Groot Gezin
Het gezin van Eric en Angelica
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 
famoomenshome.nl

Op deze pagina vindt u:

 1. een presentatie van ons gezin.

 2. Verder hebben we een verslag gemaakt van de zwangerschap van de tweeling,

 3. en van de bevalling en de periode hierna. Dat laatste wordt regelmatig aangevuld.

 4. Verder hebben we een foto galerij.

Wilt u reageren op ons verslag... Dat kan!!

Lees ook de andere reacties.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.


.2. Ons gezin

Hallo allemaal,

Na het lezen en bekijken van de deze site ben ik in contact gekomen met de makers hiervan. Zij hebben mij gevraagd of ik regelmatig een verslag wou sturen hoe het een "groot gezin in wording" nou eigenlijk vergaat.

Laten we ons eerst eens voorstellen....... Mijn naam is Eric, ik ben 28 jaar en ik ben werkzaam als 1ste machine-operator in een fabriek die diepvries-gebak maakt. Mijn vrouw heet Angelica en is 26 jaar, ook zij heeft een fulltime job namelijk, huisvrouw. We hebben ook twee kids, mijn zoontje heet Joey en is op 2de kerstdag '97 4 jaar geworden en hij zit dan net op school. Mijn dochtertje heet Kaylee en zij wordt 20 april '98 3 jaar. Kijk maar eens naar onze foto galerij!

Daar wij enorm van onze kinderen genieten hadden we besloten om voor een derde kindje ruimte te maken in ons huis. Toen Angelica weer zwanger werd was ze in het begin zo ziek dat we besloten om eens aan de dokter te vragen of dit wel normaal was. De huisarts verwees ons gelijk door naar het ziekenhuis om aldaar een echo te laten maken en te kijken of alles goed was met ons derde kindje. Op de echo bleek Angelica niet alleen ons derde kindje te dragen maar ook ons vierde kindje!!

Je begrijpt dat we bijna omvielen van verbazing. We keken elkaar aan en onze gezichten spraken op dat moment boekdelen. Ons gezinnetje werd in 1 klap een "groot gezin in wording"!!

We waren erg blij natuurlijk maar het heeft tegelijk toch ook een heel andere impact op je gezin. Er zijn best wat praktische dingen die opgelost moeten worden en dat begint al bij het verzinnen van de namen. Ook de ruimte in huis moesten we anders gaan maken en daarom hebben we dan ook de zolder "omgetoverd" naar een volwaardige kinderkamer voor Joey en Kaylee. We zijn ook gelijk maar lid geworden van de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen, want we kwamen er achter dat op het gebied van meerlingen weinig informatie was vanuit de zorgsector. Een heel verstandige beslissing bleek achteraf want we hebben al veel informatie kunnen halen uit het "Meerlingenmagazine".

Angelica is nu inmiddels 30 weken zwanger. Ze heeft het best zwaar hoor want ze is nu al bijna anderhalf keer zo dik als op het laatst van de zwangerschap van onze eerste twee kids. Ik moet bekennen dat wij ons om deze zwangerschap best zorgen hebben gemaakt al is dit nu wat minder geworden, je hoort altijd van die slechte ervaringen van andere mensen waar bv. complicaties zijn opgetreden en 1 van de 2 kindjes het niet gehaald heeft en nog meer van dat soort trieste gebeurtenissen (ook bij dit soort gevallen biedt de NVOM hulp aan dmv contact-personen die zoiets zelf hebben meegemaakt).

Gelukkig gaat alles nog zoals het hoort en hoeven we ons dus nog geen zorgen te maken. De baby's laten goed merken dat ze er zijn want angelica krijgt regelmatig trappen in haar buik. En ja, dit is nu het werk van vier voetjes dus ook dat komt "dubbel" aan.

Zo, dit was het eerste deel van ons "groot gezin in wording". Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden hoe het ons de laatste 10 weken zal vergaan en als het eenmaal zover is laten we jullie zeker het geboortekaartje zien op deze site plus een foto van de tweeling.

Als je wilt reageren op dit verhaal of je herkent hier iets in stuur ons dan gewoon een e-mailtje op dit adres. Als je vragen hebt mag dit natuurlijk ook.

Tot de volgende keer en groetjes van.....

Eric, Angelica, Joey en Kaylee

We hebben een verslag gemaakt van de zwangerschap van de tweeling, en van de bevalling en de periode hierna.

 

.3. Onze foto galerij

 1. Ons gezin
 2. Robin (links) en Brian in bad
 3. Carnaval 1999
 4. Brian en Robin december 1998
 5. Joey als autocoureur
 6. Joey en Pluto
 7. Kaylee en Roger Rabbit
 8. Kaylee krijgt een "deftige"kus
 9. Brian met Karel
 10. Brian en Robin op het strand
 11. De tweeling wordt groter
 12. Ons kaartje
 13. Ons gezin
 14. Brian
 15. Robin
 16. Eric met Joey en Kaylee
 17. Angelica met Joey en Kaylee

 

.4. Reacties op onze pagina's

hoi allemaal,

Mischien wat raar dat ik in onze eigen reactie-rubriek sta, maar ik hoop dat vele dit voorbeeld zullen volgen want alle reacties zijn welkom..

groetjes van Eric, Angelica, Joey, Kaylee, Brian en Robin.

Tweeling + webring

Wat een prachtige site hebben jullie gemaakt! Ik ben via mijn zusje (waterbaby Teun, misschien zegt het jullie iets, zij is in ieder geval ook aangesloten op de ouderwebring), terecht gekomen bij de mailinglist voor ouders van meerlingen en ben eens even gaan rondkijken hier en daar. Ik moet zeggen; heel leuk om ervaringen van andere ouders te lezen. Onze tweeling is al weer zo groot (een jongen en een meisje van 10) dat het te gek is om weer van die kleintjes te zien. Ik hoop dat alles goed gaat met jullie kroost en wens jullie veel geluk

PS; je kunt eventueel met me chatten via ICQ. Mail me dan even!

Groetjes van Christa, 31 jaar, moeder van Eric en Nicky, 10 jaar

Groetjes uit Mierlo

Hai Eric, Angelica en kinderen,

Hierbij de e-mail groetjes uit Mierlo. Wij zijn vandaag voor het eerst op de web-site groot-gezin en vonden jullie pagina's eruit springen door de foto's. Leuk! Gezien onze 8 spruitjes herkennen wij veel van het wel en wee van jullie gezinnetje. Onze kinderen zijn in de leeftijd tussen 3 maanden en 10 jaar en evenwichtig verdeeld : 4 jongens en 4 meisjes. Geniet er maar met volle teugen van. E-mail groeten en tot binnen kort.

Rene & Annette

Ohooooohhhh

Het is fantastisch om een gezin te hebben, en al helemaal een groot gezin. Helaas hebben we zelf nog geen kinderen, maar die tijd komt er nog wel aan....

Jan en Elles

Harstikke leuk

Ik had eindelijk tijd om te kijken. Zoals beloofd. Dat komt omdat we eerder klaar waren met het werk, dus dacht ik laat ik nu eerst maar eens even naar je familie kijken. Nou nou wel erg indrukwekkend hoor, en harstikke te gek. En net zoals Kim, vond ik de foto van Angelica met de kinderen op het strand het mooist.

nou heel veel groetjes en succes, Brigit

4-FUN

Heerlijk hebben wij het thuis met onze 4 meiden. De oudste is alweer 9, de tweede is 7 en het toetje ,de tweeling, is nu 4 jaar. Geniet er maar van Erik en Angelica

Peter en Annette

Eindelijk

Eindelijk een leuke en eerlijke site met mooie foto's veel geluk en plezier van jullie groot gezin.

Gerrit

Hello from the U.S.A.

Eric,

I thought your photos were great! You are very talented at photography. Your wife and children are beautiful. My favorite photo was the one of your wife and child at the beach. Thanks for sharing this with me.

Your friend,
Kim, from Arkansas, United States of America

Niets zo leuk als een tweeling

Nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweeling! Op 8 april jl. ben ik bevallen van een twee-eiige meisjes tweeling. Ik weet dus zo ongeveer wat jullie mee maken.

Een ding weet ik zeker, er is niets zo leuk als een tweeling.

Groetjes, Carla

Indukwekkend

Eric en Angelica,

Wij, Henk en Brigitte, hebben twee kinderen, nou ja kinderen ze zijn bijna 17 en 15 zijn geen kleine kinderen meer, waren onder de indruk van je verslagen en foto`s die je geplaatst hebt. Je hebt er ondanks dat jullie een moeilijke periode hebben gehad, veel aandacht aan besteed. Ik begrijp dat het nu uitstekend gaat met de kleintjes. Je begrijpt dat wij andere problemen hebben met pubers Maar daar kom je zelf wel achter als ze groot zijn, maar laat ze nog maar lekker kind zijn.

nou Eric en Angelica fijne tijd en tot horens!!!!

van Henk en Brigitte

Mijn bijdrage

Hoewel wij elkaar "kennen" via e-mail, en nog af en toe kontakt hebben, vind ik het leuk om je verslagen te lezen. Ga zo door, het is zeker de moeite waard.

Erika

Reactie op dagboek

Hoi, ik ben Nina en ook moeder van een tweeling die nu 2 jaar is. Ik vond het vooral leuk om dit verslag op internet te lezen. Jullie hebben al 2 kindjes, dus het reilen en zeilen moeten jullie niet meer leren, en verder ben ik ervan overtuigd dat het moeilijker is om 2 kindjes die vlak achter elkaar komen op te voeden, dan een tweeling die alles ongeveer gelijk doen. Overal willen ze samen naar toe, geen seconde kunnen ze zonder elkaar. Alhoewel ze even veel ruzie maken als andere kindjes zie je goed de speciale band die ze met elkaar hebben. Het enige echte ongemak zal zijn dat jullie nu nog een grotere verhuis moeten doen om een uitstapje te maken, maar dat is nog het minste he?

Wij zelf zijn ook aan het proberen om terug zwanger te raken via IVF en van mij mag dat gerust terug een tweeling zijn, dus dan zullen het toch grotendeels positieve ervaringen zijn. In ieder geval, succes !

Nina

Fantastisch verslag

Ik vind jullie verslag erg indrukwekkend. Vooral de periode na de geboorte van jullie zoons. Ik heb bewondering voor het feit dat jullie deze voor jullie nare en moeilijke periode toch zeer gedetailleerd beschrijven. Ik weet niet of ik dit zou kunnen. Je deelt zeer persoonlijke gevoelens met over het algemeen vreemde mensen. Nogmaals een fantastisch verslag en ik heb de periode na de geboorte met tranen gelezen. Zeer emotioneel. Ik ben hartstikke blij dat het nu goed gaat met jullie jongens. Wij hebben zelf een zoon van bijna 11 maanden en als er iets met hem is, ook al is het iets onbeduidends als een verkoudheid, maak je je direkt zorgen. Ons gevoelsleven is door de geboorte van Wietse erg veranderd.

Karin

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.