Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Lieve oma gezocht (of oma EN opa) Omgeving Dalfsen (Overijssel)

Hallo,

Mijn man en ik hebben een zoontje van 9 maanden maar helaas heeft ons zoontje geen oma en opa in de buurt om een (goede) band mee op te bouwen. Daarnaast is ons contact met de familie erg minimaal. Wij zouden het erg fijn vinden als onze zoon (en wij) een oudere vrouw of ouder echtpaar zouden treffen die een oma en opa rol voor hem kan vervullen. Misschien mist u zelf wel het hebben van kleinkinderen? Wij wonen in Dalfsen, provincie Overijssel. Het zou leuk zijn als u niet al te ver uit de buurt woont, maar is geen must.

Ik hoop langs deze weg een leuke oma of grootouders te vinden.

Groeten,

6.2. Kleinkinderen gezocht

Wij willen graag opa en oma worden. Graag in het noorden van het land.


6.3. Op zoek naar een liefdevolle moderne oma en opa

Sept 2014 Omg gouda. Een geweldige opa/oma gezocht, voor mijn autistisch zoon van 11 jr. Hij is dol op spelletjes, creatieve dingen en doet graag dingen samen. Omdat de oma's en opa die leven het veelste druk met hun zelf hebben hoop ik iemand die wil investeren in een waardevolle opa/oma relatie. Zoon lief is heel intelligent en kan ook veel dingen goed benoemen maar helaas is het uitvoerende deel minder ontwikkeld. Zoon lief is een jongen die vaart bij betrouwbare afspraken, heldere informatie maar bovenal in zijn waarden laten. Hij kan wat slecht dingen knutselen maar doet het wel erg graag (vaak half omdat hij niet weet hoe hij het aan moet pakken). Hij is al erg groot en lijkt heel zeker maar heeft bovenal een liefdevolle en gezonde basis nodig op alle vlakken.

Is de opa/oma handig met taal en kan hij foefjes leren dan vindt hij dat zeker geweldig. Ik hoop op een serieuze reactie want ieder kind heeft recht op een onbezorgd leven met een toffe opa en oma


6.4. Voor wie mag ik een oma zijn?

Zoekt u een oma voor uw kind(eren), omgeving Flevoland? Dan wil ik deze oma graag zijn! Ik heb een leuke "adoptie" kleindochter, maar zij is helaas met haar pappa en mamma naar het buitenland vertrokken, zodat we geen leuke dingen meer kunnen doen! Deze nog werkende oma is 63 jaar en zou graag deel uitmaken van een leuke familie!

Hopelijk krijg ik snel een reactie. vriendelijke groet,


6.5. Wij willen graag Oma en Opa zijn

Het lijkt ons fantastisch om Oma en Opa voor kinderen te zijn, die deze niet meer hebben. Graag in de buurt van Langedijk Heerhugowaard of in de directe omgeving daarvan. Wij horen graag van joe/jullie


6.6. Oma/opa a'dam gezocht

Dag lieve mensen,

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige kindjes van 4 en 2 jaar. En helaas missen wij ook een oma en opa figuur in ons bestaan. Wij wonen in amsterdam en zouden graag in contact komen met iemand in de omgeving. We hebben zelf geen auto.

Ik hoor graag van u.


6.7. Van wie mag ik een lieve oma worden?

Het zou geweldig zijn als ik voor een of meerdere kinderen in de buurt van Sneek een lieve oma zou mogen zijn. Het is voor mij een heel serieuze aangelegenheid.

Hartelijke groet,

6.8. Kleinkind gezocht(omg Heemskerk)

Ik zoek een kleinkind of kleinkinderen. Ik heb geen kinderen en mijn ouders missen dat. Opa is een knutsel opa met veel ervaring met alle buurtkinderen. Een beetje timmeren zagen liefst aan bootjes....zo van 5-12 jaar. Oma zou graag een kleindochter hebben om eens naar de kinderboerderij te gaan of te wandelen in het bos... Maar ook om bijvoorbeeld een popje voor te haken of kleine kadootjes op de rommel markt te kopen of te tekenen. Niet twee kinderen te gelijk en misschien eens 1 keer in de week of veertien dagen. Opa en oma zijn beide 78 een middagje zou super zijn, maar een dag is in den beginne misschien iets te veel.... Nov.2014


6.9. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen

Sinds een flink aantal jaren bieden we de mogelijkheid van vraag en aanbod voor grootouders. Op deze manier hebben velen een grootouder of een kleinkind gevonden. Het contact tussen beide partijen kan erg prettig zijn en wordt dan gezien als een fijne aanvulling.

Maar het contact verloopt niet altijd goed. In dergelijke gevallen hebben beide partijen heel andere verwachtingen, en komen ze er samen niet uit. Dat is erg jammer, want geen van beide partijen wordt hier blij van.

We willen daarom een paar tips geven aan ieder die op deze manier contact.

 1. Maak duidelijk bij de eerste gesprekken wat je verwachtingen zijn. Wees daar heel duidelijk in.
 2. Ben vooral duidelijk in wat je te bieden hebt.
 3. En geef ook goed aan waar je grenzen liggen.
 4. Merk je dat het niet goed gaat, grijp dan tijdig in zodat het niet uit de hand loopt!
Het is helemaal niet onverstandig afspraken via email te maken, zodat je even goed kunt nadenken voordat je het bericht opstuurt, en later nog kunt nalezen wat de ander eigenlijk precies schreef.

6.10. Wil graag een kindje verrassen

Wil graag een kindje verrassen met alles iets liefs en klein. Wil ze iets bijbrengen van alles wat er gebeurd in de wereld. Er zijn heel veel kindjes die wij onze liefde en begrip en steun kunnen geven. Wij willen alles doen om deze kinderen toch een leuk leven te geven. En zeker alles te leren.Wij wonen in Reeuwijk, Zuidholland en hoop dat wij iemand kunnen verblijden met onze liefde en steun.


6.11. Lieve oma en voetbalopa gezocht

Ik ben op zoek naar een lieve oma die kan genieten van knuffels en bezoekjes en een opa die het leuk vind om te 'voetballen' en jongetjes dingen te doen. Ik heb 4 kinderen 2 pubers en 2 kleintjes. en ze missen echt een lieve opa en oma, waar ze hun rapport kunnen laten zien en lekker een kopje thee kunnen drinken. Het liefst omgeving Purmerend


6.12. Lieve Oma gezocht in Gouda

Voor mijn dochtertje van 6 zoek ik een lieve Oma. Natuurlijk mag een Opa er ook bij, omgeving Gouda. Helaas heb ik geen familie, dus ook geen ouders. Ik ben er zelf nu wel een beetje aan gewend maar voor mijn dochtertje vind ik het erg jammer. We wonen vlakbij de kinderboerderij en hoe leuk zou het zijn als we een mooie band kunnen opbouwen met elkaar. Zowel voor mij, Opa en Oma en mijn dochtertje. Het is een zachtaardig meisje wat veel van spelletjes houd en knutselen. Wie reageert?


6.13. Zijn er grootouders in de buurt van Antwerpen?

Gezin met 3 meisjes (4j, 6j, 8j) wonend in Antwerpen. We zijn op zoek naar mensen die mee willen zorgen voor onze kinderen. Want jammer genoeg kunnen we niet terugvallen op familie.

Ik ben leerkracht, mijn man is dierenarts, we zijn reeds meer dan 20 jaar een stel. Niet rokers. Gelukkig hebben we gezonde, rustige kinderen, die het meer dan goed doen op school. Klinkt een beetje saai... Maar we zijn ook graag prettig gestoord. We verlangen ernaar te kunnen delen en uitwisselen met mensen die een persoonlijke invulling maken van een 'familiale' band met ons gezin. Waarbij het vooral de bedoeling is dat beide kanten een meerwaarde ervaren. Misschien voel je je aangesproken? Misschien ken je mensen in de buurt van Antwerpen?We verlangen ernaar een langdurige relatie op te bouwen (in goede en kwade dagen).


6.14. Opa en/of oma. Wij wonen in Breda maar i.b.v. auto.

Alleenzorgende moeder zoekt lieve opa en/of oma voor eveneens heel lieve kinderen van (ruim) 11 (j), 10 (j) en (ruim) 8(m)jaar. Er is al zeven jaar uiterst minimaal contact met vader; de kinderen zijn bij hem thuis niet welkom. Opa was zeer geliefd maar is helaas vorig jaar overleden; oma heeft (meer dan voldoende aan zichzelf en haar pasychiatrische ziektebeeld. Van papa's kant een lieve opa en oma die helaas letterlijk niet binnen bereik zijn daar zij aan de de andere kant van de wereld (in Indonesië) wonen. We hopen hen wel weer een keer te bezoeken maar anders zal het altijd blijven. Daarom, gezocht, mooi contact in de buurt!


6.15. Lieve oma gezocht

Hallo, wij zijn een jong gezin met een dreumes van 19 maanden en we zijn op zoek naar een lieve oma die wil oppassen en leuke dingen met ons zoontje wil doen. Dat is omdat mijn ouders de zorg voor mijn invalide broer op zich hebben en geen tijd hebben om iets leuks met ons zoontje te doen of op te passen en de ouders van mijn vriend overleden zijn.

We zouden het heel fijn vinden als ons zoontje een toch een oma zou hebben die wat tijd voor hem zou hebben. Het liefst in omgeving Amsterdam.

groetjes

6.16. Oma en opa gezocht, mag ook alleen oma bv

Hallo,

wij zijn voor ons hooggevoelige dochtertje van 7 jaar op zoek naar een oma en opa of alleen oma. Ons dochtertje heeft helemaal geen familie en ze mist dat wel ondanks dat ze niet echt weet wat het is om familie te hebben. Het is wel een doe-kind, gek van buiten spelen, ze is heel spontaan ze zingt en danst eigenlijk de hele dag door, haha zelfs in de klas zegt de juf, ze zegt ook alles wat ze denkt.

We wonen in de Zaanstreek we hebben wel een auto, maar als het een klein beetje in de buurt is zou wel prettig zijn.

groetjes,

6.17. Actieve, ondernemende opa en/of oma gezocht omgeving Utrecht

hallo, wij zijn Eduard en Anja en hebben drie prachtige kids in de leeftijd van (bijna) 7, 5 en 3. De twee oudsten zijn meiden, onze jongste is een echt kereltje. Mijn beide ouders zijn overleden, die van mijn man wonen in Friesland. Wij missen een opa/oma in de buurt die leuke dingen met ze kunnen doen en ze de aandacht kunnen geven zoals alleen een opa en oma kunnen. Graag in de directe omgeving van Utrecht.

We horen graag van jullie!

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Lieve oma gezocht (of oma EN opa) Omgeving Dalfsen (Overijssel)
 2. Kleinkinderen gezocht
 3. Op zoek naar een liefdevolle moderne oma en opa
 4. Voor wie mag ik een oma zijn?
 5. Wij willen graag Oma en Opa zijn
 6. Oma/opa a\'dam gezocht
 7. Van wie mag ik een lieve oma worden?
 8. Kleinkind gezocht(omg Heemskerk)
 9. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen
 10. Wil graag een kindje verrassen
 11. Lieve oma en voetbalopa gezocht
 12. Lieve Oma gezocht in Gouda
 13. Zijn er grootouders in de buurt van Antwerpen?
 14. Opa en/of oma. Wij wonen in Breda maar i.b.v. auto.
 15. Lieve oma gezocht
 16. Oma en opa gezocht, mag ook alleen oma bv
 17. Actieve, ondernemende opa en/of oma gezocht omgeving Utrecht

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.