Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

17. 2e hands kinderkleding

Ik verkoop via mijn webwinkel prima 2e hands betaalbare kinderkleding vanaf maat 62. Kleding is al dus genoeg, daarom probeer ik de kleding op de site zo aantrekkelijk voor iedereen te houden. Kom gerust eens kijken op: www.kidskledingshop.nl.

Groetjes,

17.1. Nieuwe betaalbare webwinkel 2ehands en nieuw voor hele gezin

Even voorstellen: Ik ben Riande en moeder van 4 kinderen. Sinds kort heb ik mijn hobby weer op kunnen pakken en ben ik weer begonnen met het inrichten van een nieuwe online shop: www.trendy-mama.com.

Daarnaast heb ik, samen met Ingrid, een grote winkel in Nordhorn(Duitsland, direct over de grens, alwaar wij zelf ook wonen). Wij verkopen betaalbare nieuwe en 2e hands kleding voor het hele gezin. Van baby tot dames/heren. Alles voor groothandels prijzen.

Momenteel staat er nog niet zoveel op omdat ik net weer ben begonnen maar dagelijks voeg ik artikelen toe. Kijk ook eens op mijn Duitse site: www.quattro-megastore.de. Deze site is een soort showroom van onze winkel. Kom eens gezellig langs op 1 van onze sites of in onze winkel in Nordhorn.

Vr. groet, Riande Trendy Mama Quattro Mega Store

17.2. Leuke kinderkleding

Als moeder van 3 jongens weet ik dat goede kinderkleding duur is en dat goedkoop vaak duurkoop is. Daarom verkoop ik nu zelf kinderkleding middels party's en het internet. Mijn streven is betaalbare kinderkleding van goede kwaliteit en dan niet de doorsnee kleding. Als bezoeker van de site "groot gezin" krijgt je 5 % extra korting als je dit op het bestelformulier vermeld.

Kom eens kijken op www.kiddieskleertjes.com! Als ik eenmaal uit de kosten ben en met winst ga draaien dan wil ik graag een deel van mijn inkomen aan kika of iets tegen kinderarbeid gaan doneren (€ 0,25 per verkocht artikel of iets dergelijks) maar zo ver ben ik nog niet ...

Groetjes Evelien de Klein

17.3. www.fluffel.nl

Hoi hoi, wij zijn recent gestart met een kinderkledingwebwinkel. Je kan bij ons terecht voor merk en non-merk betaalbare kinderkleding. De kledingmaten lopen van 74 tot 176. Wij hebben voor elk wat wils. Meer info op www.fluffel.nl.

17.4. re - marktplaats

Hallo,

Inderdaad haal ik vaak voor een paar euro goede kinderkleding bij marktplaats. Neem vaak een wat ruimere maat, past het niet meteen, dan het volgende seizoen. Maar coolcat, oilily, cake walk, villa hap, persival, barbara farber. Allemaal goede en leuke kleding voor een paar euro.

Mensen zijn vaak blij dat ze het nog kwijt raken. Want het lijkt wel of alle kids massaal alleen maar nieuw spul dragen. Ze krijgen het amper verkocht.

Ikzelf ook, heb een gloednieuwe leuke eigentijdse spijkerbroek van de h&m. Maar krijg er totaal geen respons op. Dus wie wil, maat 134 voor een meisje. Nooit gedragen.


17.5. Jack in de box

Jack in the box kinderkleding ( jinb.nl) ruimt op al vanaf 3 euro, leuke kinderkleding!

Check de site, wij hebben al wat besteld, goedkoop en trendy!

Petra

17.6. Budgettip kinderkleding

Kinderkleding hoeft totaal niet duur te zijn.

Ik ben net begonnen met een webwinkel voor nieuwe outlet en tweedehands kinder(merkkleding), maar ook voor tweedehands merkkleding voor volwassenen.

In de rubriek Uitverkoop vindt u zelfs kindermerkkleding voor Eur. 5,00 per stuk.

Momenteel ben ik nog volop aan het up-daten van de site. Neemt u eens een kijkje en wie weet, kunt u er voordeel uit halen.

Groetjes, Diana
www.merkkleding-4all.nl

17.7. Nieuw nu ook kidsmarktplaats

Verkopen en kopen via www.kidsmarktplaats.nl, de marktplaats voor kind en ouder(s).

Kidsmarktplaats is een nieuwe veilingsite die alleen kind gerelateerde producten aanbied. Iedereen die iets te koop heeft, kan een advertentie plaatsen. Het is de bedoeling dat er nu een marktplaats is waar u alleen kind gerelateerde producten kunt vinden. Mensen bieden hier actief hun koopwaar aan, zodat u niet door een web van andere advertenties heen hoeft. Plaatsing van advertenties zijn gratis.

Neem een kijkje op onze site, plaats een advertentie of bied op wat er aangeboden is?.

Tot kidsmarktplaats.

17.8. Alle Kringloopwinkels

Kijk op www.dekringloopwinkels.nl voor alle kringloopwinkels in Nederland en Noord-België. Met rubrieksindeling.

, stichting Milieunet

17.9. Betaalbare dames en kinderkleding

Wij hebben al enige jaren een winkel in tweedehands dames en kinderkleding, en nu zijn we gestart met een webwinkel: www.sylkleding.nl. Ben je b.v op zoek naar een speciaal kledingstuk? Stuur een mail, misschien hangt het in de winkel. We houden regelmatig stuntverkopen b.v alles voor 1 euro.

vriendelijke groeten, , tweedehands dames en kinderkleding

17.10. Nieuwe en gedragen betaalbare kinderkleding

Hallo, ik heb in mijn webwinkeltje hele leuke nieuwe en ook gedragen kinderkleding te koop en natuurlijk betaalbaar want alles is al duur genoeg ik verkoop merk en non merk en ook haaraccesoires. Ik zou zeggen kom eens kijken op www.kirorawe.nl.


17.11. 2ehands-kinderkleding

Hallo, kom eens een kijkje nemen bij www.zussies.nl2ehands merk- en merkloze kinderkleding.

Kom eens langs, groetjes

17.12. betaalbare kinderkleding

Op mijn site kun je kinderkleding (voornamelijk merk) vinden voor prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn!! Daar ik zelf diep in de schulden heb gezeten en nu nog een beetje zit, weet ik hoe moeilijk het is je kids toch leuke kleding te laten dragen.
Vandaar dat ik ook lage prijzen hanteer. Kom eens langs op de site en haal er je voordeel uit! Minifashion


17.13. Meelingkleding 3- of 4ling

Hallo,

Wij hebben een vierling, 4 meiden van nu 5 jaar. Ik heb dus veel kleren, wat te klein is, in 4-voud of 3-voud. Ik wil hier graag iemand met een meerling een plezier mee doen. De kleding is allemaal als nieuw. Kleren kopen voor meer kinderen tegelijk is duur, dat weet ik, daarom hoef ik er ook niet veel geld voor. De kleding staat op marktplaats (selecteer kinderen en baby's, postcode 9251AC) Ook wil ik wel wat foto's mailen.

Petra

17.14. Betaalbare kleding bij Jack in the box

Bedankt Petra voor je verwijzing naar de site van Jack in the box ( www.jinb.nl), ook wij zijn er geslaagd en inderdaad enorm veel aanbiedingen en natuurlijk leuke kleding en vooral nu enorm veel afprijzingen.

Groetjes Sanne

17.15. Urretje.nl, baby en kinderkleding

Wij zijn een beginnende webshop met baby en peuterkleding. www.urretje.nl

Met vriendelijke groet,

17.16. Mooie kinderkleding voor weinig

Binnenkort openen wij onze nieuwe webshop Mini Moda. Wij willen ons richten op ouders die niet veel te besteden hebben, maar toch willen dat hun kids er leuk uitzien. Alles wat wij verkopen is netjes en modern en natuurlijk voordelig. Veel kleding is gedragen door mijn kinderen dus ik weet wat de kwaliteit is. kinderkleding is zo duur tegenwoordig dus waarom kijk je niet eens bij ons? Van kleding tot schoenen tot accessoires en binnenkort ook speelgoed en diverse andere artikelen zoals sieraden. Mini Moda is voordelig en betrouwbaar

Natalie

17.17. Klacht over bedrijven?

Klacht over bedrijven? Ga naar: Of ga naar www.klacht.nl. Consumenten kunnen kosteloos hun klacht plaatsen en het betreffende bedrijf kan gratis reageren op een klacht. Indien het bedrijf nog niet aangesloten is bij ons stellen wij het bedrijf op de hoogte van de klacht. Er zijn inmiddels 1200+ bedrijven actief op onze site en zijn er het afgelopen jaar meer dan 36000 klachten opgelost. Hiermee is Klacht.nl de grootste klachtensite van Nederland.

Of ga naar: Klachtenkompas.nl.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

2e hands kinderkleding

 1. Nieuwe betaalbare webwinkel 2ehands en nieuw voor hele gezin
 2. Leuke kinderkleding
 3. www.fluffel.nl
 4. re - marktplaats
 5. Jack in de box
 6. Budgettip kinderkleding
 7. Nieuw nu ook kidsmarktplaats
 8. Alle Kringloopwinkels
 9. Betaalbare dames en kinderkleding
 10. Nieuwe en gedragen betaalbare kinderkleding
 11. 2ehands-kinderkleding
 12. betaalbare kinderkleding
 13. Meelingkleding 3- of 4ling
 14. Betaalbare kleding bij Jack in the box
 15. Urretje.nl, baby en kinderkleding
 16. Mooie kinderkleding voor weinig
 17. Klacht over bedrijven?

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.