Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa oma gezocht of evt leuke oom of tante

Wij zijn op zoek naar een leuke opa oma of evt leuke oom of tante we hebben twee kinderen van 7 en 4 jaar oud ze missen familie om zich heen en willen dit gemis opvullen wonen in Dronten wie wil ons helpen de banden uit te breiden voor deze lids


6.2. Oma in Egmond biedt zich aan..

oma biedt zich aan : graag in omgeving van Egmond, omdat ik geen rijbewijs heb


6.3. Ondernemende opa en oma gezocht omg Goes

Omdat wij door omstandigheden geen contact meer hebben met onze ouders, maar onze dochter van net 3 het wel gunnen een leuke spontane ondernemende opa en/of oma te hebben, willen we op deze manier eens proberen of we een match kunnen vinden. Wij hebben ook nog een zoon van 15 jaar en ook die zou het misschien wel gezellig vinden eens bij een opa en oma langs te kunnen gaan. Wij zijn een spontaan stel van eind 30. Onze dochter is een gezellige, drukke peuter die erg graag kletst en houdt van dingen doen, naar de kinderboerderij, speeltuin, knutselen, fantasie spel. Dus zijn jullie die lieve, geduldige, ondernemende mensen die misschien ook door omstandigheden zelf geen kleinkinderen hebben of niet meer zien en wel graag met kleine kinderen omgaan, laat dan een reactie achter en wie weet kunnen we een vertrouwensband opbouwen. Groetjes


6.4. Lieve opa en oma of oom/tante gezocht

Voor onze creatieve spontane zoon van 6 en onze baby dochter zoeken wij lieve grootouders of een lieve oom en tante. Eigen ouders zijn niet in de gelegenheid door omstandigheden om deze rol actief te vervullen voor onze kinderen. Gezelligheid, liefdevolle warmte en creativiteit zijn voor ons belangrijk om te geven en te ontvangen. Wij wonen in Zaandam.


6.5. Gezocht in Friesland

Gezellig op een zondag met opa en oma naar het bos. Opgehaald worden uit school door pake en koekjes bakken met beppe.

Om ons heen zien we veel kinderen met hun grootouders zulke leuke dingen doen. Dit zouden we onze kinderen ook zo gunnen maar helaas is dit in onze situatie niet. We zijn een groot gezin met kleine kinderen in de omgeving van Leeuwarden en het lijkt ons heel bijzonder iemand te treffen waarmee het zo leuk klikt dat het als soort familie kan gaan voelen.

Dat is vast niet helemaal onmogelijk maar hoe vinden we dit... Misschien op deze manier?


6.6. Lieve opa en oma gezocht, met aandacht en tijd, omgeving Utrecht

Voor onze twee meiden van 2 en 4 zijn wij op zoek naar een lieve opa en oma met tijd en aandacht. Mijn schoonouders wonen ver weg en m'n eigen ouders kunnen weinig verdragen van kinderen en vergelijken ze altijd met hun andere kleinkinderen. Waardoor een bezoek vaak niet fijn eindigd. Wilt u een lief stel meiden af en toe plezieren met een bezoekje, uitje, spelletje ed dan zien wij uw reactie graag!


6.7. Lieve opa/oma gezocht omgeving Heemstede

Onze 2 vrolijke meiden van 3 en 6 hebben helaas nog maar 1 oma (van hun vaders kant) die niet direct in de buurt woont en niet zo goed meer ter been is. Wij zouden het leuk vinden als er een opa&oma in de buurt wonen die het leuk vinden in het dagelijks leven van ons betrokken te zijn.

Hartelijke groetjes en hopelijk tot ziens!

6.8. Zoek een familie.

Voor onze lieve kindje, zoeken we een tante/oom en een opa en oma, en onze familie hebben er helaas geen tijd of interesse erna en we hopen op deze manier wel iemand mogen vinden, en misschien kunnen we ook wel iets voor elkaar betekenen. We zien graag jullie reactie tegemoet.


6.9. Opa en oma gezocht omgeving Tilburg

Bent u die zorgzame lieve vlotte opa en oma dan zoeken wij u. Wij zijn een jongen van 8jr en een meisje van 4jr die een opa en oma missen, onze eigen opa en oma kennen we wel maar hebben een druk leven. Wilt u meer weten dan horen wij dit graag.


6.10. Lieve opa en oma gezocht omgeving hellevoetsluis

Wij zoeken voor onze 3 dochters van 15,7 en 6 een lieve opa en oma die onze kinderen het gevoel kunnen geven een familie te hebben. Door omstandigheden hebben wij geen directe familie meer. Voor onze meiden is dit soms heel moeilijk en eenzaam.


6.11. Opa en oma gezocht

Wij zoeken een lieve ondernemende opa en oma voor de kinderen. 1 dochter heeft er meer interesse dan de ander, maar die is een beetje afwachtend.

Helaas hebben ze 1 opa en oma maar de andere opa en oma willen geen contact met ze. Mijn dochter van 12 mist dat heel erg. Mijn jongste dochter is 11 jaar.

Als u de opa en oma bent die wij zoeken horen wij het graag.

Groetjes

6.12. Oppas grootouder(s) gezocht

Voor mijn kleine meid en zoon, ben ik op zoek naar grootouder(s) die in Delft e.o. wonen en het leuk vinden om zo nu en dan op te passen.

Zelf ben ik wees en zie wat ik mijn kinderen niet kan geven wat ik wel heb mee mogen maken.

Als u interesse hebt verneem ik dat graag.

Groet,

6.13. Opa en oma gezocht

Bent u of kent u een ouderpaar die de wens heeft een kleinkind te hebben, maar door omstandigheden dit niet heeft? Wij willen graag een ouderpaar betrekken bij ons leven en ons zoontje van 1,5 jaar.

Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag zouden zien bij ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse tonen in ons zoontje (en in ons), hulp aanbieden en die het leuk vinden om tijd met ons zoontje door te brengen of op hem te passen. Accepteren dat voor ons en voor ons zoontje geen warme banden met (groot)ouders is gegeven, is een mogelijkheid. Mooier vinden wij het als wij en het ouderpaar elkaar kunnen aanvullen in wat wij verlangen. Wij geloven dat het kan en hopen op een mooie reactie.

Wat zou het leuk zijn als vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat... ondanks dat je geen bloedbanden van elkaar bent.

Spreekt dit bericht jullie aan? Dan komen wij graag in contact! Onze interesse gaat uit naar een ouderpaar en niet naar alleenstaanden en het liefst in nabije omgeving van Amersfoort, zodat afstand geen belemmering vormt.


6.14. Opa en oma gezocht in Gelderland

Bent u of kent u een ouderpaar (alleenstaande opa en oma zijn ook welkom) die liefde warmte en geborgenheid in het leven van mijn twee zoontjes (7 en 4) zou willen brengen? Door omstandigheden en grote afstanden zijn de echte opa en oma niet in de gelegenheid om deze rol te vervullen. Jammer genoeg heeft mijn oudste zoon daar heel veel verdriet over!

Wilt u uw tijd, aandacht en ervaring met ons delen? Neem gerust contact, we komen graag bij u langs en nodigen we u graag uit in ons leven.


6.15. Oma en/of opa gezocht in nieuwegein

Voor ons dochtertje van bijna 4 ben ik op zoek naar een oma eventueel met opa die het leuk vinden af en toe wat met haar te doen maar ook af en toe bij kunnen springen als we bijvoorbeeld ziek zijn. We missen familie in de buurt.


6.16. Lieve Opa en/of oma gezocht omgevind zuid limburg

Wij zijn opzoek naar een lieve opa en/of oma. Onze zoontjes van 2jaar en 7jaar missen de laatste 2jaar veel in hun leven, onze ouders zijn niet meer in hun beeld en ook familie is er niet. Onze oudste zoon zit zelf nu in een fase tot hij telkens vraagt naar opa en oma. Ook voor de kleine van 2jaar is dit erg verschrikkelijk tot er geen contact meer is, welke opa en/of oma wilt deze 2 lieverds de liefde geven wat ze nodig hebben? Ook wij als ouders staan er om te springen om een steun opa/oma te hebben, help ons aub.

Groetjes

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Opa oma gezocht of evt leuke oom of tante
 2. Oma in Egmond biedt zich aan..
 3. Ondernemende opa en oma gezocht omg Goes
 4. Lieve opa en oma of oom/tante gezocht
 5. Gezocht in Friesland
 6. Lieve opa en oma gezocht, met aandacht en tijd, omgeving Utrecht
 7. Lieve opa/oma gezocht omgeving Heemstede
 8. Zoek een familie.
 9. Opa en oma gezocht omgeving Tilburg
 10. Lieve opa en oma gezocht omgeving hellevoetsluis
 11. Opa en oma gezocht
 12. Oppas grootouder(s) gezocht
 13. Opa en oma gezocht
 14. Opa en oma gezocht in Gelderland
 15. Oma en/of opa gezocht in nieuwegein
 16. Lieve Opa en/of oma gezocht omgevind zuid limburg

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.