Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Familie of opa oma gezocht

Wij zijn een leuk gezellig gezin wonend in flevoland met twee kinderen, 1 van 9 en 1 van 6. We houden van gezelligheid, lekker uit eten, kletsen. Kinderen missen ook een opa en oma en gezellige familie om ons heen om gezellig af te spreken, leuke dingen samen doen. Lijkt het je leuk, reageer dan. Wie weet kunnen we gezellig eens afspreken. Groetjes


6.2. Bonus/adoptie opa en oma gezocht

Hallo, wij zijn een leuk gezin uit Eindhoven, ons gezin bestaat uit vader en moeder en twee kinderen. Een meisje van 7 en jongen van 4 jaar. De kinderen missen enorm een opa en oma in hun leven, wat zou het geweldig zijn om die te hebben. We zoeken betrouwbare en lieve mensen die het leuk vinden om met kinderen gezellig te spelen. Als dit je aanspreekt hoop ik wat te horen.


6.3. Op zoek naar een opa en of oma of familie

Wij zijn een spontaan en ondernemend gezin uit amsterdam. Bestaande uit vader ( 49) moeder ( 43) zoon van 12 en dochter van 7. Wij missen lieve eerlijke mensen om ons heen mensen die het leven gezelliger maken. Wij zoeken een opa en oma voor onze kinderen, mensen die interesse tonen en soms voor ze zijn. Ook zoeken wij gezellige familie om leuke dingen mee te ondernemen. Het zou leuk zijn als jullie ook kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Stuur ons een leuk bericht met wat informatie over jullie zelf


6.4. Opa en oma gezocht

Wij zijn een groot en gezellig gezin met drie lieve enthousiaste kinderen, 1 meisje van 9 en twee jongens van 5 en 3. Aangezien we weinig tot geen contact hebben met de grootouders, dit vanwege afstand en grootouders met een drukke planning, zouden we het zo fijn voor onze kinderen vinden om een opa en oma (70+ niet roker) te hebben die graag tijd met ze door brengt, leuke dingen met ze doen en interesse hebben voor ze. Het liefst in de buurt van Zwanenburg. Het hebben van een goede opa en oma band vinden wij erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij hopen dat het op deze manier gaat lukken!


6.5. Oma en/of opa gezocht voor baby en 6 jarige

Wij zijn op zoek naar een lieve en leuke oma en opa 60+ voor onze kinderen. 2 jongens, een baby en een jongen van net 6 jaar. Ze hebben zelf geen opa en oma en ze missen het toch wel. Wij wonen in west friesland, maar iets verdere afstand is voor ons geen bezwaar. Meer informatie via de mail.


6.6. oma/opa/tante/oom gezocht

We zijn een vrolijk en een jong gezin met een lief kindje van 3 jaar oud. We zijn een gezin die van wandelen houd, fietsen dagjes weg. Of soms een weekendje. Maar we vinden het ook fijn om thuis te zijn. Alleen is het nog niet compleet want we zouden heel graag een oma/opa voor ons kindje vinden. Zeker straks met die feestdagen dat je gezellig bij elkaar kunt zijn, gezellig met elkaar kunt genieten. We hopen dat er iemand is die dat zeker aanspreekt.

We wachten met heel veel spanning op een reactie.

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Familie of opa oma gezocht
  2. Bonus/adoptie opa en oma gezocht
  3. Op zoek naar een opa en of oma of familie
  4. Opa en oma gezocht
  5. Oma en/of opa gezocht voor baby en 6 jarige
  6. oma/opa/tante/oom gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.