Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht voor onze kinderen

Wij zijn op zoek naar een leuke opa en oma voor onze twee kinderen We hebben een zoon van 5 en dochter van 2 jaar die toch wel een opa en oma missen.
We wonen in Dronten. Liefste niet heel ver weg vervoer is geen probleem. We hopen een leuke opa en oma te vinden voor onze twee kinderen.

Liefs

6.2. opa en oma bieden zich aan

Wij zijn een echtpaar met 2 volwassen kinderen,die zelf geen kinderen hebben. Ik, Tineke ben bijna 65 jaar en mijn man is 59 jaar en werkt dus nog. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn onze vrije dagen.
Zelf heb ik geen baan. Wij voelen een sterke behoefte iets voor kinderen te betekenen die een opa en oma missen om samen leuke dingen te doen.
Wij wonen in Harderwijk.


6.3. oma en opa gezocht voor mijn zoontje Rotterdam

Hallo, mijn naam in Agnieszka en ik ben pools. Mijn man is Nederlands. We hebben zoon van bijna 6 jaar. Mijn moeder woont in Polen, en zij komt hier 2 keer per jaar en ouders van mijn man leven lang niet meer. Daarom heb ik besloten om te kijken-zoeken een oma en opa voor Kristiaan. Wij wonen in Rotterdam Ommoord.


6.4. België

Wauw.... waarom bestaat er zoiets niet in België.... iedereen wil toch een lieve oma of een coole opa voor zijn kids.... ik kan het weten want mijn bengeltjes moeten hun grootouders ook missen, nooit iemand die eens iets extra leuk met ze doet, grootouderfeesten op school waar nooit iemand voor hen is..... ik vind dit een super leuk initiatief en ik hoop dat hier vele oma's, opa's en kindjes dat beetje extra aandacht en liefde kunnen vinden

Viki

6.5. Oma/opa gezocht

Ik zoek voor onze dochter van 5 een lieve oma en opa. Mijn moeder is 20 jaar geleden overleden en mijn vader woont in het buitenland. Met de ouders van mijn man hebben we niet veel contact helaas. Ik weet van vroeger dat ik zelf een heel fijn contact had met mijn oma en dat de uitjes met haar echt een feestje waren. Dit gun ik mijn dochter ook. Wij wonen in Den Haag.

Groetjes,

6.6. Wie wil er oma en opa zijn voor mijn geweldige drietal?

Hallo,

Ik was 15 jaar en verloor binnen één jaar mijn beide ouders. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik graag een groot gezin zou willen. Mijn grote geluk zijn mijn drie kinderen, een meisje van 8 jaar, een jongen van 4 jaar en een jongen van net 2 jaar.

Mijn oma was vroeger mijn alles en ondanks dat ze 13 kleinkinderen had, voelde ik mij altijd zo bijzonder. Dit is wat mijn kinderen missen en dat zou ik ze zo graag willen geven. Ik ben zelf getrouwd met een vrouw en ik hoop dat dat niet voor problemen zal zorgen voor eventuele opa's en oma's.

Als ik ergens zuinig op ben is het op mijn drietal, ze zijn echt mijn alles en juist voor hen zoek ik lieve grootouders. Wij wonen in Breda. Wie wil er graag die speciale oma en opa zijn?


6.7. Willen graag oma en opa zijn

Wie zoekt er nog een oma en opa? Door omstandigheden mag ik mijn kleinzoon niet meer zien en heb maar een zoon. Het komt door de schoonouders, had me er zo op verheugd, maar helaas, we zijn gezellig en willen graag leuke dingen doen met de kindjes. De buurt is hier kindvriendelijk ook nog. Dus niet wachten, reageer gewoon, zullen we heel blij mee zijn. We wonen in Oosterhout Noord Brabant. Tot snel!


6.8. Lieve opa en/of oma gezocht

Wij zijn voor onze kinderen (3 jongens, 20 mnd, 9 en 11 jaar) op zoek naar een lieve opa en/oma. Wij wonen in de omgeving van Hoorn. Vervoer is geen probleem.

Ze horen altijd van vriendjes dat ze wat leuks met opa en oma gaan doen, en onze kinderen missen dat toch wel. Ik heb zelf heel goede herinneringen aan m'n opa en oma en gun dat onze kinderen ook.


6.9. Oma zoekt kleinkind

Ik (61 jr), woon in de omgeving van Maastricht, en heb zelf geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen. Ik ervaar dat wel als een gemis. Ik ben actief en creatief en wil naast aandacht geven, ook dat plezoer graag delen.


6.10. Oma zoekt kleindochter

Via deze site heb ik al een geweldige "kleinzoon" gevonden, maar het lijkt me leuk om ook nog een "kleindochter" te hebben. Ik heb zelf 2 volwassen kinderen, die al het huis uit zijn en zelf geen kinderen willen of kunnen krijgen. Helaas.

Ik ben een vrouw van 60 jaar, getrouwd, maar mijn man heeft niet diezelfde behoefte als ik.

Ik ben op zoek naar een jong stel, net zwanger of met heel jonge kinderen, zo groei je vanaf het begin met ze op. Het liefst in Zoetermeer en zonder al te veel bagage.


6.11. Opa en/of Oma gezocht voor onze 3 geweldige kids

Omdat wij helaas zelf beide geen verdere familie meer hebben ervaar ik vooral de opa en oma als een groot gemis voor mijn kinderen en hoop via deze weg ze voor de kids te kunnen vinden. Wij zijn een jong leuk gezin met 3 kinderen ( 5-2-8maand)en wonen in Doetinchem. Ik hoor het graag

Groetjes

6.12. Oma en/ of opa gezocht

Heel graag zou ik voor onze lieve zoon van 7 een lieve oma en of opa zoeken in de omgeving Veenendaal. Ik was 40 toen ons kadootje kwam. Mijn moeder is overleden toen onze zoon 2 en half was. Mijn vader was ik al verloren toen ik 3 was. Het gemis is erg groot voor onze kleine man. Hij is heel gevoelig en heel lief en gun hem zoiets liefs als een opa en oma.


6.13. Oma en/of opa gezocht

Heel graag zou ik voor onze zoon (net 15) en dochter (10) een oma of opa vinden in Zuid-Limburg (Maastricht en omgeving). Mijn moeder en mijn schoonvader zijn overleden toen ik zwanger was van mijn dochter. Met name mijn dochter heeft echt behoefte aan een opa en/of oma.


6.14. Lieve oma gezocht

Lieve oma gezocht,

Wij zijn een moeder en baby die geen grootouders meer hebben. Helaas zijn ze al overleden. Ook is er geen pappa. We wonen in een rustige buurt in Amsterdam. En hopen op een leuk en lief contact.

Liefs!

6.15. Oma en/of opa gezocht in Utrecht

Wij zijn op zoek naar een "oma en/of opa" voor onze 3 kinderen (van 5, 3 en 2 jaar, 2 dochters en 1 zoon). Woon jij, of jullie, in of in de nabije omgeving van Utrecht? Wil je er bij zijn als onze kinderen afzwemmen, als ze de avond vierdaagse lopen? Kunnen ze een keer 's middags pannenkoeken komen eten, of na school even aanwaaien en bijkletsen.

Heb je nog veel liefde en warmte te geven en ben je niet vies van een knuffel? Zoek je de gezelligheid en drukte van 3 kinderen? Wil je afleiding en heb je zin in een praatje? Ben je dol op voorlezen, tekenen, knutselen, actief bezig zijn, dol op cultuur?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dan kunnen we bij een andere kennismaking kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Alvast bedankt,

Ps: Onze kinderen hebben al een oma en 2 opa's maar zij wonen aan de andere kant van Nederland en in het buitenland.

6.16. Onbegrijpelijk

Wat ik hier lees vind ik onbegrijpelijk, dat je opeens geen oma meer voor ze mogen zijn.

Mijn kleinkinderen zijn vandaag bij hun moeder weg gehaald (tweeling jongens van 3) ik wil heel graag pleegoma van hun worden, maar omdat mijn dochter in hetzelfde dorp woon mag ik van de jeugdzorg dat niet. Mijn vraag is waarom mag dat niet en kan dit zomaar. Wij weten helemaal niet waar ze op dit moment zijn.

Veel sterkte en hoop voor jullie dat er een goede oplossing komt.

met vriendelijke groeten, Marrie

6.17. Ik zoek een oma

ik ben ashley ik ben 16 jaar ik ben mijn oma verloren voordat ik geboren was ik heb haar nooit kunnen zien of aanraken mijn opa was het laatste die ik nog had en waar ik langs kon gaan totdat de dag aanbrak dat hij overleed ik ben opzoekn naar een oma en opa die mij de aandacht kunnen geven die ik 16 jaar heb gemist en van stappen houden en der altijd voor me kunnen zijn ik hoop heel gauw wat te horen

vriendelijke groet

6.18. Opa & oma gezocht voor onze twee boefjes

Hi lieve, gekke, creatieve, enthousiaste oma & opa!

Wij zouden het tegek vinden als onze 2 boefjes (2 jongens; net 3 & 1 jaar) er een opa & oma bij zouden hebben. Een opa & oma waar ze lekker de hort mee op kunnen, maar ook lekker mee kunnen luieren. Het liefst in een groene omgeving, maar ook als je niet woonachtig bent in een groene omgeving dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wij zouden het heerlijk vinden voor zowel onze boys als voor onszelf als ze af en toe een weekendje kunnen gaan logeren bij (misschien wel) jullie. Zo krijgen zij even de volle aandacht en hebben wij wat quality time voor onszelf. Door (lichamelijke/medische) omstandigheden is een logeerpartijtje bij hun opa en oma's helaas niet mogelijk.

We horen graag van jullie!
Zonnige groet,

6.19. Kleinkinderen gezocht

Juli 2014

Vrouw 59 jaar, alleenwonend in omgeving Schagen (Noord holland) is op zoek naar een gezin, of ouder alleen, die een jong kind of kinderen hebben die de steun van een moeder en/of oma missen.

Ik ben een kreatieve,liefdevolle en enthousiaste vrouw, die goed kan luisteren en openstaat om leuke aktiviteiten mee te doen.

Mvgr.

6.20. Jonge oma biedt zich aan

Ik heb haast geen familie en ik zou het een rijkdom vinden om als oma te kunnen fungeren. Ik woon in de Achterhoek

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Opa en oma gezocht voor onze kinderen
 2. opa en oma bieden zich aan
 3. oma en opa gezocht voor mijn zoontje Rotterdam
 4. België
 5. Oma/opa gezocht
 6. Wie wil er oma en opa zijn voor mijn geweldige drietal?
 7. Willen graag oma en opa zijn
 8. Lieve opa en/of oma gezocht
 9. Oma zoekt kleinkind
 10. Oma zoekt kleindochter
 11. Opa en/of Oma gezocht voor onze 3 geweldige kids
 12. Oma en/ of opa gezocht
 13. Oma en/of opa gezocht
 14. Lieve oma gezocht
 15. Oma en/of opa gezocht in Utrecht
 16. Onbegrijpelijk
 17. Ik zoek een oma
 18. Opa & oma gezocht voor onze twee boefjes
 19. Kleinkinderen gezocht
 20. Jonge oma biedt zich aan

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.