Groot Gezin
Het gezin van Anja en Marcel
ELFAC
Rubriek:   
Mag ik U voorstellen: de Timmersbende!

Als vaste lezer op deze site en de GGM-lijst wil ik ons gezin ook eens voorstellen:

Als hoofd en oudste van het gezin is er Marcel (nu 34). Hij werkt bij een bedrijf dat elektrische bedradingen maakt voor DAF-vrachtwagens. Hij heeft als hobby's de computer en de auto. En hij is erg handig met klussen en reken maar dat er met 5 kinderen regelmatig wat te maken valt.

Samen met hem heb ik de leiding (ahum, soms ook wel eens lijding..).

Ik? Dat is Anja. Ik ben nu 31 en ik ben sinds mijn eerste zwangerschap gezinsmanager (iets wat ik ook invul als er op een formulier beroep wordt gevraagd). Daarvoor werkte ik als uitzendkracht bij het bedrijf waar Marcel nog steeds werkzaam is.

Mijn hobby's zijn o.a. lezen, schrijven, fotograferen, koken (met Marcel als gewillig proefkonijn) en met de kinderen bezig zijn.

 

Wij hebben 5 kinderen. Onze oudste heet Mandy en is 10. Ze zit in groep 7 en turnt graag. Ook spaart ze alles wat los en vast zit...

 

Onze tweede dochter heet Kimberly en zij is 8 jaar. Ze zit in groep 5, ze is dol op paarden en gaat heel graag naar scouting.

 

Derde dochter in de rij is Michelle. Zij is 4 jaar en zit in groep 1. Ze is de clown van het hele stel en samen met haar broertje echt 4 handen op 1 buik, die in no time van het huis een ware puinhoop weten te maken.

 

Dan ons vierde kind, onze eerste zoon. Hij heet Nick, en is 2 jaar. Hij is de ondeugendste van het hele stel en een echt mama's kindje. Ik ben wel erg gecharmeerd van zijn aanhankelijk!

 

En dan is er onze jongste zoon, Colin, nu 9 maanden. Hij is eigenlijk ons wonderkindje, want hij werd 12 weken te vroeg geboren en zijn toestand was heel erg kritiek. Maar hij heeft het gehaald. Het is inmiddels een vrolijk,stevig mannetje (met 2 tandjes sinds deze week) en echt ons zonnetje in huis.

Of hij ons laatste kindje zal zijn, weten we nog niet. Het lijkt ons wel heel leuk, nog zo'n hummeltje erbij. We zullen wel zien wat de toekomst ons brengen zal. Want hoewel niet iedereen begrijpt waarom we "zoveel" kinderen hebben, wij weten wel dat ons niks gelukkiger maakt dan ons fijne 5-tal!

Groetjes van Anja
een heel trotse mama!

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.