Groot Gezin
De column
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

145. De stap naar 1998

(01-01-1998)

We zijn nu een paar maanden bezig met de website Groot Gezin. Op de drempel van het nieuwe jaar is het een goed moment daar even bij stil te staan.

Het oorspronkelijke idee van deze website was een ontmoetingsplaats te maken voor grote gezinnen.
Zoals ieder ander, heeft ook de begeleider van een groot gezin behoefte aan herkenning. Deze vind je niet zo gemakkelijk in je woon- en leefomgeving, grote gezinnen zijn nu eenmaal dun gezaaid.
We staan achter onze keuze voor een groot gezin, en willen dat met anderen kunnen delen, anderen die dit begrijpen en er over kunnen meepraten. Soms over fijne dingen, soms over heel praktische zaken, soms over de specifieke problemen die we tegenkomen, etc.

Nadat we een eerste opzet van de website gemaakt hadden, kwamen de eerste bezoekers. Hun reacties waren heel aanmoedigend, het idee voor een dergelijke website blijkt in goede aarde te vallen. Regelmatig geven lezers/lezeressen een bijdrage aan de website.

Wanneer we naar de bezoekcijfers kijken (zie de statistieken via de hoofdpagina), dan kun je concluderen dat zich een redelijk vast publiek begint te formeren. Het lijkt erop dat een aantal grote gezinnen zich betrokken voelt bij deze website. Onze band met Ouders Online in de vorm van een thema-pagina draagt hier aan bij.

We hopen dat de website in het komende jaar nog verder zal uitgroeien.

Nell en Ronald

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.