Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Stoere opa

Zijn er mensen die af en toe tijd hebben voor een kop koffie en twee geweldige jongens. 13 en 10. Omgeving Apeldoorn.

Groetjes van ons

6.2. Ben jij de lieve betrouwbare opa en oma die wij zoeken!

Wij zijn op zoek na een lieve en betrouwbare opa en oma voor onze twee schatten van kinderen 9 en 5jr oud. Graag woonachtigt in de omgeving noord brabant. Helaas zijn er geen opa en oma's in het leven van onze kinderen en die gun ik ze zo graag en ons zelf ook. Zelf kijken we met fijne herinneringen terug ba de tijd van onze opa en oma.

Ben jij degene die we zoeken neem dan contact op.

Veel liefs.

6.3. We zoeken een oma/opa en tante/ook

Wij zijn een jong gezin en we hebben een heel lief kindje van 2 jaar oud, en we komen uit Brabant en voor ons maakt echt de afstand niet uit als het maar van twee kanten komt, en we vinden het heel belangrijk dat het klikt. En we gunnen hem echt een hele lieve oma en opa, en we hopen echt dat er lieve reactie op af komen.

Veel liefs warm gezin.


6.4. Oma, opa en/of tante gezochte

we zijn 2, 3 en 4 jaar, onze ouders zijn gescheiden en van Afrikaans afkomst. We hebben geen famiie in Nederland en zouden graag een oma, opa of tante willen hebben.

Bedankt voor je liefde.


6.5. Actieve opa en oma gezocht

Hallo, ik , wij zouden het leuk vinden om een opa en/ of oma te verwelkomen in ons gezin. Ons gezin bestaat uit twee jongens van 12 en 14 jaar, en ik de mama. Met name de jongste "mist" soms een stoei-opa of opa die naar zijn voetbalwedstrijd komt kijken. Ook gewoon de gezellige dingen zoals samen eten, winkelen, praten etc. Fijn zou zijn als het omgeving Haarlem zou zijn.


6.6. Opa's en oma's gezocht!

Hallo allemaal, Wij zijn een gezin met twee kinderen, dochter is 7 jaar en zoontje is onlangs drie jaar geworden. Onze beide ouders aan beide kanten zijn overleden, dit is een groot gemis, ook voor de kinderen. Ik ben altijd thuis met de kinderen en m'n man werkt. Soms valt het mij zwaar, zie ik opa's en oma's in de speeltuin of op het schoolplein... Welke leuke, lieve opa en of oma zou het leuk vinden om met onze kinderen leuke dingen te ondernemen? We wonen in het centrum van Arnhem. Graag zie ik reacties tegemoet! Alvast hartelijk dank!


6.7. Alleenstaande oma

Daag, ik ben Josje. Een alleenstaande, nog werkende oma. Ik zou graag voor kinderen zonder familie of opa&oma een oma willen zijn. Ik houd veel van kinderen. Ik ben niet echt een oppas-oma maar meer om af-en-toe, bv. in het weekend, soms de avonden en ook in de vakantie's leuke dingen met de kinderen te doen. Omdat oma-zijn normalerwijze langdurig is, vind ik het heel belangrijk om zorgvuldig om te gaan met het opbouwen van een relatie. Ik denk dat ik eerst graag met de ouders op één lijn zou willen komen en pas daarna dat de kinderen erbij betrokken worden. Dit vooral om teleurstellingen bij de kinderen te voorkomen. Ik woon in het Oosten van het land, dus graag reacties uit Drenthe, Twente, Achterhoek. Ik kijk uit naar reacties om samen het avontuur aan te gaan en er iets moois van te maken !!

Groeten,

6.8. Adoptie grootouders

Hallo, wij zijn een opa en oma uit Sprang Capelle Noord Brabant. Graag zouden wij als opa en oma iets willen betekenen voor een kindje tot 3 jaar die het zelf zonder een opa en oma moet doen Wij wonen zelf in Sprang Capelle Noord Brabant en zouden het leuk vinden als jullie in de buurt zouden wonen

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Stoere opa
  2. Ben jij de lieve betrouwbare opa en oma die wij zoeken!
  3. We zoeken een oma/opa en tante/ook
  4. Oma, opa en/of tante gezochte
  5. Actieve opa en oma gezocht
  6. Opa\'s en oma\'s gezocht!
  7. Alleenstaande oma
  8. Adoptie grootouders
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.