Groot Gezin
Eenouder-gezinnen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

12. Ook alleenstaand

Ik heb deze site vorige week al surfend ontdekt en vroeg mij ook af of hier meer alleenstaande ouders zouden komen. Ja dus. Ikzelf ben moeder van 6 kinderen tussen 4 en bijna 17 jaar oud. Zo'n 8 jaar geleden ben ik na een relatie van 17 jaar gescheiden van de vader van mijn oudste 4 kinderen. Daarna heb ik een moeilijke jarenlange relatie gehad met de vader van mijn jongste 2.

Sinds een jaar ben ik nu alleen, en ik moet zeggen dat ik mij ontzettend goed voel zo. Ik geniet van ieder mooi moment, en met zoveel kinderen zijn er natuurlijk heel veel mooie momenten. Ook wel mindere momenten natuurlijk, maar ik heb op internet al heel lang een vaste plek gevonden bij een site voor alleenstaande ouders. Ook daar zijn best veel mensen die een groot gezin runnen.

Op deze site voor Grote gezinnen ben ik in elk geval voorlopig nog niet uitgekeken. Ik weet niet of ik ook reclame mag maken voor andere sites, maar die site voor alleenstaande ouders heet www.ouderalleen.nl. Ikzelf heb hier ontzettend veel steun gevonden en een hoop mensen leren kennen. Er zijn daar ouders die er door een scheiding of door een overlijden alleen voor zijn komen te staan, dus veel herkenning over en weer. Die herkenning lees ik hier ook voor wat betreft het kinderaantal.

Ik ga weer even verder lezen.
Groetjes van Ilona

Reactie voor op de website?

12.1. Ook alleenstaand

Hoi Ilona,

Leuk jou hier tegen te komen! Ben via deze site (ik zocht destijds iets over tweelingen) op de ouderalleen site terechtgekomen. En dat is me goed bevallen, zoals jij wel weet.

groetjes, nn-mary

Reactie voor op de website?

12.2. Grappig

Ik was verrast dat ik op deze site ben terecht gekomen. Ook ik ben een alleenstaande moeder van 5 kinderen ben gescheiden na een huwelijk van 17 jaar.

Ik was dit jaar voor het eerst alleen met de drie jongste kinderen op vakantie in Limburg dit is mij prima bevallen, ook ben ik naar Ierland geweest. Via google ben ik daardoor op deze site terechtgekomen. Als ik tijd over heb, zal ik zeer zeker nog eens opzoeken (site). Groeten aan alle ouders.

Regina

Reactie voor op de website?

12.3. Jeugdzorg

Reactie op Ook alleenstaande mamma

Hallo

Ik heb ook een beperking maar ondanks mijn EQ word je door de mensen zelf ook gek gemaakt en dom gehouden. Ik heb 3 kids, 1 woont bij haar vader door de omstandigheden zich zich toen voor deden. Mijn vriend heeft zijn goeie baan verloren en loopt nu in de ww maar daardoor hebben wij het financeel niet zo heel goed, ik ben 100% afgekeurd
Ik heb hulp maatschappelijk werk en het consultatieburo ze melden steeds weer dingen aan het amk en word er dood moe van. Het is soms zwaar en soms vraag je wel eens af of je het allemaal wel goed doet.
Maar omdat ik beperkingen heb straffen ze maar telkens daar op af. Mijn kinderen groeien goed, ze hebben goed verzorgde kleren aan en ze krijgen nog altijd alles. Het enige zijn de financieen, wij wonen in een chalet maar wel allemaal vrij lux ik misbruik ze niet. Ik heb gezegd dat ik wel hulp aanvaard maar niet van jeugdzorg, ik wil ze niet bij me binnen hebben.
Ik vroeg me af wie je ingeschakeld hebt bij de rechter, want ik zit echt niet te wachten op jeugdzorg. Ze maken veel fouten en ze plaatsen te snel kinderen uit huis.

Reactie voor op de website?

12.4. Ook een alleenstaande moeder van 2 kinderen

dag dames.

via google ben ik op deze site terecht gekomen. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 jongens in leeftijd 8enhalf en 5enhalf.

ben nog maar net uit elkaar lig nog in scheiding sinds maart huwelijk van 11 jaar maar moet je zeggen heel die 11 jaar denk dat ik bij elkaar 2 jaar gelukkig getrouwd ben geweest. altijd veel ellende gehad en nu heeft hij me achter gelaten met een schuld van meer dan 40000 en is gevlucht naar belgie. ik heb op dit moment een wwb en allerlei beslagleggers wordt je niet gelukkig van. mag blij zijn als ik eten voor kinderen heb. het is even zwaar maar ja moet maar zo ff en we zien wel wat toekomst toe brengt.

sanae

Reactie voor op de website?

12.5. Ex-man een narcist

Hallo, sinds afgelopen december ben ik officieel gescheiden na 17 jaar getrouwd te zijn geweest. Naar nu blijkt is mijn ex-partner een narsist, ik wist al jaren dat er iets niet klopte maar wat??!!! Hij heeft diverse rare mailtjes naar mij gestuurd waaronder ook 1 waarin hij heeft neergezet dat hij geen contact meer wil maar een week later belt hij doodleuk weer op!! Mijn kinderen van 15, 13 en 8 begrijpen hier niets van en willen eigenlijk hun vader weinig of niet meer zien.....

Wilma

Reactie voor op de website?

12.6. aan Wilma

Het narcisme van je ex-man is vastgesteld door een psychiater?

Anna

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Ook alleenstaand

  1. Ook alleenstaand
  2. Grappig
  3. Jeugdzorg
  4. Ook een alleenstaande moeder van 2 kinderen
  5. Ex-man een narcist
  6. aan Wilma
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.