Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen

Sinds een flink aantal jaren bieden we de mogelijkheid van vraag en aanbod voor grootouders. Op deze manier hebben velen een grootouder of een kleinkind gevonden. Het contact tussen beide partijen kan erg prettig zijn en wordt dan gezien als een fijne aanvulling.

Maar het contact verloopt niet altijd goed. In dergelijke gevallen hebben beide partijen heel andere verwachtingen, en komen ze er samen niet uit. Dat is erg jammer, want geen van beide partijen wordt hier blij van.

We willen daarom een paar tips geven aan ieder die op deze manier contact.

 1. Maak duidelijk bij de eerste gesprekken wat je verwachtingen zijn. Wees daar heel duidelijk in.
 2. Ben vooral duidelijk in wat je te bieden hebt.
 3. En geef ook goed aan waar je grenzen liggen.
 4. Merk je dat het niet goed gaat, grijp dan tijdig in zodat het niet uit de hand loopt!
Het is helemaal niet onverstandig afspraken via email te maken, zodat je even goed kunt nadenken voordat je het bericht opstuurt, en later nog kunt nalezen wat de ander eigenlijk precies schreef.

6.2. Wil graag een kindje verrassen

Wil graag een kindje verrassen met alles iets liefs en klein. Wil ze iets bijbrengen van alles wat er gebeurd in de wereld. Er zijn heel veel kindjes die wij onze liefde en begrip en steun kunnen geven. Wij willen alles doen om deze kinderen toch een leuk leven te geven. En zeker alles te leren.Wij wonen in Reeuwijk, Zuidholland en hoop dat wij iemand kunnen verblijden met onze liefde en steun.


6.3. Oma zoekt kleindochter

Hallo, nu ruim 5 jaar geleden heb ik via deze site een geweldige kleinzoon gevonden, maar ik zou het leuk vinden ook nog een kleindochter te hebben. Het leukste is het om er van het begin bij betrokken te zijn, zodat je een band met ouder(s) en kind kunt opbouwen. Het liefst in Zoetermeer en directe omgeving.


6.4. Oma (en/of opa) gezocht Almere Buiten

Ik heb een zoontje van 4,5 en alle opa's en oma's wonen ver weg. Ben gescheiden en ik werk aan huis. Vriend is weinig thuis ivm werk.

Ik zou graag wat meer leuke contacten hebben met mijn zoon erbij. Bijvoorbeeld een keer per week samen koken/eten. Je kan oppassen als ik aan huis werk, een band opbouwen. Wat warme geven en ontvangen.

Wij zijn van de gezonde voeding (dus een snoepjes gevende oma is een no go) en ik wil dat mijn zoon vaker buiten speelt. Dat doet hij niet als ik binnen bezig ben. Multi tasken en praktisch denken zijn sleutelwoorden hier in huis. Ik ben afhankelijk van OV en fiets en woon in Almere Buiten. Bij jou langsgaan kan alleen als het dichtbij is. Ik denk nu vooral aan donderdag of dinsdag ergens tussen 15.15 en 20.00 in, in overleg met wat jou uitkomt. En wellicht een enkele zondagmiddag.


6.5. Oma en opa, of oma gezocht omgeving Hollands Kroon

Hallo,

Wij zijn een gezin met 2 kinderen en missen een opa of oma-rol in hun leven. Onze kinderen zijn 6 en 4. Ruimte om zich te kunnen ontwikkelen vinden wij belangrijk. Ze hebben al zoveel van zichzelf. Ze mogen zichzelf zijn. Ze zijn leuk, kunnen het samen goed vinden, spelen graag, lachen graag en brengen een hoop plezier met zich mee.

Graag reageren via mail.


6.6. Lieve opa en oma Utrecht gezocht

Hallo, wij zijn Eduard en Anja en wij hebben drie kinderen van 7, 5 en 3 jaar oud. Twee meiden en een jongen. Mijn beide ouders zijn overleden en de ouders van Eduard wonen in Friesland. Wij zijn daarom op zoek naar actieve, lieve grootouders voor onze kinderen om leuke dingen met ze te doen en hen wat levenswijsheid over te brengen. Het liefst in de directe omgeving van Utrecht. Reageer en wie weet!

Hartelijke groet,

6.7. Oma (en) opa gezocht!

Oma (en) opa gezocht!

Door omstandigheden hebben mijn kinderen Aimée (11jr) en Manu (6jr) niet echt een opa en oma in hun leven gehad en dit lijkt toch een soort van gemis te zijn in hun leven. Daarom besloten toch maar de stoute schoenen aan te trekken en bij deze een oproepje te plaatsen . Ik ben voor mijn kinderen dus op zoek naar een vlotte oma & (of) opa die het leuk vinden om af en toe tijd met hen door te brengen. Wij wonen in de stad Groningen We kijken erg uit naar jullie reacties.


6.8. Klein(kinderen) gezocht voor deze oma

Graag word ik oppasoma van één of twee kinderen. Als muziekdocent heb ik jaren ervaring met kinderen en nu ik 60 ben zou ik graag op een andere, huiselijke manier met kinderen zingen, lezen, spelletjes doen,knutselen of gewoon gezellig thuis zijn. Het lijkt me fijn om de ontwikkeling van een paar jonge kinderen mee te maken.Ik woon in Friesland en ben in het bezit van een auto.


6.9. Op zoek naar een lieve opa en/of opa

ik ben een getrouwde mama van 28 met 2 halfbloed zoons. 6 en 2,5 jaar. Ik ben huismoeder en mijn man werkt in de haven. Mijn oudste zoon vraagt geregeld waarom hij geen opa heeft en andere kindjes wel. Met mijn vader heb ik geen contact, beter ook, en de vader van mijn man is ook uit beeld.

Ik ben niet opzoek naar spekkers, maar een pure lieve oma en/of opa die het leuk vind af en toe op bezoek te komen, of andersom uiteraard. Wandelen, knutselen, films kijken, kletsen, lol maken en oprecht interesse heeft in het kind. Wie weet ben jij/jullie wel de opa en/of oma waarvan hij zal vertellen ik heb de liefste. Omgeving zuid holland. Zelf woonachtig in krimpen aan den ijssel..


6.10. Opa oma gezocht Flevoland

Wij zoeken een lieve opa en oma voor onze 2 kinderen en liefst in Flevoland De kinderen missen een opa em oma gewoon om fijn op bezoek te komen leuke dingen samen doen . lijkt het je wat stuur gerust een mailtje


6.11. Rotterdamse Opa & Oma gezocht

Hallo, Ik ben een alleenstaande moeder van een dochtertje van bijna 2 jaar oud. We wonen in het centrum van Rotterdam. Wij hebben geen familie in de buurt, helaas 3 uur bij ons vandaan. Hierdoor ziet ze haar opa en oma maar eens in de zoveel maanden. Graag zou ik haar toch mee willen geven hoe fijn het is met familie op te groeien! En de bijbehorende liefde te voelen. U kunt mij mailen op

6.12. Oma in Flevoland aangeboden.

Deze nog werkende 64 jarige oma wil graag in contact komen met een gezin, omgeving Flevoland, waar grootouders ontbreken. Ik wil een lieve oma zijn voor jullie/jouw kinderen en samen een band opbouwen. Niet roken heeft mijn voorkeur.

vr. gr.

6.13. Kleinkinderen gezocht

Een leuke, energieke oma uit Leiden zoekt een gezellig gezin voor wie zij oma kan zijn. Bijvoorkeur in de omgeving van Gouda. In het weekend van 11 april wil zij er op uit. Welk leuk gezin gaat er met haar mee om te kijken of er daadwerkelijk een match is?

voor info neem contact op met marijke 0650287918

6.14. Kleinkinderen gezocht

Wij willen graag oma en opa zijn voor kinderen die er geen hebben maar er wel naar verlangen. Gaarne in de omgeving van Dalfsen.


6.15. Op zoek naar een lieve oma (en/ of opa)

Hallo, helaas zitten wij in dezelfde situatie waarin er geen opa en oma meer is. Wij gunnen onze dochter van 3 jaar en baby van 7 maanden de warmte en liefde van een opa en oma. Opa's en oma's kunnen niet gemist worden. wij wonen in Amsterdam en hoop dat er grootouders zijn die op zoek zijn naar kleinkinderen in Amsterdam of omgeving. Graag ontvang ik van je bericht op: . Hartelijke groet, Lina

6.16. Oppas opa en/of oma gezocht

Voor een lief en levendig mannetje van 4 jaar ben ik op zoek naar een oppas opa en/of oma die hem een paar keer per week van de BSO wilt halen, thuis gezelligheid kan bieden, met hem een hapje kan eten en hem klaar wilt maken voor bed. Zodat, als zijn alleenstaande moeder om 19.00u thuis komt, zij hem alleen nog maar hoeft te knuffelen zodat hij een beetje op tijd zijn bed in kan. Omgeving Wormerveer.

Ik zie graag uw enthousiaste reactie tegemoet op . Groeten, Marian Visker

6.17. vader

wij zijn bijnna 5 jaar in nederland. wij zoeken een opa en oma die voor onze kinderen tot alle regelen wetten kannen. wij hebben 2 dochter. oudeste heeft bijnna 8 en jongeste heeft 1 jaar.


6.18. Opa en / of oma gezocht

Regio 0341

Wij zijn een gezin met 5 kinderen. Helaas zijn onze (schoon) ouders allemaal overleden. Wij missen contact en gezelligheid die (groot) ouders kunnen geven. Graag zouden wij in contact willen komen met mensen die zich hierin kunnen vinden.


6.19. Opa en oma gezocht

Hallo wij zoeken een lieve opa en of oma voor onze 4 kinderen 3 jongens waarvan 1 12 jaar een van 9 jaar en een van 4 jaar en een meisje van 10 maanden. Ik heb zelf geen vervoer en mijn man werkt in de ploegen. Wij gunnen onze kinderen een lieve opa en oma en zeker omdat de 3 jongens wat mankeren, Ik zie graag uw reactie tegemoet. ons email adres . com Met vriendelijke groet, Annemiek Westhuis


6.20. Opa en/of oma gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar lieve en ondernemende grootouders voor onze 2 kinderen. Tygo van 4 en Femke van 2 jaar. Door omstandigheden zijn er geen opa's en oma's in ons leven, maar we hebben hier enorme behoefte aan. Het is in omgeving Oosterhout/ breda.


6.21. Opa/ oma gezocht

Hallo ik heb 2 leuke jongens van 5 en 3 Zou leuk zijn als zij ook wen opa en oma hebben waar ze leuke dingen mee kunnen doen mensen waar ze van kunnen houden

Omgeving Zaandam/amsterdam


6.22. Gezocht gezellige oma

Hoi allemaal, ik ben een jonge dame van 30 jaar met 2 kinderen een jongen van 13 jaar en een meisje van 3 jaar. Omdat ik mijn ouders erg mis en ik het idee heb dat mijn kinderen een oma erg missen ben ik op zoek na een gezellige oma /mag ook oma en opa die het leuk vind zo nu en dan samen wat leuks te gaan doen,denk hierbij aan zwemmen of na de speeltuin. Ik verlang absoluut niet van u dat u oppast op mijn kinderen,het gaat puur om de gezelligheid en het samen zijn. Ik wil mijn kinderen dolgraag laten opgroeien met een familiegevoel dat er nu helaas niet is. Spreekt het u aan,kom ik heel graag in contact met u. Omgeving Overijssel (Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo)

liefs .

6.23. Opa / oma gezocht Winterswijk

Voor onze zoon (8) en dochter (1) zoeken we een opa en/of oma, om eens samen wat leuke dingen te doen of gewoon op visite te gaan/komen. Onze eigen ouders leven enerzijds niet meer en leven anderzijds in Afrika. Omgeving Winterswijk.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen
 2. Wil graag een kindje verrassen
 3. Oma zoekt kleindochter
 4. Oma (en/of opa) gezocht Almere Buiten
 5. Oma en opa, of oma gezocht omgeving Hollands Kroon
 6. Lieve opa en oma Utrecht gezocht
 7. Oma (en) opa gezocht!
 8. Klein(kinderen) gezocht voor deze oma
 9. Op zoek naar een lieve opa en/of opa
 10. Opa oma gezocht Flevoland
 11. Rotterdamse Opa & Oma gezocht
 12. Oma in Flevoland aangeboden.
 13. Kleinkinderen gezocht
 14. Kleinkinderen gezocht
 15. Op zoek naar een lieve oma (en/ of opa)
 16. Oppas opa en/of oma gezocht
 17. vader
 18. Opa en / of oma gezocht
 19. Opa en oma gezocht
 20. Opa en/of oma gezocht
 21. Opa/ oma gezocht
 22. Gezocht gezellige oma
 23. Opa / oma gezocht Winterswijk

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.