Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen

Sinds een flink aantal jaren bieden we de mogelijkheid van vraag en aanbod voor grootouders. Op deze manier hebben velen een grootouder of een kleinkind gevonden. Het contact tussen beide partijen kan erg prettig zijn en wordt dan gezien als een fijne aanvulling.

Maar het contact verloopt niet altijd goed. In dergelijke gevallen hebben beide partijen heel andere verwachtingen, en komen ze er samen niet uit. Dat is erg jammer, want geen van beide partijen wordt hier blij van.

We willen daarom een paar tips geven aan ieder die op deze manier contact.

 1. Maak duidelijk bij de eerste gesprekken wat je verwachtingen zijn. Wees daar heel duidelijk in.
 2. Ben vooral duidelijk in wat je te bieden hebt.
 3. En geef ook goed aan waar je grenzen liggen.
 4. Merk je dat het niet goed gaat, grijp dan tijdig in zodat het niet uit de hand loopt!
Het is helemaal niet onverstandig afspraken via email te maken, zodat je even goed kunt nadenken voordat je het bericht opstuurt, en later nog kunt nalezen wat de ander eigenlijk precies schreef.

6.2. Wij zoeken een lieve oma, of opa en oma voor ons kindje

Wij zijn een jong stel en we hebben een lief kindje van nu 5 weken oud, en we zoeken een lieve oma, of opa en oma, die graag met kinderen om gaat, we wonen wel in Brabant, maar we vinden niet erg om een stukje te moeten rijden voor een lieve oma en opa.

We hopen op leuke reactie.

Gr.

6.3. We zoeken een lieve oma, of oma en opa

Wij hebben een kindje van paar weken oud, en we vinden het belangrijk dat hij een lieve oma, of oma en opa krijgen, we komen zelf wel uit Brabant maar we hebben een auto, en de afstand maakt ons niet uit, we hopen op hele leuke reactie.

, 0652678177

6.4. Opa en/of oma gezocht omgeving 072

Ik ben op zoek naar een lieve opa en/of oma voor mijn zoontje van 4 jaar. Ik ben alleen met mijn zoontje. De vader heeft nooit contact gewild, dus van die kant geen opa en oma, en door omstandigheden is er van mijn kant ook niets. Ik zou het zo leuk vinden als mijn zoontje toch die liefde kan ervaren.


6.5. Oma en/of opa gezocht

Ik ben alleenstaande moeder met een lief meisje van 1. Mijn dochter is via een donor geboren waardoor er geen vader in het spel is. Mijn eigen vader is er helaas ook niet meer.

Mijn eigen moeder gaat zodanig achteruit dat ik bang ben dat mijn dochter nooit grootouders zal kennen.

Ik hoop dan ook dat er een lieve vrouw/man is die de rol van oma/opa graag zou willen vervullen. Wij wonen in Noord-Holland (Zaanstad).

U kunt mij mailen op

Hopende op een match!


6.6. Oma of oma en opa gezocht omgeving voorburg Leidschendam den haag zoetermeer

Hallo, ik ben een alleenstaande moeder met weinig familie en geen oma-opa. ik zoek een lieve oma-oma en opa boor mijn kinderen voor gezelligheid over en weer. Een keer een uitstapje,of wat dan ook. Ik heb meerdere dochters, maar het gaat mij met name voor mijn dochters van 6 en 2 jaar. Zij missen echt een oma-opa en zou dat heel graag voor hun willen en andersom een oma en of oma en opa blij maken met 2 leuke lieve meisjes! Reageer om te kijken of er een klik is! groetjes van ons


6.7. Oma gezocht (omgeving Leiden)

Wie weet... leest een lieve oma deze oproep. Mijn dochter (3 maanden)en ik zijn op zoek naar een lieve oma, omdat ik denk dat grootouders een enorme verrijking zijn in het leven van een kindje. In de tijd dat ik zelf nog geen kindje had, zag ik ooit een van de kindjes waar ik op paste zo intens genieten van het zien en vervolgens knuffelen van haar oma. Dat gun ik mijn dochter ook. Wat is er mooier dan vele mensen die om jou als kind geven? Je iets mee willen geven op je weg/groei naar volwassenheid? Ik hoop via deze site in contact te komen met een warme vrouw (gevoelsmens?)in omgeving Leiden die zich hierin herkent. Ik hoop tot ziens! Lieve groet,


6.8. oma aangeboden omgeving Flevoland/ West Veluwe.

Deze nog werkende 64 jarige oma zou graag in contact komen met een fijn gezin, waarin grootouders ontbreken. Ik wil een lieve oma zijn voor jouw/jullie kinderen, een warme band opbouwen en samen leuke dingen doen. p>

6.9. Opa en/of Oma gezocht voor mijn lieve zoontje van 1 1/2 (R'dam)

Lieve Opa en/of Oma: Ik ben een alleenstaande moeder zonder directe familie in Nederland. Dat is soms best eenzaam. Ook voor mijn zoontje Noah. Een heerlijk goed lachse lieve jongen van ruim 1 1/2 jaar. Hij praat al een klein beetje! Als ik zie hoe hij opleeft van het soms spontane contact met wat oudere mensen (op straat, op strand etc): dan wens ik hem maar 1 ding toe: een lieve Opa en/of Oma; die van hem kan genieten en viseversa. Die hem wil zien opgroeien en terug kan knuffelen. Voor mij betekent het ook: een warm bad. Een familie-gevoel. Als de klik er is: komen ieders wensen uit! Ik hoor graag van u.

MvG

6.10. Lieve Opa en Oma gezocht

Vorig jaar is na een lang ziekbed de opa van onze fantastische jongens van 5 en 6 jaar weggevallen. Ze hebben nu nog een oma over die niet in de buurt woont en veel moet werken.. Wat wordt de oude situatie gemist en wat gunnen we de jongens een opa en oma. Judo, Zwemmen, Voetballen en Dieren, de jongens zijn echte buitenkinderen. Wij zouden graag in contact komen met een echtpaar die de rol van bonus opa en oma op zich wilt nemen.

Lieve Groet

6.11. Lieve opa en oma gezocht

Hallo

Wij zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze kinderen ze zijn 6 en 3 jaar oud. Ze missen heel erg een opa en oma. En wij als ouders zouden dit graag willen opvullen voor ze en daarom zijn we op zoek gegaan

Lijkt het je leuk om deze twee lieve kinderen een opa en oma te geven reageer dan op dit bericht. We wonen in Flevoland


6.12. Wij willen graag Oma en Opa zijn

Wij zijn op zoek naar ouders die hun kinderen graag een Oma en Opa gunnen, liefst omgeving Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk


6.13. Oma (en/of opa) gezocht Almere Buiten

Ik heb een zoon van 5 jaar. Leef gescheiden maar hij woont bij mij. Mijn vriend is lief maar veel afwezig ivm werk. Opa's en oma's wonen ver en zijn ziek of druk. Ik zie in mijn omgeving dat veel gezinnen met grootouders veel beter functioneren. Ik ben hier komen wonen vanwege mijn ex partner maar heb hier weinig sociale contacten.

We voelen ons eenzaam en een of twee adoptie grootouders zou een groot verschil zijn. Ook praktisch gezien zou het fijn zijn om meer mensen over de vloer te hebben.

Ik werk aan huis in een groene omgeving aan de rand van de stad.


6.14. Wij zoeken voor onze meiden een lieve opa en oma

Wij zoeken voor onze meiden, van 4 en 5 en 12 een lieve opa en oma, helaas hebben ze geen opa en oma meer,maar ze missen het heel erg. graag omgeving deventer


6.15. Oma zoekt kleindochter

hallo, ik ben Clementine en ben 61 jaar

Ik ben op zoek naar een lieve kleindochter. Via deze site heb ik 6 jaar geleden een hele lieve kleinzoon gevonden, maar het lijkt me zo leuk om ook nog een lieve kleindochter te vinden. Een waar je er vanaf het begin af aan bij betrokken bent en waar je ook een leuk contact met de ouder(s) hebt. Mijn eigen twee kinderen, waar ik een goed contact mee heb, kunnen of willen geen kinderen. Zelf wil ik zo graag oma zijn, mijn man heeft niet de behoefte om opa te worden.

Het liefste vind ik een kleindochter in de buurt van Zoetermeer, daar ik afhankelijk ben van het OV. Wie maakt mij gelukkig?


6.16. Een lieve opa en oma gezocht omgeving Arnhem.

Hallo, ik ben Diana, een alleenstaande moeder. Ik ben op zoek naar een lieve opa en oma voor mijn dochtertje. Ik heb familie in Hoogezand wonen, namelijk mijn moeder en broertje, maar mijn dochtertje Elisa groeit niet op met hun. Ze wonen ver weg en vragen nauwelijks naar haar. Ik zou haar zo graag een opa en/of oma gunnen. Ik woon in Duiven.

Groetjes

6.17. Opa en Oma

Graag zouden wij echtpaar zonder kinderen een opa en oma willen zijn voor kinderen die ze niet hebben of ver weg wonen. Wij wonen in Nunspeet, dus uit die omgeving zou fijn zijn. Graag een gezin zonder huisdieren ivm allergie.

Groetjes .

6.18. Lieve opa en oma gezocht

Wij zijn gezin met twee kinderen. Zoon van 9, dochter van 4. We komen uit amsterdam. Door omstandigheden hebben onze kinderen geen opa en oma. Ook geen familie. Dit missen ze wel erg. Gewoon dat extra stukje aandacht . Welke lieve opa en of oma heeft nog een plekje in zijn of haar hart voor onze kanjers.we zoeken geen oppas maar een opa of oma voor wat aandacht en gezelligheid.


6.19. Opa en oma gezocht

Wij hebben op zoek naar een oma en opa voor onze 2 jongens. Wij wonen in de province Drenthe. Onze kinderen kennen alleen ons en daarom wij willen graag dat de kinderen ervaring krijgen met een opa en oma. Graag jouw reactie als jij belang hebt.

groetjes

6.20. Opa en/of Oma gezocht voor 2 meiden

Lang hebben mijn kinderen van 5 en 8 een aangenomen oma gehad maar door de scheiding heeft zij gekozen voor mijn ex ipv de kinderen. Ik vind zelf belangrijk dat kinderen opgroeien met een opa en/of oma.

Ik ben een full time moeder voor 2 meiden, mijn meiden hebben wel duidelijkheid nodig dit door het verleden met mijn ex maar het zijn hele lieve meiden als er duidelijkheid is. Ze kunnen heel goed met elkaar overweg maar vinden het ook heerlijk om alleen te zijn zodat ze 1 op 1 contact hebben. Doordat ik ze full time heb kan ik deze aandacht niet altijd geven daarom dat ik op zoek ben ook.

Wie zou er voor mijn meiden een opa en/of oma willen zijn voor een ontwikkeling en liefde die je van een opa of oma krijgt. Net dat gene wat ze nu missen.


6.21. Lieve oma, opa, of een lieve tante, of een goede vriendin

Wij zijn een jong stel en we hebben een lieve zoontje van 4 maanden oud nu, en helaas is bij ons in de familie geen echte band, en ik weet zelf hoe belangrijk het is als je een lieve oma en opa heeft, maar een lieve tante of een goede vriendin zou ook mooi zijn, het belangrijkst is het moet klikken van beide kanten, en voor ons maakt afstand echt niks uit, we komen zelf uit Brabant maar we hebben een auto.

En we hopen echt dat er leuke reactie komt.

Vriendelijke Groet Corinne en Kevin en een kusje van Lucas


6.22. Op zoek naar een lieve oma (en/ of opa)

Wij (gezin) zijn op zoek naar een lieve oma en/of opa voor onze 2 kinderen: dochter 4, zoon 1 jaar, door gezondheidsproblemen kan mijn moeder de rol van oma niet op zich nemen. Beide ouders van mijn man zijn overleden. Wij komen uit Amsterdam en zijn op zoek naar een lieve oma en/ of opa die extra aandacht aan deze kanjers wil geven en de kids wil zien opgroeien. Graag hoor ik van u via e-mail:

Hartelijke groet, Lina

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen
 2. Wij zoeken een lieve oma, of opa en oma voor ons kindje
 3. We zoeken een lieve oma, of oma en opa
 4. Opa en/of oma gezocht omgeving 072
 5. Oma en/of opa gezocht
 6. Oma of oma en opa gezocht omgeving voorburg Leidschendam den haag zoetermeer
 7. Oma gezocht (omgeving Leiden)
 8. oma aangeboden omgeving Flevoland/ West Veluwe.
 9. Opa en/of Oma gezocht voor mijn lieve zoontje van 1 1/2 (R\'dam)
 10. Lieve Opa en Oma gezocht
 11. Lieve opa en oma gezocht
 12. Wij willen graag Oma en Opa zijn
 13. Oma (en/of opa) gezocht Almere Buiten
 14. Wij zoeken voor onze meiden een lieve opa en oma
 15. Oma zoekt kleindochter
 16. Een lieve opa en oma gezocht omgeving Arnhem.
 17. Opa en Oma
 18. Lieve opa en oma gezocht
 19. Opa en oma gezocht
 20. Opa en/of Oma gezocht voor 2 meiden
 21. Lieve oma, opa, of een lieve tante, of een goede vriendin
 22. Op zoek naar een lieve oma (en/ of opa)

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.