Kleinkind gezocht(omg Heemskerk)
 14. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen
 15. Wil graag een kindje verrassen
 16. Lieve oma en voetbalopa gezocht
 17. Lieve Oma gezocht in Gouda
 18. Lieve opa & oma aangeboden
 19. Zijn er grootouders in de buurt van Antwerpen?

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.