Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

4. Budget tips


4.1. Schoollaptop budget tip

Bij ons werd op de middelbare school de laptop verplicht. Wij hebben 3 kinderen op de middelbare school. Er was een avond van The Rent company dan wordt er een puur verkooppraatje gehouden over de laptops. Je kunt in 1 x betalen of huurkoop.

Let vooral op cpu benchmark van de computer processors!! Wij hebben gekozen om ze niet via school aan te schaffen maar om 3 refurbished exemplaren van HP Elitebooks (zeer sterk aluminium behuizing en verwisselbare accu's) te kopen bij laptops4all. Dit zijn de topmodellen van HP alleen zakelijk gebruikt. Nu al 2 jaar in gebruik nog nooit stuk gegaan. Op de 3 laptops totaal ruim 800 euro in aanschaf goedkoper dan de exemplaren van rent company. Goede service.8

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Budget tips

  1. Schoollaptop budget tip
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.