Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Bonus Opa en Oma

Wij zij grootouders van 2 lieve kleinzoons,3 en 5 jaar oud.Wegens omstandigheden zien we onze jongens veel te weinig. Wij zijn jong van geest en hebben veel te bieden, liefde, aandacht, uitjes enz.

We zouden het heel fijn vinden om nog een kind of kinderen gelukkig te maken. Er zijn wat ons betreft wel voorwaarden aan verbonden. Het allerbelangrijkste is een klik met de ouder(s) en de kinderen. Onze voorkeur gaat uit naar kinderen tot 10 jaar. Wij wonen in OMMEN en zoeken binnen een straal van 25 km.

Bij interesse kunt u ons mailen.

Hartelijke groet,


6.2. Grootouders gezocht

Hallo

Ik ben een jonge moeder met een schat van vier jaar oud. Wie kan lekker gevoel geven aan mijn kind als grootouders?

Lief van

6.3. Grootouders gezocht

Mijn familie kring is helaas heel erg klein en ik verlang dan ook erg naar een familie. Mijn zoon van 7 heeft helaas geen grootouders meer enik gun hem die heel erg. Grootouders die zin hebben dingen te ondernemen of gwn veel liefde en warmte over hebben in hun hart.


6.4. Opa en oma gezocht in de omgeving van Breda

Ik ben een alleenstaande moeder met een fantastisch dochtertje van 1,5. Helaas leven mijn ouders niet meer en ik gun mijn dochtertje ontzettend een lieve opa en oma in haar leven. Ik denk dan aan gewone dingen, op bezoek gaan, rondje wandelen of naar de kinderboerderij...

Liefs,

6.5. Opa en/of oma gezocht (Flevoland)

Goedendag,

Mijn vrouw en de moeder van mijn 2 kinderen van 9 en 10 jaar is recentelijk overleden. Zij hebben voor de rest geen Opa of Oma. Ik vind dat een groot gemis. Ik wil die leegte graag opvullen voor mijn kinderen. U kan mij contacten op 0628487306. Flevoland regio Almere

Met vriendelijke groet
Levino Schrederhof

6.6. Opa & oma familie gezocht

Gezin met weinig contacten, met 3 kinderen, leeftijd 10,4,1, is op zoek naar opa & oma / tante & oom (eigen kinderen rond leeftijd van de kids, ook leuk ). Alleenstaande tante/ oma ook welkom. Wij zijn opzoek naar positieve mensen, makkelijke in omgang. Rustig elkaar leren kennen. Eerlijkheid, gezelligheid, wandelen, speeltuin, elkaar gezelschap houden. Wij wonen landelijk boerderij. Breukelen Provincie Utrecht.


6.7. Liefdevolle opa en oma

Wij zijn een liefdevolle opa en oma. Wij hebben nog plaats over in ons hart om een kindje een opa en oma te gunnen.


6.8. Oma/opa/tante/oom gezocht

We zijn een vrolijke stel en we hopen op deze manier iemand te mogen vinden die graag een oma/opa,tante/oom voor ons kindje zou willen zijn, de afstand maakt ons echt niks uit als het maar klikt. We komen we uit Brabant maar rijden allebei auto.

En als je wil kan je ons bellen.appen 0652678177

Vriendelijke groet,

6.9. Lieve Opa en Oma gezocht

Wij zijn op zoek naar een lieve Opa en oma die het leuk vinden om in contact te komen met een jong gezin met 3 kinderen. Onze oudste is 9, onze middelste is 2 en onze jongste is 1 jaar. Stuur een leuke mail en wie weet...

Groetjes

6.10. Bonustante

Het lijkt me leuk om een soort surrogaattante te kunnen zijn voor een kindje dat daar behoefte aan heeft. Ik denk dan bijvoorbeeld aan samen knutselen, wandelen of naar de kinderboerderij gaan. Liefst omgeving Alphen aan den Rijn/Gouda/Leiden. Als je interesse hebt, hoor ik het graag.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Bonus Opa en Oma
  2. Grootouders gezocht
  3. Grootouders gezocht
  4. Opa en oma gezocht in de omgeving van Breda
  5. Opa en/of oma gezocht (Flevoland)
  6. Opa & oma familie gezocht
  7. Liefdevolle opa en oma
  8. Oma/opa/tante/oom gezocht
  9. Lieve Opa en Oma gezocht
  10. Bonustante
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.