Groot Gezin
Het gezin van Leo en Erna
ELFAC
Rubriek:   
Het managen van een druk gezin is een uitdagende bezigheid. De taken zijn in dit zevenkoppige gezin dan ook verdeeld naar capaciteiten en mogelijkheden.

Leo is 49 jaar en heeft 15 jaar in de kassen gewerkt, sinds juni 1995 is hij huisman. Leo's beste eigenschap :is rustig blijven en zich niet gek laten maken. Om die reden heeft hij dan ook overdag de regie in huis. Hij vult (sinds de komst van de euro) 5 dagen per week 's morgens van 6 tot half 9 de postbussen in het plaatselijke postkantoor. Nogal wat avonden zijn bezet met zijn hobbies politiek en hardlopen.

Erna komt uit het Brabantse land en is 47 jaar. Haar kwaliteiten liggen meer op een ander vlak. Ze heeft er een (beter) speelgoedwinkel bij. Zij zorgt dan ook dat 's morgens de kinderen allemaal op de juiste tijd met huiswerkschriftjes, staartjes of gel, regenpakken en schoolboterhammen de deur uitgaan. En dat ze 's avonds allemaal hun huiswerk maken en op tijd schoon hun bed weer in gaan. Tussen half 9 's morgens en half 7 's avonds heeft ze haar handen vol aan haar eigen feestwinkel, waar ze van maandag tot zaterdag te vinden is.

Monika 16 is inmiddels met de Havo klaar, wist zo gauw niet wat ze moest gaan doen en vertrok toen maar naar..... Amerika, voor een jaar highschool, spannend hè

Thomas is bijna 15 inmiddels in laatste klas VMBO, vindt werken in de tuin hardstikke leuk, heeft wedstrijdzwemmen verruilt voor reddingszwemmen.

Annelies is 12 jaar en zit inmiddels in de 2e klas van VWO, blokfluit is verruild voor gitaar.

Rozemarijn is 10 zit in groep 8 naast trommelen zit ze ook alweer een jaar op de scouting.

Simon is 8 en zit in groep 5 en zit ook op de scouting.

Zie ook onze website.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.