Groot Gezin
Grootouders
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

7. Grootouders als voogd vragen

Hallo,

M'n man en ik denken er al een heel tijdje aan om zijn ouders als voogd te vragen voor als er ooit iets met ons zou gebeuren.

Zijn ouders geven echt onvoorwaardelijke liefde en ze hebben dezelfde waarden en accenten als ons.

Maar we zouden hun daar financieel mee belasten en ook fysiek natuurlijk. Het leeftijdsverschil is 57 jaar tussen hun en onze 2 jongens.

Wat vinden jullie hiervan?

Groeten, Liesbet

7.1. Opa en Oma gezocht.

Lieve opa en oma,

Ik ben op zoek naar een liefdevolle opa en oma voor mijn zoon van 7 jaar en mijn dochtertje van 1 jaar. Mijn zoon is zeer sportief en speelt voetbal. Mijn dochtertje is lekker speels en zeer gezellig. Mama moet vaak werken.

Wij zouden het fijn vinden om een opa en oma te hebben met wie wij leuke dingen mee kunnen doen. bijvoorbeeld ; Boekje lezen, naar het museum gaan, wandeling maken, hapje samen eten, etc. Bent u de opa en oma die wij zoeken dan horen wij het graag.


7.2. Oma opa gezocht

Hoi wie wil er een oma en opa zijn voor me jongens van dertien en vier. Mijn ouders zijn helaas overleden wat mijn oudste zoontje enorm mist by me schoonouders we geen contact die zien spijtig genoeg liever vreemde kinderen de kleinste kent geen grootouders maar vind het erg voor hem. Ook al met grootoudwrfeestjes op school enz en een knuffel enz. By ons gaat het om de liefde niet om de kryg .afstand speelt geen rol. Hopelijk horen we iets.

groetjes van uit België.

7.3. voor Liesbeth

Vraag het de grootouders!

Anna

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Grootouders als voogd vragen

  1. Opa en Oma gezocht.
  2. Oma opa gezocht
  3. voor Liesbeth
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.