Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Familie; opa, oma, oom, tante gezocht

Ik ben op zoek naar lieve hartverwarmende familie het liefst in Amsterdam. Ik heb zelf geen contact met ouders en verder geen familie. Ook is er geen contact met de vader van mijn zoontje van 8 jaar. Wij missen enorm de gezelligheid en saamhorigheid om dingen met elkaar te doen en te delen.


6.2. Kleinkind(eren) gezocht

Wij, stel eind 50, hebben nog genoeg gezelligheid en warmte over voor 1 a 2 kleinkinderen (niet te oud aub), dus als je ook om een of andere redenen, wat dan ook geen grootouders meer hebt. Het liefst in de buurt van Alkmaar en Schagen.


6.3. Lieve opa en oma gezocht

We zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze dochter van 1 jaar en 3 maanden in Amsterdam watergraafsmeer die het leuk vindt om tijd met een dreumes door te brengen. Ze houdt van knuffelen, spelen en ontdekken.


6.4. Gezocht opa en oma

Onze meisjes van 16 en 6 hebben een hartewens.. nl een opa en oma. Beiden zijn hier regelmatigmatig verdrietig om, gezien er ook geen tante's ooms neefjes en nichtjes zijn. Wij zoeken een opa en oma die zelf geen kleinkinderen hebben, maar wel het verlangen hebbben om een band op te bouwen met onze meiden.. en ons gezin


6.5. Gezocht Opa en Oma of alleenstaande Oma

Onze lieve kinderen (jongen van 12 en meisje van 8) zoeken een lieve opa en oma of alleen maar een oma die af en toe in de weekend willen bij ons logeeren en op de kinderen passen en voor de kinderen OPA en OMA zijn, want de echte OPA en OMA wonen in Italie....

We wonen in een hele groote monumenteele huis in Sint marten (Schagen)....

Wie wil bij ons komen logeren?


6.6. We zoeken een oma/opa en tante/oom

We zoeken een oma/opa die zelf geen kinderen hebben of wel en die graag een adoptie oma/opa willen zijn voor ons kindje. Die gezellig zo af en toe langs willen komen en met de feestdagen bij elkaar kunnen zijn. En op den duur dat ons kindje wel een weekendje kan komen logeren, wel alles in goed overleg. Zo af en toe misschien een keer op willen passen.

We vinden het belangrijk dat je gek op kindjes bent en dat je dit echt voor hele lange tijd wilt gaan doen. En tante/ooms mogen ook reageren en misschien kunnen we dan wel iets voor elkaar betekenen. We komen uit Brabant maar we vinden niet erg om een uurtje of anderhalf in de auto te zitten, als het maar van twee kanten komt. We hopen echt op hele lieve reactie.

Vriendelijke groet,

6.7. Aangeboden leuke opa en oma

Voor wie contact wil met lieve opa en oma uit Delft, 63 en 54 jaar. We zijn gek op kinderen en hebben ervaring. Logeren , leuke dingen ondernemen. We hebben tijd en liefde te geven.

We zagen een oproep van ellen en van lief gezin. Hebben jullie al contact? Mail


6.8. we willen graag oma en opa worden

We zijn een goed ontwikkeld stel van 55 en 63, zonder kinderen dus ook zonder kleinkinderen. We willen graag en met liefde die rol op ons nemen voor ouders met kinderen die grootouders missen. We wonen in ZH maar afstand is niet zo een probleem.


6.9. Lieve opa en oma en familie gezocht

Familie hoeven niet altijd mensen te zijn waar je een bloedband mee hebt. Daarom zijn wij op zoek naar een lieve opa en oma en eventueel andere familie voor onze kinderen van 7 en 11. Onze kinderen missen een opa en oma die ze een beetje verwent met extra aandacht en leuk met ze gaat breien, vissen, oid. Onze kinderen zijn actieve sociale gezellige kinderen.

We wonen in amsterdam maar voor lieve mensen met het hart op de juiste plaats willen wij best een stukje rijden.

Wij hopen op fijne reacties


6.10. Lieve familie gezocht.

Wij zijn een gezin met 2 kinderen. Een jongen van 4 en meisje van 3. Wij hebben geen familie om ons geen. Wij zouden het fijn vinden dat we onze kinderen een bonus familie kunnen bieden. Opa, oma, tante ,oom neefjes of nichtjes zijn welkom. Wij komen uit de omgeving van Voorne-putten Zuid-Holland.

Mail gerust om te kijken of er een klik is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.


6.11. Opa en oma gezocht

Wij zoeken voor onze zoon van 5 jaar en dochter van 4 jaar een opa en oma. Opa's en oma's zijn speciaal, ieder kind heeft er gewoon recht op. Daarom zoeken wij een lieve opa en oma. Wij wonen in Flevoland.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Familie; opa, oma, oom, tante gezocht
 2. Kleinkind(eren) gezocht
 3. Lieve opa en oma gezocht
 4. Gezocht opa en oma
 5. Gezocht Opa en Oma of alleenstaande Oma
 6. We zoeken een oma/opa en tante/oom
 7. Aangeboden leuke opa en oma
 8. we willen graag oma en opa worden
 9. Lieve opa en oma en familie gezocht
 10. Lieve familie gezocht.
 11. Opa en oma gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.