Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Ik zoek een oma

ik ben ashley ik ben 16 jaar ik ben mijn oma verloren voordat ik geboren was ik heb haar nooit kunnen zien of aanraken mijn opa was het laatste die ik nog had en waar ik langs kon gaan totdat de dag aanbrak dat hij overleed ik ben opzoekn naar een oma en opa die mij de aandacht kunnen geven die ik 16 jaar heb gemist en van stappen houden en der altijd voor me kunnen zijn ik hoop heel gauw wat te horen

vriendelijke groet

6.2. Opa & oma gezocht voor onze twee boefjes

Hi lieve, gekke, creatieve, enthousiaste oma & opa!

Wij zouden het tegek vinden als onze 2 boefjes (2 jongens; net 3 & 1 jaar) er een opa & oma bij zouden hebben. Een opa & oma waar ze lekker de hort mee op kunnen, maar ook lekker mee kunnen luieren. Het liefst in een groene omgeving, maar ook als je niet woonachtig bent in een groene omgeving dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wij zouden het heerlijk vinden voor zowel onze boys als voor onszelf als ze af en toe een weekendje kunnen gaan logeren bij (misschien wel) jullie. Zo krijgen zij even de volle aandacht en hebben wij wat quality time voor onszelf. Door (lichamelijke/medische) omstandigheden is een logeerpartijtje bij hun opa en oma's helaas niet mogelijk.

We horen graag van jullie!
Zonnige groet,

6.3. Kleinkinderen gezocht

Juli 2014

Vrouw 59 jaar, alleenwonend in omgeving Schagen (Noord holland) is op zoek naar een gezin, of ouder alleen, die een jong kind of kinderen hebben die de steun van een moeder en/of oma missen.

Ik ben een kreatieve,liefdevolle en enthousiaste vrouw, die goed kan luisteren en openstaat om leuke aktiviteiten mee te doen.

Mvgr.

6.4. Jonge oma biedt zich aan

Ik heb haast geen familie en ik zou het een rijkdom vinden om als oma te kunnen fungeren. Ik woon in de Achterhoek


6.5. Oma gezocht

hallo

ik ben een alleenstaande moeder van 34 en ik heb een dochter van 8 jaar
mijn moeder is overleden in 83 en andere opa en oma zijn overleden daarom zijn we op zoek naar een lieve oma en of opa en oma in de buurt van drachten friesland


6.6. Lieve opa en oma gezocht in Bilthoven!

Voor ons heerlijke mannetje van bijna anderhalf zijn wij op zoek naar een lieve opa en oma. Ons kereltje is half turks en zijn opa en oma van papa's kant wonen in Turkije. Opa en zijn vrouw van mama's kant hebben een erg druk leven waardoor zij hem vaak maar eens per maand hooguit twee uurtjes zien. Mama weet nog van vroeger hoe heerlijk zij het vond om regelmatig naar opa en oma te gaan om te knuffelen, te spelen, soep te eten en allerlei dingen te doen die thuis toch minder leuk waren. En dat gevoel, die warme herinneringen, gunnen wij ons zoontje ook zo! Dus als er nog een leuke lieve gezellige opa en oma in Bilthoven of directe omgeving is die een warm plekje in hun hart kunnen vrijmaken voor ons mannetje, dan krijgt u er bergen liefde, vrolijkheid, gezelligheid en stoute streken voor terug van ons kleine boefje!


6.7. Opa en oma gezocht

Hallo opa's en oma's,

Wat leuk dat dit bestaat!!
Wij hebben twee jongens een van 4 en een van 3 maanden.
Wij hebben allebei onze vader verloren en oma woont erg ver weg. Ik mis ontzettend een opa en oma die een keer leuke dingen doen, fietsen, zwemmen, gewoon leuke dingen die je kunt doen met de kleinkinderen!

Ik hoop echt dat we iemand vinden! We wonen in Drenthe (omgeving Rolde)

Groetjes

6.8. Lieve oma gezocht

Hallo allemaal,

Ik ben Danielle, moeder van een zoon en inmiddels 2 maanden in verwachting van een tweede kindje. Ik zal dit kindje alleen grootbrengen. Mijn moeder leeft niet meer en dat gemis wordt in deze omstandigheden alleen maar groter. Ik zou zo graag een lieve oma voor dit kindje willen en iemand die het leuk vindt om voor babykleertjes te gaan winkelen samen met mij. Iemand die me wil helpen met dit kindje door bijvoorbeeld eens op te passen. Ik woon in Zoetermeer dus iemand uit die omgeving zou heel fijn zijn.

Vriendelijke groet en wellicht tot ziens,

6.9. Gezellige, warme oma gezocht liefst in combinatie met een stoere opa

Voor onze tweeling, meisjes van net 11, zoeken we een lieve oma. Helaas zijn 3 van de 4 grootouders overleden en is er met de 4e zelden contact. Onze dochters zouden genieten van alleen al een bezoekje waarbij er uiteraard gezellig iets gebakken wordt (koekjes of appeltaart), zouden het leuk vinden als oma eens op school komt kijken of mee gaat naar de stad of naar de bioscoop. Gezellig zou het zijn als oma eens blijft eten! En dan 's avonds mee gaat naar het strand (om de hoek) om lekker uit te waaien. Is bij deze lieve oma een stoere opa? Dan is die minstens net zo welkom! Wij zijn een gezellig gezin met ook nog honden en een kat, het zou fijn zijn als u een dierenvriend bent. Wie heeft ruimte in haar hart voor twee lieve, spontane meisjes die zo dolgraag een eigen oma zouden hebben om van te houden?! Neemt u snel contact op? Dan bakken we een heerlijke taart voor als u komt (of wij naar u). Lieve groet van een hoopvolle moeder


6.10. Oma gezocht

Een moeder van 4 is op zoek naar een lieve en gezellige oma voor haar jongste meisje! Dit kleintje heeft door omstandigheden geen oma's zoals het eigenlijk hoort te zijn. Ik ben 24/7 alleenstaande moeder. Met heel veel liefde, maar toch... ik kan alleen maar een goede moeder zijn! We missen samen de gezelligheid en liefde. De steun en geborgenheid. En dat is best verdrietig! Omdat ik dat mn kleine meisje zo erg gun!!

Wij wonen in Den Helder, en in het bezit van een auto. Vervoer is eventueel geen probleem. Liefst Noord holland, of omgeving Hilversum, waar we ook nog wel eens zijn.

Wij hopen op veel lieve reacties!
Groetjes!

6.11. Opa en oma gezocht

Wij zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze twee kinderen, aangezien ze het toch missen en onze zoon het duidelijk aangeeft hebben we besloten om te gaan zoeken

Liefste wel in de buurt van Dronten dat is makkelijker.

Het gaat om een jongen van 5 jaar en dochter van 2 jaar. Die het toch wel verdienen een leuke opa en oma te hebben. Lijkt het je wat reageer dan op de oproep


6.12. Opa en oma gezocht

ik ben op zoek naar een lieve en betrouwbare opa en oma voor mijn dochtertje van 8 om leuke dingen mee te doen we wonen in drachten

groetjes

6.13. Schattig 8jarige meisje zoekt een lieve oma (gemeente Opmeer)

De vader van mijn 8 jarige dochter is 4 jaar terug plots overleden op Aruba. Met mijn zoon en dochter ben ik verhuisd naar Nederland om mijzelf om te scholen. Mijn dochter van 8 mist haar Oma op Aruba enorm en wil graag hier in Nederland een lieve "nep" Oma om 1x in de week te kunnen bezoeken. Ze houdt veel van knutselen, bordspelletjes en is graag ook buiten om een wandeling te maken.

Ik hoop dat het haar lukt om een lieve nep Nederlandse Oma te vinden. En een Opa is natuurlijk ook gezellig.


6.14. Lieve oma gezocht (of oma EN opa) Omgeving Dalfsen (Overijssel)

Hallo,

Mijn man en ik hebben een zoontje van 9 maanden maar helaas heeft ons zoontje geen oma en opa in de buurt om een (goede) band mee op te bouwen. Daarnaast is ons contact met de familie erg minimaal. Wij zouden het erg fijn vinden als onze zoon (en wij) een oudere vrouw of ouder echtpaar zouden treffen die een oma en opa rol voor hem kan vervullen. Misschien mist u zelf wel het hebben van kleinkinderen? Wij wonen in Dalfsen, provincie Overijssel. Het zou leuk zijn als u niet al te ver uit de buurt woont, maar is geen must.

Ik hoop langs deze weg een leuke oma of grootouders te vinden.

Groeten,

6.15. Kleinkinderen gezocht

Wij willen graag opa en oma worden. Graag in het noorden van het land.


6.16. Op zoek naar een liefdevolle moderne oma en opa

Sept 2014 Omg gouda. Een geweldige opa/oma gezocht, voor mijn autistisch zoon van 11 jr. Hij is dol op spelletjes, creatieve dingen en doet graag dingen samen. Omdat de oma's en opa die leven het veelste druk met hun zelf hebben hoop ik iemand die wil investeren in een waardevolle opa/oma relatie. Zoon lief is heel intelligent en kan ook veel dingen goed benoemen maar helaas is het uitvoerende deel minder ontwikkeld. Zoon lief is een jongen die vaart bij betrouwbare afspraken, heldere informatie maar bovenal in zijn waarden laten. Hij kan wat slecht dingen knutselen maar doet het wel erg graag (vaak half omdat hij niet weet hoe hij het aan moet pakken). Hij is al erg groot en lijkt heel zeker maar heeft bovenal een liefdevolle en gezonde basis nodig op alle vlakken.

Is de opa/oma handig met taal en kan hij foefjes leren dan vindt hij dat zeker geweldig. Ik hoop op een serieuze reactie want ieder kind heeft recht op een onbezorgd leven met een toffe opa en oma


6.17. Voor wie mag ik een oma zijn?

Zoekt u een oma voor uw kind(eren), omgeving Flevoland? Dan wil ik deze oma graag zijn! Ik heb een leuke "adoptie" kleindochter, maar zij is helaas met haar pappa en mamma naar het buitenland vertrokken, zodat we geen leuke dingen meer kunnen doen! Deze nog werkende oma is 63 jaar en zou graag deel uitmaken van een leuke familie!

Hopelijk krijg ik snel een reactie. vriendelijke groet,


6.18. Wij willen graag Oma en Opa zijn

Het lijkt ons fantastisch om Oma en Opa voor kinderen te zijn, die deze niet meer hebben. Graag in de buurt van Langedijk Heerhugowaard of in de directe omgeving daarvan. Wij horen graag van joe/jullie

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Ik zoek een oma
 2. Opa & oma gezocht voor onze twee boefjes
 3. Kleinkinderen gezocht
 4. Jonge oma biedt zich aan
 5. Oma gezocht
 6. Lieve opa en oma gezocht in Bilthoven!
 7. Opa en oma gezocht
 8. Lieve oma gezocht
 9. Gezellige, warme oma gezocht liefst in combinatie met een stoere opa
 10. Oma gezocht
 11. Opa en oma gezocht
 12. Opa en oma gezocht
 13. Schattig 8jarige meisje zoekt een lieve oma (gemeente Opmeer)
 14. Lieve oma gezocht (of oma EN opa) Omgeving Dalfsen (Overijssel)
 15. Kleinkinderen gezocht
 16. Op zoek naar een liefdevolle moderne oma en opa
 17. Voor wie mag ik een oma zijn?
 18. Wij willen graag Oma en Opa zijn

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.