Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Gezocht lieve grootouders/ouders

Hallo pa/ma en opa/oma,

Ik ben een alleenstaande moeder zonder ouders of andere familie. Ik heb 3 kinderen, mijn jongste dochter van 6 zie ik vaak op school kijken als er opa/oma's zijn... dan vraagt ze waarom heb ik geen opa en oma..... Ja dan zeg ik mijn papa en mama zijn er niet meer, daarom heb jij geen grootouders. Zelf heb ik weinig gehad met mijnouders. Mijn vader is al overleden toen ik 9 was.. En met mijn moeder had ik niet een goede band, die liet mij maar aan mijn lot over... Dus ja niet alleen maar grootouders maar zeker ook een dochter erbij. Woon in Almere.

Liefs

6.2. Opa en Oma gezocht

Hallo,

wij zijn een gezin met twee kinderen zoon van 8 en dochter van 5 we zoeken voor hun een lieve opa en oma die ook wel eens wat leuks met ze willen doen en hun een opa en oma willen geven, ze kennen dit totaal niet en toch missen ze het wel vaak vragen omdat ze het bij andere wel zien, we wonen in flevoland. Wie wil de opa en oma worden van deze twee lieve kinderen die het ook echt verdienen

gr

6.3. Lieve opa en/of oma gezocht

Drie jaar geleden ben ik moeder geworden van een prachtig meisje. Ik ben een alleenstaande moeder en zou het fijn vinden als het kringetje met 'bijzondere mensen' voor mijn dochtertje wat groter wordt. Wat zou het leuk zijn een opa en/of oma te treffen die ook zoekt naar gezelligheid en een bezoekje op z'n tijd. We horen graag van u!


6.4. Lief gezin

Beste

hoe kan ik in contact komen met het lief gezin? Wij zijn een stel en hebben twee kinderen en ja, er is ruimte en liefde voor meer personen. Ik hoor graag van u

Gr

6.5. Lieve Opa en Oma gezocht

Lieve Opa's en Oma's,

Wij zijn een klein gezinnetje met moeder en kind. Helaas hebben wij geen opa of oma en verder weinig familie. Daarom zijn wij opzoek naar een lieve Opa en Oma om samen leuke dingen mee te ondernemen. Ook met de feestdagen zou het fijn zijn dit te kunnen delen. Het gaat ons met name om het delen, het samenzijn in verbinding met elkaar.

Ik hoop dat er leuke Opa's en Oma's zijn die dit met ons aanwillen gaan?

Groetjes

6.6. Oproep aan Kevin

Gisteren (zondag 29-10) heb ik een mail ontvangen van ene Kevin, een gezin ook weinig familie. Zij stelde voor dat we wellicht iets voor elkaar zouden kunnen beteken?

Ik ben deze mail per ongeluk kwijt geraakt en zou je willen vragen nogmaals een mail naar me te sturen zodat ik kan reacgeren.

Alvast dank!

Vrg

6.7. Op zoek naar lieve opa en oma

Wij zijn nog steeds op zoek naar een lieve opa en oma voor onze kinderen. We hebben zelf geen contact met ouders en verder geen familie. Onze kinderen missen dat wel. Daarom zoek ik via deze weg een lieve opa en oma. Onze zoon is 11 en vist graag en zou graag een opa en oma willen hebben die eens bij zijn wedstrijden komt kijken. Onze dochter is 6 en zoekt een oma om mee te knutselen etc. Wie gaan onze feestdagen gezellig maken dit jaar??? Wij wonen in amsterdam maar vinden afstand geen bezwaar (max. 1 uur rijden). We hopen op leuke reacties


6.8. Familie; opa, oma, oom, tante gezocht

Ik ben op zoek naar lieve hartverwarmende familie het liefst in Amsterdam. Ik heb zelf geen contact met ouders en verder geen familie. Ook is er geen contact met de vader van mijn zoontje van 8 jaar. Wij missen enorm de gezelligheid en saamhorigheid om dingen met elkaar te doen en te delen.


6.9. Kleinkind(eren) gezocht

Wij, stel eind 50, hebben nog genoeg gezelligheid en warmte over voor 1 a 2 kleinkinderen (niet te oud aub), dus als je ook om een of andere redenen, wat dan ook geen grootouders meer hebt. Het liefst in de buurt van Alkmaar en Schagen.


6.10. Lieve opa en oma gezocht

We zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze dochter van 1 jaar en 3 maanden in Amsterdam watergraafsmeer die het leuk vindt om tijd met een dreumes door te brengen. Ze houdt van knuffelen, spelen en ontdekken.


6.11. Gezocht opa en oma

Onze meisjes van 16 en 6 hebben een hartewens.. nl een opa en oma. Beiden zijn hier regelmatigmatig verdrietig om, gezien er ook geen tante's ooms neefjes en nichtjes zijn. Wij zoeken een opa en oma die zelf geen kleinkinderen hebben, maar wel het verlangen hebbben om een band op te bouwen met onze meiden.. en ons gezin


6.12. Gezocht Opa en Oma of alleenstaande Oma

Onze lieve kinderen (jongen van 12 en meisje van 8) zoeken een lieve opa en oma of alleen maar een oma die af en toe in de weekend willen bij ons logeeren en op de kinderen passen en voor de kinderen OPA en OMA zijn, want de echte OPA en OMA wonen in Italie....

We wonen in een hele groote monumenteele huis in Sint marten (Schagen)....

Wie wil bij ons komen logeren?

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Gezocht lieve grootouders/ouders
 2. Opa en Oma gezocht
 3. Lieve opa en/of oma gezocht
 4. Lief gezin
 5. Lieve Opa en Oma gezocht
 6. Oproep aan Kevin
 7. Op zoek naar lieve opa en oma
 8. Familie; opa, oma, oom, tante gezocht
 9. Kleinkind(eren) gezocht
 10. Lieve opa en oma gezocht
 11. Gezocht opa en oma
 12. Gezocht Opa en Oma of alleenstaande Oma
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.