Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Lieve opa en/of oma gezocht

Wij zijn voor onze kinderen (3 jongens, 20 mnd, 9 en 11 jaar) op zoek naar een lieve opa en/oma. Wij wonen in de omgeving van Hoorn. Vervoer is geen probleem.

Ze horen altijd van vriendjes dat ze wat leuks met opa en oma gaan doen, en onze kinderen missen dat toch wel. Ik heb zelf heel goede herinneringen aan m'n opa en oma en gun dat onze kinderen ook.


6.2. Oma zoekt kleinkind

Ik (61 jr), woon in de omgeving van Maastricht, en heb zelf geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen. Ik ervaar dat wel als een gemis. Ik ben actief en creatief en wil naast aandacht geven, ook dat plezoer graag delen.


6.3. Oma zoekt kleindochter

Via deze site heb ik al een geweldige "kleinzoon" gevonden, maar het lijkt me leuk om ook nog een "kleindochter" te hebben. Ik heb zelf 2 volwassen kinderen, die al het huis uit zijn en zelf geen kinderen willen of kunnen krijgen. Helaas.

Ik ben een vrouw van 60 jaar, getrouwd, maar mijn man heeft niet diezelfde behoefte als ik.

Ik ben op zoek naar een jong stel, net zwanger of met heel jonge kinderen, zo groei je vanaf het begin met ze op. Het liefst in Zoetermeer en zonder al te veel bagage.


6.4. Opa en/of Oma gezocht voor onze 3 geweldige kids

Omdat wij helaas zelf beide geen verdere familie meer hebben ervaar ik vooral de opa en oma als een groot gemis voor mijn kinderen en hoop via deze weg ze voor de kids te kunnen vinden. Wij zijn een jong leuk gezin met 3 kinderen ( 5-2-8maand)en wonen in Doetinchem. Ik hoor het graag

Groetjes

6.5. Oma en/ of opa gezocht

Heel graag zou ik voor onze lieve zoon van 7 een lieve oma en of opa zoeken in de omgeving Veenendaal. Ik was 40 toen ons kadootje kwam. Mijn moeder is overleden toen onze zoon 2 en half was. Mijn vader was ik al verloren toen ik 3 was. Het gemis is erg groot voor onze kleine man. Hij is heel gevoelig en heel lief en gun hem zoiets liefs als een opa en oma.


6.6. Oma en/of opa gezocht

Heel graag zou ik voor onze zoon (net 15) en dochter (10) een oma of opa vinden in Zuid-Limburg (Maastricht en omgeving). Mijn moeder en mijn schoonvader zijn overleden toen ik zwanger was van mijn dochter. Met name mijn dochter heeft echt behoefte aan een opa en/of oma.


6.7. Lieve oma gezocht

Lieve oma gezocht,

Wij zijn een moeder en baby die geen grootouders meer hebben. Helaas zijn ze al overleden. Ook is er geen pappa. We wonen in een rustige buurt in Amsterdam. En hopen op een leuk en lief contact.

Liefs!

6.8. Oma en/of opa gezocht in Utrecht

Wij zijn op zoek naar een "oma en/of opa" voor onze 3 kinderen (van 5, 3 en 2 jaar, 2 dochters en 1 zoon). Woon jij, of jullie, in of in de nabije omgeving van Utrecht? Wil je er bij zijn als onze kinderen afzwemmen, als ze de avond vierdaagse lopen? Kunnen ze een keer 's middags pannenkoeken komen eten, of na school even aanwaaien en bijkletsen.

Heb je nog veel liefde en warmte te geven en ben je niet vies van een knuffel? Zoek je de gezelligheid en drukte van 3 kinderen? Wil je afleiding en heb je zin in een praatje? Ben je dol op voorlezen, tekenen, knutselen, actief bezig zijn, dol op cultuur?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dan kunnen we bij een andere kennismaking kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alvast bedankt,

Ps: Onze kinderen hebben al een oma en 2 opa's maar zij wonen aan de andere kant van Nederland en in het buitenland.

6.9. Onbegrijpelijk

Wat ik hier lees vind ik onbegrijpelijk, dat je opeens geen oma meer voor ze mogen zijn.

Mijn kleinkinderen zijn vandaag bij hun moeder weg gehaald (tweeling jongens van 3) ik wil heel graag pleegoma van hun worden, maar omdat mijn dochter in hetzelfde dorp woon mag ik van de jeugdzorg dat niet. Mijn vraag is waarom mag dat niet en kan dit zomaar. Wij weten helemaal niet waar ze op dit moment zijn.

Veel sterkte en hoop voor jullie dat er een goede oplossing komt.

met vriendelijke groeten, Marrie

6.10. Ik zoek een oma

ik ben ashley ik ben 16 jaar ik ben mijn oma verloren voordat ik geboren was ik heb haar nooit kunnen zien of aanraken mijn opa was het laatste die ik nog had en waar ik langs kon gaan totdat de dag aanbrak dat hij overleed ik ben opzoekn naar een oma en opa die mij de aandacht kunnen geven die ik 16 jaar heb gemist en van stappen houden en der altijd voor me kunnen zijn ik hoop heel gauw wat te horen

vriendelijke groet

6.11. Opa & oma gezocht voor onze twee boefjes

Hi lieve, gekke, creatieve, enthousiaste oma & opa!

Wij zouden het tegek vinden als onze 2 boefjes (2 jongens; net 3 & 1 jaar) er een opa & oma bij zouden hebben. Een opa & oma waar ze lekker de hort mee op kunnen, maar ook lekker mee kunnen luieren. Het liefst in een groene omgeving, maar ook als je niet woonachtig bent in een groene omgeving dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wij zouden het heerlijk vinden voor zowel onze boys als voor onszelf als ze af en toe een weekendje kunnen gaan logeren bij (misschien wel) jullie. Zo krijgen zij even de volle aandacht en hebben wij wat quality time voor onszelf. Door (lichamelijke/medische) omstandigheden is een logeerpartijtje bij hun opa en oma's helaas niet mogelijk.

We horen graag van jullie!
Zonnige groet,

6.12. Kleinkinderen gezocht

Juli 2014

Vrouw 59 jaar, alleenwonend in omgeving Schagen (Noord holland) is op zoek naar een gezin, of ouder alleen, die een jong kind of kinderen hebben die de steun van een moeder en/of oma missen.

Ik ben een kreatieve,liefdevolle en enthousiaste vrouw, die goed kan luisteren en openstaat om leuke aktiviteiten mee te doen.

Mvgr.

6.13. Jonge oma biedt zich aan

Ik heb haast geen familie en ik zou het een rijkdom vinden om als oma te kunnen fungeren. Ik woon in de Achterhoek


6.14. Oma gezocht

hallo

ik ben een alleenstaande moeder van 34 en ik heb een dochter van 8 jaar
mijn moeder is overleden in 83 en andere opa en oma zijn overleden daarom zijn we op zoek naar een lieve oma en of opa en oma in de buurt van drachten friesland


6.15. Lieve opa en oma gezocht in Bilthoven!

Voor ons heerlijke mannetje van bijna anderhalf zijn wij op zoek naar een lieve opa en oma. Ons kereltje is half turks en zijn opa en oma van papa's kant wonen in Turkije. Opa en zijn vrouw van mama's kant hebben een erg druk leven waardoor zij hem vaak maar eens per maand hooguit twee uurtjes zien. Mama weet nog van vroeger hoe heerlijk zij het vond om regelmatig naar opa en oma te gaan om te knuffelen, te spelen, soep te eten en allerlei dingen te doen die thuis toch minder leuk waren. En dat gevoel, die warme herinneringen, gunnen wij ons zoontje ook zo! Dus als er nog een leuke lieve gezellige opa en oma in Bilthoven of directe omgeving is die een warm plekje in hun hart kunnen vrijmaken voor ons mannetje, dan krijgt u er bergen liefde, vrolijkheid, gezelligheid en stoute streken voor terug van ons kleine boefje!


6.16. Wij zoeken kleinkinderen,

Wij zoeken kleinkinderen omdat dat ons zo leuk lijkt. Ik heb inmiddels al een kleinkind maar dat mag ik niet zien. Het lijkt mij ook leuk om goed contact te hebben met de ouders. We zijn er aan toe!Lijkt ons erg leuk!


6.17. Wij zoeken kleinkinderen

Wij wonen in Zuid-Holland, Zwijndrecht en we wonen in een gezellige kindvriendelijke buurt!! Zouden het heel gezellig vinden om voor kinderen die door omstandigheden geen oma en/of opa hebben iets kunnen te betekenen!! Het lijkt ons heerlijk spelletjes te doen, voorlezen en wat knutselen of zomaar naar een speeltuintje te gaan met ze!!

Graag zien we een reactie tegemoet!!!

Hartelijke groet Jacqueline

6.18. Opa en oma gezocht

Hallo opa's en oma's,

Wat leuk dat dit bestaat!!
Wij hebben twee jongens een van 4 en een van 3 maanden.
Wij hebben allebei onze vader verloren en oma woont erg ver weg. Ik mis ontzettend een opa en oma die een keer leuke dingen doen, fietsen, zwemmen, gewoon leuke dingen die je kunt doen met de kleinkinderen!

Ik hoop echt dat we iemand vinden! We wonen in Drenthe (omgeving Rolde)

Groetjes

6.19. Lieve oma gezocht

Hallo allemaal,

Ik ben Danielle, moeder van een zoon en inmiddels 2 maanden in verwachting van een tweede kindje. Ik zal dit kindje alleen grootbrengen. Mijn moeder leeft niet meer en dat gemis wordt in deze omstandigheden alleen maar groter. Ik zou zo graag een lieve oma voor dit kindje willen en iemand die het leuk vindt om voor babykleertjes te gaan winkelen samen met mij. Iemand die me wil helpen met dit kindje door bijvoorbeeld eens op te passen. Ik woon in Zoetermeer dus iemand uit die omgeving zou heel fijn zijn.

Vriendelijke groet en wellicht tot ziens,

6.20. Gezellige, warme oma gezocht liefst in combinatie met een stoere opa

Voor onze tweeling, meisjes van net 11, zoeken we een lieve oma. Helaas zijn 3 van de 4 grootouders overleden en is er met de 4e zelden contact. Onze dochters zouden genieten van alleen al een bezoekje waarbij er uiteraard gezellig iets gebakken wordt (koekjes of appeltaart), zouden het leuk vinden als oma eens op school komt kijken of mee gaat naar de stad of naar de bioscoop. Gezellig zou het zijn als oma eens blijft eten! En dan 's avonds mee gaat naar het strand (om de hoek) om lekker uit te waaien. Is bij deze lieve oma een stoere opa? Dan is die minstens net zo welkom! Wij zijn een gezellig gezin met ook nog honden en een kat, het zou fijn zijn als u een dierenvriend bent. Wie heeft ruimte in haar hart voor twee lieve, spontane meisjes die zo dolgraag een eigen oma zouden hebben om van te houden?! Neemt u snel contact op? Dan bakken we een heerlijke taart voor als u komt (of wij naar u). Lieve groet van een hoopvolle moeder


6.21. Opa en oma gezocht

Wij zijn voor onze twee kinderen een zoon van 5 en dochter van 2 jaar op zoek naar een opa en oma, liefst in omg van dronten. Ze hebben 1 oma maar die kijkt niet veel naar ze om en daar kunnen ze niet een dagje blijven. En aangezien onze kinderen dat missen zijn we op zoek gegaan vandaar onze oproep

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Lieve opa en/of oma gezocht
 2. Oma zoekt kleinkind
 3. Oma zoekt kleindochter
 4. Opa en/of Oma gezocht voor onze 3 geweldige kids
 5. Oma en/ of opa gezocht
 6. Oma en/of opa gezocht
 7. Lieve oma gezocht
 8. Oma en/of opa gezocht in Utrecht
 9. Onbegrijpelijk
 10. Ik zoek een oma
 11. Opa & oma gezocht voor onze twee boefjes
 12. Kleinkinderen gezocht
 13. Jonge oma biedt zich aan
 14. Oma gezocht
 15. Lieve opa en oma gezocht in Bilthoven!
 16. Wij zoeken kleinkinderen,
 17. Wij zoeken kleinkinderen
 18. Opa en oma gezocht
 19. Lieve oma gezocht
 20. Gezellige, warme oma gezocht liefst in combinatie met een stoere opa
 21. Opa en oma gezocht

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.