Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

22. Ruilhandel

De ruilhandel lijkt weer in opkomst, het wordt zelfs gestimuleerd door gemeenten. Blijf je onder een bepaald bedrag, dan krijg je ook geen problemen met de belasting. Kijk op de site van LETS (Local Exchance Trading System).

Heeft u ervaring met ruilhandel, graag dan uw reactie!

22.1. Ruilkring, LETS Nijmegen

Kijk voor voorbeelden van ruilmogelijkheden eens op de site van LETS Nijmegen e.s. De Zonnetjes: www.letsnijmegen.nl! In Nijmegen groeit de kring elk jaar harder en worden aanbod en vraag van diensten en goederen ook veelzijdiger en dus aantrekkelijker voor de ruim 200 aktieve leden anno begin 2004.

Via de site kun je je ook opgeven als aspirant-lid: je krijgt dan een inschrijfpakketje toegestuurd. Van de nu ruim 230 aktieve leden hebben enkelen inmiddels een baan gevonden door 'stage' te lopen via de ruilkring!

Post kan gewoon verstuurd worden naar het adres van Maria Janssen, Heyendaalseweg 107, 6524 SK Nijmegen.

Een zonnige toekomst voor allen!


22.2. "LETS"-en is een verrijking van mijn leven

Hoi ik woon in Den Haag en daar hebben we zelfs 2 ruilkringen. Een ervan is echt op de wijk Escamp gericht en daar ben ik lid van. Wij hebben ook dubbel-leden en daarom kan je toch ook gebruik maken van diensten en/of aanbiedingen van de andere kring.

Doordat de ledenlijst mensen van allerlei pluimage bevat is het ook heel goed/leuk voor je netwerk en is het een verrijking voor je leven.

Niets is leuker om voor punten aan iets te komen of iets uit te proberen wat je anders misschien niet zo snel zal doen. Bijvoorbeeld bied ik een ontbijtservice aan. Vele leuke reacties gehad en mensen verrast op een (heugelijke)dag.

Juist omdat er (bijna) geen geld aan te pas komt is voor een ieder veel mogelijk; alleen je moet wel bereid zijn om ook iets voor een ander te doen. Dat is de sleutel van het succes.

Veel succes! Joyce

22.3. dvd's en cd's

Hallo,

Ik heb een leuke site ontdekt waar je "oude"legale cd's en dvd's kunt ruilen kijk maar eens www.mailmydisk.com.

groetjes, Alice

22.4. Ruilen

Ruilaanbod is nieuw.

In deze rare tijden van crisis en recessie dachten we het is het tijd voor iets anders, Onze gedachten een Ruilmarkt! Vandaar dat wij hard zijn gaan werken om u dit te kunnen bieden.

Hier kan iedereen geheel gratis producten en (non adult) diensten onderling met elkaar ruilen.


22.5. Ook in Assen

En ook in Assen is een Letskring actief. Op www.letskringassen.nl kun je zien wanneer we bijelkaar komen met thema-avonden etc. Heb er zelf al wat boekjes verkocht en kinderkleertjes ge- en verkocht, maar natuurlijk is er ook een groot diensten aanbod. Een aanrader dus voor iedereen die wil besparen!

Groeten uit Assen!

22.6. Cauldron of Crafts: ruilcirkel

Hallo,

Ik ben net op internet een ruilcirkel begonnen waar vrouwen onderling spullen, diensten en kennis kunnen ruilen met gesloten beurs. Ik ben zelf moeder van 4 kinderen, ik weet hoe fijn het is om spullen met andere moeders te ruilen die jezelf niet meer nodig hebt, tegen iets wat je prima kunt gebruiken.

Zie: www.cauldronofcrafts.blogspot.com.

groetjes

22.7. Ruil makkelijk kleertjes en speelgoed

Zijn de broeken van je kind te klein en ligt zijn speelgoed onaangeraakt in de hoek? Tijd voor KrijgdeKleertjes zie: www.krijgdekleertjes.nl/.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Ruilhandel

  1. Ruilkring, LETS Nijmegen
  2. "LETS"-en is een verrijking van mijn leven
  3. dvd\'s en cd\'s
  4. Ruilen
  5. Ook in Assen
  6. Cauldron of Crafts: ruilcirkel
  7. Ruil makkelijk kleertjes en speelgoed
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.