Groot Gezin
De column
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

88. Ja hoor, Daar gaan we weer!

(16-08-2003) Regelmatig ontvangen we via de invulformulieren bijdragen voor op de website. En zo af en toe komt er weer een zoals:
    Ik lees alleen maar positieve reacties. Wordt een meer genuanceerd beeld op de overbevolking bewust weggefilterd?
Wat moeten we hier nu mee? De website is duidelijk niet goed gelezen, meerdere keren wordt juist het onderwerp overbevolking uitgebreid besproken. Wie stuurt dan zo'n reactie? Er staat zelden een afzender bij. Is het misschien een puber die zich verveelt? Heeft gewoon iemand zin om even in het wilde weg ongenuanceerd te schoppen?

Moeten we zo'n reactie wel serieus nemen, en moeten we zoiets überhaupt wel plaatsen? Plaatsen we de reactie niet dan volgt er zeker de beschuldiging dat we hypocriet zijn. Wel plaatsen heeft ook weinig zin, want het draagt niets bij aan de website. Het onderwerp is namelijk al meerdere keren uitgebreid en genuanceerd besproken.

Ik wil best nog een keer de moeite nemen om er op in te gaan: - Nergens, maar dan ook nergens op de website staat: KOMT! Laten we met z'n allen voor een groot gezin gaan! We zijn ervan overtuigd dat de gezinsgrootte in de eerste plaats een keuze van de ouders is, en niet van de club van 10 miljoen of wie dan ook!

Dus beste bezoeker: Als U dergelijke reactie wilt geven: GRAAG! Maar kijk dan eerst of het onderwerp al besproken is of vraag (via een invulformulier) waar U dit onderwerp kunt vinden. En wees dan zo sportief om een afzender te plaatsen, dan kunnen we U serieus nemen. Misschien ontstaat er dan een ZINNIGE discussie!

Redactie

Wilt u over dit onderwerp meepraten? Dat kan in het hete hangijzer Die eeuwige kritiek.

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.