Groot Gezin
De generatiebrug
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

19. Wat kunnen we doen?

We kennen een jongen van 15 en hij heeft gescheiden ouders. Hij brengt veel tijd door in gokhallen, pleegt kleine diefstalletjes en perst familieleden af. Hij spijbelt vaak en wordt wegens beroerde cijfers en vele afwezigheid bijna van school verwijderd. Zijn moeder wil hem het huis uit schoppen en zijn vrienden laten hem links liggen. Wat zou een goede oplossing voor hem zijn?

Snel reageren alsjeblieft!

Reactie voor op de website?

19.1. Vertrouwd persoon

Het lijkt me zeer verstandig als er zo snel mogelijk hulp komt, dat kan van een vertrouwd persoon (familie, vrienden, buren), of van een hulpverlenende instantie. Zowel de moeder als de jongen hebben begeleiding nodig. Kun je niet eens vragen of ze met de huisarts wat mogelijkheden kunnen bekijken? Dat zou de schakel moeten zijn naar de hulpverlening.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Wat kunnen we doen?

  1. Vertrouwd persoon
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.