Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Opa en oma gezocht

Wij zijn een groot en gezellig gezin met drie lieve enthousiaste kinderen, 1 meisje van 9 en twee jongens van 5 en 3. Aangezien we weinig tot geen contact hebben met de grootouders, dit vanwege afstand en grootouders met een drukke planning, zouden we het zo fijn voor onze kinderen vinden om een opa en oma (70+ niet roker) te hebben die graag tijd met ze door brengt, leuke dingen met ze doen en interesse hebben voor ze. Het liefst in de buurt van Zwanenburg. Het hebben van een goede opa en oma band vinden wij erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Wij hopen dat het op deze manier gaat lukken!


6.2. Oma zijn

Ik ben 59 jaar en mis het erg dat ik geen kleinkinderen heb. Daarom zou ik graag oma willen zijn van een paar leuke kleinkinderen. Liefst uit omgeving van Schagen.


6.3. Ik zoek een oma

Ik ben op zoek naar een oma voor mijn dochter van 11. Ik hoop in contact te komen met oma’s die het leuk vinden om wat extra aandacht door spelletjes te doen of winkelen gewoon leuke oma dingen knutselen breien. Mijn moeder is helaas 3 jaar geleden overleden. Ik hoop dat er een reactie komt.

vriendelijke groet , omgeving Amstelveen


6.4. Ik zoek een OMA

Hallo,

Ik heb een gezien van drie kinderen, meisje van 8, en van 6 en een jonge van bijna 2.

Ik kom uit Afrika, dus afstand van familie.

Wij zijn een christelijk familie en wij zoeken een Oma vanaf ongeveer 65 jaar die ook een lieve familie wil hebben in Capelle de Terp.

Capelle aan den ijssel. Bent u die OMA voor ons? neem dan gerust contact.


6.5. Wij zijn opzoek naar oma en opa

Hallo,

Wij zijn een gezin van 3 kleinen kinderen. Ben op zoek naar een lieve oma en opa voor mijn kinderen. Het liefst in de omgeving Venlo.


6.6. Gezocht: bonusoma

Hallo,

Wij zijn een gezin van 5 mensen. Moeder 42 jaar oud, vader 43 jaar oud en kinderen, 2 jongens (9 en 6 jaar) en meisje van 3 jaar. Wij missen een oma of opa in onze gezin. De oma's van de kinderen wonen in het buitenland en wij zien ons 1-2 keer per jaar, helaas is het niet genoeg voor het opbouwen van een diepere relatie (((. Wij wonen in Utrecht, Hoge Weide.

Met vriendelijke groeten,

6.7. Oma/opa/tante/oom gezocht

Hoi, wij zijn een hele vrolijk sportief gezin, alleen we missen een lieve oma/opa of een tante/oom, neefjes en nichtjes zijn ook altijd welkom. Het is zo jammer met de feestdagen en de verjaardag, of een andere bijzonderheid dat je dit niet hebt. Verder vinden we het belangrijk dat het klikt, dat het van twee kanten komt. Liefst omgeving Gelderland, Utrecht, Brabant.

We hopen ook leuke en spontane reactie.

Liefs ons.

6.8. opa/ oma/tante/oom gezocht

Lieve lezer,

Voor mijn 14 jarige dochter ben ik op zoek naar een liefdevolle opa/ oma/tante/oom. Als enig kind (vader en grootouders overleden) wil ik dat mijn dochter de liefde, warmte en knusheid van familie ervaart. Meer vragen wij niet. Omgeving Gelderland.

Liefs

6.9. Zoek opa of oma voor mijn dochter

Ik ben alleenstaande vader en voor mijn inwonend dochtertje van 7 op zoek naar een gezellige en vooral lieve aktieve opa of oma, die zo nu en dan iets leuks met haar kan en wil doen. Ze houdt van knutselen, tekenen, speeltuin, winkelen, zwemmen. Ze is wel een pittig (heeft een aaardige rugzak) maar ontzettend lieve meis.

Belangrijk is het gevoel van familie, op bv verjaardag feestdagen en dergelijke, Tessa mist heel erg familie.

Wij wonen in Amersfoort dus zou heel leuk zijn als je in of nabij Amersfoort woont. Ik heb geen auto.

lieve groetjes van ons uit Amersfoort


6.10. Grootouders

Wij zijn een gezin van 3 kleine kinderen. Ben op zoek naar een lieve oma en opa voor mijn kinderen. Het liefst in de omgeving Herentals Morkhoven.

Mvg

6.11. Meisje van 10,5 maand zoekt opa en/of oma

Ik ben op zoek samen met mijn man naar een leuke, lieve, gezellige en vrolijke opa en/of oma, die aandacht en liefde wil geven aan onze lieve en vrolijke kleine meid. Ze heeft wel een opa en oma, maar die wonen te ver weg om daar regelmatig naar toe te kunnen gaan. Daarom deze oproep. We zouden het leuk en gezellig vinden om met u in contact te komen. Onze dochter woont in Rijnsburg. Als u iets verder dan in de omgeving van Rijnsburg woont. Is dit geen probleem.


6.12. Pas op!

Graag wil ik mijn verhaal vertellen om iedereen te waarschuwen. Wij zijn 7 jaar geleden bonusopa en -oma geworden van een Iraans meisje. Later is er nog een jongen geboren. Hele leuke jaren, bezoek, dagjes uit, schoolactiviteiten, oudergesprekken meegedaan. We konden het met de ouders voortreffelijk vinden. Ze kwamen ook op onze verjaardagen, met de feestdagen, kortom alles samen gedaan. Heb zelfs vrijwilligerswerk gedaan op haar school, ben lerares.

Na bijna 7 jaar nemen ze de telefoon niet op als we bellen. Een app gestuurd om te vragen wat er was. Krijgen een app terug, wij willen het contact verbreken. Uit het niets, helemaal uit het niets. Voelen ons echt bedonderd, verraden. Zoveel energie, geld, emotie in gestoken. Het ergste vind ik het voor de kinderen.

M v Bommekl Als u wilt reageren op een oproep, dan klikt u op de naam van de afzender. Dan opent zich vanzelf een emailbericht waarin de geadresseerde al is ingevuld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

 1. Opa en oma gezocht
 2. Oma zijn
 3. Ik zoek een oma
 4. Ik zoek een OMA
 5. Wij zijn opzoek naar oma en opa
 6. Gezocht: bonusoma
 7. Oma/opa/tante/oom gezocht
 8. opa/ oma/tante/oom gezocht
 9. Zoek opa of oma voor mijn dochter
 10. Grootouders
 11. Meisje van 10,5 maand zoekt opa en/of oma
 12. Pas op!
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.