Groot Gezin
Budget Tips
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

23. Kopen via internet

Kopen via internet, is dat nu handig of niet? Ga je liever winkelen, wil je de artikelen echt zien, wil je er een praatje over kunnen maken met de verkoper? Maar naar de stad gaan is ook geen lolletje, en dan al die drukte?

Internetwinkels hebben soms een heel erg uitgebreid aanbod, en soms leveren ze een verbluffend snel. Je kunt de winkel bezoeken wanneer jij dat wilt, je hoeft niet eerst het hele stel aan te kleden, en dat kopje koffie kun je thuis ook wel drinken!

23.1. Vrouwen als online kopers in meerderheid

In de Verenigde Staten kopen vrouwen momenteel meer online dan mannen. Eind 2001 lag dit op 58%. Lees he artikel bij Emerce voor meer informatie.

23.2. Ervaringen met kopen via internet

Het begon met een stuntaktie van Bol. Als je tussen 13.00u en 14.00u op hun website kwam, kon je gratis een boek uitkiezen. Een leuke aktie, en 2 dagen later had ik het boek in huis.

Ik vond dat zo gemakkelijk, mijn volgende boek bestelde ik bij Bol. Weer een snelle levering, dit keer met een acceptgiro. Het spaart me een ritje naar de stad en het zoeken in een drukke winkel.

Ik ben graag in de weer met de naaimachine, maar de een na de andere stoffenzaak in mijn omgeving sluit. Inmiddels is de dichtsbijzijnde stoffenzaak een half uur autorijden hier vandaan. Toch maar eens zoeken op internet, en zo kwam ik bij de lappenmand. Ook daar een prima service, netjes met acceptgiro. Vooraf betalen durf ik nog niet, dan liever iets duurder uit met een "onder rembours" levering.

Ja mijn ervaringen met online kopen zijn positief, maar ik ben wel voorzichtig.

Roos

23.3. Het scheelt een hoop gesjouw

Laatst heb ik voor het eerst via Schlecker besteld en dat is me heel goed bevallen. Binnen twee dagen heb je het kosteloos thuis, netjes in een grote doos verpakt, met een extraatje erbij. Net zo duur als bv. Trekpleister of Kruidvat. Ideaal om zo grote pakken luiers ed. aan huis te krijgen, ze hebben heel veel, eigen merk en bekende merken. Scheelt een hoop gesjouw voor manlief want ik kom al helemaal nergens meer de laatste tijd.

Antoinette

23.4. Tevreden

Tegenwoordig bestel ik mijn drogisterij artikelen bij de Schlecker. Vanaf een bepaald bedrag bezorgen ze gratis thuis en de meeste artikelen zijn goedkoper dan b.v. Da. Je krijgt een acceptgiro in je pakket, achteraf dus. Mij bevalt dit heel erg goed.

Sylvia

23.5. Ervaringen met diverse internetwinkels

Ik heb heel veel gekocht bij AH via internet. Ontzettend duur!!!

Dirk van de broek is goedkoper. Alleen vlees vind ik daar duur.

Verder is Wehkamp vaak veel goedkoper dan in de winkel met z'n spullen, zoals kinderzitjes en autostoeltjes en meubeltjes. En ze hebben altijd opruiming.

Ook Neckermann is online te bekijke.

Via weekendjeweg.nl kun je goedkoop een weekendje weg.

Groetjes, Jennie

23.6. Electronisch winkelen een uitkomst

Ik heb een hekel aan winkelen. Dus voor mij is het electronisch winkelen een uitkomst. Het kost minder tijd, kan wanneer ik het wil en ik hoef niet met een paar kinderen de winkels in. De bezorgkosten die er meestal bij komen, vind ik opwegen tegen het gemak.

Boodschappen via de computer doe ik al bijna 10 jaar. Eerst via Spirit, een bulletinboard, en nu via Internet. Het is zo dat ik daardoor haast nooit een supermarkt van binnen zie, heerlijk. Eens in de twee maanden gaan mijn man en schoonmoeder naar de makro voor alles wat wij in het groot gebruiken.

Daarnaast bestel ik bij Albert Heijn de overige spullen, ook zo eens keer per 6 à 8 weken. Brood bak ik zelf, dus blijven er alleen nog fruit en groenten, melkprodukten en vlees(waren) over. Dat koop ik bij de kleine winkeltjes in de buurt. Ik ben hier uitermate tevreden over. Het is waar dat Albert Heijn niet goedkoop is, maar ze hebben wel een erg uitgebreid assortiment, en alles wordt erg netjes afgeleverd.

Ook andere zaken koop ik nu regelmatig via Internet. Bijvoorbeeld in de uitverkoop bij Wehkamp. Als je e-mailadres hier bekend is, krijg je bericht wanneer de uitverkoop begint. Ook hier eenvoudig bestellen en snele levering.

Verder zoek ik on-line vaak dingen die in gewone winkels lastig te krijgen zijn. Dingen die besteld moeten worden, of waar je verschillende zaken voor moet aflopen. Zo koop ik mijn printerinkt bij Viking Direct, heb ik een boek van een belgische uitgeverij via Bol.

Eigenlijk zou ik nog veel meer willen kopen via internet, wit- en bruingoed bijvoorbeeld, maar de keus is nu toch nog vrij beperkt, helaas.

Groeten, Andrea

23.7. Geef mij maar Albert

Ik koop ook bij Albert Heijn sinds kort. Ik vind het grandioos. De laatste paar weken van november waren zo ontzettend gestresst (door omstandigheden) en dan nog die boodschappen. Te kleine winkelwagen en dan nog 1 kind in de maxi-cosi en een peuter van 2,5 jaar om je heen lopen. Je koopt te veel voor die wagen maar je hebt het toch nodig dus... overbelast eer ik terug was. En dan het gesjouw van en naar de auto. Voordeur staat dan open. Beau kruipt alweer bijna op straat. Dan staat de hond weer midden op straat terwijl er een auto aan komt. Gelukkig rijden ze niet hard want ik woon in een woonerf maar toch. Nee geef mij maar Albert. Ik ga wel nog apart naar de slager en dan doe ik gelijk nog ander boodschapjes: Hema, Zeeman e.d. En gisteren ben ik nog maar de markt geweest voor kaas en groenten want die was Albert vergeten.

Groetjes Nelly

Wat zijn uw ervaringen met kopen via het internet, graag plaatsen we ze!

23.8. Goedkoop kleding kopen

Ik koop via ebay voor mijn kinderen kleding. Inderdaad alles is veel duurder geworden. Kijk daar ook eens, als je er een paar keer op gezeten wordt het een verslaving om alles goedkoop in te kunnen kopen want ze hebben er alles. Per post krijg je alles thuis gestuurd. Echt ideaal, want met een groot gezin heb je niet iedere keer de tijd om te gaan schoppen in het centrum. Veel sucses ermee.

Ienimieni

23.9. Besparingstips

Ik ga zelf één keer in de maand naar de Aldi en Jan bruins. Ik heb een grote en een kleine vriezer. Brood vlees en groente vries ik dus allemaal in. Appels en sinaasappels kun je ook goed houden in de koelkast of donkere kelder of schuur. Eén keer in de week eet ik soep met stokbrood (aldi) één keer spagetti of macroni één keer rijst. Dus ik moet dan nog voor vier keer per week aardappelen en groente hebben.

Tessa

23.10. Goedkoop Kleding kopen

Beste,

Ook ik koop artikelen in via veilingsites, in het begin altijd via ebay.

Groet, Joris

23.11. Goedkopere laserprinters via internet

Onze verrassing was zeer groot welke prijsverschillen ik tegen kwam voor laserprinters. De prijsverschillen kunnen tot 40% oplopen tusssen reguliere winkels. Nu zult u zeggen wat moet iemand prive met een laserprinter, die zijn toch te duur... Wat is duur? Een inktjet printer van 70-90 euro lijkt erg goedkoop maar dan begint het gedonder met de inktpatronen, die niet goedkoop zijn. Uit een patroon van 40 ml inkt kan men ca 500 pagina's afdrukken met 5% bedekking zoals dat mooi heet.

Op zoek naar een laserpinter kwam ik er een tegen waarmee je ca 6000 van zulke pagina's kunt afdrukken. De eerst tonerkit, zoals dat bij een laserprinter heet, zit bij de aankoop erbij. Afhankelijk van het merk kosten ze 70-85 euro. 6000 afdrukkenvoor 85 euro is 1,41 eurocent. Vergelijk 500 afdrukken voor 15 euro is 3 eurocent.. De HP patronen (zwart) zijn nog veel duurder dan 15 euro.

Uiteindelijk kwamen wij uit op de Kyocera FS-1010 die bij ASCI voor ca 300 euro te koop is. ASCI heeft toevallig ook gewone winkels. Er zijn goedkopere laserprinters, maar deze heeft een long-life drum (na 100.000 afdrukken vervangen) terwijl andere laserprinters na een een kortere tijd de drum vervangen moet worden (20 tot 30.000) en die drum is erg duur.

Met een studerende partner en kinderen hadden wij de printer in minder dan 2 jaar terug verdiend in vergelijking tot een HP Deskjet 600 of 660. Kleurenafdrukken maken wij zelden en gaan ervoor naar een printshop voor hele mooie afdrukken of bij de buren die wij dan gewoon de kosten betalen.

Testen van laserpinters: www.diskidee.nl/hardware/testen/?id=3094 waarin de Kyocera als technisch beste uitkomt, helaas met de oude prijzen nog!

Andre

23.12. Kopen via internet

Sinds een paar maanden koop ik op internet. Dat doe ik onder andere bij E-bay en www.marktplaats.nl. Het begin voor mij met mijn serviesverzameling, maar ik kreeg door dat er, gezien de advertenties die op de site stonden, veel animo was voor artikelen die ik thuis had staan (en allang niet meer gebruikte). Ik ben zelf ook wat gaan aanbieden, en 1. het ruimt op; 2. je verdient er ook nog iets mee; 3. je maakt iemand anders blij! Ik heb er goede ervaringen mee, zowel als koper als aanbieder. Tip!

Groetjes, Jojanneke

23.13. Albert makkelijk??

Tuurlijk is het makkelijk om via internet boodschappen te doen en je boodschappen thuis te laten bezorgen als je 2kleintjes hebt. Ik heb een tweeling van 2 en ik doe mijn boodschappen bij de dirk zonder auto of fiets. Waarom? Ik heb de test gedaan, mijn boodschappen bij de dirk gehaald en s'avonds toen manlief thuis was nog even naar de appie om een laatste boodschap. Toen dacht ik, weet je wat, ik neem het lijstje van de dirk van afgelopen zaterdag eens mee. Op zaterdag haal ik 1x per maand in een keer veel boodschappen met de auto.

Wie schetst mij de verbazing dat ik 2x zoveel boodschappen bij de dirk kan halen voor hetzelfde bedrag van 1x boodschappen bij de albert heijn. En dan klagen sommige moeders dat het zo'n gedoe is, naar de auto slepen met een maxicosi en een kleine van 2.5. Dat komt op mij over dat jullie 2 auto's hebben en dan kan je die luxe betalen. Maar als zou ik wel 2 auto's hebben dan nog, waarom duur betalen als het ook goedkoop kan. En over het feit dat je je kinderen mee moet nemen. Ik heb dan de luxe van een goede oppas of mijn moeder die op wil passen, zodat ik op de fiets naar de dirk kan voor mijn boodschappen. En als ik dan moet kiezen, dan kies ik voor het laatste en ben ik blij dat ik voor het geld dat ik bespaar iets leukers kan doen dan mijn boodschappen thuis laten bezorgen en dan nog duur uit zijn ook. Maar ja, als je een wao-uitkering hebt, dan heb je niet veel keuze.

Cindy

23.14. Zachte zeep, groene zeep

Wordt er met zachte zeep, groene zeep mee bedoelt. Mijn wassen doe ik ook zo goedkoop mogelijk, maar deze tips slaan alles. Met azijn als wasverzachter begint het dan niet zuur te ruiken? Maar vlekken van de ijsthee uit de Aldi krijg ik er niet uit.

Krijgen jullie alle vlekken eruit die de kinderen in de kleren knoeien, want ik niet. Ik dacht dat het kwam omdat ik te goedkoop wil wassen. Ook als ik het voorweekte in de biotex.

Graag tips.
vr gr Dijdrieka

23.15. Goedkoop boodschappen doen

Naar de Jumbo gaan is veel goedkoper dan naar de aldi. Waarom? Bij de aldi hebben ze veel lekkere dingen en daar neem je veel meer van mee. Ik heb het een tijdje uitgeprobeerd om eerst naar de aldi te gaan en daarna meteen naar de jumbo. Nou ik was het dubbele kwijt. En daarbij ben ik tot conclusie gekomen dat de melk, yoghi, en nog meer producten goedkoper bij de jumbo zijn dan bij de aldi. Dus wil je echt goedkoop boodschappen doen ga dan naar de jumbo en zeker niet naar albert.

Audrey

23.16. Goedkoop boodschappen met de fietskar

Hallo Cindy

Ik heb ook een jongens tweeling (3 jaar) en een dochter (5 jaar). Tot nu toe vaak met de auto doordeweeks nog boodschappen kunnen doen en dan vaak terwijl mijn dochter op school is en mijn jongens door opa en oma verzorgd worden. Zaterdag is het vaak heel druk en dan wil ik liever niet naar een winkel. Nu gaan de jongens elk een keer alleen naar de peuterspeelzaal en een keer samen. Om de momenten dat ik maar een kind bij me heb ga ik met mijn fietskar om boodschappen. Dan ga ik naar de Aldi, kruidvat en super de boer (rocks, je moet nog ergens plezier in hebben). Als ik tijd heb en het weer is goed dan fiets ik ook nog naar de boer voor groente en fruit. Dus een of soms toch twee kinderen op de fiets, fietskar vol met boodschappen en daar gaan we.

Helaas geen jumbo of zo in de buurt alleen een dure super de boer of spar. Lidl is net een beetje verder doe ik wel eens maar ik heb echt vaste producten die ik koop en wijk hier maar zelden vanaf. Snoep koop ik bijna nooit krijg genoeg met verjaardags feestjes of een oma die eens wat meeneemt. En chocolade ik heb pas weer gekocht bij de aldi maar dat was weer lang geleden. Ik vind wel dat er bij de aldi weinig keus is in kleinere koekjes zonder chocolade. Bijna alle koekjes hebben wel chocola. We eten dus wel veel koekjes.

groetjes Marleen

23.17. Webwinkel open

Op de site natalieathome.nl veel tips en ideeën voor de feestdagen, recepten, uw huis en tuin en nog veel meer. En allemaal gratis. Veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

23.18. Goedkoop wassen

Door stom toeval kwam ik erachter dat het verwarmingselement van mijn wasmachine niet meer werkte. Ik heb geen idee hoelang, want mijn kleren waren altijd even schoon. Ik was nu een jaar met koud water...! Ik behandel vlekken wel van te voren, en veel witte kleding heb ik niet. Maar de lakens en handoeken zijn nog steeds wit.

En mijn energie rekening is ontzettend verlaagd!

Mariëtte

23.19. Baby shampoo

Vlekken voorbehandelen met shampoo en daar ook mee wassen heb hier goede verhalen over gehoord dat het echt werkt

J.K.Pater

23.20. Gewoon winkelen

Geef mij maar gewoon winkelen. Ten eerste weet je wat je koopt en maak van te voren een boodschappenlijstje. Ten tweede is het goed om in beweging te zijn, het is ook gezonder, je blijft er fit bij en je conditie blijft op peil. Al helemaal ideaal om op de fiets te gaan shoppen, het is goed voor je conditie.

Tegenwoordig wordt het ons wel heel gemakkelijk gemaakt om online te kopen. Ik ga liever naar de winkel toe en blijf ook nog in beweging. Achter de pc beweeg je de muis en je drukt op een aantal knopjes dat is neit voldoende. Het wordt iedereen veel te gemakkelijk gemaakt en het kost veel duurder. Als ik naar de markt ga neem ik de bus. Voor 1 euro bespaar je parkeerkosten en als je het redt kan je binnen een uur terug met hetzelfde kaartje hier in Noord Nederland. Neem wat vaker de fiets of voor verweg de bus om groente en fruit e.d op de markt te halen. En het is daar stukken goedkoper dan bij Albert Heyn

J.K.Pater

23.21. Via Internet kopen in Duitsland

Veel artikelen zijn in Duitsland veel goedkoper dan in Nederland. Ik bestel sinds kort dan ook veel bij Duitse internetwinkels en de Duitse veilingsite www.ebay.de. Dankzij de Huifkar heb ik een gratis Duits adres waar ik alles laat bezorgen. De Huifkar brengt alle spullen dan bij mij thuis.

Simon

23.22. Goedkoop wassen

Naar aanleiding van het berichtje Goedkoop wassen , ga ik voortaan mijn wasmachine op 'koud' zetten! Ik ben benieuwd :o)

Ellen

23.23. Online slagerij

Kijk eens bij Scharrelvleesspecialist Hartevelt.

23.24. Wasnoot! Bedriegelijk!

Op de site www.wasnoot/nonimorinda.nl kun je lezen dat de wasnoot uit India of Nepal komt. Ja hallo, daar wassen ze hun kleding nog in een vies slootje en wat dragen die nou eigenlijk (nauwelijks kleding). Ja deze tut is er ook ingestonken. Hoe heb ik ooit kunnen denken dat er een wasnoot bestaat die mijn was schoon zou kunnen krijgen.

Punt een is het een ongelooflijk gesmeer als die wasnoten uit het zakje moeten nadat je een was gedraaid hebt. Lekker overal vezeltjes van de noten in bijvoorbeeld ook ik je ondergoed. Jakkes!! Wat een vieze bende. De noten zijn heel kleverig en moeilijk uit de verpakking te krijgen en ze stinken ook nog eens een uur in de wind. Wat mensen (en ook ik) al niet doen om geld te besparen.

Mensen een tip, houd het lekker bij winkels als de Aldi/Lidl/Action daar ben je redelijk zeker van wat je koopt, en laat je niet misleiden door loze beloftes uit een wasnoot!

Succes allemaal

23.25. Wasnoten-fan

Ik ben echt een wasnoten-fan, vind het geen geklieder, en ben heel tevreden over het resultaat! Kortom, een goed milieuvriendelijk product, met het gewenste resultaat! En ik was veel hoor, met 3 pubers.

Annie

23.26. Online babykleertjes

Bij Kleertjes.com kunt u online baby-kleertjes kopen.

23.27. Voordeel drogist

Kijk ook eens bij ons www.jntrading.nl.


23.28. Reactie op 11.5

Het klopt inderdaad dat postorderbedrijven zoals Neckermann en Wehkamp goedkoper zijn met bepaalde spullen dan in de winkel. Maar, je betaalt stiekem wél veel meer. Vooral als je besluit om in termijnen te gaan betalen, wat de meest mensen ook doen. Gaat er elke maand een bedrag ad 65 euro naar bijv wehkamp toe, dan wordt er wel weer zo'n 13 euro aan rente berekend. Die 13 euro komt er dus weer bij, zodat je uiteindelijk slechts 52 euro af hebt gelost. Dat loopt elke maand op en het eind van het liedje is dat je een paar honderd euro meer betaald hebt als de aanschafprijs. Dan blijkt dat je in de winkel goedkoper uit zou zijn geweest. Ik weet dat het verleidelijk is maar probeer zo weinig of liever helemaal niets te kopen bij zulke bedrijven. Je betaalt uiteindelijk meer dan je dacht.

Angelique

23.29. Hobbyspullen

Ik maak veel kadootjes zelf. Mijn spulletjes koop naast de zeeman en de wibra ook online bij www.jeel.nl. Ik vind dit een leuke online winkel en aangezien je veel onderdeeltjes per stuk kunt kopen scheelt het wel. Ook koop ik wel eens op marktplaats en Ebay, en kleding voor de kinderen vind ik wel eens leuke bij www.hebbes.com.

Chantal

23.30. Hoezo wasnoten en bedriegelijk?

Onlangs las ik een reactie op dit topic over wasnootjes en bedriegelijk. Ik doe alle was met de nootjes, echt geen geknoei en geklieder, nee alleen maar een hele schone en zachte was met een klein fris lentegeurtje. Lang leve de wasnoot en het milieu. En ik vind het ook niet leuk dat er iemand voor trut wordt uitgemaakt, let beter op uw woorden, u bent degene die niet met de nootjes kunt omgaan, vraag om hulp wat betreft het wasnootgebeuren, er zijn vast een tal mensen die u ermee kunnen begeleiden en dan zal u ook zien dat het wassen met wasnootjes goed werkt. Vriendelijke groeten vqn Kitty


23.31. Vakantieparken en vakantieparkfaciliteiten

Op de site van Bungalowparkoverzicht.nl kan je heel gemakkelijk zoeken op vakantieparkfaciliteiten van alle vakantieparken van Landal, Center Parcs, Libema, Euroase en Roompot.

Door middel van het selecteren van de gewenste vakantieparkfaciliteiten, vindt je automatisch welke vakantieparken van Landal, Center Parcs, Libema, Euroase en Roompot aan jouw eisen voldoen.

Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op beautycentrum, diverse faciliteiten speciaal voor kinderen, waterpret maar ook op wintersport en bijzondere accommodaties (Carabungalow, Groepsaccomodatie).

Tomassen

23.32. gratis verzending?

Vanaf welk bedrag worden er gratis spullen bezorgd?
Tim


23.33. 1 keer per week boodschappen doen

Het is beter om 1 keer per week je boodschappen te doen want dan laad je veel minder dingen in die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt zo bespaar je heel wat geld in de maand uit.

En vaak is het ook zo als mensen brood halen dat ze een heel brood nemen en dan het in ed kast laten liggen en na een paar dagen is het oud het beste wat je kan doen is invriezen en de sneetjes die je nodig hebt er een uurtje van te voren uit halen of de vorigge nacht als je ze de volgende dag nodig hebt , dat bespaart mij ook heel wat geld uit

Claudia

23.34. nog goedkoper

Reactie op Geef mij maar Albert

hallo,

leuk om te lezen. tegenwoordig heb je ook sites die de typische zware boodschappen kunnen leveren. Als je samen besteld is het nog goedkoop ook!
Zehebben alleen nog niet alles. Kijk maar eens op team-shopperGroet


23.35. Boeken voor MBO student

Reactie op Kopen via internet

Krijgt uw MBO kind ook zo'n mooi bestelpakket voor het welbekende boekenhuis? De meeste boeken zijn 2ehands verkrijgbaar op verschillende sites. Gewoon even "google'n' en u bespaart binnen een kwartier tot soms wel 100 euro.

Marion

23.36. Sportkleding

Voor sportartikelen kun je kijken op: www.siebebossport.nl.

23.37. Itsroostime

www.itsroostime.nl


23.38. Vakantieparken inclusief de verplichte kosten vergelijken

Op vapzo.nl kunnen grote gezinnen makkelijk een vakantiepark uitzoeken. Kies het aantal gezinsleden en het aantal gewenste kamers en het goedkoopste huisje op een vakantiepark van Landal, Roompot of Center Parcs komt direct naar voren. In de prijs zijn alle verplichte kosten inbegrepen. Je kan ook nog verder zoeken op andere gewenste faciliteiten, de ligging of gewenste vertrekdatum. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de alert service om de prijs ontwikkeling te volgen.

Dus ook voor een vakantiepark in Nederland met het gezin kijk je op VapZo.nl


23.39. Allerlei soorten speelgoed

www.speelgoedindeton.nl verkoopt alle soorten speelgoed voor een mooie prijs.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Kopen via internet

 1. Vrouwen als online kopers in meerderheid
 2. Ervaringen met kopen via internet
 3. Het scheelt een hoop gesjouw
 4. Tevreden
 5. Ervaringen met diverse internetwinkels
 6. Electronisch winkelen een uitkomst
 7. Geef mij maar Albert
 8. Goedkoop kleding kopen
 9. Besparingstips
 10. Goedkoop Kleding kopen
 11. Goedkopere laserprinters via internet
 12. Kopen via internet
 13. Albert makkelijk??
 14. Zachte zeep, groene zeep
 15. Goedkoop boodschappen doen
 16. Goedkoop boodschappen met de fietskar
 17. Webwinkel open
 18. Goedkoop wassen
 19. Baby shampoo
 20. Gewoon winkelen
 21. Via Internet kopen in Duitsland
 22. Goedkoop wassen
 23. Online slagerij
 24. Wasnoot! Bedriegelijk!
 25. Wasnoten-fan
 26. Online babykleertjes
 27. Voordeel drogist
 28. Reactie op 11.5
 29. Hobbyspullen
 30. Hoezo wasnoten en bedriegelijk?
 31. Vakantieparken en vakantieparkfaciliteiten
 32. gratis verzending?
 33. 1 keer per week boodschappen doen
 34. nog goedkoper
 35. Boeken voor MBO student
 36. Sportkleding
 37. Itsroostime
 38. Vakantieparken inclusief de verplichte kosten vergelijken
 39. Allerlei soorten speelgoed

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.