Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen

Sinds een flink aantal jaren bieden we de mogelijkheid van vraag en aanbod voor grootouders. Op deze manier hebben velen een grootouder of een kleinkind gevonden. Het contact tussen beide partijen kan erg prettig zijn en wordt dan gezien als een fijne aanvulling.

Maar het contact verloopt niet altijd goed. In dergelijke gevallen hebben beide partijen heel andere verwachtingen, en komen ze er samen niet uit. Dat is erg jammer, want geen van beide partijen wordt hier blij van.

We willen daarom een paar tips geven aan ieder die op deze manier contact.

 1. Maak duidelijk bij de eerste gesprekken wat je verwachtingen zijn. Wees daar heel duidelijk in.
 2. Ben vooral duidelijk in wat je te bieden hebt.
 3. En geef ook goed aan waar je grenzen liggen.
 4. Merk je dat het niet goed gaat, grijp dan tijdig in zodat het niet uit de hand loopt!
Het is helemaal niet onverstandig afspraken via email te maken, zodat je even goed kunt nadenken voordat je het bericht opstuurt, en later nog kunt nalezen wat de ander eigenlijk precies schreef.

6.2. Wil graag een kindje verrassen

Wil graag een kindje verrassen met alles iets liefs en klein. Wil ze iets bijbrengen van alles wat er gebeurd in de wereld. Er zijn heel veel kindjes die wij onze liefde en begrip en steun kunnen geven. Wij willen alles doen om deze kinderen toch een leuk leven te geven. En zeker alles te leren.Wij wonen in Reeuwijk, Zuidholland en hoop dat wij iemand kunnen verblijden met onze liefde en steun.


6.3. Oma zoekt kleindochter

Hallo, nu ruim 5 jaar geleden heb ik via deze site een geweldige kleinzoon gevonden, maar ik zou het leuk vinden ook nog een kleindochter te hebben. Het leukste is het om er van het begin bij betrokken te zijn, zodat je een band met ouder(s) en kind kunt opbouwen. Het liefst in Zoetermeer en directe omgeving.


6.4. Opa en/of oma gezocht

Hallo, wij zijn op zoek naar lieve en ondernemende grootouders voor onze 2 kinderen. Tygo van 4 en Femke van 2 jaar. Door omstandigheden zijn er geen opa's en oma's in ons leven, maar we hebben hier enorme behoefte aan. Het is in omgeving Oosterhout/ breda.


6.5. Opa/ oma gezocht

Hallo ik heb 2 leuke jongens van 5 en 3 Zou leuk zijn als zij ook wen opa en oma hebben waar ze leuke dingen mee kunnen doen mensen waar ze van kunnen houden

Omgeving Zaandam/amsterdam


6.6. Gezocht gezellige oma

Hoi allemaal, ik ben een jonge dame van 30 jaar met 2 kinderen een jongen van 13 jaar en een meisje van 3 jaar. Omdat ik mijn ouders erg mis en ik het idee heb dat mijn kinderen een oma erg missen ben ik op zoek na een gezellige oma /mag ook oma en opa die het leuk vind zo nu en dan samen wat leuks te gaan doen,denk hierbij aan zwemmen of na de speeltuin. Ik verlang absoluut niet van u dat u oppast op mijn kinderen,het gaat puur om de gezelligheid en het samen zijn. Ik wil mijn kinderen dolgraag laten opgroeien met een familiegevoel dat er nu helaas niet is. Spreekt het u aan,kom ik heel graag in contact met u. Omgeving Overijssel (Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo)

liefs .

6.7. Opa / oma gezocht Winterswijk

Voor onze zoon (8) en dochter (1) zoeken we een opa en/of oma, om eens samen wat leuke dingen te doen of gewoon op visite te gaan/komen. Onze eigen ouders leven enerzijds niet meer en leven anderzijds in Afrika. Omgeving Winterswijk.


6.8. Wij zoeken een lieve oma, of opa en oma voor ons kindje

Wij zijn een jong stel en we hebben een lief kindje van nu 5 weken oud, en we zoeken een lieve oma, of opa en oma, die graag met kinderen om gaat, we wonen wel in Brabant, maar we vinden niet erg om een stukje te moeten rijden voor een lieve oma en opa.

We hopen op leuke reactie.

Gr.

6.9. We zoeken een lieve oma, of oma en opa

Wij hebben een kindje van paar weken oud, en we vinden het belangrijk dat hij een lieve oma, of oma en opa krijgen, we komen zelf wel uit Brabant maar we hebben een auto, en de afstand maakt ons niet uit, we hopen op hele leuke reactie.

, 0652678177

6.10. Opa en/of oma gezocht omgeving 072

Ik ben op zoek naar een lieve opa en/of oma voor mijn zoontje van 4 jaar. Ik ben alleen met mijn zoontje. De vader heeft nooit contact gewild, dus van die kant geen opa en oma, en door omstandigheden is er van mijn kant ook niets. Ik zou het zo leuk vinden als mijn zoontje toch die liefde kan ervaren.


6.11. Oma en/of opa gezocht

Ik ben alleenstaande moeder met een lief meisje van 1. Mijn dochter is via een donor geboren waardoor er geen vader in het spel is. Mijn eigen vader is er helaas ook niet meer.

Mijn eigen moeder gaat zodanig achteruit dat ik bang ben dat mijn dochter nooit grootouders zal kennen.

Ik hoop dan ook dat er een lieve vrouw/man is die de rol van oma/opa graag zou willen vervullen. Wij wonen in Noord-Holland (Zaanstad).

U kunt mij mailen op

Hopende op een match!


6.12. Oma of oma en opa gezocht omgeving voorburg Leidschendam den haag zoetermeer

Hallo, ik ben een alleenstaande moeder met weinig familie en geen oma-opa. ik zoek een lieve oma-oma en opa boor mijn kinderen voor gezelligheid over en weer. Een keer een uitstapje,of wat dan ook. Ik heb meerdere dochters, maar het gaat mij met name voor mijn dochters van 6 en 2 jaar. Zij missen echt een oma-opa en zou dat heel graag voor hun willen en andersom een oma en of oma en opa blij maken met 2 leuke lieve meisjes! Reageer om te kijken of er een klik is! groetjes van ons


6.13. Oma gezocht (omgeving Leiden)

Wie weet... leest een lieve oma deze oproep. Mijn dochter (3 maanden)en ik zijn op zoek naar een lieve oma, omdat ik denk dat grootouders een enorme verrijking zijn in het leven van een kindje. In de tijd dat ik zelf nog geen kindje had, zag ik ooit een van de kindjes waar ik op paste zo intens genieten van het zien en vervolgens knuffelen van haar oma. Dat gun ik mijn dochter ook. Wat is er mooier dan vele mensen die om jou als kind geven? Je iets mee willen geven op je weg/groei naar volwassenheid? Ik hoop via deze site in contact te komen met een warme vrouw (gevoelsmens?)in omgeving Leiden die zich hierin herkent. Ik hoop tot ziens! Lieve groet,


6.14. oma aangeboden omgeving Flevoland/ West Veluwe.

Deze nog werkende 64 jarige oma zou graag in contact komen met een fijn gezin, waarin grootouders ontbreken. Ik wil een lieve oma zijn voor jouw/jullie kinderen, een warme band opbouwen en samen leuke dingen doen. p>

6.15. Opa en/of Oma gezocht voor mijn lieve zoontje van 1 1/2 (R'dam)

Lieve Opa en/of Oma: Ik ben een alleenstaande moeder zonder directe familie in Nederland. Dat is soms best eenzaam. Ook voor mijn zoontje Noah. Een heerlijk goed lachse lieve jongen van ruim 1 1/2 jaar. Hij praat al een klein beetje! Als ik zie hoe hij opleeft van het soms spontane contact met wat oudere mensen (op straat, op strand etc): dan wens ik hem maar 1 ding toe: een lieve Opa en/of Oma; die van hem kan genieten en viseversa. Die hem wil zien opgroeien en terug kan knuffelen. Voor mij betekent het ook: een warm bad. Een familie-gevoel. Als de klik er is: komen ieders wensen uit! Ik hoor graag van u.

MvG

6.16. Lieve Opa en Oma gezocht

Vorig jaar is na een lang ziekbed de opa van onze fantastische jongens van 5 en 6 jaar weggevallen. Ze hebben nu nog een oma over die niet in de buurt woont en veel moet werken.. Wat wordt de oude situatie gemist en wat gunnen we de jongens een opa en oma. Judo, Zwemmen, Voetballen en Dieren, de jongens zijn echte buitenkinderen. Wij zouden graag in contact komen met een echtpaar die de rol van bonus opa en oma op zich wilt nemen.

Lieve Groet

6.17. Lieve opa en oma gezocht

Hallo

Wij zijn op zoek naar een lieve opa en oma voor onze kinderen ze zijn 6 en 3 jaar oud. Ze missen heel erg een opa en oma. En wij als ouders zouden dit graag willen opvullen voor ze en daarom zijn we op zoek gegaan

Lijkt het je leuk om deze twee lieve kinderen een opa en oma te geven reageer dan op dit bericht. We wonen in Flevoland


6.18. Wij willen graag Oma en Opa zijn

Wij zijn op zoek naar ouders die hun kinderen graag een Oma en Opa gunnen, liefst omgeving Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk


6.19. Oma (en/of opa) gezocht Almere Buiten

Ik heb een zoon van 5 jaar. Leef gescheiden maar hij woont bij mij. Mijn vriend is lief maar veel afwezig ivm werk. Opa's en oma's wonen ver en zijn ziek of druk. Ik zie in mijn omgeving dat veel gezinnen met grootouders veel beter functioneren. Ik ben hier komen wonen vanwege mijn ex partner maar heb hier weinig sociale contacten.

We voelen ons eenzaam en een of twee adoptie grootouders zou een groot verschil zijn. Ook praktisch gezien zou het fijn zijn om meer mensen over de vloer te hebben.

Ik werk aan huis in een groene omgeving aan de rand van de stad.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Tips voor aanstaande grootouders en kleinkinderen
 2. Wil graag een kindje verrassen
 3. Oma zoekt kleindochter
 4. Opa en/of oma gezocht
 5. Opa/ oma gezocht
 6. Gezocht gezellige oma
 7. Opa / oma gezocht Winterswijk
 8. Wij zoeken een lieve oma, of opa en oma voor ons kindje
 9. We zoeken een lieve oma, of oma en opa
 10. Opa en/of oma gezocht omgeving 072
 11. Oma en/of opa gezocht
 12. Oma of oma en opa gezocht omgeving voorburg Leidschendam den haag zoetermeer
 13. Oma gezocht (omgeving Leiden)
 14. oma aangeboden omgeving Flevoland/ West Veluwe.
 15. Opa en/of Oma gezocht voor mijn lieve zoontje van 1 1/2 (R\'dam)
 16. Lieve Opa en Oma gezocht
 17. Lieve opa en oma gezocht
 18. Wij willen graag Oma en Opa zijn
 19. Oma (en/of opa) gezocht Almere Buiten

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.