Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht omgeving Tilburg

Bent u die zorgzame lieve vlotte opa en oma dan zoeken wij u. Wij zijn een jongen van 8jr en een meisje van 4jr die een opa en oma missen, onze eigen opa en oma kennen we wel maar hebben een druk leven. Wilt u meer weten dan horen wij dit graag.


6.2. Lieve opa en oma gezocht omgeving hellevoetsluis

Wij zoeken voor onze 3 dochters van 15,7 en 6 een lieve opa en oma die onze kinderen het gevoel kunnen geven een familie te hebben. Door omstandigheden hebben wij geen directe familie meer. Voor onze meiden is dit soms heel moeilijk en eenzaam.


6.3. Opa en oma gezocht

Wij zoeken een lieve ondernemende opa en oma voor de kinderen. 1 dochter heeft er meer interesse dan de ander, maar die is een beetje afwachtend.

Helaas hebben ze 1 opa en oma maar de andere opa en oma willen geen contact met ze. Mijn dochter van 12 mist dat heel erg. Mijn jongste dochter is 11 jaar.

Als u de opa en oma bent die wij zoeken horen wij het graag.

Groetjes

6.4. Oppas grootouder(s) gezocht

Voor mijn kleine meid en zoon, ben ik op zoek naar grootouder(s) die in Delft e.o. wonen en het leuk vinden om zo nu en dan op te passen.

Zelf ben ik wees en zie wat ik mijn kinderen niet kan geven wat ik wel heb mee mogen maken.

Als u interesse hebt verneem ik dat graag.

Groet,

6.5. Opa en oma gezocht

Bent u of kent u een ouderpaar die de wens heeft een kleinkind te hebben, maar door omstandigheden dit niet heeft? Wij willen graag een ouderpaar betrekken bij ons leven en ons zoontje van 1,5 jaar.

Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag zouden zien bij ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse tonen in ons zoontje (en in ons), hulp aanbieden en die het leuk vinden om tijd met ons zoontje door te brengen of op hem te passen. Accepteren dat voor ons en voor ons zoontje geen warme banden met (groot)ouders is gegeven, is een mogelijkheid. Mooier vinden wij het als wij en het ouderpaar elkaar kunnen aanvullen in wat wij verlangen. Wij geloven dat het kan en hopen op een mooie reactie.

Wat zou het leuk zijn als vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat... ondanks dat je geen bloedbanden van elkaar bent.

Spreekt dit bericht jullie aan? Dan komen wij graag in contact! Onze interesse gaat uit naar een ouderpaar en niet naar alleenstaanden en het liefst in nabije omgeving van Amersfoort, zodat afstand geen belemmering vormt.


6.6. Opa en oma gezocht in Gelderland

Bent u of kent u een ouderpaar (alleenstaande opa en oma zijn ook welkom) die liefde warmte en geborgenheid in het leven van mijn twee zoontjes (7 en 4) zou willen brengen? Door omstandigheden en grote afstanden zijn de echte opa en oma niet in de gelegenheid om deze rol te vervullen. Jammer genoeg heeft mijn oudste zoon daar heel veel verdriet over!

Wilt u uw tijd, aandacht en ervaring met ons delen? Neem gerust contact, we komen graag bij u langs en nodigen we u graag uit in ons leven.


6.7. Oma en/of opa gezocht in nieuwegein

Voor ons dochtertje van bijna 4 ben ik op zoek naar een oma eventueel met opa die het leuk vinden af en toe wat met haar te doen maar ook af en toe bij kunnen springen als we bijvoorbeeld ziek zijn. We missen familie in de buurt.


6.8. Lieve Opa en/of oma gezocht omgevind zuid limburg

Wij zijn opzoek naar een lieve opa en/of oma. Onze zoontjes van 2jaar en 7jaar missen de laatste 2jaar veel in hun leven, onze ouders zijn niet meer in hun beeld en ook familie is er niet. Onze oudste zoon zit zelf nu in een fase tot hij telkens vraagt naar opa en oma. Ook voor de kleine van 2jaar is dit erg verschrikkelijk tot er geen contact meer is, welke opa en/of oma wilt deze 2 lieverds de liefde geven wat ze nodig hebben? Ook wij als ouders staan er om te springen om een steun opa/oma te hebben, help ons aub.

Groetjes

6.9. Familie gezocht voor mijn zoontje

Wij zijn voor mijn 8maanden oude zoontje op zoek naar mensen die van hem houden. Helaas hebben we weinig mensen om ons heen voor hem waar hij echt welkom is en gunnen hem liefde en lieve mensen. Wilt u zijn opa en oma of oom en tante worden? Wij wonen in omgeving Gouda.


6.10. Oma aangeboden omgeving Flevoland

Graag zou ik een lieve oma willen zijn voor jouw/jullie kinderen. Zelf heb ik geen kinderen, dus ook geen kleinkinderen. Het zou fijn zijn om samen een leuke band op te bouwen en zodoende elkaars leven te verrijken.

vr. gr.

6.11. Pleegoma of pleeggrootouders gezocht

Hallo,

Ik ben een actieve alleenstaande moeder. Graag zou ik een lieve pleegoma of lieve pleeggrootouders willen voor mijn dochter van 10 jaar. Zelf heb ik al vanaf jonge leeftijd geen ouders meer en ben ik enig kind. Het zou fijn zijn een liefdevolle band met elkaar op te bouwen en elkaars leven op die manier te verrijken. Wij wonen in de omgeving van Eindhoven.

Mama

Bericht voor Mama van de redactie: WIl je je emailadres doorgeven zodat mensen op jouw oproep kunnen reageren?

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Opa en oma gezocht omgeving Tilburg
 2. Lieve opa en oma gezocht omgeving hellevoetsluis
 3. Opa en oma gezocht
 4. Oppas grootouder(s) gezocht
 5. Opa en oma gezocht
 6. Opa en oma gezocht in Gelderland
 7. Oma en/of opa gezocht in nieuwegein
 8. Lieve Opa en/of oma gezocht omgevind zuid limburg
 9. Familie gezocht voor mijn zoontje
 10. Oma aangeboden omgeving Flevoland
 11. Pleegoma of pleeggrootouders gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.