Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Oma/opa a'dam gezocht

Dag lieve mensen,

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige kindjes van 4 en 2 jaar. En helaas missen wij ook een oma en opa figuur in ons bestaan. Wij wonen in amsterdam en zouden graag in contact komen met iemand in de omgeving. We hebben zelf geen auto.

Ik hoor graag van u.


6.2. Van wie mag ik een lieve oma worden?

Het zou geweldig zijn als ik voor een of meerdere kinderen in de buurt van Sneek een lieve oma zou mogen zijn. Het is voor mij een heel serieuze aangelegenheid.

Hartelijke groet,

6.3. Kleinkind gezocht(omg Heemskerk)

Ik zoek een kleinkind of kleinkinderen. Ik heb geen kinderen en mijn ouders missen dat. Opa is een knutsel opa met veel ervaring met alle buurtkinderen. Een beetje timmeren zagen liefst aan bootjes....zo van 5-12 jaar. Oma zou graag een kleindochter hebben om eens naar de kinderboerderij te gaan of te wandelen in het bos... Maar ook om bijvoorbeeld een popje voor te haken of kleine kadootjes op de rommel markt te kopen of te tekenen. Niet twee kinderen te gelijk en misschien eens 1 keer in de week of veertien dagen. Opa en oma zijn beide 78 een middagje zou super zijn, maar een dag is in den beginne misschien iets te veel.... Nov.2014


6.4. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen

Sinds een flink aantal jaren bieden we de mogelijkheid van vraag en aanbod voor grootouders. Op deze manier hebben velen een grootouder of een kleinkind gevonden. Het contact tussen beide partijen kan erg prettig zijn en wordt dan gezien als een fijne aanvulling.

Maar het contact verloopt niet altijd goed. In dergelijke gevallen hebben beide partijen heel andere verwachtingen, en komen ze er samen niet uit. Dat is erg jammer, want geen van beide partijen wordt hier blij van.

We willen daarom een paar tips geven aan ieder die op deze manier contact.

 1. Maak duidelijk bij de eerste gesprekken wat je verwachtingen zijn. Wees daar heel duidelijk in.
 2. Ben vooral duidelijk in wat je te bieden hebt.
 3. En geef ook goed aan waar je grenzen liggen.
 4. Merk je dat het niet goed gaat, grijp dan tijdig in zodat het niet uit de hand loopt!
Het is helemaal niet onverstandig afspraken via email te maken, zodat je even goed kunt nadenken voordat je het bericht opstuurt, en later nog kunt nalezen wat de ander eigenlijk precies schreef.

6.5. Wil graag een kindje verrassen

Wil graag een kindje verrassen met alles iets liefs en klein. Wil ze iets bijbrengen van alles wat er gebeurd in de wereld. Er zijn heel veel kindjes die wij onze liefde en begrip en steun kunnen geven. Wij willen alles doen om deze kinderen toch een leuk leven te geven. En zeker alles te leren.Wij wonen in Reeuwijk, Zuidholland en hoop dat wij iemand kunnen verblijden met onze liefde en steun.


6.6. Lieve oma en voetbalopa gezocht

Ik ben op zoek naar een lieve oma die kan genieten van knuffels en bezoekjes en een opa die het leuk vind om te 'voetballen' en jongetjes dingen te doen. Ik heb 4 kinderen 2 pubers en 2 kleintjes. en ze missen echt een lieve opa en oma, waar ze hun rapport kunnen laten zien en lekker een kopje thee kunnen drinken. Het liefst omgeving Purmerend


6.7. Lieve Oma gezocht in Gouda

Voor mijn dochtertje van 6 zoek ik een lieve Oma. Natuurlijk mag een Opa er ook bij, omgeving Gouda. Helaas heb ik geen familie, dus ook geen ouders. Ik ben er zelf nu wel een beetje aan gewend maar voor mijn dochtertje vind ik het erg jammer. We wonen vlakbij de kinderboerderij en hoe leuk zou het zijn als we een mooie band kunnen opbouwen met elkaar. Zowel voor mij, Opa en Oma en mijn dochtertje. Het is een zachtaardig meisje wat veel van spelletjes houd en knutselen. Wie reageert?


6.8. Zijn er grootouders in de buurt van Antwerpen?

Gezin met 3 meisjes (4j, 6j, 8j) wonend in Antwerpen. We zijn op zoek naar mensen die mee willen zorgen voor onze kinderen. Want jammer genoeg kunnen we niet terugvallen op familie.

Ik ben leerkracht, mijn man is dierenarts, we zijn reeds meer dan 20 jaar een stel. Niet rokers. Gelukkig hebben we gezonde, rustige kinderen, die het meer dan goed doen op school. Klinkt een beetje saai... Maar we zijn ook graag prettig gestoord. We verlangen ernaar te kunnen delen en uitwisselen met mensen die een persoonlijke invulling maken van een 'familiale' band met ons gezin. Waarbij het vooral de bedoeling is dat beide kanten een meerwaarde ervaren. Misschien voel je je aangesproken? Misschien ken je mensen in de buurt van Antwerpen?We verlangen ernaar een langdurige relatie op te bouwen (in goede en kwade dagen).


6.9. Opa en/of oma. Wij wonen in Breda maar i.b.v. auto.

Alleenzorgende moeder zoekt lieve opa en/of oma voor eveneens heel lieve kinderen van (ruim) 11 (j), 10 (j) en (ruim) 8(m)jaar. Er is al zeven jaar uiterst minimaal contact met vader; de kinderen zijn bij hem thuis niet welkom. Opa was zeer geliefd maar is helaas vorig jaar overleden; oma heeft (meer dan voldoende aan zichzelf en haar pasychiatrische ziektebeeld. Van papa's kant een lieve opa en oma die helaas letterlijk niet binnen bereik zijn daar zij aan de de andere kant van de wereld (in Indonesië) wonen. We hopen hen wel weer een keer te bezoeken maar anders zal het altijd blijven. Daarom, gezocht, mooi contact in de buurt!


6.10. Lieve oma gezocht

Hallo, wij zijn een jong gezin met een dreumes van 19 maanden en we zijn op zoek naar een lieve oma die wil oppassen en leuke dingen met ons zoontje wil doen. Dat is omdat mijn ouders de zorg voor mijn invalide broer op zich hebben en geen tijd hebben om iets leuks met ons zoontje te doen of op te passen en de ouders van mijn vriend overleden zijn.

We zouden het heel fijn vinden als ons zoontje een toch een oma zou hebben die wat tijd voor hem zou hebben. Het liefst in omgeving Amsterdam.

groetjes

6.11. Oma en opa gezocht, mag ook alleen oma bv

Hallo,

wij zijn voor ons hooggevoelige dochtertje van 7 jaar op zoek naar een oma en opa of alleen oma. Ons dochtertje heeft helemaal geen familie en ze mist dat wel ondanks dat ze niet echt weet wat het is om familie te hebben. Het is wel een doe-kind, gek van buiten spelen, ze is heel spontaan ze zingt en danst eigenlijk de hele dag door, haha zelfs in de klas zegt de juf, ze zegt ook alles wat ze denkt.

We wonen in de Zaanstreek we hebben wel een auto, maar als het een klein beetje in de buurt is zou wel prettig zijn.

groetjes,

6.12. Actieve, ondernemende opa en/of oma gezocht omgeving Utrecht

hallo, wij zijn Eduard en Anja en hebben drie prachtige kids in de leeftijd van (bijna) 7, 5 en 3. De twee oudsten zijn meiden, onze jongste is een echt kereltje. Mijn beide ouders zijn overleden, die van mijn man wonen in Friesland. Wij missen een opa/oma in de buurt die leuke dingen met ze kunnen doen en ze de aandacht kunnen geven zoals alleen een opa en oma kunnen. Graag in de directe omgeving van Utrecht.

We horen graag van jullie!


6.13. Gezocht een lieve oma

Ik ben alleenstaand ouder in Amsterdam, geen ouders, ik zou het zo leuk vinden als we een leuke lieve oma kunnen vinden die het leuk zou vinden om tijd samen door te brengen met mijn zoontje, hij is bijna een half jaar en krijgt nog borstvoeding.


6.14. Opa en oma gezocht voor ons meisje van twee

hoi lieve opa's en oma's, wij zijn een getrouwd stel, en hebben samen een dochtertje van twee jaar. De ouders van mijn man zijn overleden. Ikzelf heb m'n ouders nog wel, maar die wonen helaas ver weg. Dus kan onze dochter ze heel erg weinig zien.

Hierbij zoeken wij een opa en oma in de provincie Zeeland. Het gaat zeker niet om de kado's, maar om de sociale contact /aandacht van een opa en oma,

Graag reageren via mail
Met vriendelijke groeten


6.15. Graag oma te willen zijn voor een kleinkind

Ik heb geen concact met drie van mijn vier kinderen en ik heb geen kleinkinderen'maar ik wil graag met een kleinkind van een ander gezin of alleenstaande moeder een goed concact opbouwen. Ik woon in Friesland. Ik zie graag reacties tegemoet


6.16. Oma in Flevoland aangeboden

Deze nog werkende 63-jarige oma zou graag in contact komen met een gezin, omgeving Flevoland, waar grootouders ontbreken. Ik wil een lieve oma zijn voor jullie/jouw kinderen en een fijn contact opbouwen. Niet roken heeft mijn voorkeur.

met vriendelijke groet,

6.17. Opa en oma

wij willen graag opa en oma zijn voor kindjes er geen hebben maar dat wel missen.

het liefst tussen ± 2 en 6 jaar
in de omgeving van Putten zou het prettigs zijn
wij zijn nog gezond en hebben nog veel te bieden


6.18. Liefdevolle adoptie-grootouder gezocht (Zwolle)

Hallo,

Deze alleenstaande moeder gunt haar zoontje (2) een lieve grootouder in de buurt. Wij zijn op zoek naar iemand die ook werkweekenden kan en wil opvangen. Zodat het een stabiele situatie is voor mijn zoontje. Ik denk hierbij aan een oma of een opa en oma. Mijn zoontje is een flinke jongen, vind het heerlijk om naar de wijsheid van anderen te luisteren, struint graag door de natuur en is dol op dieren.

Graag hoor ik van u.
Met warme groet,

6.19. Ik wil graag oma zijn

ik ben een weduwe van 62 jaar en woon in Oegstgeest (Leiden). Ik zou heel graag oma willen worden van 1 of 2 kleinkinderen. Liefst in eigen omgeving, maar iets verder weg is ook geen probleem, want ik rijd auto. Wie kan ik blij maken; en of maakt mij blij?

h.gr.

6.20. Oma zoekt kleindochter

Hallo, nu ruim 5 jaar geleden heb ik via deze site een geweldige kleinzoon gevonden, maar ik zou het leuk vinden ook nog een kleindochter te hebben. Het leukste is het om er van het begin bij betrokken te zijn, zodat je een band met ouder(s) en kind kunt opbouwen. Het liefst in Zoetermeer en directe omgeving.


6.21. Opa en oma gezocht omgeving Maarssenbroek/Utrecht

Hallo,

Ik ben mama van 2 lieve kereltjes, oudste is 3 jaar en de jongste 5 maanden. Wij missen een opa en oma in ons leven. Een opa en oma waar ze kunnen logeren, knutselen, spelen en de veiligheid voelen. Een opa en oma die het leuk vinden om bij ze te zijn als papa en mama aan het werk zijn. Wij wonen in Maarssenbroek.

Wij hopen wat te horen!


6.22. Oa en opa gezocht op Shouwen Divenland

Hallo ,

Mijn kinderen willen heel graag een opa en oma in de buurt. Zij zijn 7 jaar en 3 jaar. een meisje en een jongen. Wij wonen in Zierikzee en hebben geen auto, maar het is ook fijn een oma en opa in de buurt waar je welkom bent.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Oma/opa a\'dam gezocht
 2. Van wie mag ik een lieve oma worden?
 3. Kleinkind gezocht(omg Heemskerk)
 4. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen
 5. Wil graag een kindje verrassen
 6. Lieve oma en voetbalopa gezocht
 7. Lieve Oma gezocht in Gouda
 8. Zijn er grootouders in de buurt van Antwerpen?
 9. Opa en/of oma. Wij wonen in Breda maar i.b.v. auto.
 10. Lieve oma gezocht
 11. Oma en opa gezocht, mag ook alleen oma bv
 12. Actieve, ondernemende opa en/of oma gezocht omgeving Utrecht
 13. Gezocht een lieve oma
 14. Opa en oma gezocht voor ons meisje van twee
 15. Graag oma te willen zijn voor een kleinkind
 16. Oma in Flevoland aangeboden
 17. Opa en oma
 18. Liefdevolle adoptie-grootouder gezocht (Zwolle)
 19. Ik wil graag oma zijn
 20. Oma zoekt kleindochter
 21. Opa en oma gezocht omgeving Maarssenbroek/Utrecht
 22. Oa en opa gezocht op Shouwen Divenland

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.