Groot Gezin
Algemeen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

10. Financiële zaken

nl.moneto.eu is een informatiesite over financiën en aanverwante zaken in zes Europese landen en talen, bedoeld voor iedereen die op zoek is naar algemene (financiële) informatie. Onderwerpen als wonen (onder service), lenen en verzekeringen komen uitgebreid aan bod.

Er is een startpagina voor sparen. De Independer helpt bij het kiezen naar financiële producten zoals hypotheken, leningen, WAO verzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

ConsumentenGeld is het onderdeel van de Consumentenbond dat zich richt op informatie en activiteiten op het gebied van geld en verzekeringen.

Bij De Geldwijzer kun je terecht voor vragen omtrent leningen, hypotheken, belastingvoordelen en andere zaken die te maken hebben met geld lenen. Je kunt de vraag via e-mail stellen, en binnen één week staan vraag en antwoord op de Geldwijzer-site onder de rubriek 'Vraag en antwoord'.

Op de site bank-info vind je alle banken op een rij.

Gaat het om de postbank, of het postkantoor in het algemeen, dan is het virtuele postkantoor de aangewezen plaats om te kijken.

Financial Lynx bundelt het zeer uitgebreide maar sterk versnipperde aanbod van financiële produkten en diensten op het internet.

10.1. Ook recht op een extra tegemoetkoming?

Zie: www.hetcak.nl/smartsite.dws?id=67652

10.2. De beste spaarrekening voor je kind

Op zoek naar de beste spaarrekening voor je kind? Op deze pagina kun je alle kinderspaarrekeningen met elkaar vergelijken.

Financiële zaken

  1. Ook recht op een extra tegemoetkoming?
  2. De beste spaarrekening voor je kind
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.