Groot Gezin
Eenouder-gezinnen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Helpen

Hallo,

Ik ben een kind van een alleenstaande moeder geweest. Ik weet heel goed wat de meeste moeders bedoelen. Mijn moeder is pas overleden op 46 jarige leeftijd net nu het wat beter ging met haar. Ik zelf heb ontzettend veel van haar kunnen leren.

En zou graag voor deze mensen iets willen betekenen, er zijn zoveel goede doelen maar niet voor deze mensen. Ik vind dit best jammer want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat het is om maar net rond te komen laat staan om iets extra's te doen voor je kind. Ik zou graag een helpende hand willen bieden als is het niet groot.

Ik heb een grote hoeveelheid aan kleren die zo goed als nieuw in verschillende maten. Als iemand interesse heeft mag hij/zij mij dit leten weten. Ik hoef hier helemaal niet voor te hebben. Ik zou het leuk vinden als ik hier iemand blij mee kan maken.

Graag zou ik contact willen blijven houden. Ik kom ook weleens aan andere artikelen waar mensen niets meer mee doen en waarvan ik vind: weggooien kan altijd. Misschien heb ik wel iets waar jullie harstikke blij mee zijn.

Verder wens ik voor iedereen een betere toekomst.

Mvg

Reactie voor op de website?

6.1. voor 2.1. helpen(sandy)

Hallo Sandy,

Mag ik je een vraag stellen? Waarom wil je uit de bijstand? Of moet het op dit moment ook van de gemeente? Ik bedoel het goed met je, ik ben benieuwd naar je antwoord.

Vriendelijke groetjes van Elma.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Helpen

  1. voor 2.1. helpen(sandy)
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.