Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

5. Weekkalender voor 7 personen

Een paar jaar geleden vond ik via www.grootgezin.nlde website Kaat Mosselwaar een weekkalender voor 6 personen werd verkocht.
Superhandig! De meeste planners in de winkel zijn voor maximaal 5 personen. Tegenwoordig heeft deze site ook een weekkalender voor 7 personen. Ik heb inmiddels zelf ook in huis. Echt reuzehandig!
Inge


5.1. Maak er zelf eentje

Wij zijn ook met 7 personen thuis. Ik maak mijn eigen weekkalender gewoon op de pc. Op 1 A-4-tje in de breedte heb ik 3 tabellen (voor 3 weken) met ieder 7 vakjes (voor iedere dag) en 7 regels (voor ieder gezinslid). Daarboven staat de dag en datum. Ik ververs hem iedere week, zodat ik altijd 3 weken vooruit kan kijken. Wat na die 3 weken komt, staat in een regeltje er onder en wordt bij verversing ingepland. Ideaal!

M@

5.2. Kalender

Hallo M@

wij hebben zitten puzzelen met jouw verhaal over de kalender, maar komen er helaas niet helemaal uit. Wij houden geen ruimte over om te schrijven. waarschijnlijk doen wij het niet helemaal goed.......

Saskia

5.3. Kalender voor grote gezinnen

Onlangs heb ik op veler verzoek een website gemaakt over de kalenders die ik maak voor o.a. grote gezinnen (tot wel 10 Personen!!) Kijk gerust eens op www.kalenderopmaat.eu.

Mvg. Gerd Kuper

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Weekkalender voor 7 personen

  1. Maak er zelf eentje
  2. Kalender
  3. Kalender voor grote gezinnen
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.