Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

39. Ouders geven voor hun kinderen het meeste geld uit aan kleding

Uit onderzoek van de website KidsKorting.nl blijkt dat ouders het meeste geld voor hun kinderen spenderen aan kleding. Maar liefst 36% van de ondervraagden geeft aan dat daar het merendeel van de kosten naartoe gaat. Met 22% zijn dagjes weg ook een aanzienlijke kostenpost voor gezinnen.

"Een dagje erop uit met het gezin is tegenwoordig al snel een kostbare aangelegenheid en kinderen groeien snel uit hun kleding", aldus Pieter Wirtz, een van de initiatiefnemers van kortingswebsite KidsKorting.nl. "Het verbaast ons daarom niet dat kleding en dagjes weg de grootste uitgaven vormen voor ouders met jonge kinderen." Op vakantie met de kids is voor velen ook een behoorlijke uitgave (16%) en 14% van de ondervraagden geeft het meeste geld uit aan school. Opvallend is dat maar weinig ouders de uitgave aan sport en hobby’s zien als grote kostenpost, slechts twee procent gaf aan hier het meeste geld aan te spenderen.

KidsKorting.nl is een website die (aanstaande) ouders en iedereen met kinderen attent maakt op aanbiedingen, kortingen en koopjes. De site bundelt alle kindgerelateerde producten en diensten die extra voordelig zijn. Opgroeiende kinderen kosten een gezin veel geld. Zeker in een (crisis)tijd als deze bespaart een concept als Kidskorting.nl de ouders een flink bedrag.

www.kidskorting.nl

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.