Groot Gezin
Het gezin van Carine
ELFAC
Rubriek:   
Het gezin van Carine.
 1. Nahtalie is met haar 16 jaar onze oudste. Ze zit in het 5de jaar van de middenschool en studeerd voor boekhoudster. Haar hobby is fitness, wat ze samen met haar mama regelmatig beoefend.

 2. Ingeborg is 14 en zit in het 3de jaar van de middenschool, ze volgt handel, dus kan nog alle richtingen uit. Als hobby heeft zij karate en zwemmen. In de zwemsport heeft ze al verscheidene medailles behaald, zowel op nationaal als op internationaal vlak.

 3. Benjamin is 11 en gaat naar het bijzonder onderwijs type 8, zoals dat hier in Belgie heet. Hij zit in dezelfde zwemclub als zijn zus en heeft ook al een groot aantal medailles behaald.

 4. Kjersti wordt 3 in februari en zit in de eerste kleuterklas. Ze is een lief en vrolijk meisje en zowel haar grote zussen als haar grote broer zijn dol op haar.

 5. Terje is onze baby, hij werd geboren op 12 september 97 met een geboortegewicht van 5260gr. Hij kreeg evenals z'n jongste zusje een Noorse naam.

 6. Papa is 34 en heeft zwarte gordel in karate, een hobby die hij met heel veel passie uitoefend. Daarnaast fungeert hij ook nog als scheidsrechter op karate wedstrijden.

 7. Mama is 37 en een verwoed zwemster, niet enkel voor de ontspanning, maar ook op competitievlak. Verder zijn we allemaal verslaafd aan Noorwegen waar we dan ook zoveel mogelijk heen gaan. In ons gezin wordt er dan ook regelmatig Noors gesproken.

Reakties? email naar: .

-----------------------------------------------
    , , ,
 _ / . . \_
 ( . \_ o _/ . )
 ( . , . , ., . , )
 ( , . , . , . )
  ( . , . , . ,)
   -------

--------------------------------------------------------------
Waar moordenaars meer rechten hebben dan vermoorde kinderen!!!
Arm Belgie!!!
--------------------------------------------------------------
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.