Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Familie gezocht voor mijn zoontje

Wij zijn voor mijn 8maanden oude zoontje op zoek naar mensen die van hem houden. Helaas hebben we weinig mensen om ons heen voor hem waar hij echt welkom is en gunnen hem liefde en lieve mensen. Wilt u zijn opa en oma of oom en tante worden? Wij wonen in omgeving Gouda.


6.2. Oma aangeboden omgeving Flevoland

Graag zou ik een lieve oma willen zijn voor jouw/jullie kinderen. Zelf heb ik geen kinderen, dus ook geen kleinkinderen. Het zou fijn zijn om samen een leuke band op te bouwen en zodoende elkaars leven te verrijken.

vr. gr.

6.3. Opa en Oma gezocht in Leeuwarden

Hoi, wij hebben geen familie in de buurt en zijn op zoek naar een lieve surrgaat opa en oma. Mijn kinderen zijn 3 en 5 jaar, een jongen en een meisje. Wil je kennis maken? Bel me! 06 16 262 985.

Groetjes,

6.4. Familie gezocht

Wij zijn een vrolijke gezin, en we hebben 1 kindje, en we hopen wel op deze manier iemand te treffen die een soort tante/oom of een oma en opa, en misschien kunnen we wel iets voor elkaar betekenen. We houden wel van eerlijkheid, en we houden van gezelligheid, en we vinden het heel belangrijk dat het klikt, veder maakt ons echt de afstand niks uit, en dat het veder ook van twee kanten komt.

We hopen echt op leuke en lieve reactie.


6.5. Ouderen gezocht om te tuinieren met kinderen in Utrecht

In Utrecht start binnenkort een tuin waar kinderen samen met ouderen zullen kunnen tuinieren. Dit is een initiatief van EnactusUCU. Kennis van tuinieren of verwante vaardigheden zijn niet benodigd; er is ook begeleiding aanwezig. Dus lijkt het u leuk om hier als een soort Opa of Oma bij betrokken te zijn, stuur dan een email naar groenevingers.enactusucu@gmail.com. Hopelijk tot binnenkort!


6.6. Oma aangeboden omgeving Amstelveen

Graag zou ik een lieve oma willen zijn voor jullie jonge kind(eren). Bij elkaar op bezoek, leuke dingen doen.

Lieve groet,

6.7. Wij zoeken een leuke opa en/of oma!

Ik en mijn dochter van 6 jaar hebben geen naaste familie. We zijn op zoek naar een leuke en lieve opa en/of oma! Wij zijn woonachtig in Haastrecht, omgeving Gouda. Ik gun mijn dochter het plezier van een opa en een oma. En soms zou een beetje ouderlijk advies ook erg fijn zijn. Gezellig naar de kinderboerderij, spelletjes doen, nog harder applaus tijdens schoolvoorstellingen, samen boekjes lezen. Iets wat ze helaas moet missen in haar leven en ik zo graag opgevuld zou zien!

Hebben jullie ruimte in jullie hart voor een geweldig kleinkind? Stuur dan snel een berichtje!


6.8. Bonus Opa en Oma

Wij zijn grootouders van 2 schatten van kleinkinderen (5 ,3, jaar oud). Wegens omstandigheden en de lange afstand, zien we onze kleinzoons te weinig. We zijn jong van geest en hebben veel te bieden aan kindjes die geen grootouders hebben. Onze voorkeur gaat uit naar kinderen tot 10 jaar.

Bij interesse kunt u ons mailen.

Hartelijke groet,


6.9. Grootouders gezocht

Hallo

Ik ben een jonge moeder met een schat van vier jaar oud. Wie kan lekker gevoel geven aan mijn kind als grootouders?

Lief van

6.10. Grootouders gezocht

Mijn familie kring is helaas heel erg klein en ik verlang dan ook erg naar een familie. Mijn zoon van 7 heeft helaas geen grootouders meer enik gun hem die heel erg. Grootouders die zin hebben dingen te ondernemen of gwn veel liefde en warmte over hebben in hun hart.


6.11. Opa en oma gezocht in de omgeving van Breda

Ik ben een alleenstaande moeder met een fantastisch dochtertje van 1,5. Helaas leven mijn ouders niet meer en ik gun mijn dochtertje ontzettend een lieve opa en oma in haar leven. Ik denk dan aan gewone dingen, op bezoek gaan, rondje wandelen of naar de kinderboerderij...

Liefs,

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Familie gezocht voor mijn zoontje
 2. Oma aangeboden omgeving Flevoland
 3. Opa en Oma gezocht in Leeuwarden
 4. Familie gezocht
 5. Ouderen gezocht om te tuinieren met kinderen in Utrecht
 6. Oma aangeboden omgeving Amstelveen
 7. Wij zoeken een leuke opa en/of oma!
 8. Bonus Opa en Oma
 9. Grootouders gezocht
 10. Grootouders gezocht
 11. Opa en oma gezocht in de omgeving van Breda
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.