Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Kleinkind of nichtje gezocht

Hoi,

ik zou graag een nichtje of kleinkinderen willen hebben. Ik woon in Den Haag, ben 54 jaar, ik voel me een Zeeuw. Ben in bezit van auto, maar het zou fijn zijn als het in de buurt is..

groet, ik kijk uit naar een reactie.

6.2. Opa en Oma gezocht

Ik zoek een lieve opa en oma voor 5 lieve kindjes.Ik heb zelf een lieve oma gehad ik mis haar nog elke dag.Een vader en moeder had ik niet.Ik heb veel meegemaakt waar ik nog mee worstel soms. Maar het mooiste wat mij is overkomen zijn mijn lieve kinderen. Ik heb een lieve schoonmoeder gehad ze was ziek en is overleden. Ook haar mis ik enorm. Ik zal mijn kinderen alles geven wat ze nodig hebben. Maar een opa of oma kan ik niet geven tenzij ik die hier vind. Ze missen echt een opa en oma. ze zien het bij vriendjes en vriendinnetjes die het wel hebben. Dat doet soms wel eens verdriet. Dus ik dacht ik plaats gewoon een oproep en we zien wel. Ik zoek ook een beetje een moeder voor mij. Om gewoon lekker mee te kletsen, leuke dingen doen samen met de kids. En een opa voor de jongens om wat van te leren en leuke dingen doen. Belangrijkste is dat er een klik is. Wij wonen in het noorden van het land. Ik hoop reacties.


6.3. Oma, opa, tante, oom, nicht en neef gezocht

Ik ben Maryam. Mijn man en ik zijn uit buitenland gekopmen 7 jaar geleden. Wij hebben een dochter, zij is 6 jaar. Wij wonen in Nijmegen. Zij is heel lief en schat. Wij hebben geen familie in Nederland en zijn nog niet een gezin met oma, opa en tante en oom Zij vraagt daar altijd vraag naar, en het maakt haar verdrietg. Zij wil graag groot familie.

Ik hop reacties. Mijn telefoonnummer 0638412562


6.4. Stoere opa

Zijn er mensen die af en toe tijd hebben voor een kop koffie en twee geweldige jongens. 13 en 10. Omgeving Apeldoorn.

Groetjes van ons

6.5. Ben jij de lieve betrouwbare opa en oma die wij zoeken!

Wij zijn op zoek na een lieve en betrouwbare opa en oma voor onze twee schatten van kinderen 9 en 5jr oud. Graag woonachtigt in de omgeving noord brabant. Helaas zijn er geen opa en oma's in het leven van onze kinderen en die gun ik ze zo graag en ons zelf ook. Zelf kijken we met fijne herinneringen terug ba de tijd van onze opa en oma.

Ben jij degene die we zoeken neem dan contact op.

Veel liefs.

6.6. We zoeken een oma/opa en tante/ook

Wij zijn een jong gezin en we hebben een heel lief kindje van 2 jaar oud, en we komen uit Brabant en voor ons maakt echt de afstand niet uit als het maar van twee kanten komt, en we vinden het heel belangrijk dat het klikt. En we gunnen hem echt een hele lieve oma en opa, en we hopen echt dat er lieve reactie op af komen.

Veel liefs warm gezin.


6.7. Oma, opa en/of tante gezochte

we zijn 2, 3 en 4 jaar, onze ouders zijn gescheiden en van Afrikaans afkomst. We hebben geen famiie in Nederland en zouden graag een oma, opa of tante willen hebben.

Bedankt voor je liefde.


6.8. Actieve opa en oma gezocht

Hallo, ik , wij zouden het leuk vinden om een opa en/ of oma te verwelkomen in ons gezin. Ons gezin bestaat uit twee jongens van 12 en 14 jaar, en ik de mama. Met name de jongste "mist" soms een stoei-opa of opa die naar zijn voetbalwedstrijd komt kijken. Ook gewoon de gezellige dingen zoals samen eten, winkelen, praten etc. Fijn zou zijn als het omgeving Haarlem zou zijn.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Kleinkind of nichtje gezocht
  2. Opa en Oma gezocht
  3. Oma, opa, tante, oom, nicht en neef gezocht
  4. Stoere opa
  5. Ben jij de lieve betrouwbare opa en oma die wij zoeken!
  6. We zoeken een oma/opa en tante/ook
  7. Oma, opa en/of tante gezochte
  8. Actieve opa en oma gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.