Groot Gezin
De column
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

129. Boos!

(07-02-1999) Gisteravond zijn mijn dochter en zoon aangereden door een auto. Scooter total loss en de dader is hem gesmeerd met achterlating van zijn auto.

Hoe komt het in iemands hoofd op om die kinderen daar op het asfalt te laten liggen. Waarom borrelt er bij mij nu zo'n woede in mij omhoog dat ik het liefste eigen rechter zou willen spelen? Ik weet het niet maar de radeloosheid in de stem van mijn dochter toen ze me opbelde om te zeggen dat er een ongeluk was gebeurd, ik hoop dat ik de angst ooit nog eens kwijt raak.

Ze had niet verteld wat er precies gebeurd was maar de zwaailichten, mijn dichtgeknepen keel toen ik aan kwam fietsen. De eerste flits van een gedachte: "gelukkig niet mijn dochter", dan het besef dat het dus om mijn zoon gaat! Ik kan niet omschrijven wat er allemaal met je gebeurt.

Het ongeloof als je hoort dat de dader hem gesmeerd is! Ze leven en ze mankeren weinig dank zij hun helm, maar toch! De schrik zit er goed in!

Na een nadere inspectie kwam de politie tot de conclusie dat er waarschijnlijk illegale Polen in hebben gezeten en dat ze nooit meer gevonden zullen worden! Ik begrijp het niet meer. 2 kinderen op het asfalt en dan wegrennen.

Dit moest ik even kwijt!

Doei Sandra

Graag horen we van u hoe u hiermee omgaat. De angst om je kinderen los te laten, de angst dat er iets met ze gebeurt, de angst dat je ze niet kunt beschermen. Doe dit in het thema Beschermen van je kinderen buiten de deur.

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.