Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

25. Betrouwbaar thuiswerk

Hallo,

Hebben jullie toevallig ook betrouwbare informatie betreffende thuiswerk? Hier bedoel ik geen kinderoppas mee, maar werkzaamheden (administratief en/of inpakwerk). Via google kom je niets verder, dan vindt je alleen maar dubieuze advertenties.

Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet.

Vr. gr. André

25.1. thuiswerk

Goedemorgen

ik ben ook op zoek naar betrouwbaar thuiswerk. Wie weet hier iets meer over? Mvg S.Sandrini


25.2. Betrouwbaar thuiswerk blijkt slavenwerk

Ik was ook op zoek naar betrouwbaar thuiswerk gedaan, het ging om het vouwen van kaartjes Met goede moed ben ik het begonnen, met de instellig je moet het gedaan hebben om er over te kunnen mee praten.

Nou eens maar nooit weer. Ik kreeg een halve opdatacht te verwerken 2550 kaarten vouwen en deze samen met de envelop van een celofaan-hoesje voorzien. Per 6 van banderole voorzien en per 50 in een doos stoppen, deze sluiten en van stikker voorzien. Anderen redden dit soms in een dag werd verteld. Ik kreeg van dinsdagavond tot vrijdagochtend de tijd evt. mocht het tot maandagochtend als het niet zou lukken. Verder was mij ook verteld dat dit werk zou zijn dat men makkelijk naast een gewone baan of naast een huishouden met kinderen (ik heb een huishouden met kids) makkelijk kon doen.

Niets was minder waard de eerste avond moest ik eerst even een techniek en het ritme opbouwen om het vouwen zo snel maar ook eenvouig mogelijk te maken. Ik heb van 19:30 nadat de kleine op bed lag gevouwen tot 23:00 uur en had nog geen 500 kaarten gevouwen. De volgende 2 dagen was ik meer dan 10 uur bezig om de rest af te krijgen. Van huishouden en goed eten bereiden kwam niets terecht.

Ik was dus fulltime aan het werk om op tijd klaar te zijn... en dan hoorde ik dat het een spoedopdracht was geweest. En de betaling: nog geen 15 euro voor de hele opdracht! Dat is minder dan 0,58 eurocent per kaart.

Dit werk heeft in augustus 2009 plaatsgevonden de betaling staan nu eind september nog open. Deze kon ik in oktober 2009 verwachten. Nou ik ben benieuwd.

Dus wat mij betreft kun je dit soort werk vergeten. Behalve als je met 3 à 4 personen de tijd hebt om het te doen en je dan een betaling van 0,58 eurocent per kaartje voldoende vindt.

Hoe dan ook succes met het vinden van leuk en goed/redelijk betaald thuiswerk.

Met een groet en geluk
Ina

25.3. Weinig thuiswerk

Volgens mij is er de laatste jaren weinig thuiswerk te vinden, omdat het vaak opgestuurd wordt naar lageloonlanden. En je merkt wel, voor een laag loon moet je het doen! Tsjonge Ina, dat is een Euro per uur!

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen aan de slag met internet, zoals een webwinkeltje, da's thuiswerk waar je wellicht iets mee kan verdienen.

Pauline

25.4. thuiswerk

Ik heb ontdekt dat als je zelf iets maakt en dat goedkoop via marktlaats verkoopt je er ook iets aan kunt verdienen.

Ik verkoop hangmatjes voor in knaagdierkooien, voor ratten enzo.

In de dierenwinkel kosten ze 5 euro of zo en ik voor 2 euro ik ben er 15 min mee bezig en verdien dus 1,75 per kwartier wel moet je nog moeite doen om ze te verkopen.

Sommigen zeggen tegen mij dat kan ik ook wel zelf maar de meesten weten niet eens meer hoe een naaimachine werkt, of hebben er geen zin in.

Maar je kunt misschien ook kleren innemen voor mensen die dit niet kunnen
Evelien


25.5. Bijbaantje

Wie weet een betrouwbaar bedrijf dat thuiswerk biedt. Ik ben nl. op zoek naar thuiswerk als bijbaantje. Niet alle thuiswerk aanbieders zijn betrouwbaar. Dus het moet betrouwbaar zijn.

Wie heeft ook ervaring met Park Atlantis (de haan aan zee)in Belgie. Ik wil nl. van de zomer daar op vakantie. Graag wat informatie

Groetjes, Telly

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Betrouwbaar thuiswerk

  1. thuiswerk
  2. Betrouwbaar thuiswerk blijkt slavenwerk
  3. Weinig thuiswerk
  4. thuiswerk
  5. Bijbaantje
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.