Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Wij zijn een groot en gezellig gezin met drie lieve enthousiaste kinderen, 1 meisje van 9 en twee jongens van 5 en 3. Aangezien we weinig tot geen contact hebben met de grootouders, dit vanwege afstand en grootouders met een drukke planning, zouden we het zo fijn voor onze kinderen vinden om een opa en oma (70+ niet roker) te hebben die graag tijd met ze door brengt, leuke dingen met ze doen en interesse hebben voor ze. Het liefst in de buurt van Zwanenburg. Het hebben van een goede opa en oma band vinden wij erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij hopen dat het op deze manier gaat lukken!


6.2. Pas op!

Graag wil ik mijn verhaal vertellen om iedereen te waarschuwen. Wij zijn 7 jaar geleden bonusopa en -oma geworden van een Iraans meisje. Later is er nog een jongen geboren. Hele leuke jaren, bezoek, dagjes uit, schoolactiviteiten, oudergesprekken meegedaan. We konden het met de ouders voortreffelijk vinden. Ze kwamen ook op onze verjaardagen, met de feestdagen, kortom alles samen gedaan. Heb zelfs vrijwilligerswerk gedaan op haar school, ben lerares.

Na bijna 7 jaar nemen ze de telefoon niet op als we bellen. Een app gestuurd om te vragen wat er was. Krijgen een app terug, wij willen het contact verbreken. Uit het niets, helemaal uit het niets. Voelen ons echt bedonderd, verraden. Zoveel energie, geld, emotie in gestoken. Het ergste vind ik het voor de kinderen.


6.3. Opa en oma

Wij willen graag de rol van opa en oma vervullen. Wij zijn 65 jaar wonen in een klein plaatsje in Brabant.


6.4. lieve oma en opa gezocht omgeving Geldermalsen/Brabant

Hoi we zoeken voor onze baby en ons kindje van 4 jaar een lieve oma en opa. We vinden het belangrijk dat het klikt. En dat het zeker van twee kanten komt. Dat jullie gezellig met de verjaardagen komen, wij andersom. En met de feestdagen gezellig bij elkaar kunnen zijn. Verder zou het leuk zijn als jullie een goede band willen opbouwen met onze kindjes. En als jullie het leuk vinden dan mogen jullie zeker ook oppassen, of dat onze kindjes een keer komen logeren. Maar alles in goed overleg.

Spreek het jullie aan. Reageer dan gezellig. En misschien zitten we binnen kort gezellig bij elkaar voor een kennismaking.

Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Opa en oma gezocht
  2. Pas op!
  3. Opa en oma
  4. lieve oma en opa gezocht omgeving Geldermalsen/Brabant
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.