Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Grootouders
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Adoptie grootouders


6.1. Bonus Opa en Oma

Wij zij grootouders van 2 lieve kleinzoons,3 en 5 jaar oud.Wegens omstandigheden zien we onze jongens veel te weinig. Wij zijn jong van geest en hebben veel te bieden, liefde, aandacht, uitjes enz.

We zouden het heel fijn vinden om nog een kind of kinderen gelukkig te maken. Er zijn wat ons betreft wel voorwaarden aan verbonden. Het allerbelangrijkste is een klik met de ouder(s) en de kinderen. Onze voorkeur gaat uit naar kinderen tot 10 jaar. Wij wonen in OMMEN en zoeken binnen een straal van 25 km.

Bij interesse kunt u ons mailen.

Hartelijke groet,


6.2. Opa en/of oma gezocht (Flevoland)

Goedendag,

Mijn vrouw en de moeder van mijn 2 kinderen van 9 en 10 jaar is recentelijk overleden. Zij hebben voor de rest geen Opa of Oma. Ik vind dat een groot gemis. Ik wil die leegte graag opvullen voor mijn kinderen. U kan mij contacten op 0628487306. Flevoland regio Almere

Met vriendelijke groet
Levino Schrederhof

6.3. Opa & oma familie gezocht

Gezin met weinig contacten, met 3 kinderen, leeftijd 10,4,1, is op zoek naar opa & oma / tante & oom (eigen kinderen rond leeftijd van de kids, ook leuk ). Alleenstaande tante/ oma ook welkom. Wij zijn opzoek naar positieve mensen, makkelijke in omgang. Rustig elkaar leren kennen. Eerlijkheid, gezelligheid, wandelen, speeltuin, elkaar gezelschap houden. Wij wonen landelijk boerderij. Breukelen Provincie Utrecht.


6.4. Liefdevolle opa en oma

Wij zijn een liefdevolle opa en oma. Wij hebben nog plaats over in ons hart om een kindje een opa en oma te gunnen.


6.5. Oma/opa/tante/oom gezocht

We zijn een vrolijke stel en we hopen op deze manier iemand te mogen vinden die graag een oma/opa,tante/oom voor ons kindje zou willen zijn, de afstand maakt ons echt niks uit als het maar klikt. We komen we uit Brabant maar rijden allebei auto.

En als je wil kan je ons bellen.appen 0652678177

Vriendelijke groet,

6.6. Bonustante

Het lijkt me leuk om een soort surrogaattante te kunnen zijn voor een kindje dat daar behoefte aan heeft. Ik denk dan bijvoorbeeld aan samen knutselen, wandelen of naar de kinderboerderij gaan. Liefst omgeving Alphen aan den Rijn/Gouda/Leiden. Als je interesse hebt, hoor ik het graag.


6.7. Bonusoma zoekt kleinkinderen

Ik ben een lieve oma die helaas weinig contact heeft met haar kleinkind. Ik ben op zoek naar een jong gezin in de nabije omgeving van Amstelveen. Het lijkt me heel leuk om af en toe op te passen, samen leuke dingen te doen, bij elkaar op bezoek te gaan. Noem maar op. Eerst rustig kijken of het klikt. Ik ben 54 jaar en werk 4 dagen per week.

Warme groet,

6.8. Oma zoekt kleinkinderen

Graag wil ik een lieve oma zijn voor jullie/jouw kinderen. Het zou fijn zijn om samen een band op te bouwen en wederzijds iets voor elkaar te kunnen betekenen. Omgeving Flevoland/Midden Nederland.

Hartelijke groet,

6.9. Kleinkind of nichtje gezocht

Hoi,

ik zou graag een nichtje of kleinkinderen willen hebben. Ik woon in Den Haag, ben 54 jaar, ik voel me een Zeeuw. Ben in bezit van auto, maar het zou fijn zijn als het in de buurt is..

groet, ik kijk uit naar een reactie.

6.10. Opa en Oma gezocht

Ik zoek een lieve opa en oma voor 5 lieve kindjes.Ik heb zelf een lieve oma gehad ik mis haar nog elke dag.Een vader en moeder had ik niet.Ik heb veel meegemaakt waar ik nog mee worstel soms. Maar het mooiste wat mij is overkomen zijn mijn lieve kinderen. Ik heb een lieve schoonmoeder gehad ze was ziek en is overleden. Ook haar mis ik enorm. Ik zal mijn kinderen alles geven wat ze nodig hebben. Maar een opa of oma kan ik niet geven tenzij ik die hier vind. Ze missen echt een opa en oma. ze zien het bij vriendjes en vriendinnetjes die het wel hebben. Dat doet soms wel eens verdriet. Dus ik dacht ik plaats gewoon een oproep en we zien wel. Ik zoek ook een beetje een moeder voor mij. Om gewoon lekker mee te kletsen, leuke dingen doen samen met de kids. En een opa voor de jongens om wat van te leren en leuke dingen doen. Belangrijkste is dat er een klik is. Wij wonen in het noorden van het land. Ik hoop reacties.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Adoptie grootouders

  1. Bonus Opa en Oma
  2. Opa en/of oma gezocht (Flevoland)
  3. Opa & oma familie gezocht
  4. Liefdevolle opa en oma
  5. Oma/opa/tante/oom gezocht
  6. Bonustante
  7. Bonusoma zoekt kleinkinderen
  8. Oma zoekt kleinkinderen
  9. Kleinkind of nichtje gezocht
  10. Opa en Oma gezocht
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.