Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Gezocht opa en oma, Overijssel Gelderland

helaas hebben onze kinderen van 5, 6, en 13 geen opa en oma meer, wie kan of wil deze rol overnemen, wij zijn erg terughoudend om zo een opa en oma te zoeken je weet nooit wie je tegen het lijf loopt, ik hoop dat er ook eerlijke en nette mensen zijn, ps wij houden niet van rokende mensen


6.2. Oma gezocht

Beste oma, voor mijn zoon 8 jaar ben ik opzoek naar een ondernemende maar vooral lieve oma wegens het ontbreken daarvan.

Graag in Amsterdam.

Mijn kind is te jong om geen actieve oma te hebben. Ik ben heel benieuwd of er reacties komen. Hopelijk tot gauw lieve oma.


6.3. Opa en Oma gezocht

Mijn kleine manneke van bijna 2 jaar heeft helaas geen Opa en Oma en we zouden dat wel heel graag willen? Ik ben alleenstaande ouder en ik zou erg prijs stellen om een leuke band op te bouwen met een lieve Opa en Oma. Het gaat om een paar uurtjes per week of om de week.

U kunt mij een mailtje sturen en ik ben benieuwd wie onze Opa en oma word. Met vriendelijke groeten,


6.4. We zoeken oma/opa en een tante/oom of een goede vrienden

Helaas is het bij ons het geval dat ons kindje ook geen oma/opa en een tante/oom heeft en we vinden dat echt heel erg, daarom hopen we nu echt dat iemand reageert die het graag wilt doen, we komen wel uit Brabant maar afstand maakt ons echt niet uit, we hebben een auto, we vinden het zo belangrijk dat het klikt. Veder mag er ook een tante/oom reageren en misschien kunnen we elkaar dan helpen, helaas heeft onze familie er geen zin in en dat doet pijn, daarom hopen we op deze manier dat we mensen mogen vinden die het met liefde doen.

We hopen echt op leuke reactie en je mag mij altijd een email sturen en wij reageren zeker terug.

Gr.

6.5. Gezocht opa/oma en of oom/ tante

Wegens omstandigheden hebben wij geen contact meer met onze ouders, broers en zussen. Voor ons zoontje is dat best moeilijk te begrijpen dat andere kindjes wel opa's, oma's, oom's en tantes hebben.

Daarom zoeken we naar iemand die graag een opa, oma, oom of tante wil zijn voor onze kleine man, jongetje van 3.

Liefst omgeving West-Brabant, Zuid Holland. rond Dordrecht of Breda en omgeving. mailen mag altijd: .


6.6. Oma/tante aangeboden

Lieve ouders en kinderen,

Ik zou graag in contact komen met een gezin met kleine kinderen die een oma/tante zoeken om een warme en langdurige band mee op te bouwen. Ik ben 54 en heb veel liefde een aandacht te geven. Zelf heb ik jammer genoeg geen kinderen en ik mis die band. Ik heb met mijn voorleeskinderen, die helaas naar het buitenland zijn verhuisd, ervaren dat een bloedband niet nodig is om veel voor elkaar te betekenen. Ik woon in Zuidoost Brabant en heb een auto.


6.7. Gezocht lieve groot ouders of tante

Ik zoek van mijn dochter van 11 een lieve oma of tante Ik ben een alleenstaande ouder. Mijn dochter heeft verder geen oma opa tante door breuk in familie contact Toch denk ik dat ze het heel leuk vind een band met iemand tekrijgen die haar wat extra aandacht en liefde kan bieden

Wie heeft er hier intresse in om haar dat beetje extra's tebieden in omgeving oss noord brabant.


6.8. Opa en oma gezocht

Wij zouden graag een band opbouwen met een ouderpaar die graag opa en oma willen zijn van ons zoontje van net 1 jaar. Hij is nog jong, dus dit maakt het mogelijk om hem van kleins af aan te zien opgroeien en in je hart te sluiten.

Door omstandigheden vullen onze ouders niet de rol in die wij zelf graag zouden zien voor ouders en voor een opa en oma. Wij missen de warmte van het hebben van betrokken ouders, die met regelmaat langskomen, interesse tonen, hulp aanbieden en die het leuk vinden om tijd met ons zoontje door te brengen of op te passen.

Wij zouden graag een fijne band willen opbouwen en het leuk vinden als een soort vanzelfsprekendheid en eigenheid met elkaar ontstaat...ondanks dat wij geen bloedbanden zijn.

Zijn jullie door omstandigheden geen (groot)ouders en zouden jullie graag dit anders zien? Dan komen wij graag in contact! Wij wonen in de buurt van Amersfoort.


6.9. Wij zijn op zoek naar leuke kleinkinderen

Wij zijn een echtpaar van 54 en 56 jaar en zouden graag opa en oma willen zijn het liefst in de buurt van Schagen.


6.10. Oma en opa aangeboden

Wij zijn een leuk gezellig echtpaar van 55 en 56 jaar en we zouden het leuk vinden om in kontakt te komen met een gezin die een opa en oma zoeken voor hun kinderen. Het liefst in de omgeving van Schagen.


6.11. Oma aanbod

Hoi,

Mijn naam is Marga en wil graag een oma worden. Het is wonderlijk om te genieten van jonge kinderen en ze op te zien groeien tot volwaardige volwassene met veel vallen en opstaan. Ik ben alle dagen thuis en het lijkt mij weer heerlijk om iets te ondernemen met een kleintje en dan ook nog een band mee op te bouwen. En misschien ook wel om de ouders een beetje te ontlasten. Dit graag in Breda.

Met vriendelijke groet.

6.12. Lieve opa en oma aangeboden

Wij zijn een lief en jeugdig echtpaar van 47 en 57 jaar en werken beide in de zorg. We hebben een lieve hond (Labrador) en drie katten. Door omstandigheden waar we veel verdriet van hebben is er geen contact met eigen kinderen en kleinkinderen. Liefde, warmte en betrokkenheid is wat we te bieden hebben en zou ons leven weer wat meer kleur en inhoud geven. Wij zijn gelovig en wonen in Joure (Friesland). We hopen van harte om op deze manier ons leven te kunnen verrijken met lieve kleinkinderen waar wij wel een opa en oma voor mogen zijn. Wij kijken uit naar reacties!


6.13. Lieve opa en/of oma omgeving Utrecht gezocht!

Wij zijn een gezin met drie kinderen uit Utrecht. Twee meiden van 8 en 7 en een jongen van 5. Mijn ouders zijn beiden overleden , die van mijn man wonen in Dokkum en zien we niet zo vaak. We zijn op zoek naar een lieve opa en/of oma die betrokken wil(len) zijn in het dagelijks leven van onze kinderen en dat van ons en uiteraard andersom. Liefst omgeving Utrecht-stad of nabij. Heeft u interesse, reageer en wie weet !

Groet,

6.14. Opa en Oma gezocht voor mijn 2 kids van 18 en 21

Mijn 2 kids hebben allebei hun beperkingen waaronder adhd en autisme. Helaas willen mijn eigen ouders niets meer met ons te maken hebben ook door de beperkingen van mijn kinderen. In hun ogen is zodra je wat mankeert hoor je er bij ons niet meer bij. Nu missen zij vreselijk een opa en oma waar ze gewoon af en toe lekker mee kunnen teuten. Ook ik mis mijn ouders maar daar zal ik mij bij neer moeten leggen. Wij wonen in de omgeving van Den Oever in Noord Holland en zijn dan ook op zoek een opa en oma in de buurt.


6.15. Lieve oma en opa gezocht

Ik ben een alleenstaande mama, en mis het gevoel van een lieve betrokken opa en of oma om samen leuke dingen mee te doen. Vader van mijn dochter is helaas ook niet in beeld. Hoop op een leuke match en dat mijn meisje kan genieten van de liefde en warmte van een oma en of opa. Wij wonen in Amsterdam. Maar in de buurt is ook erg leuk.


6.16. Kleinkind(eren) gezocht

Graag zou ik een liefdevolle oma willen zijn van een (of meerdere) kleinkind(eren). Ik heb een kleinkind, maar het contact loopt moeizaam ven mijn dochter. Ik ben 63 jaar en heel actief; wil ook nog wel in de snelle attracties.
Omgeving Betuwe.

Graag tot ziens,

6.17. Pleegoma zijn

Graag zou ik pleegoma willen zijn in een jong gezin in Zuid-Holland.

Ik vind het leuk om met kinderen de nieuwe trends te volgen, hun hobbies en sporten en school. Misschien een weekendje oppassen etc.

Het lijkt mij leuk af en toe naar theater of dierentuin te gaan, etc.

Is er een gezin dat belangstelling heeft dan hoor ik het graag, Ine


6.18. Gezocht: leuke opa en oma voor mijn 3 meiden omgeving Flevoland

Ik ben voor onze 3 dochters op zoek naar een leuke opa en oma. Door omstandigheden hebben zij weinig tot geen contact met hun eigen opa en oma. En nu ze ouder worden gaan ze merken dat andere kindjes wel veel contact hebben met oma's en opa's. Die komen kijken bij afzwemmen of langs de kant staan bij de avondvierdaagse. Dat hebben zij niet en zijn daar af en toe heel verdrietig over. Dit doet ons echt pijn in het hart. Daarom zouden wij graag een leuke pleegopa en -oma willen voor onze 3 meiden in de omgeving Flevoland. Wij wonen zelf in Lelystad.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Gezocht opa en oma, Overijssel Gelderland
 2. Oma gezocht
 3. Opa en Oma gezocht
 4. We zoeken oma/opa en een tante/oom of een goede vrienden
 5. Gezocht opa/oma en of oom/ tante
 6. Oma/tante aangeboden
 7. Gezocht lieve groot ouders of tante
 8. Opa en oma gezocht
 9. Wij zijn op zoek naar leuke kleinkinderen
 10. Oma en opa aangeboden
 11. Oma aanbod
 12. Lieve opa en oma aangeboden
 13. Lieve opa en/of oma omgeving Utrecht gezocht!
 14. Opa en Oma gezocht voor mijn 2 kids van 18 en 21
 15. Lieve oma en opa gezocht
 16. Kleinkind(eren) gezocht
 17. Pleegoma zijn
 18. Gezocht: leuke opa en oma voor mijn 3 meiden omgeving Flevoland

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.