Groot Gezin
Eenouder-gezinnen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

1. Eenouder-gezin alleen is ook maar alleen

Heerlijk, geen ruzies meer... Maar ook geen partner om de leuke dingen mee te doen. Ik ben heel happy met mijn kinderen (ik heb er 5, 17, 15, 9, 7 en 5 jaar), ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk, ik heb een leuk huis en een leuk sociaal leven. Maar toch, ik mis een man in mijn leven. Een die het wel leuk vindt dat mijn gezin een groot gezin is. Iemand die begrijpt dat hij niet het alleenrecht heeft op mijn tijd want er zijn kinderen die aandacht nodig hebben.

Ik ben ruim twee jaar alleen, zie er goed uit, heb genoeg te bieden. Waarschijnlijk te veel te bieden want het schrikt mannen af dat mijn gezin zoveel kinderen heeft. Ik lees op grootgezin.nl over samengestelde gezinnen. Het is dus blijkbaar wel mogelijk om van een grootgezin een samengesteld grootgezin te maken. Zijn er meer mensen die wel heel blij zijn met hun leven, een relatie goed hebben afgesloten en verwerkt maar toch iets missen en niet weten hoe daar mee om te gaan?

Ellen

Reactie voor op de website?

1.1. voor Ellen

Misschien is het een idee om af de stappen van het ideaalbeeld van een samengesteld gezin. Zo ideaal is dat namelijk helemaal niet. Het kost jaren om van 2 gezinnen 1 gezin te maken en vaak lukt het niet eens.

Waarom neem je niet een leuke man voor jezelf? Een lat-relatie moet toch wel kunnen. Maak jezelf vrij van het ideale plaatje van een compleet gezin. Dat leuke gezin heb je immers al, nu nog een man voor jezelf. Om te vrijen, te praten en leuke uitstapjes mee te ondernemen, Daar hoeven helemaal geen kinderen bij.

Anna

Reactie voor op de website?

1.2. Hoe bedoel je?

Reactie op Eenouder-gezin alleen is ook maar alleen

Hoe kom ik als alleenstaande aan een pleegkind?

Annelies

Reactie voor op de website?

1.3. Voor Ellen

Reactie op Eenouder-gezin alleen is ook maar alleen

Dat bedoel ik dus! Je hebt je relatie voor de goede gang van zaken beeindigd. Maar als de kids slapen, zit je ook maar alleen...

Angelique

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Eenouder-gezin alleen is ook maar alleen

  1. voor Ellen
  2. Hoe bedoel je?
  3. Voor Ellen
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.