Groot Gezin
Het gezin van Ann en Christiaan
ELFAC
Rubriek:   
Hoi, ik ben Ann, gehuwd met Christiaan en moeder van 5 kindjes. Wij wonen in België en hebben het hier best naar onze zin. Graag stellen wij ons gezinnetje (zie foto) even voor op de gezinnengalerij.

Papa Christiaan 34 jaar, is arbeider van beroep. Zijn hobby's zijn gitaar spelen en computeren, met de kinderen en het gezin bezig zijn, bakt graag frietjes, maar werkt niet graag in de tuin.

Mama Ann: Werkt thuis,doet aan vrijwilligerswerk en heeft als hobby handwerken, religie, knutselen, heeft ook nog tijd om boeken te lezen en vindt 5 kinderen eigenlijk nog niet zo veel, er kan er nog altijd wel eentje bij hoewel...

Deborah 12 j.: zit in de eerste ASO, doet flink haar best en wil later architect worden, heeft een heel dure smaak wat betreft kleding, is gek op schoenen en vindt ons gezin groot genoeg. Verder houdt ze van paarden maar onze honden vindt ze vies. Ze knutselt graag, houdt het huis graag netjes, zit graag op haar kamer die ze deelt met haar zusje.

Jonathan 10 j.: zit in het 5de leerjaar, maakt niet graag huiswerk, maar gaat wel graag naar school. Heeft veel vriendjes en verrast zijn ouders telkens met een goed rapport. Houdt veel van dieren vooral van dinosaurussen maar die passen niet in ons huis, dus moet hij het stellen met een konijn die Bugs Bunny gedoopt werd en ondertussen al zeer bejaard is. Hij leest ook graag vooral strips, is zeer behulpzaam voor mama, maar gaat niet graag winkelen.

Melissa 9 j.: ook ons zorgenkindje werd geboren met Spina Bifida (open ruggetje), zit momenteel in het gips van een heupoperatie. Ze volgt aangepast onderwijs, houdt van Barbie maar kan zich moeilijk concentreren op echt spelen, is ook een muziekfan en verlangt hevig naar een babyzusje. Ze heeft ook een heel sterk karakter, laat niet met zich sollen.

Samuel 6 j.: Een clowntje, een mensenvriend. Vreemde mensen vinden hem vooral leuk en krijgt ook altijd alles van iedereen gedaan. Hij zit nu op de speelleerklas, kon nog niet naar het eerste leerjaar, hij was er nog niet klaar voor. Hij is vooral een speelvogeltje, bouwt graag met de knex, tekent graag, speelt graag met broertje Cedric, en verzorgt zijn 2 poezen.

We sluiten de rij met Cedric 3 j.: troetelkind, windt iedereen om zijn vinger, slaapt graag bij mama en papa, laat zijn grote broer bedtijdverhaaltjes vertellen tot hij er zelf van in slaap valt, speelt graag met auto's en wil van de Sint een brommer want papa heeft er ook een. Hij is heel fier op zichzelf en weet al heel goed wat ie mooi vindt of niet, is een slechte eter maar wint het altijd van mama, koekjes en snoep vind ie overigens wel lekker. We hebben dan ook altijd een voorraad in huis. Ja, je kunt niet altijd aan verantwoord ouderschap doen, zoals je al opgemerkt hebt.

We hebben wel wat huisdieren :

Buiten gaven hebben we ook gebreken maar die zijn niet het vermelden waard, we zijn blij met elkaar en hopen nog heel lang bij elkaar te zijn om te leven te troosten te delen plezier te maken enz....

Ons e-mail adres is: claryschristiaan@planetinternet.be.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.