Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Wij zijn een groot en gezellig gezin met drie lieve enthousiaste kinderen, 1 meisje van 9 en twee jongens van 5 en 3. Aangezien we weinig tot geen contact hebben met de grootouders, dit vanwege afstand en grootouders met een drukke planning, zouden we het zo fijn voor onze kinderen vinden om een opa en oma (70+ niet roker) te hebben die graag tijd met ze door brengt, leuke dingen met ze doen en interesse hebben voor ze. Het liefst in de buurt van Zwanenburg. Het hebben van een goede opa en oma band vinden wij erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij hopen dat het op deze manier gaat lukken!


6.2. opa/ oma/tante/oom gezocht

Lieve lezer,

Voor mijn 14 jarige dochter ben ik op zoek naar een liefdevolle opa/ oma/tante/oom. Als enig kind (vader en grootouders overleden) wil ik dat mijn dochter de liefde, warmte en knusheid van familie ervaart. Meer vragen wij niet. Omgeving Gelderland.

Liefs

6.3. Zoek opa of oma voor mijn dochter

Ik ben alleenstaande vader en voor mijn inwonend dochtertje van 7 op zoek naar een gezellige en vooral lieve aktieve opa of oma, die zo nu en dan iets leuks met haar kan en wil doen. Ze houdt van knutselen, tekenen, speeltuin, winkelen, zwemmen. Ze is wel een pittig (heeft een aaardige rugzak) maar ontzettend lieve meis.

Belangrijk is het gevoel van familie, op bv verjaardag feestdagen en dergelijke, Tessa mist heel erg familie.

Wij wonen in Amersfoort dus zou heel leuk zijn als je in of nabij Amersfoort woont. Ik heb geen auto.

lieve groetjes van ons uit Amersfoort


6.4. Grootouders

Wij zijn een gezin van 3 kleine kinderen. Ben op zoek naar een lieve oma en opa voor mijn kinderen. Het liefst in de omgeving Herentals Morkhoven.

Mvg

6.5. Meisje van 10,5 maand zoekt opa en/of oma

Ik ben op zoek samen met mijn man naar een leuke, lieve, gezellige en vrolijke opa en/of oma, die aandacht en liefde wil geven aan onze lieve en vrolijke kleine meid. Ze heeft wel een opa en oma, maar die wonen te ver weg om daar regelmatig naar toe te kunnen gaan. Daarom deze oproep. We zouden het leuk en gezellig vinden om met u in contact te komen. Onze dochter woont in Rijnsburg. Als u iets verder dan in de omgeving van Rijnsburg woont. Is dit geen probleem.


6.6. Pas op!

Graag wil ik mijn verhaal vertellen om iedereen te waarschuwen. Wij zijn 7 jaar geleden bonusopa en -oma geworden van een Iraans meisje. Later is er nog een jongen geboren. Hele leuke jaren, bezoek, dagjes uit, schoolactiviteiten, oudergesprekken meegedaan. We konden het met de ouders voortreffelijk vinden. Ze kwamen ook op onze verjaardagen, met de feestdagen, kortom alles samen gedaan. Heb zelfs vrijwilligerswerk gedaan op haar school, ben lerares.

Na bijna 7 jaar nemen ze de telefoon niet op als we bellen. Een app gestuurd om te vragen wat er was. Krijgen een app terug, wij willen het contact verbreken. Uit het niets, helemaal uit het niets. Voelen ons echt bedonderd, verraden. Zoveel energie, geld, emotie in gestoken. Het ergste vind ik het voor de kinderen.

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Opa en oma gezocht
  2. opa/ oma/tante/oom gezocht
  3. Zoek opa of oma voor mijn dochter
  4. Grootouders
  5. Meisje van 10,5 maand zoekt opa en/of oma
  6. Pas op!
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.