Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Wij zoeken voor onze zoon van 5 jaar en dochter van 4 jaar een opa en oma. Opa's en oma's zijn speciaal, ieder kind heeft er gewoon recht op. Daarom zoeken wij een lieve opa en oma. Wij wonen in Flevoland.


6.2. Opa en oma zoeken kleinkind(eren)

Wij willen graag opa en oma worden voor een gezinnetje met (liefst)nog jonge kindjes, zodat de hechting en een band opbouwen natuurlijk verloopt. Mijn man heeft zelf geen kinderen en mijn twee kinderen uit een eerste huwelijk en 5 kleinkinderen zien we tot mijn grote verdriet helaas niet. Graag wonend in Friesland, liefst omgeving Sneek zodat elkaar bezoeken regelmatig en soms ook spontaan kan. We zijn christen en zouden het fijn vinden als het gezinnetje wat we zoeken deze levensovertuiging deelt. Ook hebben we 3 katten en een lieve labrador. We hopen op fijne reacties om zo iets voor elkaar te kunnen betekenen.


6.3. Op zoek naar opa en oma zh

Ik ben alleenstaande ouder van 2 meiden 6 en bijna 3 ik heb zelf geen familie om op terug te vallen meisjes hebben geen opa en oma zou het wel graag willen voor ze vandaar deze oproep...


6.4. Gezin met drie jongens zoekt maatjes

Wie zijn wij?
Anna (48), Ronald (45), Christian (11), David (8) en Michael (6). Wij wonen in Sassenheim ZH. Geen familie, dus ons vijf maar :) Wij zijn christenen, dus christelijke normen en waarden zijn van belang bij ons.

Wie zoeken wij?
Maatjes. Oma's, opa's, tantes, ooms, ouders met kids en ouderen om mee te spelen, logeren, feestjes vieren, vakanties doorbrengen. Ondersteuning voor mamma in dagelijkse opvoeding van drie (drukke!) jongens. Wijsheid van grijze hoofd.


6.5. Opa en oma gezocht of leuke kennissen

Hallo wij zijn een gezin uit flevoland en zoeken voor de kinderen een opa en oma kennissen mag ook erg leuk ze missen dat heel erg leuke dingen samen doen genieten van de kleine momentjes onze kids zijn 9 en 6 jaar oud lijkt het leuk neem dan contact op met ons liefs moeders


6.6. Op zoek naar opa en oma of

Wij zijn een gezin met twee kinderen meisje van 7 en jongen van 11. We wonen in amsterdam. We houden van gezelligheid, gezellig op visite dagjes weg gezellig eten. Alleen is het door omstandigheden akelig stil in huis en op verjaardagen. Daarom doen wij een poging om op deze manier gezellige mensen te vinden. Nieuwe familie dus. Het liefst ook met kinderen maar is geen must.

Onze dochter is gek van buiten spelen poppen en dansen en onze zoon van buiten spelen gamen en spelletjes en vissen.

Wij houden van koken, dagjes weg, tuinieren, een goed gesprek met enige diepgang en houden van reizen.

Wie o wie stuurt een leuke reactie zodat we van de zomer gezellig in onze tuin kunnen barbecuen onder het genot van een drankje? De deur staat open!


6.7. Familie/oma en opa gezocht

Wij zijn een gezellige gezin met 1 kindje en zijn mensen die altijd voor een andere klaar staat, en we doen graag leuke dingen met het gezin en houden van gezelligheid.En koken en bakken doen we graag.We gaan graag op vakantie. Alleen we merken met de verjaardag dat er dan een stilte valt en ook als je ergens naar toe gaat en je ziet dan oma/opa dan hoop je dat het op deze manier echt een keer mag lukken.

Wie stuurt een lieve reactie en zitten we binnen kort gezellig bij elkaar op de koffie.

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Opa en oma gezocht
  2. Opa en oma zoeken kleinkind(eren)
  3. Op zoek naar opa en oma zh
  4. Gezin met drie jongens zoekt maatjes
  5. Opa en oma gezocht of leuke kennissen
  6. Op zoek naar opa en oma of
  7. Familie/oma en opa gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.