Groot Gezin
Het gezin van Patrick en Alice
ELFAC
Rubriek:   
Gezin van Alice en Patrick.
 1. Patrick is 36 jaar en werkte tot vorig jaar als zelfstandige. Door omstandigheden bestaat het bedrijf niet meer en werkt hij voorlopig in een bakkerij, waardoor we altijd vers brood hebben. Hij is bezig een nieuwe zaak op te zetten, maar dat kost nog wat tijd. Zijn meeste vrije tijd brengt hij door achter de computer. Zowel als hobby als om informatie te vinden voor zijn nieuwe zaak.

 2. Ik heet Alice, ben eveneens 36 jaar, en run het huishouden. Ik zit af en toe achter de computer en lees graag. Maar mijn kinderen zijn mijn grootste hobby en werkverschaffing. Als ik tijd heb dan maak ik zelf kleren. Ook geloof speelt een grote rol in ons gezinsleven.

 3. Micha is nu ruim 16 en is erg moeilijk op dit moment. Hij heeft ADHD en een ppd-nos, en krijgt veel onderzoeken op het moment waardoor hij door de week niet thuis verblijft.

 4. Moses zou nu bijna 14 zijn, maar is overleden toen hij ruim 8 weken was.

 5. Yoram is 11 een zeer gevoelige jongen, met ernstige dyslectie, die nu zo'n beetje last begint te krijgen van de [pre] pubertijd. Hij is een echte doener die graag mensen helpt. Hij is graag met technisch speelgoed bezig, is gek van vrachtwagens en wil later trucker worden.

 6. Sifra is bijna 10, kan goed leren, leest erg graag en veel en is graag met de computer aan het werk. Helpt ook graag mee. Ze is ook erg gevoelig en een beetje op haar eigen.

 7. Jered zou nu 8 zijn. Hij is met een hernia diafragmatica geboren en is na de operatie, waarbij een fout is gemaakt, overleden. Wij hebben hem slechts 5 dagen bij ons mogen hebben.

 8. Naara is nu 7 een vrolijke meid, maar op school een beetje stil. Zij heeft coeliaki en volgt daarvoor een dieet. Ze is gek op haar broertjes en zusjes, en speelt graag met hen samen. Vooral spelletjes vind ze leuk.

 9. Terah is 4 en gaat sinds kort naar school.Langsaamaan begint hij daar nu aan te wennen. Hij was en is een echt mama's kindje, waardoor hij ook alles op mij uit kuurt. Hij is zeer druk geworden thuis sinds hij op school zit. Hij speelt graag met lego en met zijn auto's. Ook tekenen en knutselen vind hij leuk.

 10. Anani is nu 2 en een echt zonnetje in huis. Ze kan goed alleen bezig zijn, en poppen, knuffels en barbie's zijn favoriet. Maar het leukst vind ze nog wel de baby. Daar laat ze alles voor in de steek. Verder fietst en wandelt ze graag

 11. Onze jongste is Chaya, zij is 8 oktober 2000 geboren. Haar favoriete bezigheid zijn bij mama eten en gedragen worden in de slendang. Grootste hobby is spuitluiers na het badje zodat je er nog een keer inkan.
Alice
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.