Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

10. Vergelijken van zorgverzekeraars


10.1. Welke zorgverzekering?

De website Welke Zorgverzekering informeert bezoekers over zorgverzekeringen en helpt bezoekers bij hun keuze als ze veranderen van zorgverzekeraar. WelkeZorgverzekering.nl is onafhankelijk van verzekeraars en biedt uitsluitend objectieve informatie.

Met vriendelijke groet,

10.2. goedkoopste zorgverzekering voor gezinnen

Zorgverzekering.net is een onafhankelijk initiatief waar consumenten de verschillende zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken. Op basis van de belangrijkste variabelen zoals eigen risico en aanvullende pakketten wordt de premie berekend. De website is zoveel mogelijk gestandaardiseerd en daardoor gemakkelijk en snel in het vinden van de juiste zorgverzekering.

Wij richten ons op verschillende doelgroepen: jongeren, studenten, starters, gezinnen en 50+ en bieden per doelgroep gerichte informatie over zorgverzekeringen afgestemd op de situatie en levensfase.

Ook hebben wij op onze website zorgverzekeringen voor gezinnen duidelijk vermeldt. Dit gaat over waar uw cliënten op moeten letten bij het afsluiten van een zorgverzekering. Deze pagina is bedoelt als informatiepunt voor uw cliënten, zodat uw cliënten op deze manier geld kunnen besparen en tegelijkertijd de best mogelijke zorg krijgen.

Met vriendelijke groet, Karel Ederveen

T. +31302333390 F. +31302760779

Zorgverzekering.net Domstraat 2 3512 JB Utrecht The Netherlands PO 32 3500 AA Utrecht

Vind gemakkelijk en snel de zorgverzekering die bij je past


10.3. Zorgverzekering2015

Graag zou ik Zorgverzekering2015.comVernoemd naar het jaar dat de AWBZ wordt overgeheveld heeft Zorgverzekering 2015 veel informatie over de grote wijzigingen in 2015 (en zodra meer bekend is ook van daarna). Tevens biedt zorgverzekering2015.comde mogelijkheid om de zorgverzekering voor 2015 te vergelijken.

Joost Bakker

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Vergelijken van zorgverzekeraars

  1. Welke zorgverzekering?
  2. goedkoopste zorgverzekering voor gezinnen
  3. Zorgverzekering2015
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.