Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. oma en opa gezocht voor mijn zoontje Rotterdam

Hallo, mijn naam in Agnieszka en ik ben pools. Mijn man is Nederlands. We hebben zoon van bijna 6 jaar. Mijn moeder woont in Polen, en zij komt hier 2 keer per jaar en ouders van mijn man leven lang niet meer. Daarom heb ik besloten om te kijken-zoeken een oma en opa voor Kristiaan. Wij wonen in Rotterdam Ommoord.


6.2. Gezocht oma en opa

Ben alleenstaande moeder van zoontje van 10 jaar en dochter 2. Woon in 040 en lijkt mij zo leuk om een lieve opa en oma hier in de buurt te hebben die af en toe leuke dingen met ze kunnen doen en af en toe op willen passen als ik ergens heen moet.. Ze hebben we een opa en oma maar wonen wat verder weg. Ik hoop dat ik op deze manier een lieve opa en oma kan vinden die af en toe willen oppassen en wat leuks willen doen.


6.3. Op zoek naar kleinkinderen

Oma (55 jaar) en Opa (57 jaar) zijn op zoek naar kleinkinderen. Wij wonen in de omgeving van Utrecht, namelijk in Woerden. Wij hebben zelf 2 kinderen namelijk een zwaar gehandicapte zoon Fabian van 27 jaar en een dochter Rachel (26 jaar) die nog thuis woont. Graag willen we in contact komen met een gezin die nog jonge kinderen hebben en verder geen oma en opa hebben of ver weg wonen.

We wachten je reactie af.


6.4. Oma zoekt kleinkinderen

Ik ben een oma van 63 en heb 6 kleinkinderen maar deze zie ik maar 2 keer paar jaar daar zij in Israel wonen. Daarom zoek ik in Nederland (Rotterdam) kleinkinderen om leuke dingen mee te doen die ik met mijn eigen kleinkinderen niet kan doen.


6.5. Oma voor b.v. alleenstaande moeder zonder moeder

Hallo baby's en peuters en kleuters,

Hier is een milde oma, die jullie heel veel leren kan. Deze oma is 60 jaar en kan jullie dansen leren en breien (indien jullie het leuk vinden) mooie verhalen verlezen en sprookjes en deze oma kan jullie wijsheid meegeven in het leven.

We kunnen ook samen wandelen en beestjes kijken in het park. Er is geen opa, maar deze oma telt voor twee.

We kunnen koekjes bakken en nog veel meer.

Ik ben een om jullie woorden te gebruiken een vrij hippe en kei leuke oma die met de tijd mee gaat en zich heel goed in kan leven in jonge kleine mensjes.

Ik woon in Zwolle en jullie mama kan mij mailen op dit mailadres: . Tot ziens.


6.6. Oma wil graag oma zijn

Ik ben een moeder van 61, heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen, die ik door ruzie met schoondochter niet meer mag zien. Wij willen graag opa en oma zijn voor 1 of 2 kinderen zonder opa en oma. Ik hoop dat er kinderen reageren die graag een opa en oma willen. Wij wonen in de buurt van Gorinchem en Dordrecht.


6.7. Opa en oma gezocht

Wij zijn op zoek naar een kleinkind. Om haar het gevoel te geven dat wij er altijd voor haar zullen zijn ook als het even niet zo goed gaat in haar eigen omgeving. Wij zijn 61 en 59 jaar oud en wonen in Noord Holland . Vervoer is geen probleem.

We wachten af wie er reageert, we zijn benieuwd.


6.8. Lieve grootouders gezocht voor mijn zoontje Joshua.

Mijn lieve jongen Joshua is bijna tien jaar, door omstandigheden ziet hij zijn grootouders niet meer. Hij vindt dit allemaal heel erg . . . . Wij wonen in Belgiesh Limburg.


6.9. Ik zoek een lieve oma en opa voor mijn 2 zoons.

Ik ben Emma!!!
Woon in 020 en lijkt mij zo leuk om een lieve opa en oma hier in de buurt te hebben die af en toe leuke dingen met ze kunnen doen. Ze hebben we een opa en oma maar wonen te ver weg. Ik hoop dat ik op deze manier een lieve opa en oma kan vinden die echt iets willen opbouwen.

Ik ben van afrikaanse afkomst. De kinderen zijn 8 1/2 en 3(jongens) Dit is een serieuse oproep.

Ik hoor gaag van jullie.

6.10. Vrolijke meiden uit Purmerend zoeken lieve oma en opa

Onze vrolijke en prachtige dochtertjes van 3 en 5 jaar missen een lieve oma en opa in hun leven. Ze hebben wel twee oma's maar die zien ze heel weinig: de een woont in Suriname en de ander woont op een half uur rijden maar kijkt tot ons verdriet weinig naar ze om. En we gunnen ze zo graag een liefdevolle oma en opa (of alleen een oma), die geïnteresseerd in ze zijn, waar ze levenslessen van kunnen krijgen en waar ze af en toe leuke dingen mee kunnen doen. Onze dochtertjes zijn schattig, liefdevol en welgemanierd, al kunnen het soms net als alle kinderen ook best wel eens monstertjes zijn ;)

Er moet natuurlijk wel een klik zijn en ik hoop dat jullie begrijpen dat we voorzichtig zijn met wie we in ons leven halen. Wij zijn een vlot, positief, sociaal en humorvol stel zonder bagage en/of al te veel problemen. Datzelfde verwachten we ongeveer van een oma en opa. Verder zijn we niet op zoek naar oppas en zijn we ook niet zielig: we hopen dat onze kinderen aandacht en liefde van een oma en opa in hun leven mogen ervaren.

Mochten jullie je aangesproken voelen door dit bericht dan horen we graag van jullie!

Groetjes,


6.11. Wil graag oma zijn

Hallo, ik ben een oma van 61 jaar die haar kleinkinderen niet meer mag zien. Wij, mijn man en ik, willen heel graag een opa en oma zijn voor 1 of 2 kindjes die geen opa en/ of oma hebben, wij wachten op reacties, Wij wonen tussen Gorinchem en Rotterdam, hoor graag van jullie.


6.12. Oma en opa gezocht

Hallo ik zoek een lieve oma en opa in Schouwenen Duivenland, het liefst Zierikzee, voor mijn kinderen van 2 jaar {jongen} en 6 jaar oud {meisje}. Heb een lieve schoonmoeder in Rotterdam maar dat is nu best ver zonder auto. Ik zoek mensen die zelf of goed kontakt hebben met hun eigen kinderen, of die geen kinderen hebben.

tantes ook welkom, ik wil een warm netwerk opbouwen omdat dat volgens mij belangrijk is voor de kinderen en voor onszelf als ouders, opvoeden doe je niet alleen toch?

groetjes

6.13. Opa en oma gezocht voor twee jongens

Hallo lieve opa's en oma's, ik zoek voor mijn twee jongens van bijna 3 en bijna 5 een opa en oma. Ik ben alleenstaande mama en ik en mijn kindjes zouden het erg leuk vinden om samen met opa en oma leuke dingen te ondernemen. Wij hebben alleen nog 1 oma van 80 die niet meer mobiel is andere opa's en oma's zijn helaas overleden.
Wij woning in omgeving Eindhoven en we kijken uit naar de reactie.

hartelijke groetjes,

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. oma en opa gezocht voor mijn zoontje Rotterdam
 2. Gezocht oma en opa
 3. Op zoek naar kleinkinderen
 4. Oma zoekt kleinkinderen
 5. Oma voor b.v. alleenstaande moeder zonder moeder
 6. Oma wil graag oma zijn
 7. Opa en oma gezocht
 8. Lieve grootouders gezocht voor mijn zoontje Joshua.
 9. Ik zoek een lieve oma en opa voor mijn 2 zoons.
 10. Vrolijke meiden uit Purmerend zoeken lieve oma en opa
 11. Wil graag oma zijn
 12. Oma en opa gezocht
 13. Opa en oma gezocht voor twee jongens

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.