Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Wij zijn een groot en gezellig gezin met drie lieve enthousiaste kinderen, 1 meisje van 9 en twee jongens van 5 en 3. Aangezien we weinig tot geen contact hebben met de grootouders, dit vanwege afstand en grootouders met een drukke planning, zouden we het zo fijn voor onze kinderen vinden om een opa en oma (70+ niet roker) te hebben die graag tijd met ze door brengt, leuke dingen met ze doen en interesse hebben voor ze. Het liefst in de buurt van Zwanenburg. Het hebben van een goede opa en oma band vinden wij erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij hopen dat het op deze manier gaat lukken!


6.2. Pas op!

Graag wil ik mijn verhaal vertellen om iedereen te waarschuwen. Wij zijn 7 jaar geleden bonusopa en -oma geworden van een Iraans meisje. Later is er nog een jongen geboren. Hele leuke jaren, bezoek, dagjes uit, schoolactiviteiten, oudergesprekken meegedaan. We konden het met de ouders voortreffelijk vinden. Ze kwamen ook op onze verjaardagen, met de feestdagen, kortom alles samen gedaan. Heb zelfs vrijwilligerswerk gedaan op haar school, ben lerares.

Na bijna 7 jaar nemen ze de telefoon niet op als we bellen. Een app gestuurd om te vragen wat er was. Krijgen een app terug, wij willen het contact verbreken. Uit het niets, helemaal uit het niets. Voelen ons echt bedonderd, verraden. Zoveel energie, geld, emotie in gestoken. Het ergste vind ik het voor de kinderen.


6.3. We zoeken een bonus oma/opa/tante/oom omgeving Brabant/Utrecht/Gelderland

Hoi we zijn een vrolijke gezin, we hebben een lief kindje, helaas hebben onze eigen families geen tijd om iets voor ons kindje te kunnen betekenen, we hopen op deze manier dat we een lieve oma/opa tante/oom mag vinden. We vinden het wel belangrijk dat het zeker van twee kanten komt. Wat zou het toch leuk zijn als we dan met zijn alle de verjaardagen en de feestdagen mogen gaan vieren, of zo af en toe eens dagjes weg te gaan. Maar ook gezellig om bij elkaar op bezoek te komen en dat we kunnen zien dat onze kleine er van geniet als die jullie ziet. Als we heel goed jullie kennen en jullie zouden het leuk vinden dat mag ons kindje op ten duur best komen logeren. Maar wel alles in goed overleg.

Als jullie interesse hebben stuur ons een berichtje en misschien zitten we snel bij elkaar op die koffie/thee voor een kennismaking.

We wachten met spanning af.

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Opa en oma gezocht
  2. Pas op!
  3. We zoeken een bonus oma/opa/tante/oom omgeving Brabant/Utrecht/Gelderland
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.