Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Wij zijn een groot en gezellig gezin met drie lieve enthousiaste kinderen, 1 meisje van 9 en twee jongens van 5 en 3. Aangezien we weinig tot geen contact hebben met de grootouders, dit vanwege afstand en grootouders met een drukke planning, zouden we het zo fijn voor onze kinderen vinden om een opa en oma (70+ niet roker) te hebben die graag tijd met ze door brengt, leuke dingen met ze doen en interesse hebben voor ze. Het liefst in de buurt van Zwanenburg. Het hebben van een goede opa en oma band vinden wij erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij hopen dat het op deze manier gaat lukken!


6.2. Oma en/of opa gezocht voor baby en 6 jarige

Wij zijn op zoek naar een lieve en leuke oma en opa 60+ voor onze kinderen. 2 jongens, een baby en een jongen van net 6 jaar. Ze hebben zelf geen opa en oma en ze missen het toch wel. Wij wonen in west friesland, maar iets verdere afstand is voor ons geen bezwaar. Meer informatie via de mail.


6.3. oma/opa/tante/oom gezocht

We zijn een vrolijk en een jong gezin met een lief kindje van 3 jaar oud. We zijn een gezin die van wandelen houd, fietsen dagjes weg. Of soms een weekendje. Maar we vinden het ook fijn om thuis te zijn. Alleen is het nog niet compleet want we zouden heel graag een oma/opa voor ons kindje vinden. Zeker straks met die feestdagen dat je gezellig bij elkaar kunt zijn, gezellig met elkaar kunt genieten. We hopen dat er iemand is die dat zeker aanspreekt.

We wachten met heel veel spanning op een reactie.


6.4. Op zoek naar een adoptie oma

Ik ben alleenstaande moeder mijn dochter is 11 jaar We hebben geen familie in de buurt en mijn moeder is 2 jaar terug overleden. Ik ben opzoek naar een lieve leuke oma waar mijn dochter leuke dingen samen mee kan doen en als het mogelijk is ook logeren


6.5. Grootouders zoeken

wij zijn een kleine gezien. we hebben een baby van 8 maanden. we komen oorspronkelijk uit Iran en onze familie wonen in Iran. we zoeken naar een lieve oma en opa voor onze kind. we wonen in Haarlem. We wachten heel spanend op een reactie.


6.6. ik wil graag oma zijn

ik ben weduwe van 65 jaar. ik heb geen kinderen. ik wil graag mijn liefde geven aan 1 of twee kinderen die geen oma/opa hebben. Liefst omgeving Leiden; maar war verder weg is ook geen bezwaar.


6.7. Oma zijn

Ik ben 59 jaar en mis het erg dat ik geen kleinkinderen heb. Daarom zou ik graag oma willen zijn van een paar leuke kleinkinderen. Liefst uit omgeving van Schagen.


6.8. Ik zoek een oma

Ik ben op zoek naar een oma voor mijn dochter van 11. Ik hoop in contact te komen met oma’s die het leuk vinden om wat extra aandacht door spelletjes te doen of winkelen gewoon leuke oma dingen knutselen breien. Mijn moeder is helaas 3 jaar geleden overleden. Ik hoop dat er een reactie komt.

vriendelijke groet , omgeving Amstelveen


6.9. Ik zoek een OMA

Hallo,

Ik heb een gezien van drie kinderen, meisje van 8, en van 6 en een jonge van bijna 2.

Ik kom uit Afrika, dus afstand van familie.

Wij zijn een christelijk familie en wij zoeken een Oma vanaf ongeveer 65 jaar die ook een lieve familie wil hebben in Capelle de Terp.

Capelle aan den ijssel. Bent u die OMA voor ons? neem dan gerust contact.


6.10. Wij zijn opzoek naar oma en opa

Hallo,

Wij zijn een gezin van 3 kleinen kinderen. Ben op zoek naar een lieve oma en opa voor mijn kinderen. Het liefst in de omgeving Venlo.

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Opa en oma gezocht
  2. Oma en/of opa gezocht voor baby en 6 jarige
  3. oma/opa/tante/oom gezocht
  4. Op zoek naar een adoptie oma
  5. Grootouders zoeken
  6. ik wil graag oma zijn
  7. Oma zijn
  8. Ik zoek een oma
  9. Ik zoek een OMA
  10. Wij zijn opzoek naar oma en opa
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.